-
יופי שאתה שואל שאלות, זה עוזר לי להתפקס, אז אני באמת אשמח אם יהיו לך עוד שאלות.
לא, אני לא חושב שצריך בכלל מרכזי פוקימונים. פוקימונים כשהם מפסידים קרב הם פשוט ללא כוחות. הם צריכים קצת מנוחה והם חוזרים לעצמם, ואם יש physio אז הוא עוזר להם להתאושש נכון. עם זאת, ייתכן ויהיו קרבות אגרסיביים שבעקבותם פוקימונים באמת ייפצעו, ויזדקקו לטיפול רפואי רציני, ובשביל זה יהיו לצורך העניין מרכזי הפוקימונים, אבל הם יהיו יותר כמו בתי חולים, ולא יהיו מכונות שמרפאות אוטומטית פוקימונים. ייתכן ואחרי קרב פוקימון אחד שלך יושבת לחודש, וכשהוא יחזור ייקח לו קצת זמן לחזור לכושר.
בנוגע לתחרויות אני חושב על משהו במודל סבב הטניס העולמי. כל שחקן יתחיל עם מימון מסויים של איגוד האימון של המדינה (= מחוז) שלו, וזה תמיכה מאוד מינימלית. השחקן צריך להגיע לתחרויות, להשתתף בהן, בהתחלה גם להפסיד, כי עצם ההשתתפות בתחרות כבר נותנת כסף (שגדל עם כל סיבוב שבו מודחים), ואם מצליחים לנצח תחרויות קטנות אז מקבלים קצת שם ואז מוזמנים לתחרויות קצת יותר גדולות, שגם הן בעצמן נותנות כסף, אבל גם מעלות את הדרגה שלך באיגוד ומגדילות את המימון שלו. במקביל, השחקן גם יצטרך לדאוג לצוות מקצועי שיכלול אנשים כמו physio, שירותי אחסון פוקימונים (למה שהפרופסור יחזיק אצלו 500 פוקימונים? זה לא הגיוני), מאמן שבין תחרויות יעזור לשחקן ולפוקימונים שלו לפתח יכולות מסויימות, וככל שהופכים ליותר מוצלחים אז גם יש יותר תחרויות אז צריך עוד אנשי צוות שינהלו בשבילך דברים, כמו למשל מישהו שילכוד או יאמן פוקימונים חדשים לצוות, (אין מניעה לעשות את זה בעצמך, אבל זה את המשחק כבר אתה תתחיל עם כמה פוקימונים מפותחים, כי אתה אחרי הכל מקצוען, אז להשקיע זמן בלתפוס פוקימון ולאמן אותו בעצמך זה הימור שתצטרך להחליט אם זה שווה את הזמן שלך או לא). אז יהיו תחרויות בכל מיני מקומות, בהתחלה רק במדינה שלך, תצטרך לבחור לאילו להגיע, אם ללכת לתחרות הקלה יותר שאפשר להתקדם בה הרבה שלבים, או אולי לתחרות היוקרתית יותר שבה כנראה תודח בסיבוב הראשון. אם תהיה טוב מספיק אז תוכל גם להיות מוזמן לתחרויות במדינות אחרות, ולהשתדל להיות הכי טוב. זה בערך החזון שלי למשחק.
אני באמת מפציר בכל מי שרוצה לראות את המשחק הזה קיים שיקרא את מה שכתבתי וינסה למצוא דברים שיכולים לא לעבוד, ולהתקיל אותי איתם.
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1503065]יופי שאתה שואל שאלות, זה עוזר לי להתפקס, אז אני באמת אשמח אם יהיו לך עוד שאלות.
לא, אני לא חושב שצריך בכלל מרכזי פוקימונים. פוקימונים כשהם מפסידים קרב הם פשוט ללא כוחות. הם צריכים קצת מנוחה והם חוזרים לעצמם, ואם יש physio אז הוא עוזר להם להתאושש נכון. עם זאת, ייתכן ויהיו קרבות אגרסיביים שבעקבותם פוקימונים באמת ייפצעו, ויזדקקו לטיפול רפואי רציני, ובשביל זה יהיו לצורך העניין מרכזי הפוקימונים, אבל הם יהיו יותר כמו בתי חולים, ולא יהיו מכונות שמרפאות אוטומטית פוקימונים. ייתכן ואחרי קרב פוקימון אחד שלך יושבת לחודש, וכשהוא יחזור ייקח לו קצת זמן לחזור לכושר.
בנוגע לתחרויות אני חושב על משהו במודל סבב הטניס העולמי. כל שחקן יתחיל עם מימון מסויים של איגוד האימון של המדינה (= מחוז) שלו, וזה תמיכה מאוד מינימלית. השחקן צריך להגיע לתחרויות, להשתתף בהן, בהתחלה גם להפסיד, כי עצם ההשתתפות בתחרות כבר נותנת כסף (שגדל עם כל סיבוב שבו מודחים), ואם מצליחים לנצח תחרויות קטנות אז מקבלים קצת שם ואז מוזמנים לתחרויות קצת יותר גדולות, שגם הן בעצמן נותנות כסף, אבל גם מעלות את הדרגה שלך באיגוד ומגדילות את המימון שלו. במקביל, השחקן גם יצטרך לדאוג לצוות מקצועי שיכלול אנשים כמו physio, שירותי אחסון פוקימונים (למה שהפרופסור יחזיק אצלו 500 פוקימונים? זה לא הגיוני), מאמן שבין תחרויות יעזור לשחקן ולפוקימונים שלו לפתח יכולות מסויימות, וככל שהופכים ליותר מוצלחים אז גם יש יותר תחרויות אז צריך עוד אנשי צוות שינהלו בשבילך דברים, כמו למשל מישהו שילכוד או יאמן פוקימונים חדשים לצוות, (אין מניעה לעשות את זה בעצמך, אבל זה את המשחק כבר אתה תתחיל עם כמה פוקימונים מפותחים, כי אתה אחרי הכל מקצוען, אז להשקיע זמן בלתפוס פוקימון ולאמן אותו בעצמך זה הימור שתצטרך להחליט אם זה שווה את הזמן שלך או לא). אז יהיו תחרויות בכל מיני מקומות, בהתחלה רק במדינה שלך, תצטרך לבחור לאילו להגיע, אם ללכת לתחרות הקלה יותר שאפשר להתקדם בה הרבה שלבים, או אולי לתחרות היוקרתית יותר שבה כנראה תודח בסיבוב הראשון. אם תהיה טוב מספיק אז תוכל גם להיות מוזמן לתחרויות במדינות אחרות, ולהשתדל להיות הכי טוב. זה בערך החזון שלי למשחק.
אני באמת מפציר בכל מי שרוצה לראות את המשחק הזה קיים שיקרא את מה שכתבתי וינסה למצוא דברים שיכולים לא לעבוד, ולהתקיל אותי איתם.[/QUOTE]
אוקיי אוקיי, יש לי תמונה של המשחק בראש.
אם ככה, השחקן הוא כביכול סלב?
אפשר להוסיף כל מיני עימותים מביכים, כמו גנבים או אנשים שמנסים להתקיל אנשים מפורסמים בכוונה. מצד שני, זה נשמע לי מסורבל ואפילו ייאבד מהפואנטה של המשחק.
אבל אם המטרה היא באמת שהמאמן הוא סלב אז צריך למצוא דרך להעביר את ה'מסר' הזה בהתאם
הממ.. אני תמיד בעד שותפים, כמו שאתה בטח יודע הם הדרך שלי לתקשר עם המשתמש בתוך גבולות הטקסט. כמו סנה בוער שכזה
מצד אחד מרגיש לי מאוד unhealthy למשחק כזה שותפים, מצד שני הצורך הוא די חשוב. אבל אני מאמין שתמיד תוכל להעביר את אותם רעיונות דרך הצוות
[QUOTE=Hit Man;1503076]מה קורה אנשים?[/QUOTE]
נהדר, מצייר לי כמה פייקים חדשים בsai.
-
אני מזמין אותכם להגיב ולשאול שאלות על המדריך של לב זהב ונשמת הכסף שאני מעדכן,
קישור לאשכול:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php/57723-%D7%90%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A9%D7%9C-%D7%9C%D7%91-%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%95%D7%A0%D7%A9%D7%9E%D7%AA-%D7%9B%D7%A1%D7%A3[/url]
-
כותב את ההודעה הזו מבולגריה.
הלילה יש לי טיסה חזרה לארץ, נמאס מהמקום הזה.
-
השחקן הוא לא באמת סלב כי הוא לא מאמן מהטופ העולמי, אלא הוא מאמן מקצוען בתחילת דרכו. סלב אמיתי יהיה נגיד ג'וקוביץ', מישהו בטופ העולמי, שזה נגיד סוג של מטרה אולטימטיבית להגיע לרמה שלו, מה שכנראה רוב השחקנים לא יוכלו להגיע אליה. מצד שני תחשוב נגיד דודי סלע, שהוא שחקן בטופ העולמי, אבל לא הכי מדהים, ונגיד בארץ הוא די סלב, למתעניינים בתחום. זה נגיד רמה סבירה שאליה השחקן יכול לשאוף. השחקן מתחיל את המשחק כשהוא בערך ברמת הידיעה של בר בוצר, עדן לשם, וכל מיני כאלה. ואם השמות האלו לא אומרים לך שום דבר, זה הגיוני, הם המחבטים 3-5 בערך של ישראל בגביע הדיוויס. הם שחקני טניס מקצוענים, שאלו שקצת מתעמקים בטניס בארץ שמעו על השמות שלהם, מעבר לזה כמעט ואף פעם לא שומעים עליהם. זו הרמה בה מתחילים. מקצוען בתחילת דרכו, שמשתתף בטורנירים קטנים כדי לעלות בדירוג ולעשות לעצמו שם וכסף, בתקווה להתקדם בחיים וכאלה.
אם השחקן באמת יגיע לרמה גבוה אז כל מיני תקריות מוזרות ייתכן ויקרו, אבל זה לא משהו שהתרכזתי בו יותר מדי בחזון שלי.
שותפים אולי לא יהיו, אבל בדמיון שלי לכל שחקן יהיה "עוזר", שזו דמות פיזית במשחק שהם מתחילים איתה, שדרכו הם יכולים לבקש דברים כמו תחפש טורנירים, תחפש אנשי מקצוע, וכאלה. מכיוון שהוא באמת דמות פיזית, אז אפשר לדבר איתו ודרכו אני בעצם יכול לאמר לשחקן מה הוא צריך לעשות (שזה גם די הגיוני לתפקיד של עוזר). בהקשר הזה זה דווקא מאוד הגיוני ומאוד טבעי.
טוב עכשיו בדקתי והאנשים שהזכרתי, בר בוצר, בן פתאל, עידן לשם הם אנשים באלפייה הראשונה העולמית. אז אני חושב שזה די מעמד סביר.
-
@hit^man , מוכן להיפרד מסרנה?
קשה לי להאמין שהיא תישאר עם אש עד אלולה
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1503058]שילוב דמויות מצויין, סיפור שהרס הכל[/QUOTE]
הלכתי אתמול עם חברים לראות, דווקא סרט יפה
-
נטחן בשמירות
סמל מטומטם לא אובייקטיבי בשיט
-
[QUOTE=ShadowBall;1503103]הלכתי אתמול עם חברים לראות, דווקא סרט יפה[/QUOTE]
כן זה היה נחמד, זה לא סרט גרוע
אבל היה אפשר לעשות הרבה יותר :\
גם כל החלק הראשון היה כ"כ משעמם
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1503123]כן זה היה נחמד, זה לא סרט גרוע
אבל היה אפשר לעשות הרבה יותר :\
גם כל החלק הראשון היה כ"כ משעמם[/QUOTE]
בפרסומות ישבו לידנו 3 אנשים עם גו פתוח מדברים על ה20 איווי שיש להם, הייתי חייב אז הוצאתי את הפון והראתי להם את הוופוריון שלי חחחח
-
יש לי הרבה תנאים להמשיך / להפסיק לראות את הסדרה.
1. אם אש ינצח את הליגה.
2. אם סרנה תעזוב.
3. אם יעלה לי הפיוז.
אז אפסיק לצפות בתוכנית ואאבד כל עניין במותג לנצח נצחים.
-
[QUOTE=Hit Man;1503141]יש לי הרבה תנאים להמשיך / להפסיק לראות את הסדרה.
1. אם אש ינצח את הליגה.
2. אם סרנה תעזוב.
3. אם יעלה לי הפיוז.
אז אפסיק לצפות בתוכנית ואאבד כל עניין במותג לנצח נצחים.[/QUOTE]
זה התנאים ללהמשיך/להפסיק?
ואתה מודע לעובדה שסרינה כנראה (אל תתפסו אותי במילה) תעזוב כי היא כזה שייכת למחוז וזה ככה הרבה הרבה זמן נכון?
-
-
[QUOTE=Hit Man;1503141]יש לי הרבה תנאים להמשיך / להפסיק לראות את הסדרה.
1. אם אש ינצח את הליגה.
2. אם סרנה תעזוב.
3. אם יעלה לי הפיוז.
אז אפסיק לצפות בתוכנית ואאבד כל עניין במותג לנצח נצחים.[/QUOTE]
אם אש ינצח את הליגה.. הממ, לא מעט אנשים טוענים שזו דווקא תהיה הסיבה שלהם לחזור לצפות בסדרה.
לגבי סרנה אני מכין את עצמי נפשית :(
[QUOTE=TheHeliolisk;1503142]זה התנאים ללהמשיך/להפסיק?
ואתה מודע לעובדה שסרינה כנראה (אל תתפסו אותי במילה) תעזוב כי היא כזה שייכת למחוז וזה ככה הרבה הרבה זמן נכון?[/QUOTE]
סרנה תעזוב מכיוון שהסוכנת ההיא רוצה אותה.
לומר שהיא שייכת למחוז זה לא בדיוק משכנע, אל תשכח שגם מיי המשיכה עד לקאנטו.
(אם היינו חוזרים בזמן ייתכן והיית טוען שמיי תישאר בהואן ומיסטי תחזור לחבורה, אבל לא היה כך)