רותם אזהרה.
Printable View
רותם אזהרה.
[quote][i]Originally posted by ROTEM[/i]@Jul 8 2007, 10:50 PM
[b] חן אזהרה [/b][/quote]
:lol: גם בגלל שהוא נושך כריות?
נתתי לעצמי אזהרה :lol:
[quote][i]Originally posted by חן[/i]@Jul 8 2007, 10:52 PM
[b] נתתי לעצמי אזהרה :lol: [/b][/quote]
תמשיך עד 100%
מי ראה את הנושא של השישיה שלי?
[quote][i]Originally posted by zuran[/i]@Jul 8 2007, 10:53 PM
[b] מי ראה את הנושא של השישיה שלי? [/b][/quote]
אני והגבתי
די נו באמת חן עד כאן.
אתה סתם מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך או מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך
[quote][i]Originally posted by ROTEM[/i]@Jul 8 2007, 10:54 PM
[b] די נו באמת חן עד כאן.
אתה סתם מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך או מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך מוסיף לעצמך או מפחית לעצמך [/b][/quote]
רותם זוהי אחת התגובות הכי
תודה רבה אני רואה שגם אתה לא גומר משפטים כי אתה...
[quote][i]Originally posted by aviv[/i]@Jul 8 2007, 10:54 PM
[b] אני והגבתי [/b][/quote]
למי מהם אתה חושב שכדאי לי להוסיף cut?
מי נירשם לטיול? תתנו לי אישורים מההורים, ואם הם לא מרשים אני אחתום עליכם! רק תשלחו לי ה"פ וזה מסודר!
רותם המלך, איזה קרוע אתה!!!
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Jul 8 2007, 10:55 PM
[b] מי נירשם לטיול? תתנו לי אישורים מההורים, ואם הם לא מרשים אני אחתום עליכם! רק תשלחו לי ה"פ וזה מסודר!
רותם המלך, איזה קרוע אתה!!! [/b][/quote]
רגע
בחזור הנהג יוריד אותו בבית ? או בבית ספר ? כי אני גר על הדרך...
מחקתי זה הרס ת'עמוד :lol:
[quote][i]Originally posted by ROTEM[/i]@Jul 8 2007, 10:55 PM
[b] רגע
בחזור הנהג יוריד אותו בבית ? או בבית ספר ? כי אני גר על הדרך... [/b][/quote]
רותם תוריד לי תאזהרה שנתן לי חן :-(
חן ירדת מניהול.