-
[b]ארתור~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על קרוגאנק היושן. קרוגאנק נשאב פנימה, והפוכדור נע מספ פעמים, ולבסוף... קרוגאנק יוצא החוצה!! הוא ער, והוא בורח מהמקום ונעלם.
[b]עומר~[/b]
כולם מסיימים לאכול יחד איתך, ואתם עולים לחדר, והולכים לישון.
אתה מתעורר למחרת ב8.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 1 2009, 10:06 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
כולם מסיימים לאכול יחד איתך, ואתם עולים לחדר, והולכים לישון.
אתה מתעורר למחרת ב8. [/b][/quote]
אני מתארגן מהר אוכל ארוחת בוקר וממשיך בדרכי.
-
עומר~
אתה מתארגן, אוכל ארוחת בוקר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה ממשיך לצעוד דרומה ולבסוף אתה מגיע לפתח של מערה גדולה.
-
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 1 2009, 10:45 PM
[b] עומר~
אתה מתארגן, אוכל ארוחת בוקר ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה ממשיך לצעוד דרומה ולבסוף אתה מגיע לפתח של מערה גדולה. [/b][/quote]
אני טיפה חושש, אבל נכנס פנימה.
-
[b]עומר~[/b]
אתה חושש מעט, אבל אתה צעוד אל תוך מערת האיחוד. אתה צועד לך בתוך המערה, כשלפתע אתה נתקל בג'יודוד עצבני שמשתמש בזריקת אבנים לכיוונך!
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 1 2009, 11:00 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה חושש מעט, אבל אתה צעוד אל תוך מערת האיחוד. אתה צועד לך בתוך המערה, כשלפתע אתה נתקל בג'יודוד עצבני שמשתמש בזריקת אבנים לכיוונך! [/b][/quote]
"צא סקווירטל אקדח מים!" אני אומר במהירות.
-
עומר~
סקווירטל יוצא ושולח אקדח מים ומעיף את רוב האבנים אבל אחד פוגע בו ברגל. ג'יודוד תוקף בדחיפה ופוגע בסקווירטל
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 1 2009, 11:22 PM
[b] עומר~
סקווירטל יוצא ושולח אקדח מים ומעיף את רוב האבנים אבל אחד פוגע בו ברגל. ג'יודוד תוקף בדחיפה ופוגע בסקווירטל [/b][/quote]
"סקווירטל תישתמש באקדח מים בשביל לרחף באוויר ואז תשלח בועות!"
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 1 2009, 10:06 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על קרוגאנק היושן. קרוגאנק נשאב פנימה, והפוכדור נע מספ פעמים, ולבסוף... קרוגאנק יוצא החוצה!! הוא ער, והוא בורח מהמקום ונעלם. [/b][/quote]
"שיט" אני אומר בעצב מתחיל ךלחפש פוקימון אחר לתםוס אותו
-
[b]עומר~[/b]
סקווירטל משתמש באקדח מים שמעיף אותו למעלה וג'יודוד לא מצליח לדחוף אותו עוד פעם, ואז סקווירטל פוגע בו עם הבועות, וג'יודוד נפצע קשה. ג'יודוד מתחיל להתעצבן, ושולח כוח נסתר שפוגע ישירות בסקווירטל ופוצע אותו בינוני.
[b]ארתור~[/b]
אתה מתחיל לחפש אחר פוקימון נוסף, ואתה פוגש לפתע בפ'וציאנה.
-
[quote][i]Originally posted by Harry Poter[/i]@Aug 2 2009, 10:24 PM
[b] [b]עומר~[/b]
סקווירטל משתמש באקדח מים שמעיף אותו למעלה וג'יודוד לא מצליח לדחוף אותו עוד פעם, ואז סקווירטל פוגע בו עם הבועות, וג'יודוד נפצע קשה. ג'יודוד מתחיל להתעצבן, ושולח כוח נסתר שפוגע ישירות בסקווירטל ופוצע אותו בינוני. [/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש באקדח מים בכל הכוח!"
-
[b]עומר~[/b]
סקווירטל פוגע בג'יודוד ישירות בפרצוף ומעלף אותו. סקווירטל נראה שמח מאוד מהניצחון בקרב, ומניף את ידיו בשמחה.
-
שם אמיתי:דודי
שם במשחק:ג'יי
3 פוקימונים לבחירה:אמבראון ריולו מספר מ1 עד 10: 1
-
טופס הרשמה:
שם - יהב
פוקימון התחלתי - [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa152.png[/img]
תמונת מאמן - [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr017.png[/img]
הערות/בקשות - ללכוד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa228.png[/img]