-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 01:02 AM
[b] ארתור-
פתאום נשמעת אזעקה! ביל מפעיל טלוויזיה ואתה רואה בא אנשי צוות רוט ואותם מובילה חיילת צוות רוקט-, מקיפים את הבית. "צוות רוקט יותר מדי מטרידים אותי לאחרונה" אומר ביל "אם תיפטר מהם זה יעזור לי מאוד" [/b][/quote]
"אני יסדר את זה איפה הם עכשיו?" אשאל אותו
-
ירין-
"לי קוראים קריסטל, אבל אתה יכול לקרוא לי קריס" אומרת הילדה "צא מדקיפ" והיא מוציאה מדקיפ-[img]http://i39.tinypic.com/1zgu6h3.png[/img]
לון-
"לא יודעת" היא אומרת "בדרך כלל כדי להשיב לי את בטחוני אני נלחמת כמו מתאמת. אתה יכול לעזור לי לעשות קרב מתאמים?"
עומר-
פלרי מנסה ואינו מצליח. פתאום הקיר זז ואתם רואים את החיילת מצוות רוקט שגנבה את הרקרוס. "תראו תראו" היא אומרת בצחוק. לפתע מופיעים שני אנשים וקושרים אתכם באזיקים-הם לוקחים אתכם לאנשהו אבל לא ידוע לאן
ארתור-
"יש 30 חיילים שלהם בחוץ" אומר ביל "תוכל לטפל בזה?"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 04:39 PM
[b] ארתור-
"יש 30 חיילים שלהם בחוץ" אומר ביל "תוכל לטפל בזה?" [/b][/quote]
"אני יכול לטפל בכל דבר" אומר לו בפוזה כמו שאתה אוהב ואצא מהבית של ביל להעיף את צוות רוקט
-
[b]
עומר-
פלרי מנסה ואינו מצליח. פתאום הקיר זז ואתם רואים את החיילת מצוות רוקט שגנבה את הרקרוס. "תראו תראו" היא אומרת בצחוק. לפתע מופיעים שני אנשים וקושרים אתכם באזיקים-הם לוקחים אתכם לאנשהו אבל לא ידוע לאן [/b][/quote]
אני מנסה להישתחרר מהאזיקים אם זה לא עובד אני הולך איתם בשקט.
-
[b] ירין-
"לי קוראים קריסטל, אבל אתה יכול לקרוא לי קריס" אומרת הילדה "צא מדקיפ" והיא מוציאה מדקיפ-[img]http://i39.tinypic.com/1zgu6h3.png[/img]
[/b][/quote]
מתי אתה מלמד מתקפות חדשות? ואיך אני בודק עוד כמה זמן מתפתחים?
___________________________-
"טוב, קריס בוא ננצח אותם! הם ממש עיצבנו אותי! צ'אם תתחיל בשאגה בכל הכח! ואז גחלת ושריטה משולבים על ספירוו!" אני אומר
-
ארתור-
אתה יוצא מהבית של ביל ורואה המון חיילים, האישה שמובילה את החבורה שואלת:"מה אתה רוצה ילד?"
עומר-
אתה מנסה בכל הכוח להישתחרר-אבל לשב. אז אתה ממשיך איתם בשקט ואתם מגיעים לתא-האישה כולאת אותכם בתוכו
ירין-
כשהוא ילמד תדע, וכתקבל פוק'פון תדע
-------------------------------------
"טוב מדקיפ! אקדח מים על פידג'י" אומרת קריס, "רוח פרצים על צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הספירוו, "בלימה על מדקיפ" אומר הילד בעל הפידג'י. צ'ארמנדר תוקף בשריטה ופוגע בספירוו, ספירוו מתאושש מהמכה ומחזיר בבלימה, מדקיפ שולח אקדח מים על פידג'י והוא מתחמק ולאחר מכן חוזר אל צ'אם ומעיף אותו ברוח פרצים.
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 05:58 PM
[b]
עומר-
אתה מנסה בכל הכוח להישתחרר-אבל לשב. אז אתה ממשיך איתם בשקט ואתם מגיעים לתא-האישה כולאת אותכם בתוכו [/b][/quote]
"מה נעשה עכשיו?" אני לוחש (לילדה שאיתי כי שכחתי את השם שלהXD)
-
[b]
ירין-
כשהוא ילמד תדע, וכתקבל פוק'פון תדע
-------------------------------------
"טוב מדקיפ! אקדח מים על פידג'י" אומרת קריס, "רוח פרצים על צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הספירוו, "בלימה על מדקיפ" אומר הילד בעל הפידג'י. צ'ארמנדר תוקף בשריטה ופוגע בספירוו, ספירוו מתאושש מהמכה ומחזיר בבלימה, מדקיפ שולח אקדח מים על פידג'י והוא מתחמק ולאחר מכן חוזר אל צ'אם ומעיף אותו ברוח פרצים. [/b][/quote]
"צ'אם תחפה על מדקיפ בשאגה ואז גחלת על שניהם! מהר תתקפי!" אני אומר לצ'אם ולקריס
-
[b] ארתור-
אתה יוצא מהבית של ביל ורואה המון חיילים, האישה שמובילה את החבורה שואלת:"מה אתה רוצה ילד?" [/b][/quote]
"שתעופו מפה"
-
עומר-
אתה מסתכל על לוסי-נראה שהיא חושבת על משהו. היא מסתכלת על חגורת הפוכדורים שלך-אתה מסתכל ורואה שהם לא אצלך. המצב אנוש אבל פתאום נשמעת אזעקה-השומר של התא שלכם הולך משם ואז אתה רואה שהמפתח והפוכדורים אצלו
ירין-
צ'אם מתייצב לפני מדקיפ, הוא שולח גחלת ופוגע בפידג'י, "אקדח מים על שניהם ואז בלימה על פידג'י מדקיפ" אומרת קריס, "רוח פרצים" אומרים שני הילדים בפה אחד. פידג'י העולה באש אינו תוקף, ספירוו שולח רוח פרצים אבל מדקיפ מעיף את שניהם באקדח מים, לאחר מכן הוא פוגע בפידג'י בבלימה-פידג'י נראה מסוחרר
ארתור-
כל האנשים מתחילים להתפרע ולפרוץ במהומות עד שהמובילה אומרת:"שקט!" ואז כלם שותקים, "בוא נעשה הסכם-אני מולך בקרב, ואם אתה מנצח אנחנו מסתלקים, אם אתה אנחנו פושטים על הבית הזה ואינך עושה כלום בנידון. ברור?"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 06:06 PM
[b]
ירין-
צ'אם מתייצב לפני מדקיפ, הוא שולח גחלת ופוגע בפידג'י, "אקדח מים על שניהם ואז בלימה על פידג'י מדקיפ" אומרת קריס, "רוח פרצים" אומרים שני הילדים בפה אחד. פידג'י העולה באש אינו תוקף, ספירוו שולח רוח פרצים אבל מדקיפ מעיף את שניהם באקדח מים, לאחר מכן הוא פוגע בפידג'י בבלימה-פידג'י נראה מסוחרר [/b][/quote]
"צ'אם מהר תכוון אל הכנפיים שלהם גחלת! ואז תשרוט טותם!" אני אומר
-
[b] ארתור-
כל האנשים מתחילים להתפרע ולפרוץ במהומות עד שהמובילה אומרת:"שקט!" ואז כלם שותקים, "בוא נעשה הסכם-אני מולך בקרב, ואם אתה מנצח אנחנו מסתלקים, אם אתה אנחנו פושטים על הבית הזה ואינך עושה כלום בנידון. ברור?" [/b][/quote]
"אני לא יעשה כלום אבל האיש שבפנים כן ואני מסכים לאתגר"
-
ארתור-
"אז מוסכם" אומרת האישה "קרב אחד על אחד יהיה בסדר?"
ירין-
"תתחמק ואז בלימה" אומרת הילד בעל הספירוו, "גם אתה" אומר הילד בעל הפידג'י, "בלימה מדקיפ" אומרת קריס. צ'אם שולח גחלת וספירוו מתחמק-אבל פידג'י לא מצליח ונפגע, ספירוו תוקף בבלימה שמתנגשת עם השריטה של צ'אם, ובינתיים מדקיפ מחסל את פידג'י מהקרב-פידג'י מפסיד
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 06:16 PM
[b] ארתור-
"אז מוסכם" אומרת האישה "קרב אחד על אחד יהיה בסדר?" [/b][/quote]
"קרב מלא 6 על 6" אומר לה
-
[b] עומר-
אתה מסתכל על לוסי-נראה שהיא חושבת על משהו. היא מסתכלת על חגורת הפוכדורים שלך-אתה מסתכל ורואה שהם לא אצלך. המצב אנוש אבל פתאום נשמעת אזעקה-השומר של התא שלכם הולך משם ואז אתה רואה שהמפתח והפוכדורים אצלו [/b][/quote]
"שיט מה נעשה עכשיו?" אני שואל מבוהל.
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 06:16 PM
[b] ירין-
"תתחמק ואז בלימה" אומרת הילד בעל הספירוו, "גם אתה" אומר הילד בעל הפידג'י, "בלימה מדקיפ" אומרת קריס. צ'אם שולח גחלת וספירוו מתחמק-אבל פידג'י לא מצליח ונפגע, ספירוו תוקף בבלימה שמתנגשת עם השריטה של צ'אם, ובינתיים מדקיפ מחסל את פידג'י מהקרב-פידג'י מפסיד [/b][/quote]
"תלחם בכל בכח! תקפוץ עליו ואז שריטה על הכנפיים שלו!" אני אומר
-
עומר-
אתה ולוסי השותקת מרגישים אבודים, אתם רק יולים להיסתכל על החיילים שממהרים למשהו לא ידוע. פתאום עובד חייל נמוך יותר ופונה אליכם, "אני יעזור לכם" הוא אומר. קולו נשמע די מוזר עד שאתה קולט שפניו הם מסכה-כשהוא מוריד אותה אתה רואה את נטלי
ארתור-
"ילד" אומרת האישה "אני מחזיקה רק פוקימון אחד, אז 1? או כלום?"
ירין-
"כנף ברזל" אומר הילד בעל הספירוו. ספירוו מתקדם בכנף ברזל, צ'אם מחכה לרגע הנכון ואז קופץ על ספירוו, הא מתחיל לתקוף בשריטות בילתי פוסקות. "בלימה" אומרת קריס, מדקיפ גומר את הקרב בבלימה-ספירוו לא מצליח להיתחמק ומפסיד, וגם כל הילדים
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 06:42 PM
[b] עומר-
אתה ולוסי השותקת מרגישים אבודים, אתם רק יולים להיסתכל על החיילים שממהרים למשהו לא ידוע. פתאום עובד חייל נמוך יותר ופונה אליכם, "אני יעזור לכם" הוא אומר. קולו נשמע די מוזר עד שאתה קולט שפניו הם מסכה-כשהוא מוריד אותה אתה רואה את נטלי [/b][/quote]
אני מחייך אליה ומחכה שהיא תשחרר אותנו מהתא.
-
[b] ירין-
"כנף ברזל" אומר הילד בעל הספירוו. ספירוו מתקדם בכנף ברזל, צ'אם מחכה לרגע הנכון ואז קופץ על ספירוו, הא מתחיל לתקוף בשריטות בילתי פוסקות. "בלימה" אומרת קריס, מדקיפ גומר את הקרב בבלימה-ספירוו לא מצליח להיתחמק ומפסיד, וגם כל הילדים [/b][/quote]
"היינו מצויינים קריס!" אני רץ ומחבק אותה
-
[b] ניב-
דיגלט מתעצבן עוד יותר, פתאום משהו קורה! דיגלט מהבהב, לאחר מכן זוהר ולבסוף משנה צורה-דיגלט היתפתח לדוטריו-[img]http://i40.tinypic.com/wc1h5j.png[/img], אבל דוטריו שלך נראה רק עצבני עוד יותר. הוא יוצר סופת חול ענקית ומחסל איתה את דוטריו של מיסטר גראונד-"דוטריו של מיסטר גראונד לא יכול להילחם יותר, דוטריו של ניב הוא המנצח. "צא דונפן" מיסטר גראונד זורק כדור לאוויר וממנו יוצא דונפן-[img]http://i44.tinypic.com/zkstw9.png[/img] ענקי [/b][/quote]
"דוטריו סופת חול, חפירה ואז הימום"
-
ניב-
"גילגול ללא רחמים" אומר מיסטר גראונד. דוטריו שולח סופת חול, דונפן פורץ את ההתקפה ופוגע בדוטריו בעזרת גילגול, דוטריו לא מספיק ךהתאושש ודונפן שוב פוגע בו-דוטריו מתחיל להיסתחרר, "הקשה עילית" קורא מיסטר גרקאונד. דוטריו תוקף בהימום שחזק הרבה יותר מהרגיל, למרות כוח ההתקפה דונפן לא נפגע וגומר את הקרב בהקשה עילית. "דוטריו לא יכול להילחם יותר, שונפן הוא המנצח" אומרת טורה, נראה שאת דונפן לא יהיה קל בכלל לנצח
ירין-
"נכון" אומרת קריס ומסמיקה. אחד הילדים אומר:"סתם מזל" ואז הם בורחים, "תסתלקו! אני הולך לורידיאן-רוצה לבוא איתי?" שואלת קריס
עומר-
נטלי מסתכלת עליך ואז מסתכלת על לוסי ומתחיל להיתעצבן, "אז אתה בוגד בי איתה?" היא אומרת בכעס
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 07:25 PM
[b]
עומר-
נטלי מסתכלת עליך ואז מסתכלת על לוסי ומתחיל להיתעצבן, "אז אתה בוגד בי איתה?" היא אומרת בכעס [/b][/quote]
"לאלאלא" אני אומר "זאת לוסי עזרתי למנגטון שלה להיתפתח ואז חטפו לי את הרקרוס והיא עזרה לי להגיע לפה" אני אומר מהר וצוחק בפחד "אני לא בוגד בך!" אני אומר
___
XDDDD
-
[b]
ירין-
"נכון" אומרת קריס ומסמיקה. אחד הילדים אומר:"סתם מזל" ואז הם בורחים, "תסתלקו! אני הולך לורידיאן-רוצה לבוא איתי?" שואלת קריס
[/b][/quote]
"בשמחה! אז איזה עוד פוקימונים יש לך?" אני שואל ומתחיל ללכת איתה ולהחזיק לה יד
-
[b] ניב-
"גילגול ללא רחמים" אומר מיסטר גראונד. דוטריו שולח סופת חול, דונפן פורץ את ההתקפה ופוגע בדוטריו בעזרת גילגול, דוטריו לא מספיק ךהתאושש ודונפן שוב פוגע בו-דוטריו מתחיל להיסתחרר, "הקשה עילית" קורא מיסטר גרקאונד. דוטריו תוקף בהימום שחזק הרבה יותר מהרגיל, למרות כוח ההתקפה דונפן לא נפגע וגומר את הקרב בהקשה עילית. "דוטריו לא יכול להילחם יותר, שונפן הוא המנצח" אומרת טורה, נראה שאת דונפן לא יהיה קל בכלל לנצח [/b][/quote]
"צא הונצאקרוו סופה ואז התקפת שמיים!"
-
עומר-
נטלי נרגעת ואומרת:"איך יכולתי לחשוב שהבונבון שלי בוגד" ואז היאר צוחקת "אני באתי לפה כי גנבו לי את בנבן". נטלי מוציאה מפתחות ופותחת לכם את הדלת, לאחר מכן היא שולפת מתיקה חליפות של צוות רוקט. "שימו אותם וקחו את חפציכם" היא אומרת
ירין-
"יש גם את סמוצ'ם" אומרת קריס "ואיזה נוספים יש לך?"
ניב-
"גילגול ואז ניב חשמלי" אומר מיסטר גראונד. הונצ'קרוו תוקף בסופה, דונפן מזנק בגילגול הנכנס לתוך הסופה ופוגע חזק בהונצ'רוו. הונצ'קרוו מתאושש ויוצא התקפת שמיים, דונפן ומחכה שהוא ייתקרב. הונצ'קרוו מתקרב ואז דונפן קופץ בניב חשמל, הונצ'קרוו מצליח להיתחמק למזלו הרב
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 07:35 PM
[b] עומר-
נטלי נרגעת ואומרת:"איך יכולתי לחשוב שהבונבון שלי בוגד" ואז היאר צוחקת "אני באתי לפה כי גנבו לי את בנבן". נטלי מוציאה מפתחות ופותחת לכם את הדלת, לאחר מכן היא שולפת מתיקה חליפות של צוות רוקט. "שימו אותם וקחו את חפציכם" היא אומרת [/b][/quote]
אני מהנהן ולובש את המדים ולוקח את חפצי "תודה רבה" אני אומר לה בחיוך.
-
[b]
ירין-
"יש גם את סמוצ'ם" אומרת קריס "ואיזה נוספים יש לך?" [/b][/quote]
"לי יש את הוט- הוט! את מתאמת או מאמנת?" אני שואל
-
ירין-
"אני מאמנת" אומרת קריס "ואתה?"
עומר-
אתה לובש את הבגדים ולוקח את הפוכדורים, עדיין הרקרוס לא אצלך ומגנזון לא אצל לוסי. "לאן נלך?" שואלת נטלי
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 07:42 PM
[b] ירין-
"אני מאמנת" אומרת קריס "ואתה?"
[/b][/quote]
"גם! רוצה להמשיך איתי את המסע? לכל אורך הדרך?" אני אומר ומחזיק לה תיד
-
[b] ארתור-
"ילד" אומרת האישה "אני מחזיקה רק פוקימון אחד, אז 1? או כלום?" [/b][/quote]
"אוקיי אחד על אחד" אומר לה ואז אגיד לה "קדימה תוציאי פוקימון"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 07:42 PM
[b]
עומר-
אתה לובש את הבגדים ולוקח את הפוכדורים, עדיין הרקרוס לא אצלך ומגנזון לא אצל לוסי. "לאן נלך?" שואלת נטלי [/b][/quote]
"אולי ננסה בדלת השנייה?"
-
ירין-
קריס מסמיקה ואומרת:"אני מטיילת במחוזות, אחרי שאנצח את גרין אעזוב ואולי אחרי זמן מה אחזור"
ארתור-
"צא הונדור" היא אומרת ומוציאה הונדור-[img]http://i41.tinypic.com/2u5gtpy.png[/img]
עומר-
"הדלת האדומה שממנה הגעתם-היא והכחולה הם מלכודת, שני הדלתות האלה נועדו לפוס פולשים" אומרת נטלי
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 08:22 PM
[b] ירין-
קריס מסמיקה ואומרת:"אני מטיילת במחוזות, אחרי שאנצח את גרין אעזוב ואולי אחרי זמן מה אחזור"
[/b][/quote]
"אבל את רוצה להמשיך איתי לפחות במחוז הזה?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 08:22 PM
[b]
עומר-
"הדלת האדומה שממנה הגעתם-היא והכחולה הם מלכודת, שני הדלתות האלה נועדו לפוס פולשים" אומרת נטלי [/b][/quote]
"אז לאן?"
-
ירין-
אני מגיעה איתך עד לורידיאן, מנצחת את מנהיג המכון ואז ממשיכה למחוז אחר. מאז שניצחתי בליגת ג'וטו אני מרוויחה המון כסף אז אוכל להמשיך לסינו ישר מורידיאן במטוס" אומרת קריס
עומר-
"לדעתי נלך לאיפה שכל החיילים הלכו" אומרת לוסי, "אני מסכימה לזה. ואתה?" שואלת נטלי
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 08:36 PM
[b] ירין-
אני מגיעה איתך עד לורידיאן, מנצחת את מנהיג המכון ואז ממשיכה למחוז אחר. מאז שניצחתי בליגת ג'וטו אני מרוויחה המון כסף אז אוכל להמשיך לסינו ישר מורידיאן במטוס" אומרת קריס
[/b][/quote]
"למה? איך נוכל להיות בקשר?" אני שואל באכזבה
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 08:36 PM
[b]
עומר-
"לדעתי נלך לאיפה שכל החיילים הלכו" אומרת לוסי, "אני מסכימה לזה. ואתה?" שואלת נטלי [/b][/quote]
"אני מניח" אני אומר ומתחיל ללכת איתן.
-
[b] ניב-
"גילגול ואז ניב חשמלי" אומר מיסטר גראונד. הונצ'קרוו תוקף בסופה, דונפן מזנק בגילגול הנכנס לתוך הסופה ופוגע חזק בהונצ'רוו. הונצ'קרוו מתאושש ויוצא התקפת שמיים, דונפן ומחכה שהוא ייתקרב. הונצ'קרוו מתקרב ואז דונפן קופץ בניב חשמל, הונצ'קרוו מצליח להיתחמק למזלו הרב [/b][/quote]
"הונצ'קרוו הימום ואז מכת שמיים!"
-
[b] עומר-
אתה עולים לאוויר עד שפתאום מתנגשים במשהו, "יש כאן משהו" אומרת לוסי. אתם בודקים טוב טוב ומוצאים דלת, אתם נכנסים. בפנים אתם רואים מסדרון, גודלו של המקום לא ברור
ירין-
"כנף ברזל" אומר הילד בעל הפידג'י, "ניקור" אומר הילד בעל הספירוו. פידג'י עף אל הוטהוט בכנף ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא בא אל פידג'י ומעיף אותו בבלימה. צ'אם שואג על פידג'י וספירוו, הוא שולח גחלת אבל הם מצליחים להיתחמק וספירוו מעיף את צ'אם בניקור.
ניב-
דיגלט מתעצבן עוד יותר, פתאום משהו קורה! דיגלט מהבהב, לאחר מכן זוהר ולבסוף משנה צורה-דיגלט היתפתח לדוטריו-[img]http://i40.tinypic.com/wc1h5j.png[/img], אבל דוטריו שלך נראה רק עצבני עוד יותר. הוא יוצר סופת חול ענקית ומחסל איתה את דוטריו של מיסטר גראונד-"דוטריו של מיסטר גראונד לא יכול להילחם יותר, דוטריו של ניב הוא המנצח. "צא דונפן" מיסטר גראונד זורק כדור לאוויר וממנו יוצא דונפן-[img]http://i44.tinypic.com/zkstw9.png[/img] ענקי
מיכה-
"למה לא?" אומר ווטסון בשמחה "קודם כל על פיצ'ו לדעת להישתמש בהיתפרקות. הוא יודע?"
ארתור-
פתאום נשמעת אזעקה! ביל מפעיל טלוויזיה ואתה רואה בא אנשי צוות רוט ואותם מובילה חיילת צוות רוקט-, מקיפים את הבית. "צוות רוקט יותר מדי מטרידים אותי לאחרונה" אומר ביל "אם תיפטר מהם זה יעזור לי מאוד"
לון-
"לאחרונה הפסדתי ניצחון מוחץ" אומרת הילדה "מאז איבדתי את הביטחון" [/b][/quote]
לא ממש....אז נלמד אותו עוד מתקפות
-
ירין-
"יש לך פוק'פון?" שואלת קריס
עומר-
אתם הולכים אחרי שאר החיילים, אחרי הליכה ארוכה אתם מגיעים לפיצול דרך-לכיוון שמאל נשמעים קולות מהומה, אז שם בטח נמצאים שאר החיילים. לעומת זאת בצד ימין השני דממה. "לאיזה כיוון נלך?" שואלת נטלי
ניב-
"גילגול ואז תשרוף אותו בניב אש" אומר מיסטר גראונד. דונפן מתגלגל, כאשר הוא יוצר תנופה הוא קופץ בגילגול, הונצ'קרוו שולח הימום ופגע בדונפן-אבל דונפן לא נמנע מלתקוף ומנחית את הונצ'קרוו בגילגול. הונצקרוו מתאושש, ומתרחק, הוא חוזר בהתקפת שמיים-דונפן מנסה להדוף בניב אש אבל נפגע
מיכה-
"המתפה שהכי קל ללמוד זה היתפרקות" אומר ווטסון "בקש מפיצ'ו להוציא בהיתפרצות כמה שיותר חשמל"