-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 8 2010, 09:10 PM
[b]
תמיר
[b]"מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. פליפר[/b] מתחיל בתעופה למעלה וסקיפלום יורה עליו כדור אנרגיה שנע בקו ישר [b]אבל פליפר מתחמק[/b]. הוא מסתובב מעט באוויר וסקיפלום מבין שממרחק כזה הוא יחטיא את המתקפה אז הוא מחכה. פליפר מתחיל בינתיים לרדת למטה במהירות וניתן לשער איפה הוא מנסה לפגוע. סקיפלום שולח את חוטי שאיבת ההקסא ומסבך את הכנפיים של פליפר שממילא נע כעת במהירות מאוד גבוה ואז הוא וסקיפלום מתחילים ליפול ביחד במעגל [b]עד ששניהם מתרסקים על המגרש[/b] [/b][/quote]
"סקיפלום,תעוף הצידה במהירות ותירה עליו כמה כדורי אנרגיה,אחד אחרי השני!"
-
ג'וני
אתה נכנס ושואל ואז אחד העוזרים ניגש אליך
"שש... אנשים לומדים כאן. הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר ומצביע לכיוון כלשהו
תמיר
[b]"אס אווירי, פליפר!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] מתחיל לירות בזה אחר זה כדורים ירוקים בקו ישר אל פליפר. [b] אבל כל שיגור של כדור גורם לו לסטייה זויתית קטנה (היה דבר כזה פעם, כשאימנת אותו את זה בתור הופיפ) וסך הכל הסטיות מצטברות עד שאחד הכדורים מחטיא,[/b] ואז פליפר מתחיל לנוע במהירות ונעלם ו[b]פוגע בסקיפלום מאחורה[/b].
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 04:37 PM
[b] ג'וני
אתה נכנס ושואל ואז אחד העוזרים ניגש אליך
"שש... אנשים לומדים כאן. הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר ומצביע לכיוון כלשהו
[/b][/quote]
"תודה לך" אגיד לו ואלך במהירות לכיוון שאליו הוא הצביע
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 05:37 PM
[b]
תמיר
[b]"אס אווירי, פליפר!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] מתחיל לירות בזה אחר זה כדורים ירוקים בקו ישר אל פליפר. [b] אבל כל שיגור של כדור גורם לו לסטייה זויתית קטנה (היה דבר כזה פעם, כשאימנת אותו את זה בתור הופיפ) וסך הכל הסטיות מצטברות עד שאחד הכדורים מחטיא,[/b] ואז פליפר מתחיל לנוע במהירות ונעלם ו[b]פוגע בסקיפלום מאחורה[/b]. [/b][/quote]
"עכשיו סקיפלום,תפוס אותו בחוטים של שאיבת ההקסא,תסתובב במקום וע"י כך תסובב אותו איתך ביחד,ואז תזרוק אותו על הרצפה בכוח!"
אני לא מומחה בפיזיקה,אבל אני חושב שזה אמור להגדיל את הכוח של הפגיע הרצפה...
-
ג'וני
אתה מגיע מהר מאוד למקום אליו הוא הצביע ואתה רואה את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב מול מחשב, בעוד הוא כותב הרבה דברים במהירות מאוד גבוהה ומחליף חלונות מהר מאוד.
תמיר
ואתה צודק, בהנחה שהאוויר לא מאט יותר מדי גופים שנמצאים בו, אז אם נותנים לגוף מהירות לכיוון מסויים הוא יפגע בקרקע עם מהירות גדולה יותר מזו אילו היה סתם מופל. ואם כבר בפיזיקה עסקינן...
--
[b]"פליפר, השמתש באקדח מים בעת הסיבוב!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום שולח חוטים[/b] שמתלפפים בקלילות סביב פליפר, ואז [b]מתחיל לשאוב ממנו חיים ולהסתובב[/b]. בגלל [url=http://he.wikipedia.org/wiki/אפקט_קוריוליס]אפקט קוריוליס [/url] הוא מחטיא. [b]"ימינה יותר!!" צועק הינריך הרץ [/b]. פליפר מכוון יותר ימינה ואז [b]פוגע בסקיפלום, עד שסקיפלום משליך אותו ופליפר פוגע במגרש. פליפר מתחיל להתעייף [/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 09:11 PM
[b] תמיר
ואתה צודק, בהנחה שהאוויר לא מאט יותר מדי גופים שנמצאים בו, אז אם נותנים לגוף מהירות לכיוון מסויים הוא יפגע בקרקע עם מהירות גדולה יותר מזו אילו היה סתם מופל. ואם כבר בפיזיקה עסקינן...
--
[b]"פליפר, השמתש באקדח מים בעת הסיבוב!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום שולח חוטים[/b] שמתלפפים בקלילות סביב פליפר, ואז [b]מתחיל לשאוב ממנו חיים ולהסתובב[/b]. בגלל [url=http://he.wikipedia.org/wiki/אפקט_קוריוליס]אפקט קוריוליס [/url] הוא מחטיא. [b]"ימינה יותר!!" צועק הינריך הרץ [/b]. פליפר מכוון יותר ימינה ואז [b]פוגע בסקיפלום, עד שסקיפלום משליך אותו ופליפר פוגע במגרש. פליפר מתחיל להתעייף [/b] [/b][/quote]
"תפסיק להסתובב,תכוון מהר ותשתמש בכדור אנרגיה 5 פעמים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 08:11 PM
[b] ג'וני
אתה מגיע מהר מאוד למקום אליו הוא הצביע ואתה רואה את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב מול מחשב, בעוד הוא כותב הרבה דברים במהירות מאוד גבוהה ומחליף חלונות מהר מאוד.
[/b][/quote]
"שלום לך פרופסור אני באתי הנה כדאי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ולהתחיל את המסע" אגיד לו בנעימות כדאי לא לעצבן אותו
-
תמיר
[b]"פליפר, כנף ברזל! ולאחר מכן ניקור!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b]מתחיל לשגר את כדור האנרגיה הירוקים. [b] שלושת הראשונים פוגעים[/b] אבל בזמן הזה פליפר מתקרב אל סקיפלום עד שהוא [b]פוגע בו עם כנף הברזל, ולאחר מכן מנקר אותו[/b]
ג'וני
הפרופסור מסתובב אליך עם הכסא
"כן זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל ובינתיים בלי להסתכל במחשב פותח עוד חלון וכותב שם משהו ועוצר ומחכה לתשובתך
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 10 2010, 02:30 PM
[b]
ג'וני
הפרופסור מסתובב אליך עם הכסא
"כן זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל ובינתיים בלי להסתכל במחשב פותח עוד חלון וכותב שם משהו ועוצר ומחכה לתשובתך [/b][/quote]
"הייתי שמח לקבל סקווירטל למסע שלי" אגיד לו ואחכה לתגובתו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 10 2010, 03:30 PM
[b] תמיר
[b]"פליפר, כנף ברזל! ולאחר מכן ניקור!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b]מתחיל לשגר את כדור האנרגיה הירוקים. [b] שלושת הראשונים פוגעים[/b] אבל בזמן הזה פליפר מתקרב אל סקיפלום עד שהוא [b]פוגע בו עם כנף הברזל, ולאחר מכן מנקר אותו[/b] [/b][/quote]
"כל עוד הוא קרוב,תתפוס אותו בשאיבת הקסא ובו זמנית תנסה לפגוע בו פגיעה ישירה עם כדורי אנרגיה!"
-
ג'וני
הפרופסור משלים לכתוב משהו במחשב, ואז יש פס שנטען וכתוב על המסך "Transmition Successful" ועל השולחן מופיע פוקדור. הוא קם לוקח אותו, מוציא ממגירה עוד 5 פוכדורים, פוקדע.
"קח, הנה סקווירטל, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע, אה ואולי גם..." הוא אומר ואז ממגירה אחרת מוציא טלפון סלולרי "קח גם את זה, ניסיתי אינסוף פעמים לתת את זה לכל מיני מאמנים אבל הם מתו כל הזמן... אז קח. תבדוק את המספר, הוא כתוב על הטלפון. יש שאלות?"
תמיר
[b]"מערבולת רוח!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] שולח את החוטים שחיוורים ותופס את פליפר ומתחיל לשאוב כח, ובינתיים הוא יורה כדורי אנרגיה. פליפר מניע את כנפיו במהירות וגורם לכך ש[b]סקיפלום מסתחרר סביב עצמו ולכן גם חלק מהחוטים מתלפפים סביבו. אז סקיפלום יורה עוד כדור אנרגיה שפוגע בחוט [/b]של השאיבה שמלופף עליו[b], ואז החוט נקרע ויש פיצוץ. גם סקיפלום וגם פליפר נפגעו במהלך. (ברור גם שפליפר נפגע מכדורי האנרגיה)[/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 12 2010, 08:24 PM
[b] ג'וני
הפרופסור משלים לכתוב משהו במחשב, ואז יש פס שנטען וכתוב על המסך "Transmition Successful" ועל השולחן מופיע פוקדור. הוא קם לוקח אותו, מוציא ממגירה עוד 5 פוכדורים, פוקדע.
"קח, הנה סקווירטל, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע, אה ואולי גם..." הוא אומר ואז ממגירה אחרת מוציא טלפון סלולרי "קח גם את זה, ניסיתי אינסוף פעמים לתת את זה לכל מיני מאמנים אבל הם מתו כל הזמן... אז קח. תבדוק את המספר, הוא כתוב על הטלפון. יש שאלות?"
[/b][/quote]
"תודה לך" אגיד לו ואשאל" אל איפה אני הולך עכשיו ואיפה קרב המכון הקרוב שלי" אשאל אותו
-
שלומי
"קודם כל אתה יכול לבדוק דברים כאלה באינטרנט מהנייד," אומר הפרוספור "אבל קרב המכון הראשון נמצא בעיר מרוול, שנמצאית מאוד קרוב לכאן. בהצלחה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 14 2010, 04:54 PM
[b] שלומי
"קודם כל אתה יכול לבדוק דברים כאלה באינטרנט מהנייד," אומר הפרוספור "אבל קרב המכון הראשון נמצא בעיר מרוול, שנמצאית מאוד קרוב לכאן. בהצלחה!" [/b][/quote]
"תודה רבה" אגיד לו ואוציא את סקווירטל מהפוכדור ואגיד לו "שלום אני אהיה המאמן שלך אני מאוד שמח להתחיל את המסע שלי איתך"אגיד לו ואחזיק אותו בידיים בעודי ממשיך לעיר הבאה וגם אני אחפש פוקימונים לאימון
-
ג'וני
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול. בסביבה יש הרבה פוקימונים, אך הקרוב אליך ביותר הינו פיג'י.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 15 2010, 08:35 PM
[b] ג'וני
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול. בסביבה יש הרבה פוקימונים, אך הקרוב אליך ביותר הינו פיג'י. [/b][/quote]
,אוקי סקווירטל בוא נעשה תא הקרב הראשון שלנו! אוקי תשתמש אליו בדחיפה אתה משתמש במתקפה הזו ככה אתה רץ אל עבר פיג'י ובעצם אתה עם כוח הגוף שלך דוחף את פיג'י" אגיד לו ואסביר לו
-
ג'וני
דחיפה זה מתקפה טריוויאלית שאין צורך להסביר. אם אתה רוצה מידע על התנאים למתקפה טריוויאלית אני אפרט לך בתגובה הבאה
--
[b]סקווירטל מזנק ורץ[/b] בקו ישר הישר לכיוון פיג'י שעומדו לא מוכן [b]לחטוף את המכה. הוא מתכנן להשתמש במתקפת ניקור[/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 12 2010, 09:24 PM
[b] תמיר
[b]"מערבולת רוח!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] שולח את החוטים שחיוורים ותופס את פליפר ומתחיל לשאוב כח, ובינתיים הוא יורה כדורי אנרגיה. פליפר מניע את כנפיו במהירות וגורם לכך ש[b]סקיפלום מסתחרר סביב עצמו ולכן גם חלק מהחוטים מתלפפים סביבו. אז סקיפלום יורה עוד כדור אנרגיה שפוגע בחוט [/b]של השאיבה שמלופף עליו[b], ואז החוט נקרע ויש פיצוץ. גם סקיפלום וגם פליפר נפגעו במהלך. (ברור גם שפליפר נפגע מכדורי האנרגיה)[/b] [/b][/quote]
"סקיפלום,אתה בסדר?בוא נמשיך!כדוריאנרגיה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 16 2010, 04:20 PM
[b] ג'וני
דחיפה זה מתקפה טריוויאלית שאין צורך להסביר. אם אתה רוצה מידע על התנאים למתקפה טריוויאלית אני אפרט לך בתגובה הבאה
--
[b]סקווירטל מזנק ורץ[/b] בקו ישר הישר לכיוון פיג'י שעומדו לא מוכן [b]לחטוף את המכה. הוא מתכנן להשתמש במתקפת ניקור[/b] [/b][/quote]
אשמח אם תסביר לי תודה
"אוקי סקווירטל יפה התחמק מהניקור ושהוא לידך התמש שוב בדחיפה" אגיד לו
-
אני כעת מרשה לעצמי להתרשל בתגובות כי המשגיח הנאמן של הפורום לא נמצא כאן D=
תמיר
"פליפר, השתמש בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום מתחיל לירות כדורי אנרגיה לעבר פליפר שמתחמק מרובם אבל לבסוף מצליח לפגוע בסקיפלום. סקיפלום מתחיל להתעייף, פליפר נראה מאוד עייף.
ג'וני
יש שלושה תנאים, שאם מתקפה מקיימת את כולם ביחד היא טריוויאלית, ואם מתקפה היא טריוויאלית אז היא מקיימת את שלושתם:
1. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
2. אופן ביצוע ההתקפה נובע ישירות מהשם
3. לא נדרש תחכום רב כדי לבצע את ההקפה.
--
סקוירטל מחכה, ופיג'י מתקרב. סקוירטל מנסה לחמוק אך הוא בכל זאת נפגע. לאחר מכן הוא פוגע עם מתקפת הדחיפה. פיג'י כעת מתרחק וכעת הוא רוצה להשתמש בדחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 17 2010, 03:23 PM
[b]
ג'וני
יש שלושה תנאים, שאם מתקפה מקיימת את כולם ביחד היא טריוויאלית, ואם מתקפה היא טריוויאלית אז היא מקיימת את שלושתם:
1. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
2. אופן ביצוע ההתקפה נובע ישירות מהשם
3. לא נדרש תחכום רב כדי לבצע את ההקפה.
--
סקוירטל מחכה, ופיג'י מתקרב. סקוירטל מנסה לחמוק אך הוא בכל זאת נפגע. לאחר מכן הוא פוגע עם מתקפת הדחיפה. פיג'י כעת מתרחק וכעת הוא רוצה להשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"קדימה סקווירטל תשתמש בדחיפה שלך כנגד הדחיפה שלו כי אתה יותר אתה יותר חזק ממנו" אגיד לו
-
ג'וני
סקווירטל קופץ ומתנגש עם פיג'י וכפי שחזית הדחיפה שלו הצליחה לעדוף את פיג'י. פיג'י עף למעלה ומתחיל לרדת למטה בניקור.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 17 2010, 04:23 PM
[b] אני כעת מרשה לעצמי להתרשל בתגובות כי המשגיח הנאמן של הפורום לא נמצא כאן D=
תמיר
"פליפר, השתמש בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום מתחיל לירות כדורי אנרגיה לעבר פליפר שמתחמק מרובם אבל לבסוף מצליח לפגוע בסקיפלום. סקיפלום מתחיל להתעייף, פליפר נראה מאוד עייף. [/b][/quote]
"סקיפלום!בוא נגמור עם זה!תשתמש בשאיבת הקא כל הכוח,תטיח אותו ברצפה ובקירות,ואז תשחרר אותו ובמהירות דחיפה וכודורי אנרגיה!"
-
תמיר
קירות?
--
"פליפר, התחל באקדח מים! לאחר מכן נסה להתנגד להטחה ברצפה, והשתמש בניקור. כשהוא ישתמש בכדורי האנרגיה, תשתמש באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. החוטים של שאיבת ההקסא תופסים את פליפר שיורה את אקדח המים ופוגע. סקיפלום מטיח אותו פעמיים ברצפה, ואז פליפר מתשחרר ומצליח לנקר את סקיפלום. סקיפלום דוחף את פליפר, אבל אז פליפר טס במהירות ונעלם ואז הוא מופיע ובמהירות "נכנס" בסקיפלום. סקיפלום יורה מספר כדורי אנרגיה על פליפר שלא מספיק להתחמק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 17 2010, 07:26 PM
[b] ג'וני
סקווירטל קופץ ומתנגש עם פיג'י וכפי שחזית הדחיפה שלו הצליחה לעדוף את פיג'י. פיג'י עף למעלה ומתחיל לרדת למטה בניקור. [/b][/quote]
"קדימה סקווירטל התחמק והשתמש מהר בדחיפה שהוא לידך" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 18 2010, 05:04 PM
[b] תמיר
קירות?
--
"פליפר, התחל באקדח מים! לאחר מכן נסה להתנגד להטחה ברצפה, והשתמש בניקור. כשהוא ישתמש בכדורי האנרגיה, תשתמש באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. החוטים של שאיבת ההקסא תופסים את פליפר שיורה את אקדח המים ופוגע. סקיפלום מטיח אותו פעמיים ברצפה, ואז פליפר מתשחרר ומצליח לנקר את סקיפלום. סקיפלום דוחף את פליפר, אבל אז פליפר טס במהירות ונעלם ואז הוא מופיע ובמהירות "נכנס" בסקיפלום. סקיפלום יורה מספר כדורי אנרגיה על פליפר שלא מספיק להתחמק. [/b][/quote]
אופסי?
תתעלם מהילה קירות...
--
"שאיבת הקסא מסביב לכנפיים שלו!תנה להחזיק אותם חזק כדי לשבור אותן!"
-
יפה!! אנחנו רק במרחק עשרייה מ200!! חבל שבחיים לא נגיע לשם...
ג'וני
יש סיבה מיוחדת שאתה כל הזמן משתמש בדחיפה? יש מתקפות טריוויאליות נוספות.
--
הדחיפה של סקווירטל פוגעת בפיג'י ומעיפה אותו. פיג'י מסתובב ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל.
תמיר
"קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. שאיבת ההקסא פוגעת בפליפר, ופליפר מתנגש בשארית כוחותיו בסקיפלום ואז הוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ומפנה את עצמו לכיוון הזירה, כשלפתע משהו פוגע בו והוא מתחיל ליפול. גם במסוק של השופטים פוגעים כמה משוהים ואז גם המסוק מתחיל ליפול. הינריך הרץ מבחין בכל זה.
"סקארמורי צא! תפוס את השופט ואת המסוק!" אומר הינריך הרץ. סאקרמורי יוצא החוצה ותופס עם רגליו את השופט ואת המסוק הוא טופס. סקארמורי מביא את כולם לזירה. אתה והינריך הרץ מסתכלים למטה ורואים שאנטנת השידור (ראה תרשים של המכון לפני כמה עמודים) זזה, ובמהירות מופיעים חמישה אנשים עם ג'קטים וכובעים חומים ומשקפי שמש. ארבעה מהם מכוונים אליכם רובים משונים.
"אנחנו לא מחפשים אותכם. אם לא תתערבו אנחנו לא נפגע בכם" אומר החמישי שלא מכוון אליכם נשק
"שטויות! אתם כבר פגעתם בשופטים!" אומר הינריך הרץ. "מי אתם ומה אתם רוצים?"
"אני אציג את עצמי. קוראים לי בכיר. פגענו בשופטים שלך רק כי הבננו שהם סכנה לתכנית שלנו ואנחנו צריכים שהם יהיו מנוטרלים. אם לא תתערבו לא תפגעו" אומר בכיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 18 2010, 07:03 PM
[b] יפה!! אנחנו רק במרחק עשרייה מ200!! חבל שבחיים לא נגיע לשם...
תמיר
"קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. שאיבת ההקסא פוגעת בפליפר, ופליפר מתנגש בשארית כוחותיו בסקיפלום ואז הוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ומפנה את עצמו לכיוון הזירה, כשלפתע משהו פוגע בו והוא מתחיל ליפול. גם במסוק של השופטים פוגעים כמה משוהים ואז גם המסוק מתחיל ליפול. הינריך הרץ מבחין בכל זה.
"סקארמורי צא! תפוס את השופט ואת המסוק!" אומר הינריך הרץ. סאקרמורי יוצא החוצה ותופס עם רגליו את השופט ואת המסוק הוא טופס. סקארמורי מביא את כולם לזירה. אתה והינריך הרץ מסתכלים למטה ורואים שאנטנת השידור (ראה תרשים של המכון לפני כמה עמודים) זזה, ובמהירות מופיעים חמישה אנשים עם ג'קטים וכובעים חומים ומשקפי שמש. ארבעה מהם מכוונים אליכם רובים משונים.
"אנחנו לא מחפשים אותכם. אם לא תתערבו אנחנו לא נפגע בכם" אומר החמישי שלא מכוון אליכם נשק
"שטויות! אתם כבר פגעתם בשופטים!" אומר הינריך הרץ. "מי אתם ומה אתם רוצים?"
"אני אציג את עצמי. קוראים לי בכיר. פגענו בשופטים שלך רק כי הבננו שהם סכנה לתכנית שלנו ואנחנו צריכים שהם יהיו מנוטרלים. אם לא תתערבו לא תפגעו" אומר בכיר. [/b][/quote]
למה,אתה מתכנן לנעול אותו בקרוב?
פעם הובלתי משחק של נארוטו למעל 650 עמ'...נראה עד איפה נגיע עם המשחק הזה...
---
"בכיר?שם נחמד,לאחיך קוראים 'סגן'?" אני שואל אותו בחיוך לגלגני על פני
"אז מה התוכנית הגרנדיוזית שלכם?" אני שואל,לוקח את הפוכדור של דרטיני בידי,מקווה שיהיה לו מספיק כוח להלחם נגדם
'אנחנו במצב לא טוב...2 אנשים,חלק מהפוקימונים שלנו מנוטרלים...מה אנחנו עושים עכשיו?' אני חושב לעצמי,מחכה לראות מה יהי המהלך שלהם
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 18 2010, 06:03 PM
[b] יפה!! אנחנו רק במרחק עשרייה מ200!! חבל שבחיים לא נגיע לשם...
ג'וני
יש סיבה מיוחדת שאתה כל הזמן משתמש בדחיפה? יש מתקפות טריוויאליות נוספות.
--
הדחיפה של סקווירטל פוגעת בפיג'י ומעיפה אותו. פיג'י מסתובב ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל.
[/b][/quote]
לא כי זו מתקפה היחידה שהוא יודע ואתה לא רשמת לי איזה מתקפות הוא יודע
"אוקי סקווירטל השתמש במכת זנב על פידג'י ואחר כך הדחיפה" אגיד לו
-
תמיר
לא אין לי כוונה מיוחדת לנעול, אבל אתה רואה בעצמך שקצב כתיבת ההודעות קטן עם הזמן...
--
"אתה אומר דברים מעניינים" אומר בכיר "יש לי שלושה אחים שקוראים להם בכיר, ועוד אלפיים אחים שקוראים להם זוטר. אבל לדעתי אני מדבר יותר מדי. מה אתה מחזיק שם ביד? זה פוכדור? אתה תנסה להלחם בי?"
"כן מאמן! תלחם יחד איתי בו!" אומר לך הינריך הרץ.
ג'וני
אז אתה לא הבנת את מה שאמרת ממקודם, אז אני אבהיר את עצמי
אתה יכול ככה סתם בלי הסבר לאמר לפוקימון לבצע למתקפה שמקיימת את שלושת התנאים שכתבתי קודם. אם אתה רוצה מתקפה שלא מקיימת את אחד התנאים ממקודם, אז אתה תצטרך להביא הסבר קצר איך לבצע את ההתקפה. כמו כן, אני לא רושם איזה מתקפות טריוויאליות יש לפוקימון, כי השמים הם הגבול, אני לא יודע כמה יצירתי אתה יכול להיות ואני לא רוצה להגביל אותך. אני רושם רק מתקפות לא טריוויאליות
--
סקוירטל מסתובב מניף את זנבו ופוגע בפיג'י. פיג'י מסתובב באוויר ואז עף עם ניקור ופוגע בסקווירטל. סקווירטל לאחר מכן קופץ ודוחף את פיג'י. פיג'י ממהר ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 02:22 PM
[b] תמיר
לא אין לי כוונה מיוחדת לנעול, אבל אתה רואה בעצמך שקצב כתיבת ההודעות קטן עם הזמן...
--
"אתה אומר דברים מעניינים" אומר בכיר "יש לי שלושה אחים שקוראים להם בכיר, ועוד אלפיים אחים שקוראים להם זוטר. אבל לדעתי אני מדבר יותר מדי. מה אתה מחזיק שם ביד? זה פוכדור? אתה תנסה להלחם בי?"
"כן מאמן! תלחם יחד איתי בו!" אומר לך הינריך הרץ.
[/b][/quote]
"מאמן?קוראים לי ראין"אני אומר בזלזול ומסתכל עליו בתיסכול.
"אז קדימה!דרטיני-טוויסטר!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 01:22 PM
[b]
ג'וני
אז אתה לא הבנת את מה שאמרת ממקודם, אז אני אבהיר את עצמי
אתה יכול ככה סתם בלי הסבר לאמר לפוקימון לבצע למתקפה שמקיימת את שלושת התנאים שכתבתי קודם. אם אתה רוצה מתקפה שלא מקיימת את אחד התנאים ממקודם, אז אתה תצטרך להביא הסבר קצר איך לבצע את ההתקפה. כמו כן, אני לא רושם איזה מתקפות טריוויאליות יש לפוקימון, כי השמים הם הגבול, אני לא יודע כמה יצירתי אתה יכול להיות ואני לא רוצה להגביל אותך. אני רושם רק מתקפות לא טריוויאליות
--
סקוירטל מסתובב מניף את זנבו ופוגע בפיג'י. פיג'י מסתובב באוויר ואז עף עם ניקור ופוגע בסקווירטל. סקווירטל לאחר מכן קופץ ודוחף את פיג'י. פיג'י ממהר ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל. [/b][/quote]
אוקי הבנתי
"אוקי סקוירטל השתמש בנגיחה על פידג'י ואחר כך בדחיפה חזקה!" אגיד לו בקול רם
-
תמיר
אם כי ברור לך למה הוא קרא לך ככה נכון? אחרי הכל לא אמרת לו איך קוראים לך וגם לא גרמתי לו לשאול אותך...
--
"כך יהיה" אומר בכיר, והעיניים שלו זוהרות ואז מופיעים מולכם אלקזם וקנגסקן.
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. בכיר לא מדבר, ואלקאזם מניף את היד עם הכפית וגורם לכך שהטוויסטר יעוף הצידה. סקארמורי יורה לכיוון קנגסקן תותח ניצוצות ופוגע בו, אבל אז קנגסקן קופץ ומנחית אגרוף עוצמתי על סקארמורי.
ג'וני
פיג'י משתמש בניקור, ולאחר שהוא נפגע מהנגיחה של פיג'י הוא מנקר אותו קצת. פיג'י לאחר מכן מסתובב לדחיפה, אבל הדחיפה של סקווירטל שוב יוצאת חזקה יותר ושניהם נפגעים אבל פיג'י יותר, נראה שפיג'י מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 09:06 PM
[b] תמיר
אם כי ברור לך למה הוא קרא לך ככה נכון? אחרי הכל לא אמרת לו איך קוראים לך וגם לא גרמתי לו לשאול אותך...
--
"כך יהיה" אומר בכיר, והעיניים שלו זוהרות ואז מופיעים מולכם אלקזם וקנגסקן.
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. בכיר לא מדבר, ואלקאזם מניף את היד עם הכפית וגורם לכך שהטוויסטר יעוף הצידה. סקארמורי יורה לכיוון קנגסקן תותח ניצוצות ופוגע בו, אבל אז קנגסקן קופץ ומנחית אגרוף עוצמתי על סקארמורי.
[/b][/quote]
אני יודע
איזה מתקפות ש לדטיני?
--
"דרטיני,תשתמש בחניקה על אלקאזם וטוויסטר על קנגסקן!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 08:06 PM
[b]
ג'וני
פיג'י משתמש בניקור, ולאחר שהוא נפגע מהנגיחה של פיג'י הוא מנקר אותו קצת. פיג'י לאחר מכן מסתובב לדחיפה, אבל הדחיפה של סקווירטל שוב יוצאת חזקה יותר ושניהם נפגעים אבל פיג'י יותר, נראה שפיג'י מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"אוקי סקווירטל אנחנו עוד מעט מביסים אותו" אני אומר לו "קדימה סקווירטל התשתמש בנגיחה ואחר כך בדחיפה הכי חזקה שלך" אומר לו
-
תמיר
מיד אעדכן בדף הראשי:
טוויסטר, זעם דרקון, וכל השאר זה מתקפות טריוויאליות עד כמה שזכור לי.
--
"סקארמורי, מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי עף גבוה ומסתובב למעלה ומחפש חולשות. דרטיני קופץ על אלקאזאם ומתלפף סביבו. אלאקזם מניף את הכפיות שלו למטה ואז הוא נעלם משם. ומופיע ליד דרטיני. דרטיני יורה טוויסטר שפוגע בקנגסקאן. סקארמורי יורד במהירות וחובט בעוצמה באלקאקזם. קנגסקן מניף אגרוף כבד ומנחית אותו על סקארמורי. אלאקזם משתמש בחבטת ראש זן ומיעף ממנו את סקארמורי.
ג'וני
פיג'י מתחמק מהנגיחה במעוף למעלה ואז הוא יורד ומנקר את סקוירטל. סקוירטל דוחף בעוצמתיות את פיג'י והוא נהדף אחורה. פיג'י עף משתמש בחדיפה ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 20 2010, 09:16 PM
[b] תמיר
מיד אעדכן בדף הראשי:
טוויסטר, זעם דרקון, וכל השאר זה מתקפות טריוויאליות עד כמה שזכור לי.
--
"סקארמורי, מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי עף גבוה ומסתובב למעלה ומחפש חולשות. דרטיני קופץ על אלקאזאם ומתלפף סביבו. אלאקזם מניף את הכפיות שלו למטה ואז הוא נעלם משם. ומופיע ליד דרטיני. דרטיני יורה טוויסטר שפוגע בקנגסקאן. סקארמורי יורד במהירות וחובט בעוצמה באלקאקזם. קנגסקן מניף אגרוף כבד ומנחית אותו על סקארמורי. אלאקזם משתמש בחבטת ראש זן ומיעף ממנו את סקארמורי. [/b][/quote]
"זעם דרקון על קנגסקאן,וטטויסטר על אלקאזם!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 20 2010, 08:16 PM
[b]
ג'וני
פיג'י מתחמק מהנגיחה במעוף למעלה ואז הוא יורד ומנקר את סקוירטל. סקוירטל דוחף בעוצמתיות את פיג'י והוא נהדף אחורה. פיג'י עף משתמש בחדיפה ופוגע. [/b][/quote]
"אוקי עכשיו קפות למעלה והשתמש בנגיחה חזקה ואחר כך בדחיפה" אגיד לו
-
תמיר
"ראיין, בוא נשתף פעולה!" אומר הינריך הרץ "סקארמורי, תפוס בדרטיני עם הרגליים שלך ותקוף יחד איתו בתותח ניצוצות, ולאחר מכן בכנף ברזל!". סקארמורי יורד ותופס את דרטיני. הם מכינים את ההתקפות על קנגסקן ויורים את זה עליו והוא נפגע, אבל קנגסקן קופץ ומתכוון להכות בהם. סקארמורי מנסה לפגוע, אבל אלאקזם יורה גל עיקום במרחב שפוגע בו ואז סקארמורי ודרטיני נפגעים גם מקנגסקן. דרטיני יורה את הטוויסטר על אלקאזם בזמן שסקארמורי מתקרב עם מתקפת כנף הברזל ושניהם פוגעים.
ג'וני
סקווירטל קופץ חובט בראשו בפיג'י ופיג'י נפגע. פיג'י משתמש בניקור ופוגע בסקווירטל. סקווירטל משליך את עצמו על פיג'י בדחיפה, אבל פיג'י איכשהו מתחמק. פיג'י נראה מאוד עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 20 2010, 10:38 PM
[b] תמיר
"ראיין, בוא נשתף פעולה!" אומר הינריך הרץ "סקארמורי, תפוס בדרטיני עם הרגליים שלך ותקוף יחד איתו בתותח ניצוצות, ולאחר מכן בכנף ברזל!". סקארמורי יורד ותופס את דרטיני. הם מכינים את ההתקפות על קנגסקן ויורים את זה עליו והוא נפגע, אבל קנגסקן קופץ ומתכוון להכות בהם. סקארמורי מנסה לפגוע, אבל אלאקזם יורה גל עיקום במרחב שפוגע בו ואז סקארמורי ודרטיני נפגעים גם מקנגסקן. דרטיני יורה את הטוויסטר על אלקאזם בזמן שסקארמורי מתקרב עם מתקפת כנף הברזל ושניהם פוגעים. [/b][/quote]
"יפה דרטיני,עכשיו תשתמש בחנק על קאנגסקן כדי לעצור אותו,כדי שסקארמורי יוכל לתקוף!"