-
[quote=ErWiN;642851]
[COLOR=red][B][I][U]רומה-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שאני אומר "לא מוריד" אני מתכוון שזה מוריד בקמצוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל נושך את הגפנים של צ'יקוריטה ,הוא נושך את זה ומרים את ראשו וביחד עם ראשו את צ'יקוריטה שמתנוססת באוויר.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"אוי לא!" צועק ברוקסי[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוטודייל תנחיט אותה על האדמה ולאחר מכן תיתקוף אותה בזעם " אומר לטוטודייל.
-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה דופק ופותח מישהו את הדלת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רואה [IMG]http://i45.tinypic.com/2m7zxmq.png[/IMG] [/B][/COLOR]
[COLOR=#696969][B][COLOR=darkred]"שלום שמי פנקס ג'ונסון" אומר לך[/COLOR] [/B][/COLOR]
"שלום לך הפרופסור שלי ביקש שאני יגיע לפה לא יודע באיזה עניין.. מישו דיבר איתך על זה?"
-
[QUOTE=ErWiN;642851][COLOR=green][B][I][U]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל האיווי שלך קיבל ממך אהבה יותר מאשר את כוחה של אבן היער " אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"סחתיין" אומר ומחייך ונותן לך את מספר הפוקידע שלו ונעלם.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב חברה מוכנים להתאמן?" אנסה להלהיב אותם ואומר "אוקי כמו שאמרתי ממקודם סוובלו תעבוד על יכולת התעופה שלך ותשפר את המהירות,צ'ימצ'אר תתאמן על המתקפות שלך כי אני אשתמש בך במכון אטרנה וגם בך מרשטומפ אז תתאמן גם,טדיאורסה גם אתה תתאמן על המתקפות שלך ופיקאצ'ו תתאמן על מכת זנב בשביל שאולי יצא זנב ברזל מזה ואמבריון אם אתה רוצה אתה יכול לנוח" אומר להם
-
"ג'ולטיאון נחמד, אבל הוא לא משתווה לאייויזור המיומן שלי" אני אומר ביהירות קלה,
"תתחיל עם זרע עלוקה כדי ללכוד את ג'ולטיאון ולאחר מכן תתקרב אליו ותשתמש באבקת שינה ישר לתוך נחיריו!, צא!" אני שואג.
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור מתחיל עם זרע עלוקה שקושר את ג'ולטיאון במהירות ומוריד לו חיים ישירות ,אך איוויזור ממשיך עם אבקת שינה ,אבל ג'ולטיאון מהיר ,הוא מתחמק בקלות ומשאיר מאחוריו אבק...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"ג'ולטיאון רעם!" אומר סוני.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מאמן את הפוקימונים שלך ואתה נזכר שברוק הציע לך להתאמן עם כל אחד ביחידות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"כן ,בוא כנס" אומר לך ואתה נכנס לביתו שנראה כמו מעבדה קטנה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"צוות בלו הידוע והמרושע השתלט כבר על כל סינו ועל חצי מהואן ,עכשיו הוא מנסה להשתלט על קנטו ,ולכן אין בקנטו צוות שיכול לעזור ,בגלל זה אנו שולחים את בכירי צוות סינו וצוות סינו 3000 לטפל בעניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"האם אתה מוכן לצאת למסע לקנטו?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]טוטודייל דופק את צ'יקוריטה על האדמה בחוזקה ,הוא משחרר את הגפנים וצ'יקוריטה נחלשה .לאחר מכן טוטודייל משתמש בזעם שמוריד לה עוד חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"צ'יקוריטה השתמשי בעלי תער ואז בדחיפה!" אומר ברוקסי[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה נכנס לכיוון דרך 203 ואתה רואה הרבה מאמנים מתאמנים והרבה פוקימונים פראיים מסותבבים חופשי .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה קולט ילד אחד שרק הרגע תפס לו פידג'י.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;643516][COLOR=darkorange][B][I][U
[COLOR=purple][B]אתה מאמן את הפוקימונים שלך ואתה נזכר שברוק הציע לך להתאמן עם כל אחד ביחידות.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טוב חזרו ניפגש מחר" אומר ואחזיר את כולם חוץ מצ'ימצ'אר ופיקאצ'ו שכמובן על כתפי "אוקיי צ'ימצ'אר איתך לא התאמנתי הרבה אז תתאמן על המתקפות שלך רק כי אני אשתמש בך במכון הקרוב ואתה פיקאצו תתאמן על מכת הברק שלך כי אני אשתמש בך גם" אומר להם
-
[SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=purple][B]אתה משאיר את צ'ימ'צאר בחוץ ומחכה למצוא מקום טוב לאמן אותו על מתקפות .[/B][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=ErWiN;643556][SIZE=4][COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=purple][B]אתה משאיר את צ'ימ'צאר בחוץ ומחכה למצוא מקום טוב לאמן אותו על מתקפות .[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"אוקי צ'ימצ'אר בוא נחפש פוקימונים ום לא נמצא נחפש מקום טוב" אומר לו ונחפש פוקימונים לאימון ומקומות טובים לאימון מתקפות
-
[COLOR=darkred][B]"כן ,בוא כנס" אומר לך ואתה נכנס לביתו שנראה כמו מעבדה קטנה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"צוות בלו הידוע והמרושע השתלט כבר על כל סינו ועל חצי מהואן ,עכשיו הוא מנסה להשתלט על קנטו ,ולכן אין בקנטו צוות שיכול לעזור ,בגלל זה אנו שולחים את בכירי צוות סינו וצוות סינו 3000 לטפל בעניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"האם אתה מוכן לצאת למסע לקנטו?" שואל אותך[/B][/COLOR]
"בטח שכן יאללה בוא נצא" אני אומר לו
-
[quote=ErWiN;643516]
[COLOR=red][B]טוטודייל דופק את צ'יקוריטה על האדמה בחוזקה ,הוא משחרר את הגפנים וצ'יקוריטה נחלשה .לאחר מכן טוטודייל משתמש בזעם שמוריד לה עוד חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"צ'יקוריטה השתמשי בעלי תער ואז בדחיפה!" אומר ברוקסי[/B][/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR][/quote]
"טוטודייל תעצור אותה מלתקוף באקדח מים ומיד אחריו תיתקוף בנשיכה" אומר לטוטודייל..
-
[quote=ErWiN;643516][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור מתחיל עם זרע עלוקה שקושר את ג'ולטיאון במהירות ומוריד לו חיים ישירות ,אך איוויזור ממשיך עם אבקת שינה ,אבל ג'ולטיאון מהיר ,הוא מתחמק בקלות ומשאיר מאחוריו אבק...[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"ג'ולטיאון רעם!" אומר סוני.[/B][/COLOR]
[/quote]
"שנייה לפני שהרעם יפגע בך תשתמש בשאיבה הכי מטורפת וחזקה שיש לך כך שהרעם לא ישפיע יותר מדי על חייך!, ולאחר מכן תשתמש בהורדה!, קדימה!" אני מורה לו.
-
[COLOR=darkorange][B]איוויזור מקשיב לך וישר משתמש בשאיבה עצומה ,בזמן שג'ולטיאון מכין את עוצמת הרעם ,הוא שואב מג'ולטיאון חיים ומוסיף לעצמו ,ג'וליטיאון משגר רעם עוצמתי שמוריד לאיוויזור חיים ברמה קטלנית![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"יופי" אומר סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור משתמש בהורדה שמורידה לג'ולטיאון מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"ג'ולטיאון מתקפה מהירה!" אומר סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער וטוטודייל לא מצליח לעצור אותה[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]עלי התער פוגעות בטוטודייל ומורידות לו חיים משמועתיים [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לאחר מכן הדחיפה של צ'יקוריטה מצליחה להגדיל את הנזק[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל מתקיף באקדח מים ונשיכה ישר לאחר מכן [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'יקוריטה עודפת יפה את אקדח המים ויורד לה מזה מעט חיים אך הנשיכה מורידה לה יותר .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שניהם באותו מצב .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"צ'יקוריטה עכשיו שוב עלי תער!" אומר ברוקסי ומתכוון לסיים את הקרב.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred][I][U]יואב-[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"קדימה!" אומר ג'ונסון ומוציא מהפוכדור שלו פוקימון [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הוא מוציא אלאקאזם פשוט ואומר לו "אלקאזם קח בטלפורטציה את יואב מכן לעיר קאנלייב ,לנמל" אומר לו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הוא מסביר לך "בנמל לך לרב החובל הוא מחכה לך " אומר לך ונפרד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]תוך שנייה אתה נעלם ואתה נמצא בנמל בעיר קאנלייב.[/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]אתה רואה מלא ילדים רצים לכיוון העיר אטרנה וכולם ביער דוחפים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]כולם בוכים ורוצים להגיע מהר לעיר אטרנה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה חושב מה זה יכול להיות.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;643516][COLOR=darkorange][B][I][U
[COLOR=green][B]אתה נכנס לכיוון דרך 203 ואתה רואה הרבה מאמנים מתאמנים והרבה פוקימונים פראיים מסותבבים חופשי .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה קולט ילד אחד שרק הרגע תפס לו פידג'י.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל הילד ואומר לו" תרצה נגדי קרב 1 על 1"
-
[quote=ErWiN;644426]
[COLOR=red][B]צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער וטוטודייל לא מצליח לעצור אותה[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]עלי התער פוגעות בטוטודייל ומורידות לו חיים משמועתיים [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]לאחר מכן הדחיפה של צ'יקוריטה מצליחה להגדיל את הנזק[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל מתקיף באקדח מים ונשיכה ישר לאחר מכן [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'יקוריטה עודפת יפה את אקדח המים ויורד לה מזה מעט חיים אך הנשיכה מורידה לה יותר .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]שניהם באותו מצב .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"צ'יקוריטה עכשיו שוב עלי תער!" אומר ברוקסי ומתכוון לסיים את הקרב.[/B][/COLOR][COLOR=purple][B].[/B][/COLOR][/quote]
"טוטודיייל אל תוותר תיתקוף באקדח מים בכל הכוח ולאחר מכן תיתקפוץ עלייה עם נשיכה" אצעק לטוטודייל והעצום עיניים כדי לא ליראות מה קורה שם..
-
[QUOTE=ErWiN;644426][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]אתה רואה מלא ילדים רצים לכיוון העיר אטרנה וכולם ביער דוחפים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]כולם בוכים ורוצים להגיע מהר לעיר אטרנה .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה חושב מה זה יכול להיות.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אנשים מה קרה?" אשאל אנשים עוברים "אני הולך לטפל בדבר הזה אישית" אומר ובעודי שואל מה קרה אני מתקדם לאזור שכולם בורחים ממנו
-
[B][COLOR=darkred]"קדימה!" אומר ג'ונסון ומוציא מהפוכדור שלו פוקימון [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הוא מוציא אלאקאזם פשוט ואומר לו "אלקאזם קח בטלפורטציה את יואב מכן לעיר קאנלייב ,לנמל" אומר לו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]הוא מסביר לך "בנמל לך לרב החובל הוא מחכה לך " אומר לך ונפרד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]תוך שנייה אתה נעלם ואתה נמצא בנמל בעיר קאנלייב.[/COLOR][/B]
אני הולך בנמל ומחפש את רב החובל
-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I] [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מחפש את רב החובל ואתה רואה פתאום ,גבר זקן ושמן ,עם זקן ,עם עיניים בהירות ,גופו לבוש לבן ויש לו עניבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רואה אותו מדבר עם המלחים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה שואל את אחד האנשים והוא עונה לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"מנהיג המכון ... " הוא מתחיל לומר ומתנשף [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הוא עומד לעזוב את אטרנה לחודשים ,והיום הוא היום האחרון לפני זה!" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אנו צריכים להילחם נגדו!" אומר לך בהתרגשות[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B][I][U]רומה -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער שחותכות את טוטודייל ומורידות לא את כל החיים [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל לא מספיק למלא אחר ההוראות שלך ומתעלף.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"יש!" צועק ברוקסי[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הילד עונה לך "אני רוצה 2 על 2" אומר לך[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;644673]
[COLOR=red][B]צ'יקוריטה תוקפת בעלי תער שחותכות את טוטודייל ומורידות לא את כל החיים [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]טוטודייל לא מספיק למלא אחר ההוראות שלך ומתעלף.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"יש!" צועק ברוקסי[/B][/COLOR]
[/quote]
*נו בטח שאני יפסיד במיוחד אחרי שעשית ככה שחצי מהמתקפות שלי יורידו לה כל אחת 1%
והן לא היו הסוג שחלש על צ'יקוריטה:X*
~~~~~~~~~~
"תחזור טוטודייל" אומר בעודי הולך משם ומחזיר את טוטודייל לפוכדור.
אני הולך למרכז הפוקימונים..
-
[QUOTE=ErWiN;644673][COLOR=darkred][B][I][U]
[COLOR=green][B]הילד עונה לך "אני רוצה 2 על 2" אומר לך[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד" יש לי רק פוקימון 1"
-
[QUOTE=ErWiN;644673][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I] [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מחפש את רב החובל ואתה רואה פתאום ,גבר זקן ושמן ,עם זקן ,עם עיניים בהירות ,גופו לבוש לבן ויש לו עניבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רואה אותו מדבר עם המלחים.[/B][/COLOR]
"סליחה אתה במקרה הרב חובל פה בספינה" אני שואל בנימוס
-
[QUOTE=ErWiN;644673][COLOR=darkred][B][I][U]
[COLOR=purple][B]אתה שואל את אחד האנשים והוא עונה לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"מנהיג המכון ... " הוא מתחיל לומר ומתנשף [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הוא עומד לעזוב את אטרנה לחודשים ,והיום הוא היום האחרון לפני זה!" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אנו צריכים להילחם נגדו!" אומר לך בהתרגשות[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מה?! אבל תכננתי להילחם בו מחר,רציתי להתאמן עם הפוקימונים שלי ואז להילחם איתו נו באמת" אומר בעצבנות ואורה לצ'ימצ'אר ללכת אחרי וארוץ בטיל למכון
-
[quote=ErWiN;644426][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור מקשיב לך וישר משתמש בשאיבה עצומה ,בזמן שג'ולטיאון מכין את עוצמת הרעם ,הוא שואב מג'ולטיאון חיים ומוסיף לעצמו ,ג'וליטיאון משגר רעם עוצמתי שמוריד לאיוויזור חיים ברמה קטלנית![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"יופי" אומר סוני[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור משתמש בהורדה שמורידה לג'ולטיאון מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"ג'ולטיאון מתקפה מהירה!" אומר סוני[/B][/COLOR]
[/quote]
"תנסה להשתמש בעלוקת זרע כדי לתפוס את רגליו של ג'ולטיאון בעודו רץ וכך לא יוכל לפגוע בך!, אך אם אתה רואה שזה לא מצליח פזר חצי מטר לפני גופך אבקת שינה וכך הוא יספוג אותה בעודו תוקף אותך!, קדימה אייויזור!" אני קורא.
-
[QUOTE=ErWiN;642851][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אוקיי פגוש את אלאקאזם שלי!" אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא מוציא את אלאקאזם שלו מהפוכדור והוא אומר לו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קח את סטיב לעיר קאנלייב לנמל ,בעזרת טלפורטציה" אומר לו[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה אלאקזם" אגיד לו ואחכה שישתמש במתקפה הזאת.
-
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה רואה את המעבדה הקטנה בביתו של פנקס ושנייה אתה מוצא את עצמך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]בנמל קאנלייב ,אתה רואה את רב החובל .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ג'וליטיאון משתמש ראשון במתקפה מהירה ועלוקת הזרע לא מספיק מהירה כמו ג'ולטיאון והוא מתקיף את איוויזור בחוזקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור מתקרב אל ג'ולטיאון ומפזר עליו אבקת שינה אך סוני ממהר להגיב [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"עכשיו תתנער כדי שאבקת השינה לא תשפיע!" אומר סוני ומקווה שזה יצליח [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ג'ולטיאון מתנער והאבקה מתפזרת בחזרה ,אך עדיין חלק ממנה נדבק אל ג'ולטיאון .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]אתה רץ במהירות רבה למכון ואתה רואה את המכון ,מלא ילדים רוצים להיכנס פנימה ואתה בטעות דוחף את אחד הילדים הוא צועק לך "היי קח מספר! חצוף!"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]רב החובל מביט בך ועונה לך "ככה לפחות אומרים " אומר לך בצחוק שמן ומתגלגל.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ברוך הבא, חיכיתי לך" אומר לך ומצביע לך על הכניסה לספינה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הספינה גדולה והיא ספינת פאר .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"רק אחד?" צועק הילד[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אז תתפוס ! יש לך פה אלפים בדרך 203 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][I][U]רומה -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מסיים את דרך 202 ואתה מגיע לעיר ג'ובייליף![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יש פה בית ספר למאמנים (מומלצת כניסה) ,חנות ,ומרכז פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מרפא את טוטודייל במהירות.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=ErWiN;645454][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]אתה רץ במהירות רבה למכון ואתה רואה את המכון ,מלא ילדים רוצים להיכנס פנימה ואתה בטעות דוחף את אחד הילדים הוא צועק לך "היי קח מספר! חצוף!"[/B][/COLOR]
במהירות.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"נו באמת..." אגיד בהרגשת ביאוס ואקח מספר "צ'ימצאר ופיקאצ'ו אל תלכו לי לאיבוד" אומר ואורה לצ'ימצ'אר לעלות על כתפי השנייה
-
[quote=ErWiN;645454]
[B][COLOR=red][I][U]רומה -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מסיים את דרך 202 ואתה מגיע לעיר ג'ובייליף![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יש פה בית ספר למאמנים (מומלצת כניסה) ,חנות ,ומרכז פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואתה מרפא את טוטודייל במהירות.[/COLOR][/B][/quote]
אלך לבית הספר למאמנים כדי ליראות מה יש להם להציע..
-
[COLOR=darkred][B]רב החובל מביט בך ועונה לך "ככה לפחות אומרים " אומר לך בצחוק שמן ומתגלגל.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ברוך הבא, חיכיתי לך" אומר לך ומצביע לך על הכניסה לספינה .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]הספינה גדולה והיא ספינת פאר .[/B][/COLOR]
"קיבלתי הוראה מהפרופסור שאני צריך ללכת אלייך לאזשהי משימה מה אני צריך לעשות? " אני שואל אותו
-
[QUOTE=ErWiN;645454][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה רואה את המעבדה הקטנה בביתו של פנקס ושנייה אתה מוצא את עצמך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]בנמל קאנלייב ,אתה רואה את רב החובל .[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אגש אל רב החובל בספונטניות ומבלי לעורר חששות אצל אחרים
אטפח על כפתו ואגיד "מה שלומך , שמי הוא סטיב " מיד שיגיב אגיד בקול
נמוך יותר "אני לא יודע אם אתה יודע על זה אבל צוות מסוכן מאיים על האיזור הזה..
באתי כדי לעזור להבריח אותם או להביס אותם , האם ראית משהו חשוד בעלייתם של הנוסעים לעיר ?"
אשאל .
-
[QUOTE=ErWiN;645454][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=green][B]"רק אחד?" צועק הילד[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אז תתפוס ! יש לך פה אלפים בדרך 203 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לילד" אוקי אני אלך לתפוס" ואני מחפש פוקימון שאני יוכל לתפוס"
-
[quote=ErWiN;645454][COLOR=dimgray][B].[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ג'וליטיאון משתמש ראשון במתקפה מהירה ועלוקת הזרע לא מספיק מהירה כמו ג'ולטיאון והוא מתקיף את איוויזור בחוזקה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור מתקרב אל ג'ולטיאון ומפזר עליו אבקת שינה אך סוני ממהר להגיב [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"עכשיו תתנער כדי שאבקת השינה לא תשפיע!" אומר סוני ומקווה שזה יצליח [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]ג'ולטיאון מתנער והאבקה מתפזרת בחזרה ,אך עדיין חלק ממנה נדבק אל ג'ולטיאון .[/B][/COLOR]
[/quote]
"תמשיך עם עלי טער ושאיבה!, צא!" אני שואג.
-
[COLOR=darkorange][B]איוויזור ממשיך עם עלי תער שחותכים קלות את ג'ולטיאון המסכן [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר מכן השאיבה שלוקחת ממנו מעט חיים ומוסיפה לאייויזור [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"ג'ולטיאון מכת ברק!" אומר סוני כאשר ג'ולטיאון מתקיף במכת ברק אימתנית ומוריד לאיוויזור את כמות החיים הגדולה ביותר בקרב הזה עד עכשיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אבקת השינה מתחילה להשפיע ,למרות הפיזור ג'ולטיאון נרדם.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה ממשיך ואתה רואה הרבה פוקימונים בדרך .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i47.tinypic.com/n9jb.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i48.tinypic.com/de3cko.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i46.tinypic.com/908rc1.png[/IMG][/B][/COLOR]
[B][COLOR=dimgray][I][U]סטיב -[/U][/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]עוד לא הגעת לקנטו -_-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]אתה מגיע לרב החובל והוא אומר לך "חיכיתי לך " הוא אומר לך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][COLOR=dimgray]"תעלה על הספינה ,תוך כמה שעות נהיה בקנטו" מחייך אליך[/COLOR] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"כרגע אתה שט לעבר קנטו" הוא אומר לך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][COLOR=darkred]"תעלה על הספינה ,זה יקח כמה שעות בלבד" אומר[/COLOR] [/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]אתה נכנס לבית הספר ואתה רואה את המורה שמדבר על איזה שהוא נושא עם הכיתה שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"אם תרצה שב" אומר לך המורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רואה איש אחד ניגש אליך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ילד..." אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קח.. זה המספר הבא ,לקחתי שני מספרים למקרה שאסיים מוקדם" אומר לך בחיוך .[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;646417][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]אתה רואה איש אחד ניגש אליך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"ילד..." אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"קח.. זה המספר הבא ,לקחתי שני מספרים למקרה שאסיים מוקדם" אומר לך בחיוך .[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יש תודה לך" אומר לו ואתקדם בתור בעודי אומר "אנשים יש לי את המספר הבא אז לא להשתגע" אומר ואקווה שאני אתחיל את הקרב כבר
-
[QUOTE=ErWiN;646417][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]אתה ממשיך ואתה רואה הרבה פוקימונים בדרך .[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i47.tinypic.com/n9jb.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i48.tinypic.com/de3cko.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i46.tinypic.com/908rc1.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מתעלם מהם ומחפש פוקימונים אחרים לתפוס
-
[quote=ErWiN;646417]
[COLOR=red][B]אתה נכנס לבית הספר ואתה רואה את המורה שמדבר על איזה שהוא נושא עם הכיתה שלו .[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"אם תרצה שב" אומר לך המורה.[/B][/COLOR][COLOR=purple][B].[/B][/COLOR][/quote]
"טוב" אומר ואשב באחד המקומות הפנויים.
-
[COLOR=red][B]אתה מתיישב והמורה אומר "הבא שיענה לי נכון על החידה יקבל ממני פרס" אומר המורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"מיהו הפוקימון שמכונה 'אשף ההתפתחויות?" שואל את הכיתה.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מתעלם מהם ואתה קולט פוקימונים אחרים [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i47.tinypic.com/2z3uudg.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i45.tinypic.com/mjttnl.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i46.tinypic.com/35aul5f.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i50.tinypic.com/11jyxps.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"הבא בתור"אומר הסדרן [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"למי יש המספר הבא?" שואל שוב[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;646569][COLOR=red][B][I][U]
[COLOR=purple][B]"הבא בתור"אומר הסדרן [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"למי יש המספר הבא?" שואל שוב[/B][/COLOR][/QUOTE]
יש זכיתי בקנגסקן XD
"או אני אני!" אקרא בקול ואלך מהר לפתיחת המכון,אכנס אליו ואחפש את מנהיג המכון "אני רוצה לאתגר אותך!" אומר לו בנחישות
-
[QUOTE=ErWiN;646569][COLOR=red][B][I][U]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה מתעלם מהם ואתה קולט פוקימונים אחרים [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i47.tinypic.com/2z3uudg.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i45.tinypic.com/mjttnl.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i46.tinypic.com/35aul5f.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][IMG]http://i50.tinypic.com/11jyxps.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל בלבאזור ואומר לו" אתה רוצה להצטרף אלי"
-
[quote=ErWiN;646569][COLOR=red][B][I][U]רומה -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה מתיישב והמורה אומר "הבא שיענה לי נכון על החידה יקבל ממני פרס" אומר המורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"מיהו הפוקימון שמכונה 'אשף ההתפתחויות?" שואל את הכיתה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR][/quote]
"אייוויי" אצעק בלי לחשוב שנייה אחת יותר מידיי
-
[B][COLOR=darkred]"כרגע אתה שט לעבר קנטו" הוא אומר לך [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][COLOR=darkred]"תעלה על הספינה ,זה יקח כמה שעות בלבד" אומר[/COLOR] [/COLOR][/B]
"אוקיי תודה" אני אומ רלו ומחכה עד שנגיע לקנטו"
-
[quote=ErWiN;646417][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]איוויזור ממשיך עם עלי תער שחותכים קלות את ג'ולטיאון המסכן [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לאחר מכן השאיבה שלוקחת ממנו מעט חיים ומוסיפה לאייויזור [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"ג'ולטיאון מכת ברק!" אומר סוני כאשר ג'ולטיאון מתקיף במכת ברק אימתנית ומוריד לאיוויזור את כמות החיים הגדולה ביותר בקרב הזה עד עכשיו .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אבקת השינה מתחילה להשפיע ,למרות הפיזור ג'ולטיאון נרדם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"מעולה!, עכשיו רוץ אליו ותשתמש דחיפה עוצמתית ביותר!, לאחר מכן פזר עליו אבקת רעל!" אני שואג.