-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 08:05 PM
[b] ניתאי
מה זאת אומרת נותן? נותן לה כדי שתשמור על זה? אין לה סמכות לעשות דבר כזה. אם לא אז לא הבנתי מה אתה רוצה
"יש לנו עוד 3 חדרים" היא אומרת "לכמה זמן אתה צריך חדר?"
[/b][/quote]
באנימה בכל מרכז פוקמונים יש מקום שבו נמצאים כל הפוקדורים[שאליו תמיד מגיעים צוות רוקט O:]
-------------------
"לילה אחד" אני אומר נותן לה שתרפא לי את הפוקמונים והולך לישון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 01:39 PM
[b] דודי
אתה מסתכל ורואה שמספר הטלפון שלך הוא 0273-454-319.
[/b][/quote]
אני מיתקשר לפרופסור
-
ניתאי
ובגלל צוות רוקט זה לא קיים במשחק שלי, הם היו חכמים מדי ולא עשו שטויות כאלה. ריפאת את הפוקימונים לפני השיחה
--
"אוקיי, כך את המפתח" היא אומרת ונותנת לך כרטיס מפתח לחדר מוסיים. אתה מגיע לחדר שלך והולך לישון. אתה מתעורר בבוקר, והשעה 7:16 לפי הטלפון.
דודי
אמרתי כבר שזה הפרופסור או שסתם הנחת לפי תגובות אחרות?
--
אתה מתקשר, והפרוספר עונה.
"המספר שלך.. זה המספר של דודי. אני הלכתי לעיר היום, כדי לקנות טלפונים לעוזרים שלי, אבל היה שם מבצע, שאם משלמים קצת יותר משיגים עוד כמה טלפונים, אז קניתי, והחלטתי לתת לכל אלה שלקחו ממני היום פוקימון. עוד משהו?" הוא אומר לך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 08:40 PM
[b] דודי
אמרתי כבר שזה הפרופסור או שסתם הנחת לפי תגובות אחרות?
--
אתה מתקשר, והפרוספר עונה.
"המספר שלך.. זה המספר של דודי. אני הלכתי לעיר היום, כדי לקנות טלפונים לעוזרים שלי, אבל היה שם מבצע, שאם משלמים קצת יותר משיגים עוד כמה טלפונים, אז קניתי, והחלטתי לתת לכל אלה שלקחו ממני היום פוקימון. עוד משהו?" הוא אומר לך. [/b][/quote]
"הסגתי 3 פוקימונים שינקס למד מכת ברק הוא קצת לא מיסתדר איתה ויש לי את התג הראשון שלי"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 08:40 PM
[b] ניתאי
ובגלל צוות רוקט זה לא קיים במשחק שלי, הם היו חכמים מדי ולא עשו שטויות כאלה. ריפאת את הפוקימונים לפני השיחה
--
"אוקיי, כך את המפתח" היא אומרת ונותנת לך כרטיס מפתח לחדר מוסיים. אתה מגיע לחדר שלך והולך לישון. אתה מתעורר בבוקר, והשעה 7:16 לפי הטלפון. [/b][/quote]
אני קם והולך אל העיר עם המכון השני,ובדרך מחפש פוקימוני חשמל ועשב [שעושים נזק כפול לפוקמוני מים]
-
דודי
"כן, נחמד" הוא אומר, לא נשמע בקולו עניין מיוחד בכך "עוד משהו?"
ניתאי
אתה יוצא ממרוול לכיוון זאוגוויל. אתה רואה את נחל רום שיוצא מהר רום, ושהנחל מתקרב לעיר, ובשלב מסויים פונה הצידה. אתה מתקרב לנחל ואתה רואה שני דייגים שמחפשים משהו. אחד מהם מבחין בך
"היי תגיד, אתה ראית איזה מישהו קירח עם שיער אדום קוצני ועם בגדים אדומים שנלחם כאן בדייג אחד?!" הוא שואל בזעם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 09:05 PM
[b]
תמיר
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת משאיבת הגיגה, ולאחר מכן נעזרת בחוטי השאיבה ומתנגשת בקלפייבל. [/b][/quote]
"כדור אנרגיה הופיפ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 09:04 PM
[b] דודי
"כן, נחמד" הוא אומר, לא נשמע בקולו עניין מיוחד בכך "עוד משהו?"
[/b][/quote]
"לא ביי" אני מנתק והולך לחפש ריולו
-
תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הופיפ פוגע, ולאחר מכן קלפייבל מחטיאה עם חבטת הגוף. קלפייבל מתעייפת מעט, אך גם הופיפ.
דודי
עכשיו כבר ערב, בערך כמו עכשיו במציאות, אתה בטוח שאתה רוצה לצאת לחפש ריולו? אתה כבר עברת די הרבה ליום אחד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 09:57 PM
[b] דודי
עכשיו כבר ערב, בערך כמו עכשיו במציאות, אתה בטוח שאתה רוצה לצאת לחפש ריולו? אתה כבר עברת די הרבה ליום אחד. [/b][/quote]
טוב אני רק הלך לתת את פוצ'יאנה לפרופסור והולך לישון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 01:12 PM
[b] מקס
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מהדחיפה והשריטה, ולאחר מכן משתמשת באגרוף ממוקד, ולבסוף נפגעת מכדורי האש. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, דחיפה ואז שריטה!"
-
דודי
אתה מחייג למעבדת הפרופסור דרך הטלפון של המרכז.
"שלום, הגעתם למעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. התקשרתם בשעה 9:46, כלומר מחוץ לשעות העבודה שלנו, ולכן לא נענה לכם. שעות העבודה הם מ-7 בבוקר, עד 6 בערב. תודה". לאחר מכן אתה הולך לאחות ג'וי, ולוקח חדר ללילה 1 (ותקן אותי אם אני טועה), אתה הולך אליו והולך לישון. התעוררת בשעה 7:02, לפי הטלפון הנייד.
מקס
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת מהמכות של צ'ארמנדר, אבל לאחר מכן מחטיאה את צ'ארמנדר בעצמה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 08:21 AM
[b] מקס
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת מהמכות של צ'ארמנדר, אבל לאחר מכן מחטיאה את צ'ארמנדר בעצמה. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר השתמש בכדורי אש ואז שריטה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 10:57 PM
[b] תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. הופיפ פוגע, ולאחר מכן קלפייבל מחטיאה עם חבטת הגוף. קלפייבל מתעייפת מעט, אך גם הופיפ. [/b][/quote]
"הופיפ,תשתמש בשאיבת גיגה ותשאב ממנה אנרגיה כדי שתיהיה יותר חזק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 28 2009, 09:04 PM
[b] ניתאי
אתה יוצא ממרוול לכיוון זאוגוויל. אתה רואה את נחל רום שיוצא מהר רום, ושהנחל מתקרב לעיר, ובשלב מסויים פונה הצידה. אתה מתקרב לנחל ואתה רואה שני דייגים שמחפשים משהו. אחד מהם מבחין בך
"היי תגיד, אתה ראית איזה מישהו קירח עם שיער אדום קוצני ועם בגדים אדומים שנלחם כאן בדייג אחד?!" הוא שואל בזעם. [/b][/quote]
היי תגיד, אתה ראית איזה מישהו קירח עם שיער אדום
משהו לא כל כך הגיוני במשפט הזה,אבל,אני משחק מספיק זמן במשחק הזה כדי להבין את הראש שלך O:
---------------------------------
"לא" אני אומר להם וממשיך בדרכי