-
מקס
צימצאר לא מצליח לעשות כלום והאישה נותנת לאדם בשחור פוקדור בחוסר אונים.
הוא אומר "עוקץ רעל לתוך הפה שלו, שלא ישרוד." האישה משתקנת מבוהלת ואקנס עומד לשלוח את עוקץ הרעל, כשלפתע מתוך האדמה יוצא הדיגלט ממקודם ומשחרר את צימצאר, ואז הוא שורט את אקנס ויורה עליו מכת בוץ ישר לעיניים
גיי
פיקאצו משתמש בנשיקה מתוקה על מנקטריק אבל מנקטריק מנפץ אותה ברן טעינה.
פוציאנה מנצל את ההזדמנות כדי לנשוך את מנקטריק ואז לדחוף אותו ובנתיים רייצו מעיף את פיקאצו עם זנב ברזל כשפיקאצו מנסה לפגוע בובמתקפה מהירה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 14 2009, 10:17 PM
[b] מקס
צימצאר לא מצליח לעשות כלום והאישה נותנת לאדם בשחור פוקדור בחוסר אונים.
הוא אומר "עוקץ רעל לתוך הפה שלו, שלא ישרוד." האישה משתקנת מבוהלת ואקנס עומד לשלוח את עוקץ הרעל, כשלפתע מתוך האדמה יוצא הדיגלט ממקודם ומשחרר את צימצאר, ואז הוא שורט את אקנס ויורה עליו מכת בוץ ישר לעיניים
[/b][/quote]
"תודה רבה דיגלט!"אני אומר לו,"צ'ימצ'אר בוא נסיים את זה!תקוף את אקנס בגחלת!" אני צועק לו.
-
מקס
צימצאר מחסל את אקנס אבל האדם בשחור מחזיר אותו ובורח עם הפוקדור של שאפט.
דיגלט מתחיל להיכנס לאט לאט לאדמה, כשהוא צופה מסביב, מוכן לכל מתקפה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 14 2009, 10:19 PM
[b] מקס
צימצאר מחסל את אקנס אבל האדם בשחור מחזיר אותו ובורח עם הפוקדור של שאפט.
דיגלט מתחיל להיכנס לאט לאט לאדמה, כשהוא צופה מסביב, מוכן לכל מתקפה [/b][/quote]
אני מרים את צימצאר ויוצא מהחנות ומתחיל לרוץ לכיוון של החייל של צוות רוקט
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 14 2009, 10:17 PM
[b] גיי
פיקאצו משתמש בנשיקה מתוקה על מנקטריק אבל מנקטריק מנפץ אותה ברן טעינה.
פוציאנה מנצל את ההזדמנות כדי לנשוך את מנקטריק ואז לדחוף אותו ובנתיים רייצו מעיף את פיקאצו עם זנב ברזל כשפיקאצו מנסה לפגוע בובמתקפה מהירה [/b][/quote]
"פוצ'יאנה נשיכה על מנקטריק ופיקצ'ו התקפה מהירה על ריצ'ו!"
-
גיי
פוציאנה נושך את מנקטריק ופיקאצו מעיף את רייצו לאחור עם התקפה מהירה, אבל רייצו משתק את פיקאצו עם הלם חשמלי ואז מרסק אותו לריצפה עם זנב ברזל בזמן שמנקטריט מנער מעליו את פוציאנה שלא נפגע אבל מאבד את האחיזה של הנשיכה
מקס
דיגלט נכנס במהירות לקרקע ויוצא ביציאה של החנות, הוא חוסם את המעבר
-
שם בפורום: Tank
שם במשחק: ברוס
גיל (במשחק): 14
רקע (לפחות חמש שורות מושקעות):
ברוס הוא ילד שמגיע ממשפחה ממוצעת לא עשירה ולא ענייה, משפחה שברשותה מסעדת בשרים ומאכלי ים, בזמנו הפרטי של ברוס הוא עובד במטבח למרות שהוא לא אוהב ליראות את הפוקימונים המסכנים נשחתים הוא אוהב לעבוד ולעזור לעסק המשפחתיי, במשפחתו של ברוס אין לאף אחד חוץ מי לאחיו ולאביו קשר לפוקימונים,אחיו נחשב מאמן גדול ואביו בילדותו יאמן פוקימוני מים, ברוס תמיד רצה להיות כמו אחיו. בבית הספר שהוא רואה את כול הפוקימונים הוא מקנא וממש רוצה פוקימון, את האחות גוי אם מנאפי את מנהל בית הספר הם גיאדוד את המורות הם קקטרון ואת השומר הם אוניקס, לאחר שראה את כול הקרבות של אחיו של מאמנים גדוליים של האליט פור ואפילו של מאמני המכונים, הוא נחוש להשיג פוקימון ולצאת למסע.
ספרייט: [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/img]
תגים/סרטים:
כסף: 1000$
ציוד: לא למלא
הערות/הארות:להשיג ארון ואלקיד
שניה עורך
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 14 2009, 10:26 PM
[b]
מקס
דיגלט נכנס במהירות לקרקע ויוצא ביציאה של החנות, הוא חוסם את המעבר [/b][/quote]
"למה אתה עושה את זה?חשבתי שאתה עוזר לי"אני אומר לדיגלט
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 14 2009, 10:26 PM
[b] גיי
פוציאנה נושך את מנקטריק ופיקאצו מעיף את רייצו לאחור עם התקפה מהירה, אבל רייצו משתק את פיקאצו עם הלם חשמלי ואז מרסק אותו לריצפה עם זנב ברזל בזמן שמנקטריט מנער מעליו את פוציאנה שלא נפגע אבל מאבד את האחיזה של הנשיכה [/b][/quote]
ידעתי שתעסה שאני יפסיד ביגלל שסמתי אותך 4
-----------------------------------------------
"פיקצ'ו מהתקפה מהירה! פוצ'אנה תחכה שפיקצו יסיים את התקפה ואז דחיפה על ריצ'ו!"
-
גיי
המנקטריק הזה מאומן וזה בכל זאת רייצו, אתה נלחם נגד אחד מאמני הברק החזקים
פיקאצו לא מ צליח להשתחרר מזנב הברזל ופוציאנה קופץ קדימה בהורדה ומחסל את רייצו, אבל הוא נופל חלש מהמכה. פיקאצו מנצל את ההזדמנות לתקוף את מנקטריק בהתקפה מהירה אבל מנקטריק תוקף במתקפה מהירה ומנגד והמתקפות מתנגשות שוות כוחות, עד שבסוף פיקאצו הקטן לא מצליח להמשיך להתנגד, אף לאחור, מתרסק על פוציאנה ומעלף את פוציאנה
מקס
האישה אומרת "הוא באמת עוזר לך. צימצאר הוא הפוקימון היחיד שלך נכון? למאמן הזה יש עוד שני פוקימונים מאומנים לפחות כמו האקנס הזה, אם תילחם בו תפסיד על בטוח"
טנק
ברקע קצת בעיה של הטית פעלים לפי זמנים אבל רשום.
תגיב להתחלה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:55 AM
[b] מקס
האישה אומרת "הוא באמת עוזר לך. צימצאר הוא הפוקימון היחיד שלך נכון? למאמן הזה יש עוד שני פוקימונים מאומנים לפחות כמו האקנס הזה, אם תילחם בו תפסיד על בטוח"
[/b][/quote]
"אבל עם אני אלך ללכוד עוד פוקימונים הוא בטח כבר יברח רחוק מדי" אני אומר לה
-
מקס
"ואם תנסה לרדוף אחריו הוא יקח את צימצאר שלך!"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 11:26 AM
[b] מקס
"ואם תנסה לרדוף אחריו הוא יקח את צימצאר שלך!" [/b][/quote]
אני יוצא מהחנות והולך לחפש פוקימונים.
-
מקס
אתה מתקדם ליציאה כשלפתע דיגלט מפיל אותך על הריצפה, הוא לא נותן לך לצאת
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 15 2009, 10:55 AM
[b] גיי
המנקטריק הזה מאומן וזה בכל זאת רייצו, אתה נלחם נגד אחד מאמני הברק החזקים
פיקאצו לא מ צליח להשתחרר מזנב הברזל ופוציאנה קופץ קדימה בהורדה ומחסל את רייצו, אבל הוא נופל חלש מהמכה. פיקאצו מנצל את ההזדמנות לתקוף את מנקטריק בהתקפה מהירה אבל מנקטריק תוקף במתקפה מהירה ומנגד והמתקפות מתנגשות שוות כוחות, עד שבסוף פיקאצו הקטן לא מצליח להמשיך להתנגד, אף לאחור, מתרסק על פוציאנה ומעלף את פוציאנה [/b][/quote]
פוצי'אנה בחוץ?
-----------------
"פיקצ'ו נישקה מתוקה ומיתקפת מהירות!"