-
[quote][i]Originally posted by Pein[/i]@Nov 5 2009, 05:04 PM
[b] שקד לא עדכנת אותי בדף!
איך אני אדע באיזה בית אני?
אגב אתה תעשה המשכי קרב ככה:
"אתה שולף שש קלפים:X,R,C,A,S,G
מה תעשה?"
ובאותיות תיתן קישור לקלפים? [/b][/quote]
תקרא את ההסבר..
שחכתי אני יתקן
-
נעלת תמחשק =[
אני צריך לקחת נורופן אבל הוא נגמר אז אני סובל מכאב ראש נקודתי
אתם יודעים איזה מבאס זה שאתם מתאהבים במישי ואז אתם מגלים שחבר טוב שלכם הוא חבר שלה ואז אתם מגלים שהיא בכלל לא אוהבת אותו והיא חברה שלו בשבי צומי=[
-
-
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Nov 5 2009, 04:22 PM
[b] נשאר רק את זה.. אני לא מוסיף עוד.. [/b][/quote]
טוב בדקתי את זה
אבל אין שם קלפים כפולים והחפיסה לא משהו לדעתי
אולי אני אקח את זה רק בגלל שאני מכיר את רוב הקלפים והרבה חברים שלי השתמשו בה ואמרו שהיא דווקא כן בסדר
-
שקד המני*ק למה נעלת תמשחק למההה???
ולמה אף אחד לא שם לב אליי אני רוצה לפרוש מהפורום לחזור לסמים ולהיכנס לכלא =[
-
[quote][i]Originally posted by @Shon@[/i]@Nov 5 2009, 02:41 PM
[b] אני חושב שזאת בעיה במחשב שלך
יכול להיות שיש משהו שחוסם את המשחקים שלך [/b][/quote]
[SIZE=4][b]יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/SIZE]
המייפל עובד לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
הורדתי משהו שסידר לי!
-
[quote][i]Originally posted by טאדיאורסה[/i]@Nov 5 2009, 05:29 PM
[b] [SIZE=4][b]יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b][/SIZE]
המייפל עובד לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
הורדתי משהו שסידר לי! [/b][/quote]
אני מזהיר אותך בע"פ על זה שעשיתה יותר משלוש סימני קיראה .
בקשר לתגובה שלך .
פשוט הורדת פאץ' :huh:
-
גברO_o
באלי כבר להתחיל להיתאמן =]
-
היי מישהו זוכר אותי פה אם כן אם לא חבל מישהו יכול להגיד איפה שי
-
היי מישהו זוכר אותי פה אם כן אם לא חבל מישהו יכול להגיד איפה שי
-
ילדים משועמים
יואו איזה מבאס זה שאני דלוק על ידידה שלי ויש לה חבר,אז אני כזה עם 2 ידידות אחרות שלי יושב וחהן מרכלות עלייה ואומרות שהיא בכלל לא אוהבת אותו והיא חברה שלה בשביל צומי וזה אחר כך היא נסעה בההסעה שלי היום אז אני יושב כזה לידה ואומר כזה שמעתי שאת לא אוהבת את חבר שלך ושאמרו לי שאת כזה אמרת לחברה שלך שהיא באה כזה קראה לך מתי שהיית איתו ואז את כזה אומרת לה יופי הצלת אותי,קיצר אחר כך גיליתי שהיא לא אוהבת אותו ושהוא מצרפת גרוע חחחח
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 5 2009, 05:42 PM
[b] ילדים משועמים
יואו איזה מבאס זה שאני דלוק על ידידה שלי ויש לה חבר,אז אני כזה עם 2 ידידות אחרות שלי יושב וחהן מרכלות עלייה ואומרות שהיא בכלל לא אוהבת אותו והיא חברה שלה בשביל צומי וזה אחר כך היא נסעה בההסעה שלי היום אז אני יושב כזה לידה ואומר כזה שמעתי שאת לא אוהבת את חבר שלך ושאמרו לי שאת כזה אמרת לחברה שלך שהיא באה כזה קראה לך מתי שהיית איתו ואז את כזה אומרת לה יופי הצלת אותי,קיצר אחר כך גיליתי שהיא לא אוהבת אותו ושהוא מצרפת גרוע חחחח [/b][/quote]
חח יפה רומה .
בטח בקרוב היא תיזרוק אותו ואז הייא שלך D:
-
חחח קרה לי עוד משו קורע בבצפר ישבתי עם 3 בנות והן כזה מדברות קיצר פתאום עולה נושא שאיזה בת אחת כזה איזה אחד אומר לה בונא אני יתן לך ל*צו* אז היא כזה בוא לשיחים נראה אותך הם כזה הולכים לשיחים והיא כזה אומרת לו נו תוריד הוא כזה חושב חושב ובורח משם, אחר כך ידיה שלי ספרה שידידים שלה כזה רבו למי יש הכי גדול והיא כזה עושה מי שחושב שיש לו הכי גדול שיבוא ויראה לי אז אחד כזה בא איתה והוא הראה לה אחר כך היא רואה שאני צוחק ואומרת מה אתה צוחק נראה לי שלךך בגודל של שועית אז אי כזה מה בדקת היא עושה ובא תוכיח שלו אז 2ידידות שלי כזה באות איתי כזה לפינה ולא אנשים ואניי כזה חושב טיפה חושב ואז שולף תקלי והן ישר מסתובבות מסתכלות עליו ובורחות משם
XD
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 5 2009, 05:23 PM
[b] שקד המני*ק למה נעלת תמשחק למההה???
ולמה אף אחד לא שם לב אליי אני רוצה לפרוש מהפורום לחזור לסמים ולהיכנס לכלא =[ [/b][/quote]
אני נעלתי כי קובי פרש..
לא היה שווה להשאיר עוד יום אחד כי הוא ממילא היה פורש.. :XD:
משעמם לי..