[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"המאגר זה מקום לאנשים כמונו." היא אומרת. "אינפרנלים"[/COLOR][/spoiler]
Printable View
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"המאגר זה מקום לאנשים כמונו." היא אומרת. "אינפרנלים"[/COLOR][/spoiler]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606923][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray][COLOR=gray]"אני לא בטוח..." לוחש לך אייס. "הוא נראה נחמד מידי מכדי להיגרר איתנו לקרב..." האיש חוזר בינתיים לעבודה בבשר. "אין לי הרבה מבקרים בחנות שלי.." הוא אומר. "אני מרגיש כל כך בודד לפעמים..."[/COLOR][/COLOR][/spoiler][/quote]
"בגלל כל הפיגועים לא הרבה יצאו מהבית"אומר לו עם חצי חיוך .
[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray] [COLOR=DimGray]"כן, אינפרנלים מזורגגים." הוא אומר.[/COLOR][/COLOR][/spoiler]
[QUOTE=הראשון מהסוף;606941][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"המאגר זה מקום לאנשים כמונו." היא אומרת. "אינפרנלים"[/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אז גם צמחו לי כנפיים וגם אתם לא תקבלו אותי למאגר? נפלא,פשוט נפלא." אגיד.[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606943][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] [COLOR=dimgray]"כן, אינפרנלים מזורגגים." הוא אומר.[/COLOR][/COLOR][/spoiler][/quote]
"רגע מאיפה אתה יודע מה זה אינפרנל ?"אשאל אותו
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני לא אשמה שצמחו לך כנפיים. זה ג'יימס עשה לך את זה..." היא אומרת לך. "וכשלקחתי אותך לא ידעתי שאתה איזה פסיכי..."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]פתאום נהיה שקט. הקצב מתחיל להיות אדום. "לא הייתי צריך להגיד את זה..." הוא אומר. הוא נעשה באמת אדום, אדום בצורה לא אנושית. הפנים שלו מתארכות והפה הופך למשהו דמוי מקור. מהגב יוצא זנב גדול ואדום, והעיניים נעשות ירוקות ומרושעות. "כה חבל... אבל אתם תהיו תוספת נהדרת לאוסף שלי." אומר הקצב המפלצתי
[/COLOR][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1005/d07/0755/4395546.png[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606960]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]פתאום נהיה שקט. הקצב מתחיל להיות אדום. "לא הייתי צריך להגיד את זה..." הוא אומר. הוא נעשה באמת אדום, אדום בצורה לא אנושית. הפנים שלו מתארכות והפה הופך למשהו דמוי מקור. מהגב יוצא זנב גדול ואדום, והעיניים נעשות ירוקות ומרושעות. "כה חבל... אבל אתם תהיו תוספת נהדרת לאוסף שלי." אומר הקצב המפלצתי[/COLOR]
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1005/d07/0755/4395546.png[/IMG][/spoiler][/quote]
"ממה אתה ?"אומר באי הבנה בזמן שהוציא את קנה האקדח מהיד שלי ככה הוא לא יראה .
[/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][COLOR=DimGray] [/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray]אייס מנופף עם היד שלו מול המפלץ. מתוך ידו יוצאת להבה. "תתרחק!" הוא אומר בכעס. המפלץ מתקרב אליכם ואתם נסוגים, אפילו שאין לכם כל כך לאן במתחם הקטן שאתם נמצאים בו כרגע. "אייייייייייזזזזו הפתעה." אומר היצור ומוציא את לשונו בהנאה. "אני מחפשששש אינפרנלים, ושניים נחמדים הגיעו עד אליי.... איזה תענוג..."[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;606960][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אני לא אשמה שצמחו לך כנפיים. זה ג'יימס עשה לך את זה..." היא אומרת לך. "וכשלקחתי אותך לא ידעתי שאתה איזה פסיכי..."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]פתאום נהיה שקט. הקצב מתחיל להיות אדום. "לא הייתי צריך להגיד את זה..." הוא אומר. הוא נעשה באמת אדום, אדום בצורה לא אנושית. הפנים שלו מתארכות והפה הופך למשהו דמוי מקור. מהגב יוצא זנב גדול ואדום, והעיניים נעשות ירוקות ומרושעות. "כה חבל... אבל אתם תהיו תוספת נהדרת לאוסף שלי." אומר הקצב המפלצתי
[/COLOR][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1005/d07/0755/4395546.png[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"תקשיבי לי טוב גברת. ה"פסיכי" הולך מכאן." אגיד לה בעצבים ואפתח את הכנפיים שלי. אחרי זה אנסה לעופף ולעוף הרחק מהמקום.[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606969][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]אייס מנופף עם היד שלו מול המפלץ. מתוך ידו יוצאת להבה. "תתרחק!" הוא אומר בכעס. המפלץ מתקרב אליכם ואתם נסוגים, אפילו שאין לכם כל כך לאן במתחם הקטן שאתם נמצאים בו כרגע. "אייייייייייזזזזו הפתעה." אומר היצור ומוציא את לשונו בהנאה. "אני מחפשששש אינפרנלים, ושניים נחמדים הגיעו עד אליי.... איזה תענוג..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"יש לך מושג מה זה ?"אומר לאייס בזמן שאני אירה על המפלץ כמה כדורים לכיוון הבטן .
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לאן תלך?" היא צועקת לך מאחוריך. "אין לך מטרה עכשיו."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]הכדורים פוגעים בו, אבל זה נראה כאילו ירית על סופרמן, הכדורים פשוט עפים בחזרה ולא משאירים עליו שום סימן. אתם נסוגים לעוד חדר, נועלים אותו מבפנים ושמים דברים כדי לחסום את הכניסה של הדבר המוזר הזה. "מה לעזאזל זה היה?!" צועק אייס.[/COLOR][/SPOILER]
[QUOTE=הראשון מהסוף;606974][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לאן תלך?" היא צועקת לך מאחוריך. "אין לך מטרה עכשיו."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]הכדורים פוגעים בו, אבל זה נראה כאילו ירית על סופרמן, הכדורים פשוט עפים בחזרה ולא משאירים עליו שום סימן. אתם נסוגים לעוד חדר, נועלים אותו מבפנים ושמים דברים כדי לחסום את הכניסה של הדבר המוזר הזה. "מה לעזאזל זה היה?!" צועק אייס.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"יש לי ועוד איך מטרה. למצוא את מי שרצח את ההורים שלי,ואם תעזרו לי או לא. אני אמצא." אגיד לה.[/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606974][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]הכדורים פוגעים בו, אבל זה נראה כאילו ירית על סופרמן, הכדורים פשוט עפים בחזרה ולא משאירים עליו שום סימן. אתם נסוגים לעוד חדר, נועלים אותו מבפנים ושמים דברים כדי לחסום את הכניסה של הדבר המוזר הזה. "מה לעזאזל זה היה?!" צועק אייס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אין לי מושג !"אומר .
"לא נראה לי שזה יחזיק אותו שם כדאי שנברח "אומר אפרוש כנפיים ואתחיל לעוף למעלה .
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"ואיך תעשה את זה? האדם היחיד שידע על הרוצח מת." היא אומרת לך.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]אתה עף אבל נתקע בתקרה. אמרתי לך שאתה בתוך חדר נוסף. "מה אתה עושה?" אומר אייס ומנס להדוף את גופו אל הדלת כדי להוסיף משקל. "זה לא הזמן להתחרפן!"[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606981]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]אתה עף אבל נתקע בתקרה. אמרתי לך שאתה בתוך חדר נוסף. "מה אתה עושה?" אומר אייס ומנס להדוף את גופו אל הדלת כדי להוסיף משקל. "זה לא הזמן להתחרפן!"[/COLOR][/spoiler][/quote]
סעמק לא ראיתי שרשמת את זה XD
------------
הסתכל על החדר בזמן שאני עוזר לאייס להחזיק את הדלת .
[/SPOILER]