-
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
ואתה וצ'ימצ'אר לא מרימים ידיים, "צ'ימצ'אר השתמש בגלגל להבה על קקליאון!" אתה קורא לצ'ימצ'אר בעוז.
לוקאס ממהר וצועק "קקליאון קפוץ למעלה מהר!" קקליאון עושה זאת ומתחמק בקושי...
אך לפתע לפקודתך מפתיע צ'ימצ'אר את קקליאון עם להביור חזק במיוחד ונרחב שקשה להתחמק ממנו, קקליאון מנסה אך אינו מציח חוטף פגיעה ישירה!
קקליאון נראה מפוחד קצת ואז הוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו ומשנה צבעים הוא משנה אותה בהתאם למקום בוא אתם נמצאים ואי אפשר לראות אותו...
לפתע משום מקום מגיע מתקפת ליקוק שפוגעת ישירות בצ'ימ'צאר ומלקקת אותו, ההשפעה של זה מגיעה במהירות וצ'ימצ'אר מפוחד.
ואז משום מקום מגיחה חבטת זנב חזקה שמפילה את צ'ימ'צאר על פניו, אך הוא עדיין מושפגע מהליקוק ואינו מגיב!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה אומר לו שממש ההית רוצה ללכת למרכז הקרבות ולהתאמן שם קצת, ספייק מחייך עליך ואומר "אין בעיה, תהנה, אבל בעוד כשעה וחצי אתה במרכז!" הוא אומר לך.
אתה מסתכל בשעון ושעה 13:45 בצהריים, ואתה צריך ליהיות במרכז הפוקימנים בשעה 15:15 אתה צריך להגיע.
אתה מהנהן בראשך וקורץ לו ומסמן שתיהיה שם, "אתה הולך למרכז הקרבות ותוך כדי צועק לו בדוק את הרגל ותזמין לנו חדר!"
אתה מתחיל להגביר את קצב ההליכה, ומגיע לשם דיי בזריזות... יש המון ילדים שיושבים על הספסלים ומדברים בינהם..
ויש התקהלות דיי גדולה סביב אחד משלושת הזירות שם מכוון ששניים עורכים קרב מלא של 6vs6!
ויש גם שתי זירות פנויות..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]בארד:[/B][/U][spoiler]ווואאייי אתה לא משתמש ביצירתיות, שאמרתי להשקיע לא התכוונתי רק ללהגיב בזמן..
יש כאלה שמגיבים פעם ביומיים ואין לי בעיה כי הם מפעילים דמיון ולוקחים למקומות חדשים!
כתבתי לך שהוא קשור ברגלו מ"קשר עשב" שעשה עליו ברלום, איף הוא התחמק יתיר אותו עם ניקור מקדחה למשל, ציפון מתכת.. לא מצליח?! לא חייב להתחמק אפשר גם להתמש במתקפה על מתקפה ולהגן ככה![/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לפרינפלאפ להתחמק אך קשר העשב קושר אותו והוא לך מצליח, כדור האנרגיה פוגע ישירות בעצמה ממשית!
פרינפאפ נפגע קשה, שוכב שם והקהל סופר מ1-10 ליראות עם הוא יפסיד, כשהם מגיעים של 6,7 הוא עומד לפתע על רגליו, חבול ותשוש..
אתה מנסה לעודד אותו להמשיך ומורה לו להשתמש בקרן בועות וניקור מקדחה, פרינפלאפ תוקף בקרן הבועות שלא ממש משפיעות על פוקימון עשב כמו ברלום והוא נפגע מעט מאוד.
אך הבועות הרבות מפריעות לו לריאות את פרינפלאפ שפוגע לו בעצמה היישר בבטן עם ניקור מקדחה, פרינפלאפ ממשיך לרוץץ עם ברלום שנעדף מהמכה של ניקור המקדחה..
אך לפתע המוזיקה שהיריב שלך עושה משנה שום הפעם היא ממש קיצבית ורועשת, אך ברלום לא עושה דבר.. הוא משותק כמעט.
אך לפתע הוא פוקח את עיניו ומשתמש בחיתוך שמייםף הוא נותן מכה מגרונו של פרינפלאפ למעלה ומעיף אות לאוויר וקופ ת איתו ביחד.. ואזז מנחיט מכה שמורידה את פרינפלאפ במהירות לקרקע ומרסקת אותו!
אבק קל מכסה את הזירה.. הוא מתפזר תוך שניות ופרינפלאפ שוכב שם מחוסר הכרה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
הוא מסתכל עליך וחיוך עולה על פניו, "אני לא רואה לאן אני הולך?! זה אתה שנתקלת בי אדיוט.."
לאחר מכן הוא מסיט את מבטו חזרה לצימצ'אר שמנפץ עם גלגל להבה אבן ממש ממש גדולה,
הילד הזה אומר לו "לא צ'ימצ'אר תשתדל יותר אני לא רוצה שישאר אפילו זכר קטן מהאבן הבנת???" אומר לו בתקיפות.
לאחר מכן הוא שוב שואל אותך "אתה עוד פה?! עוד לא הלכת.. קדימה תסתלק אין לך מה לחפש כאן.. אין לי זמן להתעסק עם חלשים כמוך!" ומסיים בזלזול.
בנתיים מקסים מהסקרנות עולה למעלה ליראות את המתרחש, הוא מזהה את הילד ואומר "זה ניב, הילד הרברבן הזה.. אווייש הלוואי שמישהוא ישתיק אותו פעם וישפיל אותו בקרב!" מקסים כולו כועס!
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
מחשבה יפה, קבל ח"ח!
- - - - - - - - - - - -
טוטודייל לא מוותר הוא ממשיך וממשיך מגביר את הכוח ומשקיע את כל המאמץ, הוא באיטיות אך בעקביות מתקדם ומקצר את הטווח בינו לבין סטיליקס.
סטיליקס אט אט מתקשה להגן מיפני אקדח המים והוא נפגעה משנייה אחר שנייה..
ברוק צועק ומעודד אותו "סטיליקס הקרב רק התחיל בוא ננצח!" מעודד ברוק את סטיליקס, לפתע עיניו של סטיליקס נפקחות לרווחה!
נראה כאילו משהוא בוער בוא, הוא משתמש בנשימת דרקון חזקה שנכנסת באקדח המים ושני המתקפות נלחמות זו בזו, ואז לפתע תוך כמה שניות
נשימת הדרקון מתגברת על טוטודייל והוא נפגע ועף לאחור...
סטיליקס וברוק לא נשארים עדיפים סטליקיס משתמש בחפירה ונכנס מהר אל תוך האדמה, ומקפיד לכסות את הבור מאחוריו עם זנבו.. עכשיו המצב ניהיה מסוכן מאוד.
הוא כמו כריש בתוך האדמה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;991732][COLOR=Purple][U][B]
[COLOR=Teal][U][B]בארד:[/B][/U][spoiler]ווואאייי אתה לא משתמש ביצירתיות, שאמרתי להשקיע לא התכוונתי רק ללהגיב בזמן..
יש כאלה שמגיבים פעם ביומיים ואין לי בעיה כי הם מפעילים דמיון ולוקחים למקומות חדשים!
כתבתי לך שהוא קשור ברגלו מ"קשר עשב" שעשה עליו ברלום, איף הוא התחמק יתיר אותו עם ניקור מקדחה למשל, ציפון מתכת.. לא מצליח?! לא חייב להתחמק אפשר גם להתמש במתקפה על מתקפה ולהגן ככה![/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לפרינפלאפ להתחמק אך קשר העשב קושר אותו והוא לך מצליח, כדור האנרגיה פוגע ישירות בעצמה ממשית!
פרינפאפ נפגע קשה, שוכב שם והקהל סופר מ1-10 ליראות עם הוא יפסיד, כשהם מגיעים של 6,7 הוא עומד לפתע על רגליו, חבול ותשוש..
אתה מנסה לעודד אותו להמשיך ומורה לו להשתמש בקרן בועות וניקור מקדחה, פרינפלאפ תוקף בקרן הבועות שלא ממש משפיעות על פוקימון עשב כמו ברלום והוא נפגע מעט מאוד.
אך הבועות הרבות מפריעות לו לריאות את פרינפלאפ שפוגע לו בעצמה היישר בבטן עם ניקור מקדחה, פרינפלאפ ממשיך לרוץץ עם ברלום שנעדף מהמכה של ניקור המקדחה..
אך לפתע המוזיקה שהיריב שלך עושה משנה שום הפעם היא ממש קיצבית ורועשת, אך ברלום לא עושה דבר.. הוא משותק כמעט.
אך לפתע הוא פוקח את עיניו ומשתמש בחיתוך שמייםף הוא נותן מכה מגרונו של פרינפלאפ למעלה ומעיף אות לאוויר וקופ ת איתו ביחד.. ואזז מנחיט מכה שמורידה את פרינפלאפ במהירות לקרקע ומרסקת אותו!
אבק קל מכסה את הזירה.. הוא מתפזר תוך שניות ופרינפלאפ שוכב שם מחוסר הכרה!
[/QUOTE]
אני אחזיר את פרינפלאפ ואגיד לו:"היית טוב,אתה צריך לנוח."
אוסיף גם:"אוניקס צא!תתפוס את ברלום בעזרת חניקה,תחנוק אותו ממש,תעיף אותו לשמיים ואז תשתמש בזנב ברזל בשביל לרסק אותו באדמה!"
-
[QUOTE=NivX10;991732][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
ואתה וצ'ימצ'אר לא מרימים ידיים, "צ'ימצ'אר השתמש בגלגל להבה על קקליאון!" אתה קורא לצ'ימצ'אר בעוז.
לוקאס ממהר וצועק "קקליאון קפוץ למעלה מהר!" קקליאון עושה זאת ומתחמק בקושי...
אך לפתע לפקודתך מפתיע צ'ימצ'אר את קקליאון עם להביור חזק במיוחד ונרחב שקשה להתחמק ממנו, קקליאון מנסה אך אינו מציח חוטף פגיעה ישירה!
קקליאון נראה מפוחד קצת ואז הוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו ומשנה צבעים הוא משנה אותה בהתאם למקום בוא אתם נמצאים ואי אפשר לראות אותו...
לפתע משום מקום מגיע מתקפת ליקוק שפוגעת ישירות בצ'ימ'צאר ומלקקת אותו, ההשפעה של זה מגיעה במהירות וצ'ימצ'אר מפוחד.
ואז משום מקום מגיחה חבטת זנב חזקה שמפילה את צ'ימ'צאר על פניו, אך הוא עדיין מושפגע מהליקוק ואינו מגיב!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תצא מהשפעה של הליקוק ואז גלגל להבה לעבר קקליאון"
-
הוא מסתכל עליך וחיוך עולה על פניו, "אני לא רואה לאן אני הולך?! זה אתה שנתקלת בי אדיוט.."
לאחר מכן הוא מסיט את מבטו חזרה לצימצ'אר שמנפץ עם גלגל להבה אבן ממש ממש גדולה,
הילד הזה אומר לו "לא צ'ימצ'אר תשתדל יותר אני לא רוצה שישאר אפילו זכר קטן מהאבן הבנת???" אומר לו בתקיפות.
לאחר מכן הוא שוב שואל אותך "אתה עוד פה?! עוד לא הלכת.. קדימה תסתלק אין לך מה לחפש כאן.. אין לי זמן להתעסק עם חלשים כמוך!" ומסיים בזלזול.
בנתיים מקסים מהסקרנות עולה למעלה ליראות את המתרחש, הוא מזהה את הילד ואומר "זה ניב, הילד הרברבן הזה.. אווייש הלוואי שמישהוא ישתיק אותו פעם וישפיל אותו בקרב!" מקסים כולו כועס!
[/QUOTE]
"טוב, אם אתה כל כך מפחד להפסיד לי בקרב" אני אומר.
"אני אבין אותך, הרי אתה חלש בכל מקרה..." אני אומר לו, כדי להדליק אותו לקרב פוקימונים.
-
אתה אומר לו שממש ההית רוצה ללכת למרכז הקרבות ולהתאמן שם קצת, ספייק מחייך עליך ואומר "אין בעיה, תהנה, אבל בעוד כשעה וחצי אתה במרכז!" הוא אומר לך.
אתה מסתכל בשעון ושעה 13:45 בצהריים, ואתה צריך ליהיות במרכז הפוקימנים בשעה 15:15 אתה צריך להגיע.
אתה מהנהן בראשך וקורץ לו ומסמן שתיהיה שם, "אתה הולך למרכז הקרבות ותוך כדי צועק לו בדוק את הרגל ותזמין לנו חדר!"
אתה מתחיל להגביר את קצב ההליכה, ומגיע לשם דיי בזריזות... יש המון ילדים שיושבים על הספסלים ומדברים בינהם..
ויש התקהלות דיי גדולה סביב אחד משלושת הזירות שם מכוון ששניים עורכים קרב מלא של 6vs6!
ויש גם שתי זירות פנויות..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"הגיע הזמן לאימון" אמלמל ואלך לאחת הזירות הפנויות, "מישהו רוצה קרב 4על4?" אשאל את מי שנמצא שם
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]מחשבה יפה, קבל ח"ח!
- - - - - - - - - - - -
טוטודייל לא מוותר הוא ממשיך וממשיך מגביר את הכוח ומשקיע את כל המאמץ, הוא באיטיות אך בעקביות מתקדם ומקצר את הטווח בינו לבין סטיליקס.
סטיליקס אט אט מתקשה להגן מיפני אקדח המים והוא נפגעה משנייה אחר שנייה..
ברוק צועק ומעודד אותו "סטיליקס הקרב רק התחיל בוא ננצח!" מעודד ברוק את סטיליקס, לפתע עיניו של סטיליקס נפקחות לרווחה!
נראה כאילו משהוא בוער בוא, הוא משתמש בנשימת דרקון חזקה שנכנסת באקדח המים ושני המתקפות נלחמות זו בזו, ואז לפתע תוך כמה שניות
נשימת הדרקון מתגברת על טוטודייל והוא נפגע ועף לאחור...
סטיליקס וברוק לא נשארים עדיפים סטליקיס משתמש בחפירה ונכנס מהר אל תוך האדמה, ומקפיד לכסות את הבור מאחוריו עם זנבו.. עכשיו המצב ניהיה מסוכן מאוד.
הוא כמו כריש בתוך האדמה!
[b]מה תעשה?[/b][/color] [/quote]"כל הכבוד טוטודיל!"אעודד אותו ואקרוץ לו
"נסה להשתמש באקדח מים משולב בקרן בועות ארצה שישמש כצו מיני סילון ותוכל לדהות באויר לזמן קצר!"אומר אל טוטודייל בנחישות!
"וכשהו יבקע את האדמה הפנה את הסילון אליו וצלול לנשיכה!"אמשיך ואקרא בקול
-
[QUOTE=NivX10;987378]
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
"עוד נפגש ואנצח אותך!" אתה צועק לו, "עוד אנצח אותו!" אתה חושב לעצמך..
לאחר מכן אתה מחליט שהגיע הזמן לחזור למרכז ולתת לטרטויג עוד מנוחה קצרה.. לאחר ריפוי (לא היה לי כוח כבר לתאר את זה)
אתה יוצא מהמרכז וחושב לעצמך לאן ללכת.. לאחר מכן אתה מחליט לחזור לדרך המדבר ולאמן שם את טרטוייג ויאנמה!
אתה הולך לשם בהליכה מהירה ותוך דקות אתהה שם אתה כבר רואה מרחוק כמה פוקימונים:
[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/twzjynl3tqzh.png[/IMG][/URL][/COLOR] [COLOR=DarkRed]זאנגוס שמחפש לו אוכל באדמה,[/COLOR][SIZE=2][COLOR=DarkRed][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/tmjjfnjhjgoi.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]אוניקס שישן לו בשקט!
[/COLOR] [SIZE=2][COLOR=DarkRed][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=6833379.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/6833379.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]טורקול שפולט עשן שוב ושוב מאפו ומשיריונו[/COLOR][SIZE=4][COLOR=DarkRed][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]וגרבלר שמתגלגל לו להנהתו...
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה טרטוייג צא, תתכונן לקרב בוא נתאמן קצת" אגיד והוציא את טרטוייג מהפוכדור שלו.
"טרטוייג בקרב האחרון שלנו הפסדנו אז צריך להתאמן קדימה אז נתחיל תשתמש בנשיכה במהירות על טורקול שישים לב רק אחרי שיחטוף את הנשיכה" אגיד לטרטוייג
- - - - - -- -
מצטער שלא הגבתי מלא זמן הייתי באילת בחופש עד היום
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אחי זה רעיון מאוד נחמד רק כמה דברים, סטיליקס הוא ענק, טוטודייל לא מכונה, ואי אפשר לשלב מתקפות!
- - - - - - - - - - - -
"כל הכבוד!" אתה קורא אל טוטודייל ומעודד אותו, הוא מחייך עליך אך אתם מיד ממהרים להמשיך...
אתה מבקש ממנו ליראות אקדח מים לאדמה, הוא עושה זאת ומשתמש בזה כמו סילון ועך לאוויר, סטיליקס קופץ החוצה!
הוא מנסה לתפוס את טוטודייל במתקפת "לעיסה" אבל לא מצליח, ואז בסימן שלך טוטודייל מפנה את אקדח המים לעבר פניו של סטיליקס ופוגע ישירות...
סטיליקס מנסה להתנגד ומגיב בלהביור שיוצר מסך אדים לבן וסמיך, ואת משום מקום מגיע זנב ברזל שמנחיט את טוטודייל על רצפת הזירה.
אתה בקושי רואה משהוא אך מצליח להבחין בזה בכל זאת, האדים מתחילים להתפזר.. ולפתע אתה רואה אור מוזר חזק ובוהק, לבן כזה שמסנוור אותך קצת...
סטיליקס נרתע מן האור הזה ואתה מבחין עכשיו שזה טוטודייל שמשתנה, הופך גדול יותר, בעל קוצים עווים, ולסת חזקה יותר!
ואז אתה מבחין שהוא התפתח ועכשיו הוא קורקנה[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=90032290.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/90032290.png[/IMG][/URL]!
אתה מרוצה מאוד מהמקום בוא אתה נמצא וקורא לאנשים לקרב של 4 נגד 4...
אף אחד לא נענה לאתגר, את חלק זה לא מעניין, וחלק עסוקים בשלהם, אתה ממשיך לחפש ואנשים מאבדים סבלנות ושניים רוצים לתפוס לך את הזירה.
"נו יש לך יריב או שאתה מוותר על זה?!" הם שואלים, אתה נאנח בבעסה.. ואז לפתע אתה שומע מחיאות כפיים איטיות צליל מאוד מוכר מאחורה אתה מביט ורואה אותו!
זה הילד שהציק עליך בהתחלה (התסכל בעדכונים הראושנים ראשונים שלך..).
שיער ירוק, גופייה ירוקה המבט המשתחצן והנוזליף[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/vjnjyzme1jk2.png[/IMG][/URL].. הכל טועם.. זהוא הוא[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zgjnyddm10ny.png[/IMG][/URL]!
"זיהית לפי מחיאות הכפיים אהה?!" הוא אומר בצחוק של זלזול וליגלוג... "מה פחדן, איך התקדמת?! גם עכשיו תברח מקרב?!" הוא מוסיף לשאול בחוצפתו.
נו באמת... אני מצפה ממך ליותר, מזה צא מההשפעה, מזה רובוט?!
- - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לו לצאת מההשפעה אך צ'ימצ'אר בשלו, הוא עומד שם מקופל ומפוחד כמו קפוא.
לוקאס שולח את קקליאון לעוד התקפה של "ציפורן צל!",קקליאון מכין את ידו, ציפורניו ידיו מתארחות וידו נבצעת בזוהר סגול...
הוא רץ במהירות עם רגליו הזריזות חובט היישר בפניו של צ'ימ'צאר חבטה חזק ה שמזיקה לו מאוד, אך לפתע צ'ימ'צאר מתעורר!
הוא תוקף בחזרה בגלגל להבה, קקליאון בעוד ציפורן צל ושני המתקפות מתנגשות זו בזו ושני הפוקימונים עפים לאחור, עף אחד לא ניזוק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מנסה להתגרות בוא, ולנסות לחמם אותו לקרב..
אחריי שתאה מסיים את דבריך הוא מניד קלות בשיערו וצוחק ואז מסתכל לך היישר לתוך העיניים ואומר בישירות ותקיפות:
"ממש פטתי, עם אתה מנסה לעצבן אותי זה ממש לא מרגיז, פשוט תגיד שאתה רוצה להפסיד לי בקרב וזה יהיה נעלה יותר!".
אתה מסתכל עליו קצת ב-רוגז, "חסל אותו, העמד אותו במקומו!" מפעיל עליך לחץ מקסים...
אתה מביט בוא מחייך בזדוניות וצ'ימצ'אר שלו שנראה מתוחכם חד וחזק!
[COLOR=DarkRed][U][B]
בר:[/B][/U]
[/COLOR] [COLOR=DarkRed]אתה מחליט שעכשיו הוא המושלם לאימונים, "קדימה טרטוייג!" אתה קורה בשמחה ומוציא אותו החוצה.
"טרטויי!" הוא קורא בחיוך ואז במבט מוכן ומזומן הוא נלהב ולהוט לקרב... אתה מסתכל על הפוקימונים ובוחר לתקוף את טורקול!
"אתה קורא לטרטוייג לרוץ במהירות אל המטרה עם נשיכה, הוא מתקדם לטורקול בזריזות אך טורקול מבחין בוא וממהר להגיב.. הוא נכנס בתוך השריון שלו מגן על עצמו.
לטרטוייג כואב מאוד בלסת שלו בעקבות השיריון החזק של טורקול והוא משחרר את האחיזה במהירות, אך אז שטרטוייג מתעסק בכא טורקול מפתיע עם סחרור מהיר שמעיף בחזקה את טרטוייג!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
היי היי הקרב נגמר, הפעם אני יוותר לך ויוסיף לו עוד פוקימון.. פעם הבאה את עורך את העדכון!
- - - - - - - - - - - -
אתה ממהר להוציא את אוניקס ולהמשיך, אוניקס מיד לפוקדתך אחוז את ברלום בזנבו, מלפף אותו סביב גופו ומשתמש בחניקה..
אוניקס ממש מכאיב לברלום וברלום צועק מכאבים, ואז אתה אומר לאוניקס לזרוק אותו לאוויר וברלום עף גבוהה למעלה!
אוניקס לפקודתך כבר מכין את עצמו לזנב ברזל אך שלפתע ברלום מפתיע ומשגר לפניו של אוניקס מתקת "כדור אנרגיה" שפוגעת בוא ישירו ומשפיעה עליו המון! (עשב על אדמה)
ואוניקס נופל על הזירה אך קם בחזרה, ברלום מתכוון להשתמש בעוד כדור אנרגיה..
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]מה תעשה?[/COLOR]
[/B] [U][B]
[SIZE=3][I][COLOR=Red]הודעות:[/COLOR][/I][/SIZE][/B][/U][COLOR=Red]
אוקיי יש פה משהוא שקצת מרגיז אותי לאחרונה, יש פה כאלה שמשלבים בין מתקפות בוא זמנית (לפחות שלושה כאלה)
וההיתי רוצה להבהיר שאין דבר כזה, אתם יכולים להשתמש בטקטיקות (כלומר מתקפה אחריי מתקפה בסדר או צורה מסויימים בשביל לגרום למשהוא כלשהוא) אוקיי?![/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;992734][COLOR=DarkGreen][U][B]
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
היי היי הקרב נגמר, הפעם אני יוותר לך ויוסיף לו עוד פוקימון.. פעם הבאה את עורך את העדכון!
- - - - - - - - - - - -
אתה ממהר להוציא את אוניקס ולהמשיך, אוניקס מיד לפוקדתך אחוז את ברלום בזנבו, מלפף אותו סביב גופו ומשתמש בחניקה..
אוניקס ממש מכאיב לברלום וברלום צועק מכאבים, ואז אתה אומר לאוניקס לזרוק אותו לאוויר וברלום עף גבוהה למעלה!
אוניקס לפקודתך כבר מכין את עצמו לזנב ברזל אך שלפתע ברלום מפתיע ומשגר לפניו של אוניקס מתקת "כדור אנרגיה" שפוגעת בוא ישירו ומשפיעה עליו המון! (עשב על אדמה)
ואוניקס נופל על הזירה אך קם בחזרה, ברלום מתכוון להשתמש בעוד כדור אנרגיה..
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]מה תעשה?[/COLOR]
[/B] [U][B]
[SIZE=3][I][COLOR=Red]הודעות:[/COLOR][/I][/SIZE][/B][/U][COLOR=Red]
אוקיי יש פה משהוא שקצת מרגיז אותי לאחרונה, יש פה כאלה שמשלבים בין מתקפות בוא זמנית (לפחות שלושה כאלה)
וההיתי רוצה להבהיר שאין דבר כזה, אתם יכולים להשתמש בטקטיקות (כלומר מתקפה אחריי מתקפה בסדר או צורה מסויימים בשביל לגרום למשהוא כלשהוא) אוקיי?![/COLOR][/QUOTE]
אוקיי...
---
"אוניקס תחתוך את הכדור אנרגיה בעזרת זנב ברזל ואחרי שתחתוך את הכדור אנרגיה תשתמש בשוב זנב ברזל כדי לנצח את ברלום!"
אני אומר בהתלהבות.
-
נו באמת... אני מצפה ממך ליותר, מזה צא מההשפעה, מזה רובוט?!
- - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לו לצאת מההשפעה אך צ'ימצ'אר בשלו, הוא עומד שם מקופל ומפוחד כמו קפוא.
לוקאס שולח את קקליאון לעוד התקפה של "ציפורן צל!",קקליאון מכין את ידו, ציפורניו ידיו מתארחות וידו נבצעת בזוהר סגול...
הוא רץ במהירות עם רגליו הזריזות חובט היישר בפניו של צ'ימ'צאר חבטה חזק ה שמזיקה לו מאוד, אך לפתע צ'ימ'צאר מתעורר!
הוא תוקף בחזרה בגלגל להבה, קקליאון בעוד ציפורן צל ושני המתקפות מתנגשות זו בזו ושני הפוקימונים עפים לאחור, עף אחד לא ניזוק.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד.עכשיו קפוץ לאוויר ומשם תשתמש בגלגל להבה לעבר קקליאון"
-
אתה מרוצה מאוד מהמקום בוא אתה נמצא וקורא לאנשים לקרב של 4 נגד 4...
אף אחד לא נענה לאתגר, את חלק זה לא מעניין, וחלק עסוקים בשלהם, אתה ממשיך לחפש ואנשים מאבדים סבלנות ושניים רוצים לתפוס לך את הזירה.
"נו יש לך יריב או שאתה מוותר על זה?!" הם שואלים, אתה נאנח בבעסה.. ואז לפתע אתה שומע מחיאות כפיים איטיות צליל מאוד מוכר מאחורה אתה מביט ורואה אותו!
זה הילד שהציק עליך בהתחלה (התסכל בעדכונים הראושנים ראשונים שלך..).
שיער ירוק, גופייה ירוקה המבט המשתחצן והנוזליף[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/vjnjyzme1jk2.png[/IMG][/URL].. הכל טועם.. זהוא הוא[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/zgjnyddm10ny.png[/IMG][/URL]!
"זיהית לפי מחיאות הכפיים אהה?!" הוא אומר בצחוק של זלזול וליגלוג... "מה פחדן, איך התקדמת?! גם עכשיו תברח מקרב?!" הוא מוסיף לשאול בחוצפתו.
[/COLOR][/QUOTE]
"עוד לא למדת נימוסים נכון?" אומר לו, "אני מוכן להילחם בך כאן ועכשיו" אומר לו ואוציא את סקורופי מהפוכדור
-
[QUOTE=NivX10;992734]
[COLOR=DarkRed][U][B]
בר:[/B][/U]
[/COLOR] [COLOR=DarkRed]אתה מחליט שעכשיו הוא המושלם לאימונים, "קדימה טרטוייג!" אתה קורה בשמחה ומוציא אותו החוצה.
"טרטויי!" הוא קורא בחיוך ואז במבט מוכן ומזומן הוא נלהב ולהוט לקרב... אתה מסתכל על הפוקימונים ובוחר לתקוף את טורקול!
"אתה קורא לטרטוייג לרוץ במהירות אל המטרה עם נשיכה, הוא מתקדם לטורקול בזריזות אך טורקול מבחין בוא וממהר להגיב.. הוא נכנס בתוך השריון שלו מגן על עצמו.
לטרטוייג כואב מאוד בלסת שלו בעקבות השיריון החזק של טורקול והוא משחרר את האחיזה במהירות, אך אז שטרטוייג מתעסק בכא טורקול מפתיע עם סחרור מהיר שמעיף בחזקה את טרטוייג!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה זה הזמן להיתאמן בדיוק שלך עכשיו תשגר עלי תער בשורה ישרה ויציבה לכיוון החור של הראש בשיריון של טורקול הוא עוד בשיריון" אגיד לטרטוייג
-
[COLOR=Teal][U][B]בארד:[/B][/U]
רעיון יפה מאוד, אהבתי..
- - - - - - - - -
ברלום משגר את כדור האנרגיה שלו, אך אתה כבר מוכן ומזומן עליו...
"אוניקס זנב ברזל!" אתה קורא אליו בקול רועם... מיד אוניקס במבט חדור למטרה, זנבו זוהר באור לבן וחזק והוא חובט בכודר האנרגיה וחוצה ומפרק אותו!
אבל אתה לא מאבד זמן ומנצל את זה שברלום מאבד גובה ופוקד על אוניקקס עוד חבטה של זנב ברזל פוגעת ישירות עצמה ומטיחה את ברלום ברצפה.
ברלום מתעלף!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"קקליאון הפוך בילתי נראה והתחמק!" קורא לוקאס לקקליאון ביהירות ומיד קקליאון עושה זאת.
צ'ימצ'אר תוקף אתת גלגל הלהבה אך לא פוגע, לפתע משהוא שורט את צ'ימצ'אר, זה היה קקליאון שתוקף בחבטות זעם בלי להפסיק!
וכל פעם ז מגיע מצד אחר, אך צ'ימצ'אר אינו רואה, עוד חבטה ועוד חבטה... ואז לפתע הילה כחולה ודקה מקיפה את צ'ימצ'אר ומרימה אותו בניגוד לרצונו לאוויר ומפילה אותו, שוב ושוב.. ואז קקליאון מתגלה!
נראה כאילו הוא משתמש "בעל-חושי!".
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
עם זה מעניין אותך לך למאמנים שפגשתם הוספתי לו פוקימונים חדשים!
- - - - - - - - - - -
"עוד לא למדת נימוסים?" אתה אומר לו בנימה מעט שחצנית כדי להרגיז אותו בחזרה..
לאחר מכן אתה מסכים לקרב שלו ומוכן להילחם, "אוקיי, זה יהיה קרב של 3 על 3 כי פיבאס שלי לא יכול להלחם בזירה יבשה, יהיה ניתן להחליף רק בתומו של קרב ולא באמצע, מקובל?!"
הוא שואל ומוציא את ברונזור[/COLOR][COLOR=Black][SIZE=2][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93721373.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93721373.png[/IMG][/URL][/SIZE]!
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
"זה הזמן להתאמן על הדיוק!" אתה קורא לטרטוייג, הוא מסתכל עליך ומחכה למה שתגיד.
אתה מבקש ממינו לתקוף בעליי תער ולדייק אותם בשורה לתוך חור הראש בשריון של טורקול.. טרטוייג קופץ ומגלגל באוויר ותוך כדי מעיף עלי תער (ככה הוא עושה בסדרה נכון?!).
הוא מחמיץ כמה פעמים שוב ושוב אך לפתע מצליח לשלוט ומכניס אותם לחור!
שוב ושוב הוא ממשיך ואת מכל החורים יוצאים מטחים של עלי תער ואז טורקול יוצא מהר החוצה ומגיב בלהביור חזק במיוחד..
הוא שורף את שביל עלי התער קליל ופוגע הייטב בטרטוייג, ואז לפתע הוא מפזר מסך עשן..
עכשיו ההיתרון בידיו, הוא רואה כמעט כאילו אין עשן ואילו טרטוייג בקושי רואה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=NivX10;994422][COLOR=Teal][U][B]
עם זה מעניין אותך לך למאמנים שפגשתם הוספתי לו פוקימונים חדשים!
- - - - - - - - - - -
"עוד לא למדת נימוסים?" אתה אומר לו בנימה מעט שחצנית כדי להרגיז אותו בחזרה..
לאחר מכן אתה מסכים לקרב שלו ומוכן להילחם, "אוקיי, זה יהיה קרב של 3 על 3 כי פיבאס שלי לא יכול להלחם בזירה יבשה, יהיה ניתן להחליף רק בתומו של קרב ולא באמצע, מקובל?!"
הוא שואל ומוציא את ברונזור[/COLOR][COLOR=Black][SIZE=2][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93721373.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93721373.png[/IMG][/URL][/SIZE]!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מקובל עלי" אומר לו, 'ברונזור הוא פוקימון מתכת,לכן מתקפות הרעל של סקורופי לא ישפיעו עליו כלל' אחשוב לעצמי ואנסה למצוא אסטרטגיה מתאימה, "אוקיי סקורופי,תתחיל במתקפת חפירה! אחר כך מיד תפתיע אותו בנשיכת חרק!" אומר לו
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]אחי זה רעיון מאוד נחמד רק כמה דברים, סטיליקס הוא ענק, טוטודייל לא מכונה, ואי אפשר לשלב מתקפות!
- - - - - - - - - - - -
"כל הכבוד!" אתה קורא אל טוטודייל ומעודד אותו, הוא מחייך עליך אך אתם מיד ממהרים להמשיך...
אתה מבקש ממנו ליראות אקדח מים לאדמה, הוא עושה זאת ומשתמש בזה כמו סילון ועך לאוויר, סטיליקס קופץ החוצה!
הוא מנסה לתפוס את טוטודייל במתקפת "לעיסה" אבל לא מצליח, ואז בסימן שלך טוטודייל מפנה את אקדח המים לעבר פניו של סטיליקס ופוגע ישירות...
סטיליקס מנסה להתנגד ומגיב בלהביור שיוצר מסך אדים לבן וסמיך, ואת משום מקום מגיע זנב ברזל שמנחיט את טוטודייל על רצפת הזירה.
אתה בקושי רואה משהוא אך מצליח להבחין בזה בכל זאת, האדים מתחילים להתפזר.. ולפתע אתה רואה אור מוזר חזק ובוהק, לבן כזה שמסנוור אותך קצת...
סטיליקס נרתע מן האור הזה ואתה מבחין עכשיו שזה טוטודייל שמשתנה, הופך גדול יותר, בעל קוצים עווים, ולסת חזקה יותר!
ואז אתה מבחין שהוא התפתח ועכשיו הוא קורקנה[/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=90032290.png"][COLOR=#006400][IMG]http://www.up2me.co.il/images/90032290.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#006400]!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR] [/QUOTE]כן המפקד..D:
-----------
"וואו!טוטו...קורקנא!"אומר בהתפעלות ואתבלבל.
"קדיצה קפות גבוה באויר כשאתה מתגלגל עם קרן בועות!ואז נחות על סלטיליקס ונשך אותו!"אצעק אליו בהתרגשות