[QUOTE=The Spaceman;713826][B]כן!:D רוצה להאמין! אני רוצה להאמין![/B][/QUOTE]
סבבה שנייה אני מביא לך
Printable View
[QUOTE=The Spaceman;713826][B]כן!:D רוצה להאמין! אני רוצה להאמין![/B][/QUOTE]
סבבה שנייה אני מביא לך
אותו חרא אבל לא נורא עוד שבוע ומשהו אני עובר לברוק ב13 לשביעי אני חושב
ספייס מן הבאתי לך אזהרה
אי אפשר לנעול את הנושא הזה?!
[quote=Steve;713833]סבבה שנייה אני מביא לך[/quote]
[B]יש! נקווה שאחרי זה יורידו אותך מניהול :D (סתם, סתם XD שתשאר מנהל עד מחר ואז תצא (שוב פעם, סתם! (ואני אפסיק כאן כי אני יכול להמשיך את הסוגריים האלו עד אינסוף XD)))[/B]
למה לנעול?
[QUOTE=nilasak;713837]אי אפשר לנעול את הנושא הזה?![/QUOTE]
בטח שאפשר , שהוא מגיע לעמוד 100
נחש,
מאוד מצחיק רועי
[quote=Steve;713843]בטח שאפשר , שהוא מגיע לעמוד 100[/quote]
[B]אתה מעצבן... לא האמנתי שבאמת תיתן לי אזהרה מצחוק! אלוהים אדירים אם נפגעת יכולת לומר משהו לפני שתקפוץ לתת אזהרה! חשבתי שעדיין הכל בצחוק![/B]
[B]אתה ממש מתלהב מזה שאתה מנהל הא? תאמין לי עם מנהלים כמוך עדיף כבר שלא יהיו בכלל -.-[/B]
[QUOTE=The Spaceman;713846][B]אתה מעצבן... לא האמנתי שבאמת תיתן לי אזהרה מצחוק! אלוהים אדירים אם נפגעת יכולת לומר משהו לפני שתקפוץ לתת אזהרה! חשבתי שעדיין הכל בצחוק![/B]
[B]אתה ממש מתלהב מזה שאתה מנהל הא? תאמין לי עם מנהלים כמוך עדיף כבר שלא יהיו בכלל -.-[/B][/QUOTE]
לא ממש נעלבתי מזה שקראת לי סוטה , אבל התגרת בי ורצית שאני יוכיח לך שאני יכול
לתת אזהרות , אז הנה קיבלת אני מקווה שאתה מאמין .
בעוד 30 יום האזהרה תרד לך .
[QUOTE]נחש,
מאוד מצחיק רועי[/QUOTE]
אני לא צוחק , זה נו"ד ומתוך החוקים של פורום דיבורים נועלים נו"ד
רק שהוא מגיע לעמוד 100 .
[QUOTE=The Spaceman;713846][B]אתה מעצבן... לא האמנתי שבאמת תיתן לי אזהרה מצחוק! אלוהים אדירים אם נפגעת יכולת לומר משהו לפני שתקפוץ לתת אזהרה! חשבתי שעדיין הכל בצחוק![/B]
[B]אתה ממש מתלהב מזה שאתה מנהל הא? תאמין לי עם מנהלים כמוך עדיף כבר שלא יהיו בכלל -.-[/B][/QUOTE]
הוא באמת נתן לך אזהרה?
אבל אתה הבאתה את זה על עצמך
כן תקרא מה שכתבתי..
אתה יכול לנעול ת הנושא הזה עכשיו?
[quote=Steve;713847]לא ממש נעלבתי מזה שקראת לי סוטה , אבל התגרת בי ורצית שאני יוכיח לך שאני יכול
לתת אזהרות , אז הנה קיבלת אני מקווה שאתה מאמין .
בעוד 30 יום האזהרה תרד לך.[/quote]
[B]אני ממש מצטער בשבילך שלא שמעת על המילה די![/B]
[B]היית יכול לומר לי להפסיק! אמרתי הכל בצחוק! לא האמנתי שתרד כל כך נמוך, כי תאמין לי שאני יודע שאתה יכול לתת אזהרות! במקרה אני הייתי בין אלו שהצביעו בעד זה...[/B]
[B]אז תשמור את האגו המנופח שלך לעצמך! אם אתה רוצה להוכיח משהו אל תעשה אותו עלי![/B]
[quote=nilasak;713848]הוא באמת נתן לך אזהרה?[/quote]
[B]כן! המעצבן הקטן שחושב את עצמו בגלל שהוא מנהל נתן לי אזהרה!
[/B]