[QUOTE=pokedex;768798]אין בעיה, תזכור שהחתימה שלי מובילה אל ההודעה המקורית ככה שאני מעדיף שתהיה התאמה של 100%.[/QUOTE]
יאללה ערכתי את זה,אתה תערוך את החתימה ותוסיף סימן שאלה?
Printable View
[QUOTE=pokedex;768798]אין בעיה, תזכור שהחתימה שלי מובילה אל ההודעה המקורית ככה שאני מעדיף שתהיה התאמה של 100%.[/QUOTE]
יאללה ערכתי את זה,אתה תערוך את החתימה ותוסיף סימן שאלה?
[QUOTE=pokedex;768793]שוב, אני לא רוצה לרמות את קוראי החתימה. אם תתן לי אישור לשנות את הודעתך המקורית, אעשה זאת.
זה עדיין יחס מקורי. פורום חצי פעיל = מנהל חצי פעיל, פורום פעיל = מנהל פעיל.
בכל מקרה, פורום חצי פעיל לא מצריך מנהל וחצי פעילים, ופורום פעיל לא מצריך שני מנהלים פעילים.
לעומת זאת, פורום פעיל X2 כמו חת"ם אכן מצריך שני מנהלים פעילים, ככה שאנחנו שומרים את היחס של מנהל לרמת פעילות.[/QUOTE]
אבל עם יהיה מנהל פעיל בפורום הוא יחיה את הפורום הכל תלוי במנהל ולא בפורום
תגידו, שמתם לב שליאור כותב כל נו"ד 200+ הודעות, וכולם בקשר למשחק שלו/היי X מה קורה?
Xd
[QUOTE=monster;768799]אתה רצית ללמוד כדור הילה[/QUOTE]
לא רציתי לרצוח פוקימונים... במיוחד לא את שלי!
[QUOTE=killerbee;768804]לא רציתי לרצוח פוקימונים... במיוחד לא את שלי![/QUOTE]
מה לעשות תאשים תכדור הילה
[QUOTE=pokedex;768802]תגידו, שמתם לב שליאור כותב כל נו"ד 200+ הודעות, וכולם בקשר למשחק שלו/היי X מה קורה?
Xd[/QUOTE]
איתי ^
מעליך.
ד''א אנחנו ממש צריכים נושא ציטוטים..
[QUOTE=pokedex;768802]תגידו, שמתם לב שליאור כותב כל נו"ד 200+ הודעות, וכולם בקשר למשחק שלו/היי X מה קורה?
Xd[/QUOTE]
לא סמנו לב
וליאור זה הרבה 300 הודעות
[quote=יגאל;768801]אבל עם יהיה מנהל פעיל בפורום הוא יחיה את הפורום הכל תלוי במנהל ולא בפורום[/quote]
נכון, אבל לפני זה הוא צריך להוכיח את עצמו שאיתו הפורום יהיה X1.5 פעיל כדי שהוא יצריך מנהל וחצי.
[quote=MoR;768800]יאללה ערכתי את זה,אתה תערוך את החתימה ותוסיף סימן שאלה?[/quote]
אני אישית ממליץ לך להוסיף ", נכון" (עם הפסיק) לפני הסימן שאלה, סתם זה מצחיק יותר ככה...
[quote=יגאל;768807]לא סמנו לב
וליאור זה הרבה 300 הודעות[/quote]
כן אני יודע מקסימום מחר עוקף אותן
[quote=MoR;768806]איתי ^
מעליך.
ד''א אנחנו ממש צריכים נושא ציטוטים..[/quote]
הגבתי לך.
ומה הכוונה בנושא ציטוטים? אם כבר, צריך לשנות את המתכונת ככה שציטוט יוכל להכיל בתוכו ציטוט נוסף...
[QUOTE=monster;768809]כן אני יודע מקסימום מחר עוקף אותן[/QUOTE]
ליאור מונפרנו מת? מה האחות ג'וי תעשה לי? לשלוח עליה כדור הילה? כל זאת תדעו בתגובה הבאה של... ליאור מונסטר!
[QUOTE=killerbee;768811]ליאור מונפרנו מת? מה האחות ג'וי תעשה לי? לשלוח עליה כדור הילה? כל זאת תדעו בתגובה הבאה של... ליאור מונסטר![/QUOTE]
אני מחכה לתגובה שלך
Xd[/QUOTE]
כן שמתי לב לזה
[QUOTE=pokedex;768808]נכון, אבל לפני זה הוא צריך להוכיח את עצמו שאיתו הפורום יהיה X1.5 פעיל כדי שהוא יצריך מנהל וחצי.
אני אישית ממליץ לך להוסיף ", נכון" (עם הפסיק) לפני הסימן שאלה, סתם זה מצחיק יותר ככה...[/QUOTE]
טוב אני שם,
אתה עורך ת'ציטוט בחתימה או שאני אערוך לך? D:
[QUOTE=pokedex;768808]נכון, אבל לפני זה הוא צריך להוכיח את עצמו שאיתו הפורום יהיה X1.5 פעיל כדי שהוא יצריך מנהל וחצי.
[/QUOTE]
מי אמר מנהל וחצי אני אומר שצריך להעיף אותו מינהול ולהכניס את צ'רמנדר הוא איך שלא קוראים לו
[QUOTE=monster;768809]כן אני יודע מקסימום מחר עוקף אותן[/QUOTE]
מחז זה בסדר אבל היום אולי תצליח כי אני הצלחתי לכתוב אתמול 270 הודעות
[quote=MoR;768806]איתי ^
מעליך.
ד''א אנחנו ממש צריכים נושא ציטוטים..[/quote]
מה קורה מור?.