-
[QUOTE=Tsubasa;996246][B][COLOR="Red"]לוקאס
אתה מסתכל על המידע שיוצא מן הפוקידה"גיראינה פוקימון דרקון הרוח.הוא פוקימון אגדי"אומר הפוקידע שלך."כן יש פה עוד מישהו ברוס גם הוא נמצא פה.הנה הסיפור :הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה מוציא את הפוכדור של אוושאט ואז מוציא את אוושאט מהפוכדור שלו.אאושאט יוצא מהפוכדור שלו.אתה משתמש בכוח החדש שקיבלת.כוח השילוב ואתה מתמזג עם אוושאט.קרן אור אדומה פוגעת בשניכם ואז אתם מתזגים לישות אחת.גיראטינה מביא לך מראה ואתה רואה שהידים והרגלים שלך של אוושאט והגוף והראש הם שלך."עכשיו תשתמש באקדח מים"גיראטינה אומר לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]מייקל
דלת המעבדה נפתחת וממנה יוצא פרופסוק אוק.הוא מורה לך להיכנס.אתה נכנכס למעבדה ואז הוא טורק את הדלת אחריה.הוא ניגש אל שולחן עם 5 פוכדורים ולקח את הכי אמצעי ואז לוקח מכיסו 5 פוכדורים ופוקידע.הואמגיש לך את כול החפצים ואומר לך"בתוך הפוכדור נמצא הטורצ'יק שבחרת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]לוק
אתה מכוון אל הפיג'יוט זומבים מים.המים פוגע בהם ומונע מהם לתקוף.ואז אתה מקפיא את המים.הפיג'יוט זומבי נקפאים.סניזל וגנגר תוקפים בכדור בכדורי צל ורסיסי קרח.פיג'יוט הזומבים מצליחים להשתחחר מהקרח ומתחמקים מהתקפות ששולחים אליהם.הם משתמש באבנים חדות על פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
.פרינפלאפ וגיבל מתחמים מהאס האוירי של שני הפיג'יוט זומבים.פרינפלאפ תוקף בניקור מקדחה וגיבל בשבירת לבנים.הפיג'יוט זומבים מתחמקים מזה בקלות. מיל אומרת לך"כן בודאי.צא גליסיון תשתמש בקרו קרח".גליסיון יוצא מהפוכדור שלו והוא מקפיא את שני הפיג'יוט בקרן קרח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בזעם דרקון ובציפורן דרק'ון על אולגמוט.אולגמוט כבר תשוש מהקרב ולכן לא מתחמק משי התקפות של קיבאגו.אולגמוט סופג קשה את המתקפות ומתעלף על הזירה.ניצחת בקרב את טריס.טריס מחזיר את אולגמוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מדקיפ קופץ על שבירת הלבנים של גאבונטה.כך מדקיפ מתחמק מהתקפה של גאבונטה.מדקיפ יורה בועות על גאבונטה.הבועות פוגעות בגאבוטה ומביסות אותו בקרב.ודא מחזיר את גאבונטה לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי".מדקיפ מוקף באור לבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סניזל וגנגר תמשיכו לתקוף אני אצור סביבכם מגן מים שלא ייתן למתקפות לחדור אבל ייתן לשלכם לצאת!" אומר ואצור מגן מים סביבם באותו זמן עם האקדח שלי ארא כדורי כאוס אל הפיג'יוטים
-
[quote]ניר
מדקיפ קופץ על שבירת הלבנים של גאבונטה.כך מדקיפ מתחמק מהתקפה של גאבונטה.מדקיפ יורה בועות על גאבונטה.הבועות פוגעות בגאבוטה ומביסות אותו בקרב.ודא מחזיר את גאבונטה לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת אותי".מדקיפ מוקף באור לבן [/quote]
מדקיפ מתפתח?! אגיד בקול שמח.
אחכה שמדקיפ יתפתח ואז אלך קדימה אל הדלת ואשלוף את הסכין המשתנה שלי ואנסה לעשות שוריקן אש בעודי רץ לדרך הבאה כאילו אני במרדף.
-
[quote=Tsubasa;996246][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מסתכל על המידע שיוצא מן הפוקידה"גיראינה פוקימון דרקון הרוח.הוא פוקימון אגדי"אומר הפוקידע שלך."כן יש פה עוד מישהו ברוס גם הוא נמצא פה.הנה הסיפור :הכול התחיל ששלושת האגדים יצרו 3 מחוזות.אתה מכיר את המחוזות.מחוזות המים האש והעשב.אך מה שאתם בני האנוש לא יודעים.יש עוד 3 מחוזות שנוצרו.מחוז האש האפל.מחוז המים האפל ומחוז העשב האפל.הם כמו יקום מקביל למחוזות.הדרך היחידיה להיכנס למחוזות האפליפ היא למות שעשית עשים רעים.האנשים הרעים נשלחים לשם במקום לגינהום.והדרך היחידיה להגיע ל3 המחוזות האחרים היה הדרך בידיוק הפך.לעשות מעשים טובים.אך זה בלתי אפשרי.אבל זה כן.בן אנוש בשם האבל הצליח איכשהו לחדור מחוזות האופל למחוזות האלו.אם הוא יאחד כוחות עם לון.זה היה סוף 6 המחוזות.עליך וגם לשאר השחקנים במשחק לעצור את לון ואת אבל.אני אתן לך ולשאר כוחות שיעזרו לכם להביס את אבל ואת לון"גיראטינה אומר לך[/COLOR][/B]
[/quote]
"גיראטינה ,תרשה לי לתפוס אותך לזמן מוגבל בשביל שתעזור לי לעזור לך ותדריך אותי?" אומר לו בפנים רציניות ואומר למונפרנו:"מה אתה אומר?" והוציא את דודו וויבייל ואשאל אותם:"חברים אני יכול להבין אתכם,גיראטינה מבקש שנעזור לו,מה אתם אומרים?" אחייך אליהם ואחכה לתשובה
-
[QUOTE=Tsubasa;994607][B][COLOR="Green"]בר
מוקרו משתמש בסופת חול והוא מייצר סופת חול אחת גדולה שנעה לעבר צ'ירילימינו.צ'ירלינימינו מתחמק מסופת החול בקלות רבה.מוקרו משתמש בחפירה ונעלם בתוך החול.צ'ירימנו לא מצליח למצוא את המקום שבו מתחבא מוקרו בחול.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"עכשיו מוקרו תקפוץ עליו בנשיכה מהירה ותחזור לאדמה בחפירה תעשה את זה מהר שלא יפגע בך" אגיד למוקרו
-
[B][COLOR="Green"]בר
מוקרו קופץ על צ'רלימנו בנשיכה.הוא נושך את צ'רלמינו בנשיכה חזקה מאוד.צ'רלמניו נששך חזק והוא נפגע.לאחר מכן במהירות מוקרו חוזר לבור שהוא היה בו לפני רגע..צ'רלמינו תוקף בזנב אקוה את מוקרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
סניזל
אתה מוציא את סניזל ואת דודו החוצה.כולם אומרים לך בפה אחד"אחנו מסכימים לעזור לגיראטינה ולך במשימה לעצור את אבל.גיראטינה אומר לך"לא אף אחד לא יתפוס אותי.אני אתןן לך כוח מיוחד שיעזור לך במסע שלך.אז תרצה שאתןן לך את הכוח עכשיו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
תוך שניות מדקיפ נעלם ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/259.png[/IMG] מרשטופ.מרשטופ למד סילון אקוה.אתה מוציא את הסכין שלך ומנסה לעשות שוריקן אש אך אתה לא מצלח.אתה מצליח לעשות שוריקן חשמל.אתה מגלה שהיסוד שלך הוא חשמל.אתה תוקף ככה את ודא.ודא מתחמק מזה ואז נעלם בין רגע.הדלת שמובילה ליציאה נפתחת.לפתע חור שחור מופיע ושואב אותך לתוכו.אתה נשאב ומגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סניזל וגנגר ממשיכים לתקוף בכדורי צל ורסיסי קרח.אתה מיצר להם מגן מים שמגן עליהם מפני אבנים החדות של שני הפיג'יוט זומבי.אתה מוציא את אקדח וממנו יורה כדורי כאוס לעבר שני הפיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבים נפגעים מכדורי הכאוס ונופלים לבריכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
לשנות לך?
אתה משתמש באקדח מים ומן הפה שלך יוצא זרם מים חזק שנקרא אקדח מים.האקדח המים פוגע באדמה שבעולם שמעבר.גיראניטה אומר לך"במצב שילוב תוכל להשתמש בכול התקפות המים שיודע אוושאט ובנוסף בכול המתקפות שאתה יודע ולשב אותם.כלומר בגופך יש יסוד מסוים אם תגלה אותו תוכל להשתמש בו להילחם עם היסוד שלך.תוכל להשתמש ביסוד גם מחוץ לשילוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את קיבאגו לפוכדור שלו.ואז שולף סכין ומכין את הפוכדור של טרטויג.טריס אומר לך"אני לא אתן לך שום גלולה.אתה לאא תקבל גלוה כזאת בחיים שלך עכשיו בי".בין רגע טריס נעלם מהמקום.הדלת שמובילה ליציאה נפתחת מולך.חור שחור שואב אותך לתוכו.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז האש[/COLOR][/B]
-
[quote=Tsubasa;996505][B][COLOR=red]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סניזל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את סניזל ואת דודו החוצה.כולם אומרים לך בפה אחד"אחנו מסכימים לעזור לגיראטינה ולך במשימה לעצור את אבל.גיראטינה אומר לך"לא אף אחד לא יתפוס אותי.אני אתןן לך כוח מיוחד שיעזור לך במסע שלך.אז תרצה שאתןן לך את הכוח עכשיו?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן,אני רוצה את הכוח עכשיו ושתגיד לי במדיוק מה לעשות. אני מבטיח לך שנעזור לך" אומר לגיראטינה ואחייך חיוך רציני לפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=Tsubasa;996505][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את קיבאגו לפוכדור שלו.ואז שולף סכין ומכין את הפוכדור של טרטויג.טריס אומר לך"אני לא אתן לך שום גלולה.אתה לאא תקבל גלוה כזאת בחיים שלך עכשיו בי".בין רגע טריס נעלם מהמקום.הדלת שמובילה ליציאה נפתחת מולך.חור שחור שואב אותך לתוכו.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז האש[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אוציא את טרטוייג ואומר לו:"אנחנו בעולם של גירטינה נכון?"ואז אצעק בקול:"גירטינה בוא לכאן ותגיד מה המשימה שלי..."
-
[QUOTE=Tsubasa;996505][B][COLOR="Green"]בר
מוקרו קופץ על צ'רלימנו בנשיכה.הוא נושך את צ'רלמינו בנשיכה חזקה מאוד.צ'רלמניו נששך חזק והוא נפגע.לאחר מכן במהירות מוקרו חוזר לבור שהוא היה בו לפני רגע..צ'רלמינו תוקף בזנב אקוה את מוקרו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
סניזל
אתה מוציא את סניזל ואת דודו החוצה.כולם אומרים לך בפה אחד"אחנו מסכימים לעזור לגיראטינה ולך במשימה לעצור את אבל.גיראטינה אומר לך"לא אף אחד לא יתפוס אותי.אני אתןן לך כוח מיוחד שיעזור לך במסע שלך.אז תרצה שאתןן לך את הכוח עכשיו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
תוך שניות מדקיפ נעלם ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/259.png[/IMG] מרשטופ.מרשטופ למד סילון אקוה.אתה מוציא את הסכין שלך ומנסה לעשות שוריקן אש אך אתה לא מצלח.אתה מצליח לעשות שוריקן חשמל.אתה מגלה שהיסוד שלך הוא חשמל.אתה תוקף ככה את ודא.ודא מתחמק מזה ואז נעלם בין רגע.הדלת שמובילה ליציאה נפתחת.לפתע חור שחור מופיע ושואב אותך לתוכו.אתה נשאב ומגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סניזל וגנגר ממשיכים לתקוף בכדורי צל ורסיסי קרח.אתה מיצר להם מגן מים שמגן עליהם מפני אבנים החדות של שני הפיג'יוט זומבי.אתה מוציא את אקדח וממנו יורה כדורי כאוס לעבר שני הפיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבים נפגעים מכדורי הכאוס ונופלים לבריכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
לשנות לך?
אתה משתמש באקדח מים ומן הפה שלך יוצא זרם מים חזק שנקרא אקדח מים.האקדח המים פוגע באדמה שבעולם שמעבר.גיראניטה אומר לך"במצב שילוב תוכל להשתמש בכול התקפות המים שיודע אוושאט ובנוסף בכול המתקפות שאתה יודע ולשב אותם.כלומר בגופך יש יסוד מסוים אם תגלה אותו תוכל להשתמש בו להילחם עם היסוד שלך.תוכל להשתמש ביסוד גם מחוץ לשילוב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את קיבאגו לפוכדור שלו.ואז שולף סכין ומכין את הפוכדור של טרטויג.טריס אומר לך"אני לא אתן לך שום גלולה.אתה לאא תקבל גלוה כזאת בחיים שלך עכשיו בי".בין רגע טריס נעלם מהמקום.הדלת שמובילה ליציאה נפתחת מולך.חור שחור שואב אותך לתוכו.אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז האש[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ממשיך למבחן הבא
-
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה וריין עושים צעד ואז מן המים יוצאים 2 הפיג'יוט זומבים שנפלו לפני שניה למי הבריכה.אתה שם לב שהפיג'יוט הזומבים נראים כועסים עליכם.הפיג'יוט זומבי השמאלי תוקף באבנים חדות.הפיג'יוט הימני תוקף בסופת חול.יחד הם תוקפים באבנים חדות ובסופת חול עליכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את טרטויג מהפוכדור שלו.טרטויג יוצא מהפוכדור שלך ומתחיל לדבר איתך בשפת האנוש"שלום תומר.אתה צודק אנו בעולם שמעבר.בעולם של גיראטינה ששולט בו.כנראה שהוא רוצה לדבר איתנו".לפתע מופיע מולכם פוקימון גדול זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גיראטינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]לוקאס
גיראטינה אומר לך"אוקי עכשיו אני יעיבר לך כוח חדש שהיה לך מיד".גיראטינה פותח את פיו ויורה עליך זרם אנרגיה.זרם האנרגיה של גיראטינה נכנס לגופך.גיראטינה אומר לך"הכנסתי לתוך גופך כוח חדש.בעוד כמה שניות אתה תגלה איזה כוח קיבלת.אז תחכה כמה שניות"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;996550][B][COLOR="Red"][B][COLOR="DarkRed"]תומר
אתה מוציא את טרטויג מהפוכדור שלו.טרטויג יוצא מהפוכדור שלך ומתחיל לדבר איתך בשפת האנוש"שלום תומר.אתה צודק אנו בעולם שמעבר.בעולם של גיראטינה ששולט בו.כנראה שהוא רוצה לדבר איתנו".לפתע מופיע מולכם פוקימון גדול זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גיראטינה[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי גירטינה מה קורה?"אשאל אותו ואז אוסיף:"למה אני כאן?"ואבדוק בפוקדע אליו.
-
[QUOTE=Tsubasa;996550][B][COLOR="Red"]לוק
אתה וריין עושים צעד ואז מן המים יוצאים 2 הפיג'יוט זומבים שנפלו לפני שניה למי הבריכה.אתה שם לב שהפיג'יוט הזומבים נראים כועסים עליכם.הפיג'יוט זומבי השמאלי תוקף באבנים חדות.הפיג'יוט הימני תוקף בסופת חול.יחד הם תוקפים באבנים חדות ובסופת חול עליכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]תומר
[B][COLOR="DarkOrange"]לוקאס
גיראטינה אומר לך"אוקי עכשיו אני יעיבר לך כוח חדש שהיה לך מיד".גיראטינה פותח את פיו ויורה עליך זרם אנרגיה.זרם האנרגיה של גיראטינה נכנס לגופך.גיראטינה אומר לך"הכנסתי לתוך גופך כוח חדש.בעוד כמה שניות אתה תגלה איזה כוח קיבלת.אז תחכה כמה שניות"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני רץ לעבר הפיג'יוטים שמיסביבי מגן אקווה ואז שאני עובר את המתקפות אני קופץ לשמים בעזרת רגלי כאוס בכל הכוח ואני נופל כמו כדור תותח עם סילון קרח לעבר הפיצ'יוטים בעודי צועק "סניזל תקפיא להם את הרגליים עם רסיס קרח וגנגר היפנוזה!"
-
[quote]ניר
תוך שניות מדקיפ נעלם ובמקומו מופיע מרשטופ.מרשטופ למד סילון אקוה.אתה מוציא את הסכין שלך ומנסה לעשות שוריקן אש אך אתה לא מצלח.אתה מצליח לעשות שוריקן חשמל.אתה מגלה שהיסוד שלך הוא חשמל.אתה תוקף ככה את ודא.ודא מתחמק מזה ואז נעלם בין רגע.הדלת שמובילה ליציאה נפתחת.לפתע חור שחור מופיע ושואב אותך לתוכו.אתה נשאב ומגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים[/quote]
אני מחזיק את יסוד החשמל ואז אני אומר למרשטופ בשפת האדם: "בוא נחפש את גירטינה לבדוק את היכולת שלי."
אני צועק: "גיראטינה, בוא תגיד לי מה היכולת שלי!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיק את יסוד החשמל.מרשטופ מבין אותך ואומר לך"אוקי ניר".אתה ומרשטופ מתחילים לללכת בסעול המוזר לחפש את גיראטינה.משום מקום מופיע פוקימון גדול מימדים.זה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/487.png[/IMG] גגיראטינה שחיפשתם.הוא אומר לך בשפת האנוש"לפני שתקבל כוחות עלי לספר לך משהו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה רץ לעבר הפיג'יוט זומבים ומשתמש במגן אקוה.מגן האקוה מגן עליך מפני האבנים החדות וסופות החול שעןברות דרכה.אתה קופץ לשמיים בעזרת רגל כאוס.אתה נופל עליהם כמו כדור קרח.סניזל מקפיא להם את הרגלים.גנגר מפעיל עליהם היפנוזה.אתה נוחת עליהם ומפיל אותם למים שוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]תומר
אתה בוק בפוקידע על גיראטינה ואומר לך"גיראטינה יש לחו שני צורות.הוא יכול לדבר בשפת בני האדם.סוגו רוח ודרקון.".גיראטינה אומר לך"אתה כאן בשביל שאתן לך כוחות חזקים מאוד שיעזרו לך בהמשך המסע.אך לפני זה עלי לספר לך משהו"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מחזיק את יסוד החשמל.מרשטופ מבין אותך ואומר לך"אוקי ניר".אתה ומרשטופ מתחילים לללכת בסעול המוזר לחפש את גיראטינה.משום מקום מופיע פוקימון גדול מימדים.זה גגיראטינה שחיפשתם.הוא אומר לך בשפת האנוש"לפני שתקבל כוחות עלי לספר לך משהו"[/quote]
אני אומר לו: "אני מכיר כבר את סיפור 6 המחוזות, אין איש שלא מכיר את הסיפור הזה. עכשיו אתה יכול להגיד לי מה הכוח שלי?"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
גיראטינה"טוב שאתה יודע זאת.טוב נעבור ישר לכוח המיוחד שאתן לך בעוד רגע.".גיראטינה פותח את הפה שלו ומוציא מן הפה שלו פרץ אנרגיה בצבע כחול.פרץ האנרגיה הכחול פוגע בגופך ונכנכס לתוך הגוף שלך.גיראטינה אומר"הכנסתי לך כוח מיוחד.בעוד כמה שניות תדע מה הוא הכוח שלך"[/COLOR][/B]