-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061365][B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ יוצא ולא מבין למה נתת לו קרב כשהיריב חזק ממנו, לואיס אומר "חח..חושב שתנצח אותי איתו ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרשטומפ מתעצבן ומשתמש באקדח מים, שבקושי מזיק לסימיסייג' שמשתמש בקליע זרעים, אך מרשטומפ עוצר את המתקפה עם יריית בוץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע מרשטומם יורה בועת מים גדולה מאוד לכיוון סימיסייג' , הוא נופל על הבוץ ומרשטומם מנצל את ההזמדמנות ומשתמש בסטירת בוץ שהוא כנראה ידע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כתוצאה מכך סימיסייג' מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע הפוקדע אומר : * מרשטומפ למד פעימת מים ! *[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יפה מאוד מרשטומפ, עכשיו לפי החישובים שלי המנהיג ישתמש בפוקימון אש, וזה אומר שאתה יותר חזק אבל בנתיים תאגור כוחות לפוקימון שיצא."
אומר למרשטומפ עד שהמנהיג מכון יוצא את הפוקימון שלו ומתי שהוא יוציא אותו אבדוק אותו בפוקגייד במהירות.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061365]
[COLOR=sienna][B][U]קניצ'י[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]*איזה פוקימון חדש?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]קומבי ממשיכה לזהור שלפתע היא עפה לכיוון טדיאורסה והושכת אותו בחוזקה, טדיאורסה לא מבזבז זמן ומשתמש ב3 חבטות זעם חזקות, קומבי נופלת על הרצפה,מתעלפת ומתחילה לבכות.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]לפתע הפוקדקס אומר : *קומבי למדה נשיכת חרק ! *[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR]
[COLOR=sienna][B][/B][/COLOR][/QUOTE]
הפוקימון שאני צריך לקבל(מה"איוונט")
תגובה-לא נורא קומבי,היית מעולה-ואל תשכחי שאנחנו חדשים בכל הנושא של קרבות-ואת בטח עייפה מהאימונים בלילה.אל תדאגי-בקרוב מאוד את תוכלי לנצח את טדיאורסה בקלות.
והנה תראי-אפילו למדת מתקפה חדשה(שאין לי שמץ מה הרמת כח שלה אפילו-או מה היא עושה)זה אומר שאפשר לבדוק איך אפשר לשלב את המתקפה הזאת בין כל המהלכים שלך,רק התחזקת מזה.
הנה תראי-אפילו מאנצ'י וג'ולטיק מעודדים אותך.(אגב,ג'ולטיק לא מעודכן אצלי בדף הראשון).
דנה-קרב מעולה,אני ממש שמח שיש לידי מאמנת שאיתה אני אוכל לאמן את הקבוצה הבלתי מנוצחת שלי-טוב נו עכשיו היא מנוצחת אבל היא תהיה בלתי מנוצחת בעתיד הלא רחוק=]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061316]
[B][COLOR=darkorange][U]בר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טרטוויג משתמש בבלימה ורוגנרולה מתחמק בקלות, טרטוויג גם שולח עליו עלי-תער שמטיחים את רוגנרולה על אחד מהקירות ומעליפ אותו במכה אחת ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"יפה מאוד..תחזור רוגנרולה קדימה צא ! " רוז אומרת ומפוכדור יוצא חרק גדול וירוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]*על מנת לדעת מי הוא אנא השתמש בפוקדקס[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טרטוייג כל הכבוד, היית ממש טוב חיסלת אותו במכה אחת, אני רוצה לשמור אותך להמשך חזור כעת ותנוח קצת" אגיד לטרטוייג בשמחה ואחזיר אותו לפוכדור.
" נידורן, לקרב, אתה הבא בתור צא" אגיד ואוציא את נידורן לקרב.
"מעניין מי זה, אני צריך להסתכל בפוקדקס" אחשוב לעצמי אוציא את הפוקדקס ואסתכל מיהו.
לאחר מכן אגיד לנידורן: "נידורן קדימה חבר תמקד את האנרגיה ומיד לאחר מכן, תשתמש בניקור בכל הכוח עם האנרגיה שמיקדת קדימה, צא"
-
[B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כמו שחשבת לואיס באמת מוציא פוקימון אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisear.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימייסיר[/COLOR][/B][/CENTER]
[B][COLOR=blue]פוקימון הגחלת[/COLOR][/B]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=blue]הוא אוהב ממתקים,כי הם הופכים אנרגיה לשירפת אש בגופו.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=blue]אש בוערת בגופו,הוא מפזר גחלים מראשו וזנבו כדי להכוות את יריבו[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=blue]לואיס אומר "אוקיי..סימייסיר אל תאכזב אותי ! יום שמשי ! " ואתה רואה שהחדר מתמלא באור ומרשטומפ מתקשה לראות, "ועכשיו קשר עשב ! " ופתאום אתה רואה ששורשים מתחילים לצאת מהאדמה ולהיקשר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT]
[U][B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]*איזה איוונט ? ההקשעה ? אמרת ליטוויק,לא ? יש לך עד רביעי לחשוב על פוקימון !
*אני אעדכן אותו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי מתעודדת וג'ולטיק ומאנצ'י שמחים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]דנה שואלת "נו ? מתיי אתה רוצה שנמשיך בדרך ? " ואתה מסתכל ורואה שאתם בדרככם לדרך 3.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna](תסתכל בדף של הדרכים כדיי לדעת על הדרך..אני לא אסביר פעמיים..)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נידורן שמח לצאת והפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=darkorange][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/scyther.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]סייטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פוקימון גמל השלמה[/COLOR][/B][/CENTER]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]כאשר הוא עובר הוא נשאיר טשטוש,כשהוא עובר בדשא צבע המגן שלו הופך לבלתי נראה.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]החרבות החדות שעל זרועותיו הופכות לחדות יותר ויותר,ע"י חיתוך באמצעות חפצים קשים.[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=darkorange]נידורן משתמש במיקוד אנר' אך סייטר לא מבזבז זמן, הוא אומר "סייט סייט ! " ורץ במהירות לכיוון נידורן ומכה בו בחוזקה עם החרב החדה שלו (Fury Cutter)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לאחר מכן נידורן משתמש בניקור אך סייטר משתמש בגל וואקום ועוצר אותו בזמן (Vacuum Wave)[/COLOR][/B]
[/RIGHT]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061373][B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]כמו שחשבת לואיס באמת מוציא פוקימון אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה בודק את הפוקימון בפוקדקס:[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/simisear.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סימייסיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פוקימון הגחלת[/COLOR][/B][/CENTER]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=blue]הוא אוהב ממתקים,כי הם הופכים אנרגיה לשירפת אש בגופו.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=blue]אש בוערת בגופו,הוא מפזר גחלים מראשו וזנבו כדי להכוות את יריבו[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=blue]לואיס אומר "אוקיי..סימייסיר אל תאכזב אותי ! יום שמשי ! " ואתה רואה שהחדר מתמלא באור ומרשטומפ מתקשה לראות, "ועכשיו קשר עשב ! " ופתאום אתה רואה ששורשים מתחילים לצאת מהאדמה ולהיקשר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/RIGHT][/QUOTE]
"מרשטומפ תשתמש ביריית בוץ לעבר הקשרים שהם לא יעשו כלום! לאחר מכן תשתמש בפעימת מים לעבר סימיסייר ואז בסטירת בוץ ישר לפרצוף שלו!"אגיד למרשטומפ.
-
[B][SIZE=4][COLOR=olive]אליס[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=olive]אתה הולך ומרפא את הפוקימונים שלך, לפתע האחות ג'ואי אומרת "אליס ? אמך הזמינה לך חדר באחד מהחדרים באזור.." היא אומרת ומובילה אותך לחדר קטן, שעל דלתו כתוב המספר 567.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]"כאן זה החדר..מחר תוכל כבר ללכת.." היא אומרת ומגישה לך מפתח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה נכנס ואתה רואה איש נחמד שאומר לך "שלום..כנראה אתה השותף שלי לחדר, נכון ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]אתה מסתכל סביבך ורואה מטבח,שירותים,סלון קטן,חדר שינה שמפוצל לשניים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]ולבסוף מקלחת ! אתה נזכר שלא התקלחת כבר הרבה זמן..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#808000]~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מקבל פוקימון מסוג אש והוא : [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/slugma.png[/IMG](סלגמה)[/COLOR][/B]
?[/][/QUOTE]
"אז... אתה רוצה לעשות קרב פוקימונים אני אשאל אותו"
במידה והוא אמר כן אני אומר שעושים קרב 2 על שתיים.
במידה והוא סירב אני הולך לישון, נתקלח בבוקר
-
סליחה שלא הגבתי יש לי שיפוץ בבית ואני נימצע אצל סבא שלי ואני מגיב מהטלפון....
------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אסתכל בסקרנות ואמשיל לעבר הדלת
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061373]
[U][B][COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=sienna]*איזה איוונט ? ההקשעה ? אמרת ליטוויק,לא ? יש לך עד רביעי לחשוב על פוקימון !
*אני אעדכן אותו..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי מתעודדת וג'ולטיק ומאנצ'י שמחים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]דנה שואלת "נו ? מתיי אתה רוצה שנמשיך בדרך ? " ואתה מסתכל ורואה שאתם בדרככם לדרך 3.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna](תסתכל בדף של הדרכים כדיי לדעת על הדרך..אני לא אסביר פעמיים..)[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
כן כן זה בדיו קמה שהתכוונתי אליו:P
ועל מה אתה אמור להסביר לי?על הדרכים?אני כבר יודע שיש מפה:P
תגובה:
דנה?את תוכלי לבקש מטדיאורסה שיקרא לעדר של אורסרינגים שילוו אותנו עד לסוף הדרך?אני יודע שזה ניצל אבל ככה נגיע הכי מהר שאפשר.
אם הם לא יוכלו אז נלך בדרך הרגילה-אני מקווה שאנחנו מוכנים להתמודד בביצות.
הערפל לא יזיז לנו היות ויש לנו פוקימון שיודע סופה הבעיה היא שאני חושש הפוקימוים הללו יתקפו אותנו.
יש לך הצעה טובה יותר?
-
[quote=~The KoDaK~;1061350]
[B][COLOR=purple][U][COLOR=#a0522d][/COLOR]אלמוג[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]איגליבאף מצליח להרדים את סנובר שמתחיל להירדם ולנחור, איגליבאף מתקרב לספוינק שמשתמש בבלבול ומעיף את איגליבאף אחורה, איגליבאף מתחיל להתבלבל ובטעות חובט באלג'יים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אלג'יים רואה זאת ומתרחק מעט, הוא משתמש בבלבול וסנובר מתעורר כתוצאה מהבלבול אך מתבלבל גם הוא ובטעות פוגע בספוינק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"איגליבאף תנסה לצאת מבלבול ולהשתמש בגלגל הגנה מפני התקפת אומפני עצמך! אלג'יים תשתמש בבלבול על סנובר."אני ואמר להם.
-
[quote=~The KoDaK~;1061365][B][COLOR=darkgreen][U]אייס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שאין לך עוד חולצה,ולכן אתה מוריד את חולצתך ושם אותה לייבוש ונשאר ללא חולצה,אתה מרגיש קור באוויר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]קורפיש מסתכל עלייך ונזכר במה שעשית כדיי להציל אותם, הוא מפנה את מבטו לכיוון הנהר, הוא הולך לפתע לכיוון התיק שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הוא מוציא משם פוכדור ומהנהן בראשו, לפתע אתה רואה צ'ימצ'אר קטן עומד ליד חולצתך ומחכה מעט, לידו עומדת ילדה בערך בגילך, "שלום לך! " היא אומרת ומחייכת תוך כדיי שמגישה לך את החולצה, אתה מרגיש שהחולצה חמה ונעימה מאוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chimchar.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה" אענה לה ואקח את החולצה "אני דניס, מי את?"
"קורפיש, הכנס לפוקדור" אגיד לו בשמחה בעודי לובש את החולצה.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061316][B][COLOR=teal][U]נוקו[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]"אממ..לא..ואני מצטערת..אני חייבת..ללכ.." ואת רואה שלפתע אור מוזר מקיף אותה והיא נעלמת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה קרה פה??" אני קוראת בבהלה ואז מתחילה להרגיע את עצמי "אולי היא רנגרית? או אולי מישהו רע?" אני אומרת ומביטה עוד פעם אל המקום ומנסה לסרוק אותו יותר טוב
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061373]
[B][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]נידורן שמח לצאת והפוקדע אומר :[/COLOR][/B]
[CENTER][B][COLOR=darkorange][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/scyther.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]סייטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]פוקימון גמל השלמה[/COLOR][/B][/CENTER]
[LIST][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]כאשר הוא עובר הוא נשאיר טשטוש,כשהוא עובר בדשא צבע המגן שלו הופך לבלתי נראה.[/COLOR][/B][/CENTER][*][CENTER][B][COLOR=darkorange]החרבות החדות שעל זרועותיו הופכות לחדות יותר ויותר,ע"י חיתוך באמצעות חפצים קשים.[/COLOR][/B][/CENTER][/LIST][RIGHT][B][COLOR=darkorange]נידורן משתמש במיקוד אנר' אך סייטר לא מבזבז זמן, הוא אומר "סייט סייט ! " ורץ במהירות לכיוון נידורן ומכה בו בחוזקה עם החרב החדה שלו (Fury Cutter)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לאחר מכן נידורן משתמש בניקור אך סייטר משתמש בגל וואקום ועוצר אותו בזמן (Vacuum Wave)[/COLOR][/B]
[/RIGHT][/QUOTE]
"נידורן, קדימה חבר אל תוותר, אתה יותר חזק מסייטר, עכשיו תמקד את האנרגיה שלך כמה פעמים בקרן שלך, וכשהוא תוקף תחמוק ממנו, תמקד עד שאתה מרגיש שהקרן שלך ממש חזקה ואז תצא לעברו כשאתה נותן לו מכה חזקה וכואבת עם הקרן, קדימה אתה יכול לעשות את זה" אגיד לנידורן בעידוד
-
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ מלא פעמים ומצליח להרוס את קשרי העשב.[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ שולח פעימת מים חזקה, אך הוא מסתנוור מהשמש באזור וסימיסייר מצליח להתחמק מהמים,[/COLOR]
[COLOR=blue]"קרן סולארית ! " אומר לואיס וסימיסייר שולח קרן צהובה-לבנה לכיוון מרשטומפ שכבר מבין שהוא לא יצליח להתקיף בסטירת בוץ.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=olive]אליס[/COLOR]
[COLOR=olive]"לא ענית לי..ואיך קוראים לך..אולי מחר..." הוא אומר, מפהק והולך לכיוון אחד מהחדרים, אתה הולך וישן, לפתע אתה חולם משהו מוזר.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה את עצמך כלוא בתוך עולם שחור כחלחל ובצד אחד יש דארקריי שילדו שער סגול, ובצד השני קרסליה שבצידה שער לבן ורדרד, אתה מתעורר מהחלום ואתה רואה שהשותף שלך לחדר צופה בטלוויזיה לאחר שהיה במקלחת והתרענן ולובש חולצה בצבע לבן עם כמה פוכדורים שחורים עליה..[/COLOR]
[COLOR=olive]"היי..התועררת..חח..כמה זמן אתה ישן ? לך להתקלח..שנהיה מאורגנים.." הוא אומר וגומר ללבוש את החולצה.[/COLOR]
[COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]קווין[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]*פעם הבאה שיהיה מצוטט ! [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]*להבא תגובות מושקעות יותר ! [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה רואה שמהדלת יוצא זנב של פוקימון קטן, ואחריו יוצא איש שמוכר לך, "שלום לך נערי ! אתה כנראה קווין, אני צודק ? היי, אני הפרופ' של המחוז, פרופ.רובין ! " אתה רואה שהפוקימון מתקרב לכיוונך ואומר בכעס "שינ שינקס ! " נושך אותך ברגל וחוזר ליד הפרופ'.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"אני מצטער..הוא קצת שובב.." אומר הפרופ', אתה רואה שלפתע יוצא פוקימון, דמוי נמר גדול, מזכיר מעט את הפוקימון שנשך אותך ברגל, הוא יוצא וואמר לפרופ' "לאק לאקס ! " בשמחה והפרופ' מחזיר אותו לפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/shinx.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxray.png[/IMG][IMG]http://www.israup.net/images/5b062913820f7aae973a719647bad8b6.bmp[/IMG][/COLOR]
[COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR]
[COLOR=sienna]*אני מתכוון, שאני לא הולך להסביר על הדרכים, יש מפה..[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מצטערת..פעם אחת הייתה לנו..אי אפשר יותר לקרוא להם..מצטערת.." היא אומרת ואתם מתחילים ללכת לדרך הביצות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם מתחילים ללכת שלפתע אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/buneary.png[/IMG] קטנה שתקועה בתוך הבוץ.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple]אלמוג[/COLOR]
[COLOR=purple]איגליבאף מצליח להשתמש בגלגל הגנה אך עדיין מבולבל, סנובר שמבולבל משתמש בעלי-תער, שמצליחים לפגוע באלג'יים,לאחר מכן סנובר יוצא מבלבול ומשתמש גם באבקת שלג שמכסה את איגליבאף כולו שלג, וגורמת לו לתחושה קרה בגוף..[/COLOR]
[COLOR=purple]ספוינק משתמש בגל פסיכו (אני יודע שהשם הזה מוזר..) ומנסה לתקוף את אלג'יים שמתחמק, אלג'יים לבסוף משתמש בבלבול ופוגע חזק בסנובר.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=green]אייס[/COLOR]
[COLOR=green]"היי..אני ויקטוריה..אבל תקרא לי ויק ! " היא אומרת ומחייכת, "הקורפיש הזה שלך?" היא שואלת.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה עונה לה שעוד לא, אך שהוא אולי יהיה שלך.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה לובש את החולצה ואז זורק על קורפש פוכדור בשמחה:[/COLOR]
[COLOR=green]נדנוד ימינה..נדנוד שמאלה..נדנוד נוסף ימינה..והוא עוצר..תפסת קורפיש ![/COLOR]
[COLOR=green]אתה בודק אותו בפוקדע:[/COLOR]
[CENTER][COLOR=green][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/corphish.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=green]קורפיש[/COLOR]
[COLOR=green]הפוקימון הבריון (כמה שזה מוזר..:tiresome:)
ברגע שהוא תופס משהו עם מצבטיו,הוא לא ירפה לא משנה מה,הוא קשוח מהסיבה שהם יכולים לשגשג בכל סביבה כלשהיא.[/COLOR]
[COLOR=green]*פיפ*
[COLOR=green]יודעת: בועות,קשיחות,סגן אחיזה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]ויק מרימה את הפוכדור של קורפיש ומגישה לך אותו, "נו ? אז מה אתה עושה כאן? ובדרך לאן אתה ?" היא שואלת.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=teal]נוקו[/COLOR]
[COLOR=teal]"מה קרה פה ?" רם שואל ואת לא מוצאת שום זכר לילדה...[/COLOR]
[COLOR=teal]רם מציע שתמשיכו בדרככם ואתם מגיעים לדרך 3.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשי? (כתוב על דרך 3 במפה, זו דרך מיוחדת )[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בר[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נידורן רץ לכיוון סייטר, וסייטר מתחמק ומשתמש שוב באותה המתקפה ממקודם, נידורן מצליח להתחמק ואז גם בועט בסייטר פעמיים רצוף.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הפוקדע מודיע: "נידורן למד בעיטה כפולה !"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ מלא פעמים ומצליח להרוס את קשרי העשב.[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ שולח פעימת מים חזקה, אך הוא מסתנוור מהשמש באזור וסימיסייר מצליח להתחמק מהמים,[/COLOR]
[COLOR=blue]"קרן סולארית ! " אומר לואיס וסימיסייר שולח קרן צהובה-לבנה לכיוון מרשטומפ שכבר מבין שהוא לא יצליח להתקיף בסטירת בוץ.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אסתכל על הקרן הסולארית בנחישות וגם באי הבנה שסימיסייר יודע קרן סולארית
ואז ישר אפנה על מרשטומפ ואגיד לו בנחישות: "מרשטומפ תשתמש ביריית בוץ על הקרן הסולארית הזאת בשילוב עם פעימת מים בכול הכוח! אבל שאתה שולח ישר תתקופף ואז תשתמש בפעימת מים על הרגליים של סימיסייר במהירות!"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754]
[COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR]
[COLOR=sienna]*אני מתכוון, שאני לא הולך להסביר על הדרכים, יש מפה..[/COLOR]
[COLOR=sienna]"מצטערת..פעם אחת הייתה לנו..אי אפשר יותר לקרוא להם..מצטערת.." היא אומרת ואתם מתחילים ללכת לדרך הביצות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם מתחילים ללכת שלפתע אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/buneary.png[/IMG] קטנה שתקועה בתוך הבוץ.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
][/QUOTE]
זה בסדר דנה,אנחנו נלך טיפה יותר אבל לפחות זה לא יהיה מסוכן יותר מדי.
קומבי צאי
תשלפי את הבונרי שתקועה שם בבוץ(אני חושב שככה קוראים לה לפחות)
שימי אותה על השביל,לא לידינו.
אחרי זה אנחנו נמשיך לצעוד קדימה