וואי איזה באסה שהיה לך לוסט דן,בדיוק שלפתי את Futore Fusion והייתי יכול לזמן את F.G.D האגדי!
Printable View
וואי איזה באסה שהיה לך לוסט דן,בדיוק שלפתי את Futore Fusion והייתי יכול לזמן את F.G.D האגדי!
מישהו יודע למה יש בעיות כול כך בשרת ?? עושים איזה חידושים או משהוא?
[quote=Astral;1238402]וואי איזה באסה שהיה לך לוסט דן,בדיוק שלפתי את Futore Fusion והייתי יכול לזמן את F.G.D האגדי![/quote]
אל תשאל איזה אגדי דארק הול אחד\מיררור\פריזון\קומפולסרי\סולמנים למיניהם מז**נ*ם לו תתחת xd
שמעו לי התחילו כל הלוסטים אני חושב מתי שהתחיל החופש (אחרי כיפור) בגלל שכנראה לכולם יש חופש
[quote=accelerator;1238674]אל תשאל איזה אגדי דארק הול אחד\מיררור\פריזון\קומפולסרי\סולמנים למיניהם מז**נ*ם לו תתחת xd[/quote]
בעיקרון אתה צודק אבל אתה מכיר מפלצת מיזוג אחרת שמגיעה להתקפה שלו [לא כולל המיזוג של אולטימטיב בלו אייס והאביר פולחן הזה]
מישהו קרב?
רוצה מולי?
בכחול אבל
[QUOTE=Astral;1238722]רוצה מולי?
בכחול אבל[/QUOTE]
חח עזוב אני כבר עושה עם מישהו
דואל מישהו?
אני רוצה
בכחול?
הממ, אני לא אוהב להילחם בכחול...איכפת לך אם זה יהיה בירוק?
שיהיה אני פותח
חזרתי!!!!!!!!!!!!! ואני........ חוזר מחר. אז מה קורה?!
הבאתי לפה שחקן ממש טוב עם דקים מקוריים מאוד[ג'יאוסטרי], מקווה שישחק פה קצת ם:
אשחק היום Dn זה בטוח Xd
[quote=Blackbeard;1238849]חזרתי!!!!!!!!!!!!! ואני........ חוזר מחר. אז מה קורה?!
הבאתי לפה שחקן ממש טוב עם דקים מקוריים מאוד[ג'יאוסטרי], מקווה שישחק פה קצת ם:
אשחק היום Dn זה בטוח Xd[/quote]
אביבבב, התגעגתי כפרות.. =]
הידעת שג'יאוסטרי אינו רוצה להירשם לטורניר?!?!!?!
הידעת שעדיין חסר שחקנים ואני משתגע?!?!?!
הידעת שאם הוא ירשם אני יהיה 14 אנשים?!?!?!
[U][B][SIZE=5]
דברים ממני לכולם:[/SIZE][/B][/U][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=DimGray][B]
1.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] האם אכפת לכם שאני יביא מישהו שלא ירשם לפורום אבל הוא ישראלי לטורניר. כאילו הוא רק ירשם וישחק!
הוא ישראלי בשם עמרי, הוא רואה מושבע של הסדרה והבין את העקרון של DN אז הוא יכול להיות שחקן.
הוא לא ממש טוב אבל חייב שחקנים... ואז הוא יזכה (מה שלא נראה לי) אז המקום השני לוקח את הפרס)[B]
בקיצור אפכת לכם???[/B]
[FONT=Arial Black][SIZE=3][B][COLOR=DimGray]2.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] אביב שכנע אותו להירשם, יש לו שבועיים של חופש לפי מה שהבנתי ואנחנו יכולים להספיק הרבה בזה. זה יוסיף עוד שחקן!
[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=DimGray][B]
3.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] אני צריך ממכם טובה, תבררו לי בבקשה אם Artist Ninja... המשתמש בפורום מוכן להצטרף לפורום!