-
[QUOTE=ttrrtte;1221389]סטיב- מלאת אדממה וחול
אספיאון משתמש בכדור צלשפוגע אבל יש לו תפעת לוואי-כנפיו של דרגונייט משתחררות!!! קרן העל מעיפה את דרגונייט
יאיר-טורצ'יק רץץ בזיגזג תוך כדי התחמקות מלהביור אימתני ופוגע!!! האנדום מתאושש וטוען קרן שמש (מתקפת אש חזקה דומה לקרן סולרית אבל..טוב.. היא לא)
אופק-ביילי מנסה להקשיב טוב טוב אבל דרגונייט פוגע וביילי מתעל!!! (דרך אגב אתה רוצה שבילי גם יהיה שלך?)[/QUOTE]
כן אני רוצה
אני מוציא את בלה ואומר לה להשתמש בכדור צל
-
תומר-דיטו משתנה לסאלמנס ומשתמש בריקוד דרקון,עכשיו הוא חזק יותר
אופק- בלה תוקפת אבל לא בכדור צל אלה ב..... קרן צל!!!(כמו קרן על אבבל מסוג צל וחזק יותר)
-
טורציק פגע את ההדיפה?לא משנה רוץ קפוץ ותשתמש בהדיפה
-
[QUOTE=ttrrtte;1221389]סטיב- מלאת אדממה וחול
אספיאון משתמש בכדור צלשפוגע אבל יש לו תפעת לוואי-כנפיו של דרגונייט משתחררות!!! קרן העל מעיפה את דרגונייט
אני אומר לאספיון להשתמש בעל חושי על האבנים ולהפיל אותם על דרגונייט ולהשתמש בעל חושי על החול בשביל ליצור שתי מתקפות דמויות קבר אבן וסופת חול.
-
[QUOTE=ttrrtte;1221398]תומר-דיטו משתנה לסאלמנס ומשתמש בריקוד דרקון,עכשיו הוא חזק יותר
אופק- בלה תוקפת אבל לא בכדור צל אלה ב..... קרן צל!!!(כמו קרן על אבבל מסוג צל וחזק יותר)[/QUOTE]
אני שמח שבלה למדה קרן צל
-
[quote] תומר-דיטו משתנה לסאלמנס ומשתמש בריקוד דרקון,עכשיו הוא חזק יותר[/quote]
"עכשיו תשתמש במטאור דרקון"אני אומר לו
-
יאיר-כה,הוא קופ ורץ ומצליח אתה המנצח!!
סטיב-אספיון קובר אתו ופוגע אתה מנצח בקרב!
מנהיג המכון מוציא גיבל
אופק- קרן הצל פוגעת בבחוזקה
[b]מחר אני לא יגיב כי כל היום אני בסיורים לקראת מסיבת הפתעה של חברה שלי[/b]
תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון,אבל קש לו מאוד ויוצא רק מטאור בודד!!
-
[QUOTE=ttrrtte;1221410]יאיר-כה,הוא קופ ורץ ומצליח אתה המנצח!!
מנהיג המכון מוציא גיבל
אופק- קרן הצל פוגעת בבחוזקה
[b]מחר אני לא יגיב כי כל היום אני בסיורים לקראת מסיבת הפתעה של חברה שלי[/b]
תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון,אבל קש לו מאוד ויוצא רק מטאור בודד!![/QUOTE]
בלה ששוב קרן צל
-
[quote]
תומר-דיטו משתמש במטאור דרקון,אבל קש לו מאוד ויוצא רק מטאור בודד!! [/quote]
"אוקי תשתנה למיילוטיק ותשתמש בהחלמה בשביל להתחזק" אני אומר תוהה מה קרה
-
אופק-בלה משתמשת שוב בקרן צל שפוגעת בדרגגונייט,דרגוניייט ע למעלה לאוויר גבוהה מידי בשביל קרן הצל ומתחיל לנופ בכנפיו,הוא משתמש במערבולת!
תומר-דיטו מנסה להשתנות אלב התוצאה היא מיילוטיק עם ראש של סאלאמנס!! דיטו מתעלף
-
[QUOTE=ttrrtte;1221415]אופק-בלה משתמשת שוב בקרן צל שפוגעת בדרגגונייט,דרגוניייט ע למעלה לאוויר גבוהה מידי בשביל קרן הצל ומתחיל לנופ בכנפיו,הוא משתמש במערבולת![/QUOTE]
אני אומר לבלה להשתנות עליו ולהשתמש גם במערבולת
-
מזל"ט (מזל טוב)
יששש אני המנצח מה אני מקבל?
-
אופק-בלה משתנה לדרגוניייט ועפה למעלה באותו רגע היא מתחילה להשתמש בסופה שתי הסופות מתנגשות ויוצרות מערבולת עומה מתפרשת על כל הזירה אתה מרגיש שאתה ע,אתה נסח למערבולת!!
יאיר-תג
-
-
מנהיג המכון מוציא גיבל
אני מחזיר את אספיון ומוציא את סטארלי ואמר לו "סבא שלך היה דרגונייט נכון אז תנסה לרכז את כל הזעם שלך ולהשתמש בזעם דרקון."