[QUOTE=ttrrtte;1231756]
ג'ון- אתה מוציא את כל הפוקימונים ורואה שהם בסדר,אתם יוצאים מהבסיס[/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים.
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1231756]
ג'ון- אתה מוציא את כל הפוקימונים ורואה שהם בסדר,אתם יוצאים מהבסיס[/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים.
אופק-הילדה לא תגיב,על פי העיינים שלה אתה תבין שהיא ממש מבוהלת היא תמשיך לנסות לברוח והיא פוצעת את הרגל שלה
ג'ון-אתה מרפא ורואה שקיעה
[QUOTE=ttrrtte;1231779]אופק-הילדה לא תגיב,על פי העיינים שלה אתה תבין שהיא ממש מבוהלת היא תמשיך לנסות לברוח והיא פוצעת את הרגל שלה
ג'ון-אתה מרפא ורואה שקיעה[/QUOTE]
וואו השקיעה כל כל יפה אבל חייבים לקחת חדר במרכז הפוקימונים אומר ואז אשאל את תאליה לאן היא תלך עכשיו.
"תירגעי" אומר לה ואז אחשוב אולי מיי תוכל להרגיע אותה ואני יגיד למיי לבוא
ג'ון- אתה לוקח בדקה ה90 את החדר הפנוי הארון מג'וי ועולה לחדר, תאליה אומרת לך שהיא תחזור למסע שלה,כי היא פועלת במחתרת נגד טינה וריק
אופק-מיי יורדת ומנסה להרגיע את הילדה אבל רק מקבלת נשיכה ביד הילדה עדיין לארגוע וממשיכה לפצוע את עצמה בלי סוף
"קרה משהו" "תגידי כבר"
[QUOTE=ttrrtte;1231787]ג'ון- אתה לוקח בדקה ה90 את החדר הפנוי הארון מג'וי ועולה לחדר, תאליה אומרת לך שהיא תחזור למסע שלה,כי היא פועלת במחתרת נגד טינה וריק
[/QUOTE]
גם אני אומר בלחש.
אופק-הילדה לא תענה ותיראה ממש מפוחדת,היא תבין שאין לה דרך לברוח אז היא מנסה לקפוץ הידה לברוח דרך דלת החירום
ג'ון-רוצה להצטרף אלי? שואלת תאליה
[QUOTE=ttrrtte;1231798]אופק-הילדה לא תענה ותיראה ממש מפוחדת,היא תבין שאין לה דרך לברוח אז היא מנסה לקפוץ הידה לברוח דרך דלת החירום
ג'ון-רוצה להצטרף אלי? שואלת תאליה[/QUOTE]
בטח אומר.
"תירגעי כבר תירגעי"
אופק-הילדה מתעלפת קת לפני דלת החירום
ג'ון-תאליה מאושרת ואומרת שהיא הולכת לישון,אתה עולה לחדר ומהחלון רואה את תאליה ישנה בין ענפי עץ
אני יקח את הילדה לגוי
[QUOTE=ttrrtte;1231810]אופק-הילדה מתעלפת קת לפני דלת החירום
ג'ון-תאליה מאושרת ואומרת שהיא הולכת לישון,אתה עולה לחדר ומהחלון רואה את תאליה ישנה בין ענפי עץ[/QUOTE]
פשש עצים אני לא הייתי שורד את זה אומר ואלך לישון.
אופק-אתה לוקח את הילדה לג'וי שמטפלת בא והאחות ג'וי אומרת לך לשים אותה ביינתים בחדר שלך ליד כל הפוקימונים שלא תרגיש לבד
ג'ון- אתה הוך לישון וקם שאתה רואה את תאליה לידך מכינה חביתה
אני יקח את הילדה ואומר לריאלו שיורדים להתאמן