-
[QUOTE=Deino Man;1246035]מאי, אני חייב את העזרה שלך דחוף!! אני צריך עצה של בת..
אם נגיד מישהי מציעה לי חברות, ואני לא רוצה אבל היא רגישה וזה יהיה אכזרי, איך לעשות לה את זה..?[/QUOTE]
אני אשמח לעזור לך, יש לי ניסיון עתיק משכבר הימים בקשר לבנות.
דבר ראשון, תעיף את הבולשיט הזה מהמוח שלך "להציע לי חברות". ככה אומר צוציק בכיתה ו' שמתלהב שמישהי הולכת לקנות איתו פיצה. תגיד "היא רוצה להיות חברה שלי".
דבר שני, וזה לא נגיד, אני משער שמישהי באמת עשתה את זה.
אם אין לך רגשות אליה, אין סיבה שתתרגש מכל העניין. אם אתה לא רוצה, למה שהבחורה הזאת שלא מעניינת אותך תחסום אותך? כל מה שאתה צריך זה ביטחון, תגיד לה "אני לא מעוניין, מצטער. תנסי מישהו אחר"(תמיד עובד). גם אם היא תהיה עצובה ותבכה לך, תנחם אותה קצת וזהו, אין לך מה לחפש אצלה.
תקשיב לעצה הזאת, זה עבד לי ולחבר שלי כבר יותר מפעם אחת.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246045]אני אשמח לעזור לך, יש לי ניסיון עתיק משכבר הימים בקשר לבנות.
דבר ראשון, תעיף את הבולשיט הזה מהמוח שלך "להציע לי חברות". ככה אומר צוציק בכיתה ו' שמתלהב שמישהי הולכת לקנות איתו פיצה. תגיד "היא רוצה להיות חברה שלי".
אם אין לך רגשות אליה, אין סיבה שתתרגש מכל העניין. אם אתה לא רוצה, למה שהבחורה הזאת שלא מעניינת אותך תחסום אותך? כל מה שאתה צריך זה ביטחון, תגיד לה "אני לא מעוניין, מצטער. תנסי מישהו אחר"(תמיד עובד). גם אם היא תהיה עצובה ותבכה לך, תנחם אותה קצת וזהו, אין לך מה לחפש אצלה.
תקשיב לעצה הזאת, זה עבד לי ולחבר שלי כבר יותר מפעם אחת.[/QUOTE]
ממתי הסיפור שלך נקרא שמונת הגיבורים?
-
מגיב במ"ת [=
מאי תגיבי גם את אצלך
-
[QUOTE=Astral;1246023]עומר-היי,ראית היום את הפילר המעפן בפייב דיס?
גלעד הנחש [בסיליק זה נחש]-אני פה.[/QUOTE]
כמו שאמרו, זה לא
מה עכשיו אני תוקע שם סיילי אדום וזה בסיליסק? XD
היי פרנסיס השני מה קורה?
-
דניס, למה תמיד כשאתה אומר "הלכתי" זה רק לחמש דקות?
-
[QUOTE=Sandshrew;1246052]דניס, למה תמיד כשאתה אומר "הלכתי" זה רק לחמש דקות?[/QUOTE]
כי יש לו אייפון...
מעליך יש תגובה שלי.
-
מתי הלכתי לחמש דקות? זה היה לפני שעה O.o
אני לא אשם שלא היה פעיל כאן, תסתכל על שעון הפורום ותראה את ההפרשים בין ההודעות
-
[QUOTE=RabbiKingler;1246049]ממתי הסיפור שלך נקרא שמונת הגיבורים?[/QUOTE]
ממתי שלפתע גיליתי שיש 8 גיבורים בסיפור שלי ולא 7 כמו שכתבתי!
אני רץ ואץ לשנות את הכותרת.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246055]ממתי שלפתע גיליתי שיש 8 גיבורים בסיפור שלי ולא 7 כמו שכתבתי!
אני רץ ואץ לשנות את הכותרת.[/QUOTE]
תזדקק לדניס בשביל זה.
-
לא אני לא אזדקק לדניס, ולא לפקח או מנהל, תראה בעצמך.
-
[QUOTE=may-chan;1246036]מה קורה? ^^
[url]http://www.youtube.com/watch?v=zzvW5DsQpek&feature=related[/url] הנה ^^
ואת המ''ת הישן שלי פתחתי מחדש 3:
אממ. זה תלוי עם אתה מחבב אותה. אתה מחבב אותה?[/QUOTE]
היא אקסית שלי.. אבל אני לא.
אבל אני לא יכול לפגוע בה כי שתי המשפחות שלנו מיודדות..
מה לעשות?
אוהד, תודה על הרעיון, אולי באמת אגיד לה משהו כמו שקר לבן:
"אני לא ממש רוצה חברה כרגע.." או משהו בסגנון..
-
רותם הוסיף את היכולת לשנות כותרות לכולם..
-
[QUOTE=Tigraro;1246062]רותם הוסיף את היכולת לשנות כותרות לכולם..[/QUOTE]
לא נכון.. גילית לי! סתם חח.. אתה מגיב במ"ת היום..?
-
[QUOTE=RabbiKingler;1246046]יש לי מליון דברים ללמוד אליהם, וגם לאכול. אבל אני לא יכול לעשות את הכול ביחד [B]וגם[/B] להיות על הפורום...:)[/QUOTE]
או מסכן XD תתחיל עם קצת ללמוד ואז לאכול ואז להיות על הפורום כי להיות על הפורום זה לא חשוב כ''כ O:
[QUOTE=duel master;1246044]תודה מאי!!
ומה באמת?תני קישור נראה אולי אני אעתיק תטופס הקודם :wink:[/QUOTE]
בבקשה D:
וכן, אבל יש בו קצת שינויים בטופס ובמ''ת עצמו ^^ וגם אין מקום כי יש כבר 8 רשומים ו10 דב''שים XD
אבל אני ינסה לדחוף אותך בין הדמויות 3:
הנה הקישור:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46012[/url]
[QUOTE=Sandshrew;1246045]אני אשמח לעזור לך, יש לי ניסיון עתיק משכבר הימים בקשר לבנות.
תקשיב לעצה הזאת, זה עבד לי ולחבר שלי כבר יותר מפעם אחת.[/QUOTE]
אבל זה קצת בעיה לא? כי עם היא ידידה שלו אז לא נראה לי היא תדבר איתו בחודשיים הקרובים בגלל שהוא דחה אותה.. גם אני רגישה ועשו לי את זה פעם, לא יכלתי לדבר עם הילד הזה במשך 3 חודשים בערך O:
עומר אתה יכול להגיד לה " אני לא בנוי כרגע למערכת יחסים.. " או משהו כזה ^^
~~
ודניס אוקיי אני מגיבה עכשיו D:
-
[QUOTE=may-chan;1246064]או מסכן XD תתחיל עם קצת ללמוד ואז לאכול ואז להיות על הפורום כי להיות על הפורום זה לא חשוב כ''כ O:
בבקשה D:
וכן, אבל יש בו קצת שינויים בטופס ובמ''ת עצמו ^^ וגם אין מקום כי יש כבר 8 רשומים ו10 דב''שים XD
אבל אני ינסה לדחוף אותך בין הדמויות 3:
הנה הקישור:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=46012[/url]
אבל זה קצת בעיה לא? כי עם היא ידידה שלו אז לא נראה לי היא תדבר איתו בחודשיים הקרובים בגלל שהוא דחה אותה.. גם אני רגישה ועשו לי את זה פעם, לא יכלתי לדבר עם הילד הזה במשך 3 חודשים בערך O:
עומר אתה יכול להגיד לה " אני לא בנוי כרגע למערכת יחסים.. " או משהו כזה ^^
~~
ודניס אוקיי אני מגיבה עכשיו D:[/QUOTE]
חח סתכלי כמה הודעות מעליך D=