[QUOTE=Kaiser;1298768]למה הינטה מפחדת מנג'י?[/QUOTE]
היא מפחדת מעצמה אפילו.. זה לא נחשב...
הוא פשוט יותר מאומן וחזק ממנה, ונראה גם היה איזה משהו שקשור לזה שהוא כביכול נחות יותר..
Printable View
[QUOTE=Kaiser;1298768]למה הינטה מפחדת מנג'י?[/QUOTE]
היא מפחדת מעצמה אפילו.. זה לא נחשב...
הוא פשוט יותר מאומן וחזק ממנה, ונראה גם היה איזה משהו שקשור לזה שהוא כביכול נחות יותר..
חחח,מה שנכון נכון
התכוונתי אם היה משהו במשפחה שלהם או משהו כזה
[quote=מאסטר ליאון;1298742]עלה לי רעיון למ"ת חדש ומגניב עם רעיון קל!(כל אחד יכול להבין)[/quote]
לא ראיתם?
טוב נראלי אני אקרא במנגה קצת.. ביי..
[quote=מאסטר ליאון;1298742]עלה לי רעיון למ"ת חדש ומגניב עם רעיון קל!(כל אחד יכול להבין)[/quote]
תקראו!!
עומר-אתה צריך לשנות את התגובה שלך למשהו אחר.תשנה שאתה מלמד עץ עם שילוב של אדמה ומים עם יאמטו.אם תרצה אני אגיד לך למה.
[quote]עלה לי רעיון למ"ת חדש ומגניב עם רעיון קל!(כל אחד יכול להבין)
[/quote]
מזל טוב.
[QUOTE=Itachi;1298780]עומר-אתה צריך לשנות את התגובה שלך למשהו אחר.תשנה שאתה מלמד עץ עם שילוב של אדמה ומים עם יאמטו.אם תרצה אני אגיד לך למה.
מזל טוב.[/QUOTE]
יש סיכוי שתרצה להיות שמור?, אתה היחיד שמתאים לרעיון בדיוק ב100 אחוז
[quote=מאסטר ליאון;1298781]יש סיכוי שתרצה להיות שמור?, אתה היחיד שמתאים לרעיון בדיוק ב100 אחוז[/quote]
מה הרעיון שלך?
[QUOTE=Itachi;1298783]מה הרעיון שלך?[/QUOTE]
שילוב יותר קול באינסוף של דיג'ימון האנטרס, אדוונטור 2, אדוונטור 1 וכל ספרי מלך הפניקס
הורג אותי שבכל המשחקים יש דמויות שרוצות להחליף איתי פוקמונים טובים שלי על חרא פוקמונים.
כאילו מישהו יאמר "בוודאי שאסכים להחליף ת'צ'ריזרד שיש לי רק אחד במשחק בתמורה לרטטה שמצאתי בכל חור!
מי הפראייר שלא יילך על עסקת על כזו?!"
עמית,אני משנה לגמרי את התגובה,את הקטע של השילוב אלמנטים אז אני מתמקד בתגובה הזו באלמנט ברק
[QUOTE=Kaiser;1298791]עמית,אני משנה לגמרי את התגובה,את הקטע של השילוב אלמנטים אז אני מתמקד בתגובה הזו באלמנט ברק[/QUOTE]
יופי,כי זה לפחות לפי העלילה של הסדרה.
תגיד לי לפני אם יש איזה דמויות מהאנימה שאתה תרצה לשלב או אלמנטים שתרצה להזכיר ואני אגיד לך אם זה אפשרי.
תקשיב,עשיתי שנשאר לנו ללמוד רק את אלמנט הברק,ופשוט תסתכל
ושמע אני בפרק 44,אז אל תשלב לי דברים מתקדמים מדי טוב?
[QUOTE=Kaiser;1298794]תקשיב,עשיתי שנשאר לנו ללמוד רק את אלמנט הברק,ופשוט תסתכל
ושמע אני בפרק 44,אז אל תשלב לי דברים מתקדמים מדי טוב?[/QUOTE]
טוב בסדר.
רגע, אם אתה בפרק 44 אז אתה יודע מה קרה להאקו וזאבוזה נכון?
[QUOTE=Itachi;1298793]יופי,כי זה לפחות לפי העלילה של הסדרה.
תגיד לי לפני אם יש איזה דמויות מהאנימה שאתה תרצה לשלב או אלמנטים שתרצה להזכיר ואני אגיד לך אם זה אפשרי.[/QUOTE]
מה אתה אומר על מה שאמרתי וזה הרבה יותר טוב ממה שזה נשמע?