-
[QUOTE=monster;1316918]למה אתה כותב אותה הודעה פעמיים, אתה סתם עושה ספאם-
משחק על זה?
רואים נארוטו בנארוטו גט [url]http://www.narutoget.com/[/url]
וכע.[/QUOTE]
יותר טוב מגוגואנימה? ד"א, אני אוהב את הבחינה הזאת, פסיכולוגיה זה אחד הנשקים החזקים ביותר שיש, אולי חוץ מחבר שלי. אם הוא יהיה ארכאולוג, נצטרך למצוא כוכב אחר לחיות בו, או להמציא חליפות שיכולות לעמוד בחום של גרעין כדה"א.
רגע, פרק 26 זה כבר עונה 2?
-
[quote=LordAbizi;1316911]וואו, אני עכשיו הסתכלתי על תגובות שלי מהמשחק Journey To The Past, ונדהמתי מעצמי. פעם הייתי עושה דברים עד כדי מתוחכמים כמו לצטט את אליסה בארץ הפלאות. היה איזשהו קטע שבו כמה פעמים אמרתי משהו בסגנון שהמשמעות של המילים נקבעת על ידי זה שאומר אותם, והשאלה היא מיהו האדון. עכשיו השאלה החשובה יותר, היא למה לעזאזל בסוף שנת 2009 היה לי אליסה בארץ הפלאות בראש... אולי בגלל אליסה בארץ הקוונטים? אני צריך לעשות מחקר מעמיק.[/quote]
[quote=LordAbizi;1316916]טוב כנראה שקראתי באותה התקופה את הספר "בעקבות אליס /חיים שפירא (האוניברסיטה המשודרת)", ובגלל זה יכולתי להגיד כל מיני דברים מטורפים מסוג זה. אני לא יודע עד כמה זה עקבי עם הזמן, אבל כנראה לא מן הנמנע שאכן קראתי את זה בסמוך לסוף 2009. איזה כיף זה שאני מפזר בפורום את סימני האי שפיות שלי, כך שכשאני חוזר אחורה אני יכול לתארך אותם![/quote]
חחחחחח אתה מדהים אפילו את עצמך. ולאיפה נעלמו שני המשחקים שלך ?
-
[QUOTE=monster;1316918]למה אתה כותב אותה הודעה פעמיים, אתה סתם עושה ספאם-
משחק על זה?
רואים נארוטו בנארוטו גט [url]http://www.narutoget.com/[/url]
וכע.[/QUOTE]
זה בטעות,אתה תירשם למ"ת ההוא אם כן?
-
בגלל זה הבוחן הוא במשטרה המיוחדת של קוהונא,יש לו יכולות פסיכולוגיות מעולות
אני הכי אהבתי את הטריק של גאררה להעתקה,[COLOR=yellow]עם העין המרחפת[/COLOR]
-
וואו, איזה מעצבן זה כשמחובר לך חוט בגודל מסילת רכבת לפה.
זיוווווווו-כנסססססס-למסןןןןןן'
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1316922]יותר טוב מגוגואנימה? ד"א, אני אוהב את הבחינה הזאת, פסיכולוגיה זה אחד הנשקים החזקים ביותר שיש, אולי חוץ מחבר שלי. אם הוא יהיה ארכאולוג, נצטרך למצוא כוכב אחר לחיות בו, או להמציא חליפות שיכולות לעמוד בחום של גרעין כדה"א.[/QUOTE]
שאר הבחינות לא היו פסכלוגיות.
נארוטו גט זה אחלה אתר לראות תאנימה נארוטו ..בשביל לראות אנימות אחרה תראה בגוגו אנימה.
אם אתה אוהב אנימות פסיסכולוגיה אני מליץ לך על מחברת המוות.
הבהרה בנארוטו אין דבר כזה שנקרא עונות.
מאסטר ליאון אם אני לא מגיב לך זה אומר שאין לי כוח לענות על השאלות שלך.
דווקא לי זה נראה כאילו עשית את זה בכונה ולא בטעות.
אני לא יודע אם ארשם-למרות שלא נראה לי.
-
[QUOTE=monster;1316928]שאר הבחינות לא היו פסכלוגיות.
נארוטו גט זה אחלה אתר לראות תאנימה נארוטו ..בשביל לראות אנימות אחרה תראה בגוגו אנימה.
אם אתה אוהב אנימות פסיסכולוגיה אני מליץ לך על מחברת המוות.[/QUOTE]
תענה לשאלה לפני כמה תגובות
-
למשל הבחינה השנייה היא בחינת גניבה-ניצחון-הישרדות,ויש גם את הטרום שלישי שזה קרבות של אחד על אחד וגם הבחינה השלישית והאחרונה היא של קרבות אחד על אחד
-
[quote=PizzaBlaster;1316922]יותר טוב מגוגואנימה? ד"א, אני אוהב את הבחינה הזאת, פסיכולוגיה זה אחד הנשקים החזקים ביותר שיש, אולי חוץ מחבר שלי. אם הוא יהיה ארכאולוג, נצטרך למצוא כוכב אחר לחיות בו, או להמציא חליפות שיכולות לעמוד בחום של גרעין כדה"א.
רגע, פרק 26 זה כבר עונה 2?[/quote]
לחלק את נארוטו לפי עונות זה ממש לא טבעי ולא הגיוני.
וכן, גם לדעתי המבחן הזה היה די יפה. אבל אני אהבתי את כל טכניקות ההעתקה שלהם. בוא נבדוק אם אני זוכר את כולם:
ססקה השתמש בשרינגן כדי להעתיק את התנועות של מישהו אחר
דוסו ניתח את הקול של העפרון על השולחן כדי להבין מה האותיות שנכתבו
טן טן השתמשה במערכת מראות ובראש של לי כדי לראות את התשובות של אחרים
קנקורו השתמש בבובה שלו וגרם לה להראות כמו אחד המשגיחים, ואז המשגיח ראה את התשובות ושידר אותם לקנקורו
גארה יצר עין של חול שהתסכלה במבחנים של אחרים
אקאמרו ראה את התשובות של אחרים ונבח אותם לקיבה
החרקים של שינו ריגלו בשבילו על אחרים
נג'י השתמש בביאקוגן כדי לראות דרך מי שישב מלפניו
אינו השתמשה בשינטנשן כדי להכנס לסאקורה ולקרוא את התשובות שלה (כי סאקורה יודעת הכל)
נראה לי שזה הכל.
[quote=The Sir;1316924]חחחחחח אתה מדהים אפילו את עצמך. ולאיפה נעלמו שני המשחקים שלך ?[/quote]
מתו במרוצת הזמן.
-
-
מה קורה כולם?
יש לכם טקס זכרון היום או משו?.....
-
[quote=~Donphan~;1316933]מה קורה כולם?
יש לכם טקס זכרון היום או משו?.....[/quote]
יש סיכוי לא רע שיש לי, אך אף אחד לא טרח להודיע לי, ולכן מבחינתי זה לא קיים. בעצם, כבר לא כל כך קיימת לי כיתה...
-
[QUOTE=LordAbizi;1316931]לחלק את נארוטו לפי עונות זה ממש לא טבעי ולא הגיוני.
וכן, גם לדעתי המבחן הזה היה די יפה. אבל אני אהבתי את כל טכניקות ההעתקה שלהם. בוא נבדוק אם אני זוכר את כולם:
ססקה השתמש בשרינגן כדי להעתיק את התנועות של מישהו אחר
דוסו ניתח את הקול של העפרון על השולחן כדי להבין מה האותיות שנכתבו
טן טן השתמשה במערכת מראות ובראש של לי כדי לראות את התשובות של אחרים
קנקורו השתמש בבובה שלו וגרם לה להראות כמו אחד המשגיחים, ואז המשגיח ראה את התשובות ושידר אותם לקנקורו
גארה יצר עין של חול שהתסכלה במבחנים של אחרים
אקאמרו ראה את התשובות של אחרים ונבח אותם לקיבה
החרקים של שינו ריגלו בשבילו על אחרים
נג'י השתמש בביאקוגן כדי לראות דרך מי שישב מלפניו
אינו השתמשה בשינטנשן כדי להכנס לסאקורה ולקרוא את התשובות שלה (כי סאקורה יודעת הכל)
נראה לי שזה הכל.
מתו במרוצת הזמן.[/QUOTE]
שכחת את נארוטו הדביל היחיד שעבר תבחינה למרות שלא ענה אף על שאלה .
-
[quote=monster;1316935]שכחת את נארוטו הדביל היחיד שעבר תבחינה למרות שלא ענה אף על שאלה .[/quote]
זה בטח נכון, אבל זה לא דרך להעתיק. דברתי רק על האם אני זוכר את כל הדרכים שבהם הראו אותם מעתיקים במבחן.
-
אשכרה,והינטה גם נתנה לו להעתיק
הוא לא היה מוכן בגלל שהפחד שאם ייתפס סאסוקה וסאקורה יהרגו אותו Xp