-
[QUOTE=Kurohige;1328862]הדמות שלי אכן פיזית ודומה גם בכך מאוד לרוק לי, אבל ההוא סתם לא יכול לבצע ג'וטסואים, לשלי יש בעיה פיזית מסויימת ומקורית שתעצב את יכולותיו ולא סתם מגבלה עמומה, בכך הוא אכן דומה. אני לא מסתיר תדמיון, בסיפור שאני מדמיין הוא אפילו בעל משקולות רגליים כמוהו, זה פשוט רעיון שעלה לי ולא אמרתי בוא נחקה את רוק לי חחחחחח
פאק זה נחשב דאבל, תפסת אותי לא מוכן, יש כזה דבר ם0 אלמנטים רבים פשוט לא מושכים אותי אבל אולי אתעלם מזה... פשוט כל אחד מהאלמנטים האלה יכולים ליצור דמות חזקה זה קצת בזבוז כל אלה על אחת, אבל אולי אתן לזה הזדמנות[/QUOTE]
לא התלוננתי, אני סתם אומר O:
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1328853]ליאון פשוט תפתח מאל ואז נוכל לבחון את הידע שלך לפי מה שכתבת שם!!
עריכה: מישהו יכול לצטט את ליאון? הוא חסום אצלי[/QUOTE]
אתה יודע אפשר גם במאל לשקר אם ראית את זה.אי אפשר לדעת אם זה נכון או לא מה שיש במאל.
-
תגידו,פעם לליאון לא קראו 'אייל',גם בזה הוא שיקר!
[COLOR=white]והנה התשובה שהוא יגיד:[/COLOR]
[COLOR=white]'לאח שלי קוראים אייל' ובלה בלה בלה[/COLOR]
-
-
[QUOTE=Tobi...;1328850]תיקון:ראיתי.אני לא ממש עוקב בגלל מבחנים.[/QUOTE]
אם אתה כ"כ רואה אז מי הוא הקואגה השישי?
-
זה בסדר שקד יש המון במה שאתה אומר, זו דמות שנשמעת מאוד דומה אבל פשוט נבנתה על המגבלה המסויימת שממנה נוצר המצב הזה, אם ייצא לי לכתוב על זה ותראה תוכל להבין יותר לעומק
-
שקד ,עידן מה אם להגיב במשחק שלי אולי?
-
הוא שינה את הכינוי לטובי עם שלוש נקודות Xd
אבל הוא תמיד יישאר בתור ליאון
-
[QUOTE=Tron;1328872]הוא שינה את הכינוי לטובי עם שלוש נקודות Xd
אבל הוא תמיד יישאר בתור ליאון[/QUOTE]
והוא גם שינה את השם שלו לאוהד וכתב בתחומי עיניין
כתיבת סיפורים
-
נשבע לך ש99% מההודעות שלך כוללות את לאון, מה אתה חסר חיים? עזוב אותו וחיה את חייך. תתבלט בזכות השקעה כמו דברים בygo שהופכים אותך למשתמש טוב ולא ירידות
-
אתה בעצמך אמרת,יוגי הו בפורום כבר אבוד,מילא איתי היה,עכשיו זה רק אתה ואני
למה להשקיע?
עריכה:
נזכרתי,אמרת שאתה סוג של פורש מהיוגי הו לא?
אז מי נשאר,אני,את הדברים שאותם אני מפרסם אני כבר יודע -_-
-
עומר מה זהו החלטת לשנוא סופית את וואן פיס לאחר 9 פרקים שהם כלום למה שקורה בהמשך?
אני אפילו נתתי הדמנות 2 לואנגראד ואני בפרק 4.-בינתים אנימה נחמדה.
-
[quote=Kurohige;1328862]הדמות שלי אכן פיזית ודומה גם בכך מאוד לרוק לי, אבל ההוא סתם לא יכול לבצע ג'וטסואים, לשלי יש בעיה פיזית מסויימת ומקורית שתעצב את יכולותיו ולא סתם מגבלה עמומה, בכך הוא אכן דומה. אני לא מסתיר תדמיון, בסיפור שאני מדמיין הוא אפילו בעל משקולות רגליים כמוהו, זה פשוט רעיון שעלה לי ולא אמרתי בוא נחקה את רוק לי חחחחחח
פאק זה נחשב דאבל, תפסת אותי לא מוכן, יש כזה דבר ם0 אלמנטים רבים פשוט לא מושכים אותי אבל אולי אתעלם מזה... פשוט כל אחד מהאלמנטים האלה יכולים ליצור דמות חזקה זה קצת בזבוז כל אלה על אחת, אבל אולי אתן לזה הזדמנות[/quote]
D:
ועזבו אותו כבר הוא מעצבן והכל אבל בסוף אתם סתם תחטפו באן, מה אתם באמת מוכנים לקבל באן בגללו?
-
[quote=monster;1328877]עומר מה זהו החלטת לשנוא סופית את וואן פיס לאחר 9 פרקים שהם כלום למה שקורה בהמשך?
אני אפילו נתתי הדמנות 2 לואנגראד ואני בפרק 4.-בינתים אנימה נחמדה.[/quote]
אופס...טעות שלי
-
[QUOTE=Tron;1328879]אופס...טעות שלי[/QUOTE]
אתה יודע מה הויקי של ואנגראד?