-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336962]לא יודע~ זה מצעד שמאלני קצת~ אז אתה יודע איך זה כל היפי נפש האלה שלא אוכלים בשר~[/QUOTE]
איכס שמאלנים שיעופו לעזה איכס ):
אבל באמת שלא קשור, יש למצעד פואנטה כלשהי. לא צריך לדחוף ולערב בה דעות פוליטיות ואידאולוגיות אישיות שלא נוגעות בנוגע לקהילה ההומוסקסואלית, זה הכל.
-
למה צריך "קהילה" הומוסקסואלית?
שיעשו מה טוב להם מבלי לדחוף את זה לאנשים בכוח...
-
[QUOTE=The Charmander;1336965]למה צריך "קהילה" הומוסקסואלית?
שיעשו מה טוב להם מבלי לדחוף את זה לאנשים בכוח...[/QUOTE]
כי כשגם ככה מנדים אותם מהקהילה ה"נורמלית" ומפרידים בינם לבין סטרייטים בארץ ולא נותנים להם שוויון זכויות מלא כמו לשאר אז הם צריכים לעמוד על שלהם ולדחוף בכוח בשביל לקבל את מה שכביכול מגיע להם.
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336967]כי כשגם ככה מנדים אותם מהקהילה ה"נורמלית" ומפרידים בינם לבין סטרייטים בארץ ולא נותנים להם שוויון זכויות מלא כמו לשאר אז הם צריכים לעמוד על שלהם ולדחוף בכוח בשביל לקבל את מה שכביכול מגיע להם.[/quote]
למה "שכביכול"? מגיע להם בדיוק את אותם זכויות כמו של כל אזרח במדינה, וזה כולל להתחתן עם מי שבא להם, ושיקבלו אותם בזכות עצמם ולא ינדו אותם בגלל הנטיה המינית שלהם.
כאילו ת"א זה המקום היחידי, שאפשר לראות זוג של הומוסקסואליים, מחזיקים ידיים ברחוב או אפילו מתנשקים. בכל מקום אחר, זה נדיר ולרוב הם מקבלים מבטים ואפילו קללות.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336969]למה "שכביכול"? מגיע להם בדיוק את אותם זכויות כמו של כל אזרח במדינה, וזה כולל להתחתן עם מי שבא להם, ושיקבלו אותם בזכות עצמם ולא ינדו אותם בגלל הנטיה המינית שלהם.
כאילו ת"א זה המקום היחידי, שאפשר לראות זוג של הומוסקסואליים, מחזיקים ידיים ברחוב או אפילו מתנשקים. בכל מקום אחר, זה נדיר ולרוב הם מקבלים מבטים ואפילו קללות.[/QUOTE]
לול כנראה הניסוח שלי היה עקום
הכוונה ב"שכביכול" זה לזה שהזכויות מגיעות להם, אבל הם לא מקבלים אותן.
אני תומך בהומוסקסואליות ואתה יודע את זה XP
-
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336970]לול כנראה הניסוח שלי היה עקום
הכוונה ב"שכביכול" זה לזה שהזכויות מגיעות להן, אבל הם לא מקבלים אותן.
אני תומך בהומוסקסואליות ואתה יודע את זה Xp[/quote]
ברור שאני יודע שאתה תומך~ אתה הגרוש שלי Xd
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336972]ברור שאני יודע שאתה תומך~ אתה הגרוש שלי Xd[/QUOTE]
אז שתוק ורד על 4 כדי שאני אפליק לך $:
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336973]אז שתוק ורד על 4 כדי שאני אפליק לך $:[/quote]
קודם תתייחס אלי במסן מנוול~
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1336974]קודם תתייחס אלי במסן מנוול~[/QUOTE]
לעולם לא.
-
-
-
-
[quote=הקדוש ברוך הוא;1336967]כי כשגם ככה מנדים אותם מהקהילה ה"נורמלית" ומפרידים בינם לבין סטרייטים בארץ ולא נותנים להם שוויון זכויות מלא כמו לשאר אז הם צריכים לעמוד על שלהם [b][u]ולדחוף בכוח[/u][/b] בשביל לקבל את מה שכביכול מגיע להם.[/quote]
תרתי משמע
-
[quote=Askeladd;1336982]תרתי משמע[/quote]
ט'ים בריליאנט סטארס 1#.