-
[quote=Veigar;1390747]כמה מתוכם אגדיים?[/quote]
יש סך הכל 386 פוקימונים בדורות 1-3. מתוכם אי אפשר להשיג בלי קודים את מיו, סלבי, דיוקסיס, ג'ראצ'י, לוגיה והו או. לכן אני צריך לשאוף ל - 380 פוקימונים בOWNED.
עכשיו למען האמת מכיוון שפוקימון אמרלד זה הכרחי כדי להשיג את כל הואן כמעט באדום אש, אז אני עושה הרבה העברות מאמרלד. לכן על הדרך אני כבר גם מנסה למלא את הפוקדע באמרלד, ובאמרלד הפוקדע שלי קצת יותר מלא. אני לוקח שישייה של הפוקימונים הבאים שחסרים לי בכל פוקדע, מן הסתם יש לי אותם בצורה המופתחת שלהם מהמשחק שבו אני לוקח אותם (כי יש לי קנטו דקס מלא בקנטו והואן דקס מלא בהואן), מחליף את השישייה, מרבה את כל הפוקימונים שבה עם דיטו, ואז מחליף את השישיות חזרה. מאוד יעיל. אני מקבל מיד בין 6 ל-12 תוספת לOWNED מזה.
-
בסדר אבל כמה מתוך אלה שתפסת הם אגדיים?
-
[quote=Veigar;1390750]בסדר אבל כמה מתוך אלה שתפסת הם אגדיים?[/quote]
באדום אש יש לי את מיוטו, הציפורים, הכלבים, גראודון קיוגר ריקואזה וזהו נראה לי. כל מה שנותר לי להעביר זה את הלט-ים ואת הרג'ים.
-
אתה משחק ב-gba אמיתי נכון?כי זה מה שאני מבין מהתגובות שלך
וב"לט-ים" אתה מדבר על לטיאוס ולטיאס,ומה עם 3 הכלבים?
-
[quote=Veigar;1390754]אתה משחק ב-gba אמיתי נכון?כי זה מה שאני מבין מהתגובות שלך
וב"לט-ים" אתה מדבר על לטיאוס ולטיאס,ומה עם 3 הכלבים?[/quote]
לא, אני משתמש באימולטור במחשב...
לט-ים זה לטיאס ולטיאוס ואת הכלבים לכודים כבר באדום אש (כתבתי את זה ממקודם).
-
-
[quote=Veigar;1390757]אז איך העברות מארמלד?[/quote]
אי שם ב-2006 היה לי אימולטור החלפות שעובד טוב, ומאז אני עדיין משתמש בו.
למען האמת בגיימבוי אמיתי לא הייתי יכול לעשות את זה, כי יש בדיוק מקום אחד שבו רימיתי:
כשמסיימים את ההואן דקס באמרלד אפשר לבחור בין צ'יקוריטה טוטודייל וסינדקוויל, ורק באחד מהם. אם הייתי בגיימבוי הייתי צריך 3 פעמים לסיים את ההואן דקס, ונראה לי שהייתי מתאבד לפני זה. במחשב אני יכול לשמור עם ה-F לפני שאני בוחר פוקימון, לבחור פויקמון, להחליף אותו לאדום אש, ואז לטעון את השמירה עם ה-F באמרלד ולבחור פוקימון אחר. זה המקום היחיד שבו באמת רימיתי. (וכמובן בחזית הקרב, אבל זה לא נחשב כי את זה עשיתי לפני הרבה שנים לפני ששמתי לעצמי מטרה לא לרמות)
-
מישהי רשמה בפייסבוק "שיר כל כך טחון עד שעושה חשק לטחון אותו שוב!!"
ואני כזה
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/-hHMAw923M9A/TwRBcB2vwpI/AAAAAAAAC2Q/N87I3AtRwYo/s400/jackie-chan-meme.png[/IMG]
-
דאמיט המוח של שינו הוא Op...
זה הזכיר לי קצת את דילמת האסיר / הפרדוקס של מוני היל (אם אני זוכר נכונה את השם), אבל אין באמת קשר בין הדברים האלו.
-
[QUOTE=YoRt3m;1390765]מישהי רשמה בפייסבוק "שיר כל כך טחון עד שעושה חשק לטחון אותו שוב!!"
ואני כזה
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/-hHMAw923M9A/TwRBcB2vwpI/AAAAAAAAC2Q/N87I3AtRwYo/s400/jackie-chan-meme.png[/IMG][/QUOTE]
רותם?!אתה בנו"ד?!
[QUOTE=LordAbizi;1390769]דאמיט המוח של שינו הוא Op...
זה הזכיר לי קצת את דילמת האסיר / הפרדוקס של מוני היל (אם אני זוכר נכונה את השם), אבל אין באמת קשר בין הדברים האלו.[/QUOTE]
אביזי לא זוכר משהו?!
די אני מולהב היום.
-
[quote=Shanks;1390772]רותם?!אתה בנו"ד?!
אביזי לא זוכר משהו?!
די אני מולהב היום.[/quote]
כן! כבר הודיתי באיזשהו נו"ד עבר שאני לא יודע את כל הדברים בעולם!!
-
חחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפששששששששששששששששששש
-
-
[quote=Brook;1390777]חחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפששששששששששששששששששש[/quote]
העיקר שאתה לא לוקח את זה קשה :[
-
[QUOTE=LordAbizi;1390775]כן! כבר הודיתי באיזשהו נו"ד עבר שאני לא יודע את כל הדברים בעולם!![/QUOTE]
*שוק*
[QUOTE=Brook;1390777]חחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווווווווווווווווווווווופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפששששששששששששששששששש[/QUOTE]
עעעעעעעעעעעעעעוווווווווווודדדדדדדדדדדד ככככככככככככככמממממממממהההההההה ייייייייייימממממממיייייייםםםםםם וווווווולללללללאאאאאאאאא הההההההההיייייייייוווווווםםםםםםם.......
ללללללממממממהההההה אאאאאאאאנננננננייייי מממממממדדדדדדבבבבברררררר כככככככככככככככככככככככהההההההה????????