אללה מגן במוזיקה ):
Printable View
אללה מגן במוזיקה ):
תראו איזה פומלות אני ואמא שלי מצאנו בחצר חחחחח זה פשוט אדיר
נשאר לנו עד כמה שצריכים להיות מוכנים בעוד כמה ימים
[IMG]http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/457973_374713032623111_1276854091_o.jpg[/IMG]
[QUOTE=Gil_Gil;1415336]תראו איזה פומלות אני ואמא שלי מצאנו בחצר חחחחח זה פשוט אדיר
נשאר לנו עד כמה שצריכים להיות מוכנים בעוד כמה ימים
[IMG]http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc7/457973_374713032623111_1276854091_o.jpg[/IMG][/QUOTE]
מוכנים למה?
[QUOTE=DragonPlatypus;1415338]מוכנים למה?[/QUOTE]
הם צריכים להיות עוד על העץ כי הם עוד ירוקים ועוד לא בשלים... הפומלות שאני והיא קטפנו כבר צהובים... ככה שרואים שהם מוכנים מזמן כבר
הבנת?
אחת המנגינות שלי עכשיו בקרב בטורניר המוזיקה... מעניין מי השלושה שיחד איתי הצביעו לזה...
באיזה עולם אנו חיים אם מנגינת משחק מחשב של אביזי מנצחת שיר קלאסי כמו עוף גוזל...
[QUOTE=Kirito;1415344]באיזה עולם אנו חיים אם מנגינת משחק מחשב של אביזי מנצחת שיר קלאסי כמו עוף גוזל...[/QUOTE]
כל כך נכון
[QUOTE=Kirito;1415344]באיזה עולם אנו חיים אם מנגינת משחק מחשב של אביזי מנצחת שיר קלאסי כמו עוף גוזל...[/QUOTE]
בעולם מושלם
[QUOTE=Dinoz;1415346]כל כך נכון[/QUOTE]
דר, אתה הצבעת למנגינה הזאת... :punch:
[QUOTE=PizzaBlaster;1415351]דר, אתה הצבעת למנגינה הזאת... :punch:[/QUOTE]
אני לא הצבעתי לעוף גוזל
והיום יש לנו מסיבה קטנה בבית שנינו הרבה סופגניות מרולדין כולל עם צ'ייסרים
37 בערך XD
מי שבא יעזור לנו בתרומה להחזיר את הכסף שעבד על הסופגניות (סתם סתם)
[QUOTE=Dinoz;1415352]אני לא הצבעתי לעוף גוזל
והיום יש לנו מסיבה קטנה בבית שנינו הרבה סופגניות מרולדין כולל עם צ'ייסרים
37 בערך XD
מי שבא יעזור לנו בתרומה להחזיר את הכסף שעבד על הסופגניות (סתם סתם)[/QUOTE]
אני מוזמן?
[QUOTE=PizzaBlaster;1415355]אני מוזמן?[/QUOTE]
ברור תיקרא לאמא שלך לאבא שלך ולסבתא שלך כולכם מוזמנים
אהה אתה לא יכול אוקיי לא נורא הפרינגלס ישאר שלייייייייייייייייייייייייי
[quote=Kirito;1415344]באיזה עולם אנו חיים אם מנגינת משחק מחשב של אביזי מנצחת שיר קלאסי כמו עוף גוזל...[/quote]
אל תזלזל! BONEYARD FLYBY מציגה את הייאוש והבגידה שחשים סרן פרייס וסגן מקביש כשהם מגלים שהם נבגדו על ידי האלוף שפרד, והם לכודים בשדה קרב בין רוסים לבין חיילים של שפרד, כשלמעשה הם שני אנשים שצריכים להסתנן בין שתי צבאות... זה עמוק!
[QUOTE=LordAbizi;1415357]אל תזלזל! BONEYARD FLYBY מציגה את הייאוש והבגידה שחשים סרן פרייס וסגן מקביש כשהם מגלים שהם נבגדו על ידי האלוף שפרד, והם לכודים בשדה קרב בין רוסים לבין חיילים של שפרד, כשלמעשה הם שני אנשים שצריכים להסתנן בין שתי צבאות... זה עמוק![/QUOTE]
אני מסכים איתך.
דר, תשאיר לי פרינגלס.
[QUOTE=PizzaBlaster;1415358]אני מסכים איתך.
דר, תשאיר לי פרינגלס.[/QUOTE]
גריל פיצה או שמנת בצל?