הרגע גילתי מי הוא ליאון האמיתי- אלך לעשות מששהו להחזיר לי תשפיות ממה קרשה עכשיו.
Printable View
הרגע גילתי מי הוא ליאון האמיתי- אלך לעשות מששהו להחזיר לי תשפיות ממה קרשה עכשיו.
[quote=monster;1438646]הרגע גילתי מי הוא ליאון האמיתי- אלך לעשות מששהו להחזיר לי תשפיות ממה קרשה עכשיו.[/quote]
מה? תגיב במשחק יא ישבן!
[quote=fluffy beard;1438645][url=http://www.siz.co.il/][img]http://up388.siz.co.il/up3/2yq1zynmlfmm.png[/img][/url][/quote]
יפה.נתת לי רעיון...
[color="navy"][size="7"]חברים,משתמשים ואורחים,עדיין אפשר להתקבל לקורס שלי. ואורחים,תירשמו ותתקבלו![/size][/color]
[quote=fluffy beard;1438647]מה? תגיב במשחק יא ישבן![/quote]
במצב האי שפויתי שלי כרגע?
[quote=joltik;1438648]יפה.נתת לי רעיון...
[color="navy"][size="7"]חברים,משתמשים ואורחים,עדיין אפשר להתקבל לקורס שלי. ואורחים,תירשמו ותתקבלו![/size][/color][/quote]
מה לעשות סלט פירות? לול
[quote=fluffy beard;1438650]מה לעשות סלט פירות? לול[/quote]
חחח...
[quote=monster;1438649]במצב האי שפויתי שלי כרגע?[/quote]
אני אתקן את זה
[quote=monster;1438646]הרגע גילתי מי הוא ליאון האמיתי- אלך לעשות מששהו להחזיר לי תשפיות ממה קרשה עכשיו.[/quote]
מה עשיתי לך? כולם יודעים מי אני באמת. ואם תרצה אני אלמד אותך ישר את השיעור הראשון,טוב?
מה שמעתי על קריטריונים או משהו?
אין לי מושג. ד"א אני ליאון המנהל! ועכשיו אני דייגו המנהל!
[QUOTE=Element;1438653]מה שמעתי על קריטריונים או משהו?[/QUOTE]
עומר! 3>
אני לא מאמין,צמ"ח נושם! אני על הגל! מישהו יכול למצוא לי את הגל השני כדי שאני אסע על משהו?
[quote=joltik;1438661]אני לא מאמין,צמ"ח נושם! אני על הגל! מישהו יכול למצוא לי את הגל השני כדי שאני אסע על משהו?[/quote]
אני מעריך שזה יחיה לכמה ימים אבל עוד מעט צמ"ח יחזור להיות צמח...
איזה משחק מילים יפה
[quote=fluffy beard;1438663]אני מעריך שזה יחיה לכמה ימים אבל עוד מעט צמ"ח יחזור להיות צמח...
איזה משחק מילים יפה[/quote]
לא לפי מה שאני מתכנן
[quote=joltik;1438665]לא לפי מה שאני מתכנן[/quote]
או..קיי....
וואו שנים שלא נגעתי בצייר ועכשיו עם הצייר של ווינדוס שבע, נראה מה אפשר לעשות אבל אין לי יצירתיות בכלל אני יכול לצייר רק מה שאומרים לי...
[quote=fluffy beard;1438666]או..קיי....
וואו שנים שלא נגעתי בצייר ועכשיו עם הצייר של ווינדוס שבע, נראה מה אפשר לעשות אבל אין לי יצירתיות בכלל אני יכול לצייר רק מה שאומרים לי...[/quote]
זה מושלם למפעל. וד"א אני אלמד אותך יצירתיות
גם מנהלים ממשיכים ללמוד,פוזון מלמד אותי עכשיו משהו
[quote=monster;1438639]מה לא? אתה חושב שאני חרא צייר?[/quote]
מאולם לא אמרתי את זה...
וליאון יש לך ליפעמים יציאות פשות מפגרות...
אל תתלהב יותר מידי זזה רק היום הראשון שלך