שלום לכולם, אני פרופסור פטריק, לא יודע מי זוכר אותי ומי לא כי אין לי מושג מי נשאר
מי שזוכר אותי נא לקרוא לי פטריק ולא בשום שם אחר
מה חדש בפורום?
Printable View
שלום לכולם, אני פרופסור פטריק, לא יודע מי זוכר אותי ומי לא כי אין לי מושג מי נשאר
מה חדש בפורום?
מישהו יכול לענות פה? תודה :) [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php/56197-שאלה-כרטיס-הפריצה-הכי-טוב[/URL]
[QUOTE=Chucky;1468589]שלום לכולם, אני פרופסור פטריק, לא יודע מי זוכר אותי ומי לא כי אין לי מושג מי נשאר
מה חדש בפורום?[/QUOTE]
Sup nigger.
אביזי! מה שלומך?
בסדר גמור. ומה נשמע ממך?
איזה עצוב =/
היה לי כלכך כיף בפורום הזה לפני שנה-שנתיים.. אבל הוא פשוט התייבש בצורה כמעט מוחלטת..
מבאס, אני כנראה לא אחזור לפעילות כאן, אבל היה נחמד להכירכם d:
מי שרוצה לעזור לי בפיסיקה (כמובן שאתם רוצים) שייכנס לנושא שפתחתי בפורום לימודים:sorry:
לא לומד פיסיקה, וטוב שכך.
באמת שטוב שכך, המקצוע היחיד שאני לא טובה בו, לא משנה כמה אני חורשת למבחנים אני תמיד מקבלת ציונים ממש נמוכים-_- תודה לאל שנה אחרונה שלומדת את זה
אפילו בפורומים של פוקימון כבר אין אף אחד.. בחתמ רק מ״ת אחד פעיל וכולם רק בנו״ד ._.
ששששששששששששששששש אנחנו נתגבר על זה:sorry:
טל אנחנו לא הולכים להתגבר על זה... :\
[QUOTE=ShadowBall;1468637]טל אנחנו לא הולכים להתגבר על זה... :\[/QUOTE]
קרו ניסים מעולם..
אין דבר כזה ניסים. יש תוצאה של עבודה קשה. הפורום הזה הוא מעבר ליכולות של בני אדם רגילים. רק אלוהים יכול להציל אותו. אבל הוא לא קיים. בעיה.
או שאם נעשה משהו כדי להחיות את הפורום אז אולי זה יעבוד והפורום יחזור לחיים ( למרות שלא נראה לי... )
או שלא נעשה כלום ועוד שנה לדעתי הפורום ימות לגמרי כבר :(