-
[QUOTE][B]לוקאס-
אמרלד משפשף בסנטרו ונראה מעט מהוסס "שמע," אומר לאחר כמה שניות "לא ראיתי אותם יותר מידי נלחמים אבל אני כשהתחלתי את המסע שלי בהואן, לפני המכון הראשון היו לי כבר 3 פוקימונים והטורצ'יק שלי התפתח לקמבוסקין" אומר בזמן שאתם הולכים."ולאן האמת טיילו אני לא חושב שהם כל כך מוכנים. בלדום אומנם עם יתרון סוגי, אבל הוא לא יודע כל כך הרבה מתקפות עד שהוא מתפתח. ואילו טיילו שלך עד כמה שהוא מהיר, הוא דיי שברירי והפוקימונים של דני יודעים מגוון רחב של מתקפות מסוגים שונים" ממשיך, אומנם פוגע מעט באגו שלך והחיבה לפוקימונים שלך, אבל אתה לוקח בתשומת לב חזקה לדבריו. כשאתה מסתכל קדימה אתה מבחין בשלושה םוקימונים כחולים רצים להם אחד אחרי השני, במאין משחק תופסת [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/oddish.png[/IMG].[/B][/QUOTE]
"אוקיי, תודה על העצה, אולי הגיע הזמן לקצת אימונים" אומר לו 'אני לא חושב שאני אספיק לפתח אותם, אבל אולי אם אני אביא אותם לכוח מספיק גדול הם פשוט יביסו אותו מהר מספיק' אחשוב
'קרב של 3 על 2 זה יכול להיות אימון טוב'
"רוצה להישאר פה ולעזור לי קצת להתאמן עם האודישים האלה?" אומר לו "צאו טיילו ובלדום! טיילו תשתמש במיקוד אנרגיה ואז תצא אל האודישים במתקפת ניקור! בלדום תשתמש בראש ברזל!"
-
[QUOTE=NivX10;1510122]
[COLOR=#9999ff][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
אתה חולף על פני יריבך בריצה, מבלי להקשיב לו כמעט, מה שחשוב לך הוא נידורן המעולף והחבול. בקול חלוש, אתה מתוודא אליו כמה אתה גאה בו וכמה אתה שמח על הקרב שנתן!
הוא משחרר צליל אסיר תודה ותשוש ונראה מאוד מרוצה, רועד ואתה מרגיע אותו בחיבוק אוהב בין זרועותיך וחוזר אל באגי.
בחיוך רחב הוא מושיט אליך יד שאוחזת מעטפה צבעונית וססגונית[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7941767.png[/IMG]שבתוכה פתק עם כתב סתרים מוזר. אינך מבין, אתה מתמלא בוז, במיוחד בשביל נידורן שהתאמץ כלכך. והוא אינו מוכן לחשוף בברור ״אל תיהיה פרצוף חמוץ, מטפה זו אינה קנה רצוץ״ הוא חורז שוב מתוך הבנה ומנסה לעודד בדרכו הייחודית...
אז, הוא חודל מהחרוזים. מניח יד על כתפיך ומסביר ״אחי שאגי נמצא בעיר איגטוטין. והוא יתן לך את הפרס כשיקבל ממך את המעטפה. אל דאגה יהיה לך קל לזהות אותו״ ועיניו כנות מאוד.
האחרים סביב מוחאים כפיים לך ולנידורן![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ובכן תודה.." אומר במעט זעף ואקח את המעטפה ואכניס לכיסי, אבל אז אעלה חיוך ואקוד קידה קלה לקהל ואנופף בידי בחיוך. 'אם נידורן התקשה כל כך בקרב הזה אני חושש שתיהיה לי בעיה רצינית במכון' אחשוב לעצמי ואלך איתו במהירות בחזרה למרכז, ארפא אותו ואחפש לעצמי מקום שקט להתאמן עם נידורן שלי. 'אני צריך ללמד אותו עוד מתקפה או שתיים' אחשוב לעצמי.
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
אתה ניגש בחשש לשני הנערים ומכחכח בגרונך, שני הנערים מסתובבים במהירות בבהלה ומסתכלים עליך "איך מצאת אותנו?" שואל הבחור עם השיער החום "נשבע שלא עשינו שום דבר!" אומר בחשש ומתרחק מהבחור השני, אשר נראה פגוע מעט "כן, העיקר ניהיה ביחד לנצח" אומר בזעף ומסתכל על חברו, אשר מושך בכתפיו ושומט אותן במהירות, נבוך מידי.
"היי. אני ג'רי וזה תומאס" אומר הבחור כחול השיער ולוחץ את ידך בחיוך "ובכן, באנו לפה בשביל לברוח טיפה מהעיר בשביל להיות קצת ביחד. הבקתה הזאת של המשפחה שלי כבר כמה שנים, אבל היא עומדת נטושה כל הזמן הזה" אומר בנועם. בינתיים ג'וליה מתקרבת מאחורייך, נראית מעט נבוכה מהסיטואציה "תגידו, ראיתם פה בחור בלונדיני, גבוה, מאוד שרירי?" שואלת בחיוך צנוע.
ג'רי מהסס להרגע, ונראה שהוא חושב על משהו "ובכן עכשיו שאת אומרת את זה, לפני יומיים ראינו פה מישהו שעובר פה לא רחוק. אבל היה חשוך ולא בטוח שזה הבחור שראית, אבל הוא הלך לכיוון של העיר" מוסיף ומצביע לכיוון כללי בהמשך הדרך. "אם תמישכו לצעוד ישר ובמורד הגבעה תגיעו ליציאה מוסיף בחיוך.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
הבחור מסתכל עליך במבט שואל, מחזיר את הפוקדור לכיסו ונעמד "נעים מאוד שמי קאי" אומר בחיוך "ובכן, אני מחכה שהאחות ג'וי תטפל באחד מהפוקימונים שלי. הוא הורעל נגד קרב עם ארבוק של איזה מאמן" אומר "אז בינתיים אני מעביר את הזמן" מוסיף.
[/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אריזוס מתרכז, מסתכל סביב סביב, אבל מות'ים נשאר מוחבא מהעין. לפתע, ממש מעל ארידוס, אור כחול ובהיר נשלח במהירות לעבר ארידוס, מרים אותו באוויר, מסחרר אותו במהירות ומטיח אותו בעצמה אדירה באדמה, מרסק אותו לחלוטין.
"הארידוס שלך חזק" מתחילה אלכסיס לומר "אבל מות'ים שלי יותר" אומרת בחיוך מתנשא, אבל החיוך הזחוח נעלם, כשהיא מבחינה שארידוס עדיין עומד על רגליו, והוא ממשיך בתוכניתך ויורה עשרות חוטים לעבר מות'ים, כובל אותו ובתנועת לאסו חזקהלא רק קושר את מותים על העץ, על הדרך הוא מטיח אותו בחוזקה על הגזע.
"מה? איך!" קוראת אלכסיס בזעף, כשאתה מחזיר את ארידוס ומשחרר את סוואבלו אשר מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר ועשרות תווים צבעוניים מתחילים להיווצר סביבה והם עפים לעברו של מות'ים, אבל הוא מגן על עצמו בעזרה הגנה.
"מות'ים תשתחרר מזה השתמש בכוח חבוי לקרוע על החוט ואז סופה על סוואבלו" קוראת ברוגע אלכסיס.
[/COLOR][COLOR=#ff3333][/COLOR][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אמרלד מהנן ומתיישב על האדמה, בישיבה מזרחית, כמו ילד בגן המקשיב למורה. בינתיים אתה משחרר את שני הפוקימונים שלך לעבר האודישים. טיילו זורח באור כתום-אדמדם ואז מקורו בוהק ומארך מעט, והוא מנקר בשני האודישים הקרובים אליו. האודישים המופתעים, פותחים את פיהם ושולחים נוזל סגול וחומצתי לעברו של טיילו ופוגעים בו מאוד.
מהצד השני בלדום שלך מרסק את ראשו הבובהק באודיש השלישי בחוזקה, ורק מכובד משקלו, פוצע קשה את האודיש.
האודיש, בעוד בלדום שלך עדיין עליו, מנער את העלים על ראשו, מפזר על כל הפוקימון שלך אבקה ורודה וריחנית, אשר גורמת לבלדום מעט להסתחרר, ואז במהירות קרן אור ירוקה בהירה נשלחת מפיו, מתלפפת סביב בלדום ונראה שהוא סופג ממנו מעט מהאנרגיה שלו.[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff3333][FONT=times new roman]
[/FONT]
[/COLOR]עומר, סורי חיים אבל אני לא בנוי כרגע לעוד רשומים.[COLOR=#ff3333]
[/COLOR]
-
רן שלי. 'אני צריך ללמד אותו עוד מתקפה או שתיים' אחשוב לעצמי.
אתה ניגש בחשש לשני הנערים ומכחכח בגרונך, שני הנערים מסתובבים במהירות בבהלה ומסתכלים עליך "איך מצאת אותנו?" שואל הבחור עם השיער החום "נשבע שלא עשינו שום דבר!" אומר בחשש ומתרחק מהבחור השני, אשר נראה פגוע מעט "כן, העיקר ניהיה ביחד לנצח" אומר בזעף ומסתכל על חברו, אשר מושך בכתפיו ושומט אותן במהירות, נבוך מידי.
"היי. אני ג'רי וזה תומאס" אומר הבחור כחול השיער ולוחץ את ידך בחיוך "ובכן, באנו לפה בשביל לברוח טיפה מהעיר בשביל להיות קצת ביחד. הבקתה הזאת של המשפחה שלי כבר כמה שנים, אבל היא עומדת נטושה כל הזמן הזה" אומר בנועם. בינתיים ג'וליה מתקרבת מאחורייך, נראית מעט נבוכה מהסיטואציה "תגידו, ראיתם פה בחור בלונדיני, גבוה, מאוד שרירי?" שואלת בחיוך צנוע.
ג'רי מהסס להרגע, ונראה שהוא חושב על משהו "ובכן עכשיו שאת אומרת את זה, לפני יומיים ראינו פה מישהו שעובר פה לא רחוק. אבל היה חשוך ולא בטוח שזה הבחור שראית, אבל הוא הלך לכיוון של העיר" מוסיף ומצביע לכיוון כללי בהמשך הדרך. "אם תמישכו לצעוד ישר ובמורד הגבעה
"תודה רבה" אודה להם בחיוך, ואבש מגוליה והפוקימו ים שלי להמשיך, אני רוצה כבר להגיע לעיר, למצוא מקום לאמן את הפוקימומים שלי לבד בינם לבין עצמם. כשאמשיך ללכת אומר לגוליה"אל תדאגי, בקרוב נמצא את חבר שלך" אומר לה בחיוך, בינתיים כדי להעביר את הזמן, אתן לריהורן משימת אימונים קלילה "ריהורן, כל סלע שאתה חושב שהוא מספיק חזק או עץ, פשוט תרוץ לעברו ותתנגח בו, תתאמן על כוח ההתפרצות שלך" אומר לריהורן ואצפה בו. 'אני רוצה לאמן את הפוקימונים שלי, יש לי כמה תוכניות ואסטרטגיות עבורם' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510125]
[FONT=times new roman][][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אריזוס מתרכז, מסתכל סביב סביב, אבל מות'ים נשאר מוחבא מהעין. לפתע, ממש מעל ארידוס, אור כחול ובהיר נשלח במהירות לעבר ארידוס, מרים אותו באוויר, מסחרר אותו במהירות ומטיח אותו בעצמה אדירה באדמה, מרסק אותו לחלוטין.
"הארידוס שלך חזק" מתחילה אלכסיס לומר "אבל מות'ים שלי יותר" אומרת בחיוך מתנשא, אבל החיוך הזחוח נעלם, כשהיא מבחינה שארידוס עדיין עומד על רגליו, והוא ממשיך בתוכניתך ויורה עשרות חוטים לעבר מות'ים, כובל אותו ובתנועת לאסו חזקהלא רק קושר את מותים על העץ, על הדרך הוא מטיח אותו בחוזקה על הגזע.
"מה? איך!" קוראת אלכסיס בזעף, כשאתה מחזיר את ארידוס ומשחרר את סוואבלו אשר מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר ועשרות תווים צבעוניים מתחילים להיווצר סביבה והם עפים לעברו של מות'ים, אבל הוא מגן על עצמו בעזרה הגנה.
"מות'ים תשתחרר מזה השתמש בכוח חבוי לקרוע על החוט ואז סופה על סוואבלו" קוראת ברוגע
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
נו מה... חחחח לא יעבוד לא הבנתי?!?
~~~~~
״רררר...״ ארטן ואתהה בליבי כיצד אצליח לעשות זאת. בנתיים בעוד הוא תוקף אבקש מהציפור שלי ״סוואבלו, צללי למטה מתחת לסופה ועופי אל מות׳ים בגובה נמוך במיוחד מעל הדשא״ ואקווה שתתחמק בהצלחה.
״עכשיו נווטי, בין כל העצים ושיחים בג׳ונגל הזה, זה יקשה עליו לפגוע בך״ אסביר לה, תוך שהיא מבצעת אמשיך להדריך אותה ״עופי סביבו במיומנות ביכוונים משתנים בין כל הצמחיה הזאת, כפי שאמרתי לך. ברגע שהוא מפקיר את צומת-ליבו תיקפי עם ניקור ומשם עברי לכנף ברזל!״
[FONT=times new roman][SIZE=2][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
אתה מודה לו, מצניע ממנו רגשות של חוסר שביעות-רצון. ואתה מסדר את המעטפה יפה בתיק.
הקהל ושמחה של נידורן שאט-אט מתעורר משפרים את מצב רוחך.
באגי שולף מכיסו תבלית קטנטנה צהובה, בצורת מעויין ומסביר לך ״שים זאת לנידורן במים ונער היטב עד שיתמוסס. זה ׳אקמול שיקום׳ זה יעזור״ (revive)
כך אתה עושה, משקה כמו תינוק בזרועתיך את נידורן שלפתע פוקח עיניו לרווחה והוא נראה מלא במרץ באנרגיה מחודשת!
אתה מודה לו ולקהל, קד קידת תודה קלה מולם. מנופף להם לשלום וממשיך בדרכך.
בהמשך הפארק אתה מבחין בזירת רחוב ישנה, לא מטופחת שרוב קווי הגבולות שלה מטושטשים, ועלים יבשים שנשרו מעיצי הפאר למטה נערמו קצת בכמה פינות בה.
נראה רעוע... אבל זה מקום שליו וריק מאדם להתאמן בו
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510125][FONT=times new roman]
הבחור מסתכל עליך במבט שואל, מחזיר את הפוקדור לכיסו ונעמד "נעים מאוד שמי קאי" אומר בחיוך "ובכן, אני מחכה שהאחות ג'וי תטפל באחד מהפוקימונים שלי. הוא הורעל נגד קרב עם ארבוק של איזה מאמן" אומר "אז בינתיים אני מעביר את הזמן" מוסיף.
[/COLOR][/FONT][COLOR=#ff3333]
[/COLOR][/QUOTE]
"אה, נעים מאוד, senjor, קאי. אם כך, אני מבין שאתה מאמן. גם אני, הגעתי מניו טורטיק ליטרלי לפני שעה. אם יש לך כוח וזמן, אשמח לערוך נגדך קרב קצר. אחרי זה (או תוך כדי), אולי נדבר עוד קצת. מה דעתך?" אני כן רוצה להסתובב קצת בעיר ולראות מה יש בה, ויש לי שני פוקימונים שעדיין לא יצא לי לבדוק בכלל. אז הקרב הזה תהיה הזדמנות לבדוק אחד מהם. אחרי זה אני אולי אסתובב בעיר, אולי אלך לראות את מעון היום הזה, או מה לא. על המכון נחשוב כבר מחר. אלו השיקולים שמנחים אותי.
-
[QUOTE][COLOR=#000000][RIGHT][FONT="]
[/FONT][/RIGHT][/COLOR][COLOR=#008080][RIGHT][FONT="][B]לוקאס-
אמרלד מהנן ומתיישב על האדמה, בישיבה מזרחית, כמו ילד בגן המקשיב למורה. בינתיים אתה משחרר את שני הפוקימונים שלך לעבר האודישים. טיילו זורח באור כתום-אדמדם ואז מקורו בוהק ומארך מעט, והוא מנקר בשני האודישים הקרובים אליו. האודישים המופתעים, פותחים את פיהם ושולחים נוזל סגול וחומצתי לעברו של טיילו ופוגעים בו מאוד.
מהצד השני בלדום שלך מרסק את ראשו הבובהק באודיש השלישי בחוזקה, ורק מכובד משקלו, פוצע קשה את האודיש.
האודיש, בעוד בלדום שלך עדיין עליו, מנער את העלים על ראשו, מפזר על כל הפוקימון שלך אבקה ורודה וריחנית, אשר גורמת לבלדום מעט להסתחרר, ואז במהירות קרן אור ירוקה בהירה נשלחת מפיו, מתלפפת סביב בלדום ונראה שהוא סופג ממנו מעט מהאנרגיה שלו.[/B][/FONT][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
"טיילו תעוף גבוה ותסתובב באוויר, תעיף ממך את הנוזל הזה!" אורה לו "מתי שאת גבוה מספיק תצנח אליהם עם ניקור ותסתובב, תגביר את הכוח של המכה עם הסיבוב!"
'זה לא טוב, אם הם הרעילו אותו הוא יכול להתעלף בקרוב מאוד' אחשוב בעודי מתחיל להילחץ 'אולי זה היה רעיון לא טוב לעשות קרב של 3 על 2'
"בלדום תמשיך להתנגח בו, תנסה לאגור עוד כוח בראש ברזל שלך!" אורה לו, אקווה לטוב 'לפחות בלדום עמיד לרעל' אנסה לעודד את עצמי
-
[QUOTE=NivX10;1510128]
[FONT=times new roman][B][COLOR=#6666cc][U]רובי-[/U][/COLOR][/B][COLOR=#6666cc]
אתה מודה לו, מצניע ממנו רגשות של חוסר שביעות-רצון. ואתה מסדר את המעטפה יפה בתיק.
הקהל ושמחה של נידורן שאט-אט מתעורר משפרים את מצב רוחך.
באגי שולף מכיסו תבלית קטנטנה צהובה, בצורת מעויין ומסביר לך ״שים זאת לנידורן במים ונער היטב עד שיתמוסס. זה ׳אקמול שיקום׳ זה יעזור״ (revive)
כך אתה עושה, משקה כמו תינוק בזרועתיך את נידורן שלפתע פוקח עיניו לרווחה והוא נראה מלא במרץ באנרגיה מחודשת!
אתה מודה לו ולקהל, קד קידת תודה קלה מולם. מנופף להם לשלום וממשיך בדרכך.
בהמשך הפארק אתה מבחין בזירת רחוב ישנה, לא מטופחת שרוב קווי הגבולות שלה מטושטשים, ועלים יבשים שנשרו מעיצי הפאר למטה נערמו קצת בכמה פינות בה.
נראה רעוע... אבל זה מקום שליו וריק מאדם להתאמן בו
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"יופי זה יהיה מושלם לאימונים" אומר בקול ואשחרר את הפוקימונים שלי ואסתכל עליהם בגאווה "חברים, אומנם לא הספקתם להכיר, אבל נינקדה שלנו התפתח לנינג'אקס ושדאונינג'ה!" אומר להם בהתלהבות למראה שני הפוקימונים החדשים, אשר היו פעם אחד.
"ובכן אנחנו עומדים להיכנס לקרב המכון השני שלנו וזה מכון של חרק אז לצערי כרגע אנחנו עוד לא מוכנים" אומר להם ברצינות ואסתכל על חמשתם "נינג'אקס,שאדוניג'ה וואלבי. אתם אני רוצה שתלמדו אס אווירי. זאת מתקפה חזקה שאינה יכולה לפספס! המטרה היא שתאגרו כמה שיותר אנרגיה ותטוסו כמה שיותר מהר לעבר המטרה ותפגעו בה" אסביר להם "זאת אמורה להיות מתקפה מאוד מהירה ומאוד חזקה שיכולה לעזור לנו בהמשך" אסביר להם עוד כמה פעמים בידיוק מה צריך לעשות ואז אפנה לסנובול ונידורן "אתם הולכים להילחם אחד בשנייה. סנובול אני רוצה שאיתך נעבוד על שתי מתקפות שאמורות להיות לך פשוטות יחסית. הראשונה זה אגרוף אש. את אותו כוח שאת משחררת בעזרת הפה, אני רוצה שתנסי להעביר לאגרופך ואז תשחררי אותו. לא רק שהמתקפה יותר חזקה היא גם יותר מדויקת. במידה ואת מצליחה אני רוצה שתנסי שוב, אבל במקום אש, תנסי ליצור קרח באגרוף" אסביר לה ואז אפנה לנידורן "נידורן, שוב כל הכבוד על הניצחון האחרון שלך" אשבח אותו בחיוך "אותך אני רוצה שננסה ללמוד מתקפה אחת. נעיצת רעל Poison Jab" אסביר לו במהירות "המטרה היא לרכז את הרעל שלך בנקודה אחת בגוף ואז להצליף במהירות ביריב. ככה העצמה יותר חזקה מהעוקץ רעל שלך, וגם יש סיכוי יותר גדול שתצליח להרעיל את היריב". אחרי שאוודה שכולם מבינים מה אמורים לעשות, אתן להם לנסות כמה פעמים בזמן שאני בוחן אותם ואנסה על הדרך לשפרם.
במהלך השעה הקרובה, ריהורן שלך מנגח כמעט בכל גזע של עץ שהוא רואה, אבל אתה לא מבחין באיזה שינוי היסטרי מנגיחה לנגיחה. "אולי הוא צריך יותר מיקוד בראש" מציעה ג'וליה, אבל הצעתה נשמעת לך מוזה כשהיא זורקת את זה לאוויר, אבל נראה שבסופו של דבר אתה מבין למה היא מתכוונת ואתה מורה לו לרכז את כל האנרגיה שלו בראשו הקשיח. לאחר כמה ניסיונות, אשר לא צולחים בפעם לאחר מכן, ראשו של ריהורן בוהק באור לבן ובהיר וכשהוא מתנגח בגזע העץ, אתה מבחין לפתע במשהו אשר נופל מצמרת העץ, ומבחין שזה פוקימון קטן וירוק [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/petilil.png[/IMG] . "איזו חמודה!" קוראת בהתלהבות ג'וליה למראה הפוקימונית הקטנה והמופתעת.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
סוואבלו מזנקת במהירות, מצליחה להתחמק ממטר של כדורי אנרגיה, אשר קורעים את החוטים של ארידוס ומתחילה לטוס לכל עבר במבוך העצים שאלכסיס בנתה במכונה. מימין לשמאל ואז שוב לשמאל עפה לה במהירות אדירה בזמן שמות'ים מנופף בכנפיו בחוזקה, יותר סופה שמרתיעה אפילו אותך לאחור. הרוח נושבת בחוזקה, מעיפה אחריה עלים וזרדים קטנים אשר נפלו מהעץ. אתה מגניב מבט לעבר אלכסיס- אבל לא נראה בכלל שהיא מרגישה את עצמת הרוח השואגת.
לפתע, ממש מאחורי מות'ים, סוואבלו צצה, והיא מנקרת בחוזקה אותו, מטיחה אותו קדימה, על האדמה הקשה. מות'ים, אשר מנסה להתרומם בחזרה, רק מוטח שוב בעזרת כנף ברזל חזקה, אשר מעיפה אותו קדימה למרגלות המאמנת שלו.
"כל הכבוד הראתה לה מה זה!" קוראת ג'ניפר בהתלהבות ומוחאת כפיים. "את לא חושבת שאת מזלזלת בי קצת?" אומרת בהתנשאות אלכסיס ומיישרה מבט אליך בחיוך פלרטטני "אל תדאג חמוד שלי עוד לא סיימתי" אומרת בקול רגוע ומתגרה וקורצת לך עין " דגירה ואז סיבוב פרסה!" קוראת במהירות אלכסיס ומת'ים הפצוע שלה בוהק ללרגע באור בהיר ולבן, ובשניות הוא מתחזק ונראה רענן מאי פעם.[/COLOR]
הנער מסתכל עליך במבט חושד אבל מהנהן בראשו בהסכמה "אם אתה רוצה לעשות איזה סיבוב קטן בזמן שאני מחכה לפוקימון שלי מהאחות ג'וי בשמחה" אומר קאי בחיוך "יש ממש מאחורי המרכז זירות אימונים. תפגוש אותי שם עוד איזה חצי שעה בערך?" שואל אותך ברצינות.
[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
חומצה לא גורמת להרעלה acid
אבל הייתי מציע לך אולי לנסות ללמד את בלדום עוד משהוזה יעזור לך מאוד כי עד שהוא מתפתח, ויש עוד הרבה זמן לזה יהיה לך קצת קשה רק עם שתי מתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מסתחרר באוויר, הרחק מעל האודישים, מעיף ממנו את החומצה המסריחה ואז במהירות צולל בחזקה מטה, כשראשו הקטן מופנה לקרקע ומקורו בוהק באור לבן ובהיר. תוך כדי הנפילה, הוא מסתחרר במהירות, ומתרסק על אחד מהאודישים, ומעיף אותו לאחור, אבל גם הוא נפגע בריסוק על האדמה. האודיש השני מנסה שוב לתקוף עם החומצה שלו, והוא פולט שוב גל סגול ומצחין אשר מכסה את טיילו לגמרי. מצד שני, בלדום מתאפס שוב והוא מתרסק שוב עם ראשו על האודיש המסכן. אודיש שוב מנער את עליו ואבקה ורודה מתפזרת על בלדום ואז שוב פותח את פיו לקרן ירוקה וקטנה, אשר מתלפפת סביב בלדום והוא סופג ממנו אנרגיה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510132][FONT=times new roman]
הנער מסתכל עליך במבט חושד אבל מהנהן בראשו בהסכמה "אם אתה רוצה לעשות איזה סיבוב קטן בזמן שאני מחכה לפוקימון שלי מהאחות ג'וי בשמחה" אומר קאי בחיוך "יש ממש מאחורי המרכז זירות אימונים. תפגוש אותי שם עוד איזה חצי שעה בערך?" שואל אותך ברצינות.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"no problem, senjor" אומר לו, ואלך הצידה. בינתיים אני אשלח לאמא שלי הודעת וואטסאפ שאני עדיין חי. קודם כל אני אמצא את הזירה שהוא דיבר עליה. אחרי זה אני אסתובב בסביבה שלה, בזמן שאני מחפש באינטרנט רשימה של טופ 3 דברים לעשות בג'נה, שיהיה לי להמשך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510132]"יופי זה יהיה מושלם לאימונים" אומר בקול ואשחרר את הפוקימונים שלי ואסתכל עליהם בגאווה "חברים, אומנם לא הספקתם להכיר, אבל נינקדה שלנו התפתח לנינג'אקס ושדאונינג'ה!" אומר להם בהתלהבות למראה שני הפוקימונים החדשים, אשר היו פעם אחד.
"ובכן אנחנו עומדים להיכנס לקרב המכון השני שלנו וזה מכון של חרק אז לצערי כרגע אנחנו עוד לא מוכנים" אומר להם ברצינות ואסתכל על חמשתם "נינג'אקס,שאדוניג'ה וואלבי. אתם אני רוצה שתלמדו אס אווירי. זאת מתקפה חזקה שאינה יכולה לפספס! המטרה היא שתאגרו כמה שיותר אנרגיה ותטוסו כמה שיותר מהר לעבר המטרה ותפגעו בה" אסביר להם "זאת אמורה להיות מתקפה מאוד מהירה ומאוד חזקה שיכולה לעזור לנו בהמשך" אסביר להם עוד כמה פעמים בידיוק מה צריך לעשות ואז אפנה לסנובול ונידורן "אתם הולכים להילחם אחד בשנייה. סנובול אני רוצה שאיתך נעבוד על שתי מתקפות שאמורות להיות לך
במהלך השעה הקרובה, ריהורן שלך מנגח כמעט בכל גזע של עץ שהוא רואה, אבל אתה לא מבחין באיזה שינוי היסטרי מנגיחה לנגיחה. "אולי הוא צריך יותר מיקוד בראש" מציעה ג'וליה, אבל הצעתה נשמעת לך מוזה כשהיא זורקת את זה לאוויר, אבל נראה שבסופו של דבר אתה מבין למה היא מתכוונת ואתה מורה לו לרכז את כל האנרגיה שלו בראשו הקשיח. לאחר כמה ניסיונות, אשר לא צולחים בפעם לאחר מכן, ראשו של ריהורן בוהק באור לבן ובהיר וכשהוא מתנגח בגזע העץ, אתה מבחין לפתע במשהו אשר נופל מצמרת העץ, ומבחין שזה פוקימון קטן וירוק [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/petilil.png[/IMG] . "איזו חמודה!" קוראת בהתלהבות ג'וליה למראה .[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"זה רגע מצוין להתאמן על הנגיחה שלך ריהורן" אומר בחיטל ובסיפוק מראה הפוקימונית, אבחין שג'וליה מתלהבת ממנה, אולי אציע לה ללכוד אותה כשאנצח אותה. "אוקיי ריהורן,התחלנו! ריהורן,במהירות תשתמש במבט מפחיד, במידה ותצליח ללכוד את עיניה של פטיל תנצל את המומנטום ותרוץ לכיוונה ותשתמש במתקפת קרן!" אדריך את ריהורן. "תשמור על עירנות, כל מתקפת נגד שלה תנסה לבלום בעזרת גופך המסיבי" אוסיף. 'חייבים לאמן את ריהורן לספוג מתקפות נגד, זה יהיה הסוד בלנצח אויבים חזקים' אחשוב לעצמי בסיפוק בעודי מאמין בריהורן.
-
[quote=ritsuka kun;1510132][font=times new roman]
[color=#008080][b]לוקאס-[/b]
חומצה לא גורמת להרעלה acid
אבל הייתי מציע לך אולי לנסות ללמד את בלדום עוד משהוזה יעזור לך מאוד כי עד שהוא מתפתח, ויש עוד הרבה זמן לזה יהיה לך קצת קשה רק עם שתי מתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מסתחרר באוויר, הרחק מעל האודישים, מעיף ממנו את החומצה המסריחה ואז במהירות צולל בחזקה מטה, כשראשו הקטן מופנה לקרקע ומקורו בוהק באור לבן ובהיר. תוך כדי הנפילה, הוא מסתחרר במהירות, ומתרסק על אחד מהאודישים, ומעיף אותו לאחור, אבל גם הוא נפגע בריסוק על האדמה. האודיש השני מנסה שוב לתקוף עם החומצה שלו, והוא פולט שוב גל סגול ומצחין אשר מכסה את טיילו לגמרי. מצד שני, בלדום מתאפס שוב והוא מתרסק שוב עם ראשו על האודיש המסכן. אודיש שוב מנער את עליו ואבקה ורודה מתפזרת על בלדום ואז שוב פותח את פיו לקרן ירוקה וקטנה, אשר מתלפפת סביב בלדום והוא סופג ממנו אנרגיה.[/color][/font][/quote]
המתקפה היחידה שיש לי ללמד אותו זה zen headbutt חחחח
~~~~~
'טיילו סופג נזק כבד' אחשוב מתחיל לדאוג לטיילו 'כדאי לי לעצור את זה עכשיו?... לא, אני צריך להאמין בהם!'
"בלדום, טיילו תחליפו מטרות!" אורה להם 'בלדום חסין לרעל, אולי הוא יוכל להתמודד איתם יותר טוב, גם האודיש שהוא נלחם בו קודם כמעט גמור' אחשוב
"טיילו מיקוד אנרגיה, ואז ניקור על האודיש! תסיים את זה!" אומר בנחישות ואצביע על האודיש שבלדום תקף קודם
"אולי הגיע הזמן לנסות את השיטה שלך אמרלד" אומר לו "בלדום תנסה לאגור אנרגיה בראש שלך ותנגח באודישים שטיילו נלחם בהם!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510125]
[FONT=times new roman][/COLOR][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אריאדוס מתרכז, מסתכל סביב סביב, אבל מות'ים נשאר מוחבא מהעין. לפתע, ממש מעל ארידוס, אור כחול ובהיר נשלח במהירות לעבר ארידוס, מרים אותו באוויר, מסחרר אותו במהירות ומטיח אותו בעצמה אדירה באדמה, מרסק אותו לחלוטין.
"מות'ים תשתחרר מזה השתמש בכוח חבוי לקרוע על החוט ואז סופה על סוואבלו" קוראת ברוגע אלכסיס.
[/COLOR][/FONT][COLOR=#000000]
[/COLOR]עומר, סורי חיים אבל אני לא בנוי כרגע לעוד רשומים.[COLOR=#ff3333]
[/COLOR][/QUOTE]
״אוי לא לא לא... היא תצטרך להחליף אבל לא ככה, רק בגלל הפסד!״ אמלמל לעצמי בלחץ, מאוד נרגז מזה שאנו קרובים ושוב מגיע החילוף הזה.
״סוואבלו קחי נשימה עמוקה, ובבת אחת התקכזי היטב והזתמשי בהגנת כותנה, צרי סביבך ענן כותנה גדול ככל שתוכלי והגני על עצמך מהמכה״ אדריך אותה
לאחר מכן כשהוא פוגע פוצצי את העננה מתוכה עם גלי ׳קול העל׳ שלך ופגעי במות׳ים. נסי לסיים אתזה לפני שהוא מתחלף לנו!״
אקווה בכל ליבי שזה ייצלח או שלפחות נשאיר לו נזק משמעותי להמשך.
לאחר התבוננות קלה בזירה הזו אתה מחליט שזה יהיה מקום מצוין לאמן בו את החבורה שלך. אתה מוציא את כולם, שמתמתחים בהנאה ונמרצות ושמחים מאוד לראות זה את זה. מבחינים גם בצמד-חמד החדש שהתפתחו מנינקדה. וגם הם מתמלאים גאווה, סנואובול לוטשת עיניים בשניהם במיוחד. גם היא רוצה ממש להוכיח את עצמה ולהתפתח.
אתה מעדכן אותם במטרה העיקרית שלכם בעיר הזאת והיא כמובן המכון של אלכסיס. וכולם מרותקים להסברים שלך בקפדנות ובחדות, לאחר שכולם הבינו הם גם מתחילים לעבוד ולבצע.
שלושת המעופפים שלך, או יותר נכון דומה ל-2, כך אתה מבין שאתה מביט ורואה שוואלבי לא מצליחה לעוף ליותר מכמה שניות.
אתה מסביר להם מה לעשות ושני החרקים עובדים על סיבובים באוויר על-מנת להצליח לעשות זאת. לנינג׳אקס המהיר זה הולך יותר בקלות, לשאדינג׳ה פחות בקלות...
הם עובדים נמרצות בעוד וואלביי בכלל לא מצליחה לעשות זאת, לא לעוף, לא לצבור מהירות מספיק גדולה. היא נראה מאוד מצוברחת ומאוכזבת.
מן העבר השני סנואובול לפקודתך יוצרת התקפות ניב אש בזה אחר זה, כמו שהיא מכירה. ומנסה לתעל אותן נכון לעכשיו לאגרוף אש. בכל פעם היא עושה אתזה, רצה לעבר נידורן אך מאבדת מהר שליטה והאנרגיה והתפרצות האש שיצרה שוות למקום המוכר לה בפיה והיא פולטת ניבי אש לא מתוכננים. אך עובדת עלזה ללא הפסק!
נידורן מאוד מזיעה ומתרכז כרגע בלהתחמק מסנאובול תוך כדי שהוא ממקד את האנרגיה בציפורני רגלו החזקה. אנרגיה סגולה בוהקת וגדולה שמפעם לפעם מהבהבת בידו ומציפה אותה בכוח, שלא נשלט ומחזיק להרבה זמן.
״יפה מאוד סנואובול... יופי חברים... נידורן לאט לאט! אצה מסוגל... כמעט שאדינג׳ה... מדהים נינג׳אסק, מדהים!״ קח אתה מסביר, מדרסן ומשבח את כל הפוקימונים שלך תוך עבודה ממושכת שמגיעה לכמעט 3 שעות כבר. הם וגם אתה מאוד מוטשים, ובנתיים נראה שנינג׳אסק שולט לחלוטין באס האווירי, סנאובול עוד לא שולטת באגרוף האש שלא נדבר על הקרח, וואלביי כנראה כלל לא מוכנה והיא לא מצליחה בכלל לשלוט באס האווירי. שאדינג׳ה צריך עוד עבודה.
ונידורן שעוד מאמן עצמו, רץ אל סנואובול במפתיע והינה ידו מתארכת ומתחדדת מעט כשהיא מוקפץ היא סגולה וחזקה והוא מכה בעצמה באדמה כשהיא מתחמקת בקוש, המגע נראה חזק וחומצי במיוחד. גם נידורן הצליח![/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510137]
לאחר התבוננות קלה בזירה הזו אתה מחליט שזה יהיה מקום מצוין לאמן בו את החבורה שלך. אתה מוציא את כולם, שמתמתחים בהנאה ונמרצות ושמחים מאוד לראות זה את זה. מבחינים גם בצמד-חמד החדש שהתפתחו מנינקדה. וגם הם מתמלאים גאווה, סנואובול לוטשת עיניים בשניהם במיוחד. גם היא רוצה ממש להוכיח את עצמה ולהתפתח.
אתה מעדכן אותם במטרה העיקרית שלכם בעיר הזאת והיא כמובן המכון של אלכסיס. וכולם מרותקים להסברים שלך בקפדנות ובחדות, לאחר שכולם הבינו הם גם מתחילים לעבוד ולבצע.
שלושת המעופפים שלך, או יותר נכון דומה ל-2, כך אתה מבין שאתה מביט ורואה שוואלבי לא מצליחה לעוף ליותר מכמה שניות.
אתה מסביר להם מה לעשות ושני החרקים עובדים על סיבובים באוויר על-מנת להצליח לעשות זאת. לנינג׳אקס המהיר זה הולך יותר בקלות, לשאדינג׳ה פחות בקלות...
הם עובדים נמרצות בעוד וואלביי בכלל לא מצליחה לעשות זאת, לא לעוף, לא לצבור מהירות מספיק גדולה. היא נראה מאוד מצוברחת ומאוכזבת.
מן העבר השני סנואובול לפקודתך יוצרת התקפות ניב אש בזה אחר זה, כמו שהיא מכירה. ומנסה לתעל אותן נכון לעכשיו לאגרוף אש. בכל פעם היא עושה אתזה, רצה לעבר נידורן אך מאבדת מהר שליטה והאנרגיה והתפרצות האש שיצרה שוות למקום המוכר לה בפיה והיא פולטת ניבי אש לא מתוכננים. אך עובדת עלזה ללא הפסק!
נידורן מאוד מזיעה ומתרכז כרגע בלהתחמק מסנאובול תוך כדי שהוא ממקד את האנרגיה בציפורני רגלו החזקה. אנרגיה סגולה בוהקת וגדולה שמפעם לפעם מהבהבת בידו ומציפה אותה בכוח, שלא נשלט ומחזיק להרבה זמן.
״יפה מאוד סנואובול... יופי חברים... נידורן לאט לאט! אצה מסוגל... כמעט שאדינג׳ה... מדהים נינג׳אסק, מדהים!״ קח אתה מסביר, מדרסן ומשבח את כל הפוקימונים שלך תוך עבודה ממושכת שמגיעה לכמעט 3 שעות כבר. הם וגם אתה מאוד מוטשים, ובנתיים נראה שנינג׳אסק שולט לחלוטין באס האווירי, סנאובול עוד לא שולטת באגרוף האש שלא נדבר על הקרח, וואלביי כנראה כלל לא מוכנה והיא לא מצליחה בכלל לשלוט באס האווירי. שאדינג׳ה צריך עוד עבודה.
ונידורן שעוד מאמן עצמו, רץ אל סנואובול במפתיע והינה ידו מתארכת ומתחדדת מעט כשהיא מוקפץ היא סגולה וחזקה והוא מכה בעצמה באדמה כשהיא מתחמקת בקוש, המגע נראה חזק וחומצי במיוחד. גם נידורן הצליח![/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"טוב חברים הייתם מעולים" אומר להם בחיוך ואשבח אותם בזמן שאני מחזיר אותם לכדורים שלהם. 'ובכן ממש רציתי להשתמש בוואלבי וסנובול במכון הקרוב' אחשוב לעצמי 'אבל בעיה שהן לא מצליחות לבצע את המתקפות האלה' אמשיך להרהר לעצמי ואחזור במהירות למרכז על מנת לרפא את הפוקימונים שלי 'שינוחו בינתיים' אומר לעצמי בחיוב. לאחר שאצא מהמרכז אעשה סיבוב בעיר לראות אולי יש משהו מעניין לעשות בה לפני המכון.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן- [/B]
אתה עושה סיבוב קל ומאתר דיי בקלות את הזירת אימונים מאחורי המרכז, שכן אתה מבחין בכמה וכמה מאמנים נלחמים אחד בשני, או מתאמנים לבדם עם הפוקימונים שלהם על מתקפות.
לאחר שיחה עם אמך, אשר מעט כועסת שהשארת רק פתק קטן ועלוב בכניסה לבית, אתה פותח את גוגל ומחפש על העיר ג'נטה.
"ובכן" אתה מלמל לעצמך בזמן שאתה גולל את דף החיפוש ומגלה שאין כל כך הרבה דברים שיש לעשות בעיר.
העיר ידועה בשל מרכז הרבייה הגדול שלה, מה שכבר ידעת מתמי שסיפרה לך לפני כן. בנוסף, המכון כמובן והדבר הנוסף אתה מגלה שיש מבנה של תחרויות תיאום של פוקימונים בעיר.
[/COLOR]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
עיניו של ריהורן זוהרות באור צהוב והוא מתמקד בפטיליל, אשר נרתעת מעט, אבל עד שהיא מתאפסת, קרנו של ריהורן שלך חובטת בה בחוזקה בפרצופה, והוא מעיף אותה אחורנית.
פטיליל, מנערת במהירות ועשרות קרניים ירוקות נשלחות ממנה וקושרות את ריהוהרן, ונראה שהיא שואבת ממנו אנרגיה "זאת הייתה ספיגת מגה" מגלה לך ג'וליה, כאילו לא ידעת זאת בעצמך, ריהורן מנסה להגן על עצמו מהמתקפה, אבל נראה שפטיליל מחזירה לעצמה את כל האנרגיה שריהורן פצע אותה.
פטיליל מנערת את העלים הקטנים על ראה ומפזרת אבקה ירוקה בהירה לעבר ריהורן.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
בחרת אחד שלא יודע כמעט כלום. תנסה להוציא ממנו מה שאפשר חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו ובלדום מחליפים צדדים. טיילו מזנק לאוויר, ומסתער על האודיש המבודד ואילו בלדום, מזנק לעבר שני האודישים , אשר מנסים לשלוח עליו גם חומצה מפיהם, אבל נראה שזה בכלל אינו משפיע על בלדום. מהצד השני, טיילו בוהק באור כתום אדמדם ואז מקורו זוהר באור לבן ומתארך מעט, והוא מנקר את האודיש הפצוע. למרות זאת, אודיש איכשהו מצליח לשרוד.
לפתע, שלושת האודישים מנערים את העלים הצומחים על ראשם, כמו ראש דשא, ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת באוויר. הניחוח המתוק והמחוזק מתעתע את שני הפוקימונים שלך. בלדום,, שכבר הסתגל מעט יותר לריח, לא מוותר כמו טיילו, והוא דוחף עם ראשו את האודישים אחד על השני. אמנם לא מתקפה, אבל זה עושה את העבודה ושלושת הפוקימונים מועפים לאחור, מסוחררים מעט.
[/COLOR]
סוואבלו יוצרת במהירות אדירה כדור מגן העשוי בכותנה לבנה וצמרירית, אשר מגן עליה לחלוטין ממות'ים, אשר מסתער על הכדור, זוהר באור ירקרק חולני, אבל ברגע שהוא פוגע בכדור, חוטי הכותנה הקטנים נכרכים סביבו, כובלים אותו לגמרי למקום "מ.. מה?!" קוראת בפליאה אלכסיס בזמן שסוואבלו מנפצת את הכדור עם הקול על שלה, מעיפה את מות'ים לאחור.
אתה מסתכל בחיוך זחוח לעבר אלכסיס, ונראה שהיא מחליפה צבעים מהרס התוכנית שלה.
"מות'ים דגירה וחסל אותה עם כוח חבוי!" קוראת בזעף, ומות'ים שלה שהתרסק על אדמת הג'ונגל הלא פראי, זוהר שוב באור לבן ובוהק, מרפא את עצמו לחלוטין.
ואז זורח באור לבהן ועשרות כדורי אור חומים נוצרים סביבו, כמו שרשרת של אבנים מרחפות, והוא שולח אותם במהירות אדירה לעבר סוואבלו, אשר נפגעת בחוזקה, כדור אחרי כדור, מתרסקת על האדמה הקשה- מעולפת
"סוואבלו אינה מסוגלת להלחם!" קורא השופט "מות'ים המנצח!" קורא.
אתה מחמיץ פנים ומחזיר את סוואבלו לכדור שלה, שתנוח. אלכסיס מסתכלת עליך במבט מעט מתנשא ועל פניה נמרח חיוך "אל תדאג חמוד שלי, אם תכשל אני מוכנה כל יום לאתגר חדש" אומרת וקורצת לך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510143]"טוב חברים הייתם מעולים" אומר להם בחיוך ואשבח אותם בזמן שאני מחזיר אותם לכדורים שלהם. 'ובכן ממש רציתי להשתמש בוואלבי וסנובול במכון הקרוב' אחשוב לעצמי 'אבל בעיה שהן לא מצליחות לבצע את המתקפות האלה' אמשיך להרהר לעצמי ואחזור במהירות למרכז על מנת לרפא את הפוקימונים שלי 'שינוחו בינתיים' אומר לעצמי בחיוב. לאחר שאצא מהמרכז אעשה סיבוב בעיר לראות אולי יש משהו מעניין לעשות בה לפני המכון.
אתה עושה סיבוב קל ומאתר דיי בקלות את הזירת אימונים מאחורי המרכז, שכן אתה מבחין בכמה וכמה מאמנים נלחמים אחד בשני, או מתאמנים לבדם עם הפוקימונים שלהם על מתקפות.
לאחר שיחה עם אמך, אשר מעט כועסת שהשארת רק פתק קטן ועלוב בכניסה לבית, אתה פותח את גוגל ומחפש על העיר ג'נטה.
"ובכן" אתה מלמל לעצמך בזמן שאתה גולל את דף החיפוש ומגלה שאין כל כך הרבה דברים שיש לעשות בעיר.
העיר ידועה בשל מרכז הרבייה הגדול שלה, מה שכבר ידעת מתמי שסיפרה לך לפני כן. בנוסף, המכון כמובן והדבר הנוסף אתה מגלה שיש מבנה של תחרויות תיאום של פוקימונים בעיר.
[/COLOR]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
עיניו של ריהורן זוהרות באור צהוב והוא מתמקד בפטיליל, אשר נרתעת מעט, אבל עד שהיא מתאפסת, קרנו של ריהורן שלך חובטת בה בחוזקה בפרצופה, והוא מעיף אותה אחורנית.
פטיליל, מנערת במהירות ועשרות קרניים ירוקות נשלחות ממנה וקושרות את ריהוהרן, ונראה שהיא שואבת ממנו אנרגיה "זאת הייתה ספיגת מגה" מגלה לך ג'וליה, כאילו לא ידעת זאת בעצמך, ריהורן מנסה להגן על עצמו מהמתקפה, אבל נראה שפטיליל מחזירה לעצמה את כל האנרגיה שריהורן פצע אותה.
פטיליל מנערת את העלים הקטנים על ראה ומפזרת אבקה ירוקה תכשל אני מוכנה כל יום לאתגר חדש" אומרת וקורצת לך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'אוף' אחשוב ואחרוק שיניים. 'אני חייב למצוא דרך להימלט מהשאיבת מגה הזא ' אחשוב לעצמי. "יש לי" אומר בשקט. "אוקיי ריהורן! בוא נתחיל בזה שתתחמק במהירות מהאבקה הירוקה בעזרת גלגול, תנצל את הרגע כדי לפגוע בפטיליל ולהסב לה נזק חזק. לאחר מכן קח מרחק מפטיליל, ותתחיל לרוץ לעברה מצד לצד, תוך כדי שאתה מתאמן על הנגיחה שלך, אבל תרכז את כל הכוח שלך בראש בעת הנגיחה, אני מאמין בך ריהורן! בהצלחה!" אאחל לפוקימון שלי, אהיה בטוח שייתן את המקסימום "ועוד דבר, כשאתה מבחין שפטיליל שוב משתמשת בשאיבת מגה, תשתמש מהר בגלגול ותתרחק מהמקום" אוסיף 'בגלל שריהורן מתגלגל, הקרניים הירוקות לא יוכלו לתפוס בו ולשאוב ממנו אנרגיה' אחשוב לעצמי, ואצפה בהתלהבות לראות מה יקרה. אנסה להבחין בעוד פוקימון בסביבה, אולי נהפוך את העסק לקרב כפול
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510143]
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'טוב, בינתיים נכיר את הפוקימונים החדשים.' אלך לאחת הזירות הפנויות, ואוציא את מיאו ופידוב.
"vamos, מיאו, פידוב!" אוציא את הפויקמונים החדשים. *נאום על 104 בטקטיקת אימון פוקימונים* "שניכם פוקימונים מהירים ואגרסיביים. בואו תעשו חימום קצר. פידוב, תתקוף את מיאו עם מתקפות מהירות. אל תתמקד בכוח, זה חימום. מיאו, תרדוף אחרי פידוב ותנסה לשרוט אותו. גם אתה, זה חימום, תשמור על הכוח שלך. הקרב האמיתי יקרה בקרוב.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510143][FONT=times new roman]
סוואבלו יוצרת במהירות אדירה כדור מגן העשוי בכותנה לבנה וצמרירית, אשר מגן עליה לחלוטין ממות'ים, אשר מסתער על הכדור, זוהר באור ירקרק חולני, אבל ברגע שהוא פוגע בכדור, חוטי הכותנה הקטנים נכרכים סביבו, כובלים אותו לגמרי למקום "מ.. מה?!" קוראת בפליאה אלכסיס בזמן שסוואבלו מנפצת את הכדור עם הקול על שלה, מעיפה את מות'ים לאחור.
אתה מסתכל בחיוך זחוח לעבר אלכסיס, ונראה שהיא מחליפה צבעים מהרס התוכנית שלה.
"מות'ים דגירה וחסל אותה עם כוח חבוי!" קוראת בזעף, ומות'ים שלה שהתרסק על אדמת הג'ונגל הלא פראי, זוהר שוב באור לבן ובוהק, מרפא את עצמו לחלוטין.
ואז זורח באור לבהן ועשרות כדורי אור חומים נוצרים סביבו, כמו שרשרת של אבנים מרחפות, והוא שולח אותם במהירות אדירה לעבר סוואבלו, אשר נפגעת בחוזקה, כדור אחרי כדור, מתרסקת על האדמה הקשה- מעולפת
"סוואבלו אינה מסוגלת להלחם!" קורא השופט "מות'ים המנצח!" קורא.
אתה מחמיץ פנים ומחזיר את סוואבלו לכדור שלה, שתנוח. אלכסיס מסתכלת עליך במבט מעט מתנשא ועל פניה נמרח חיוך "אל תדאג חמוד שלי, אם תכשל אני מוכנה כל יום לאתגר חדש" אומרת וקורצת לך.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אנשום עמוק בכדי להרגע, אחייך לסוואבלו אקרא אליה בקול רם "סוואבלו, היית מעולה קטנה. נלחמת כמו אלופה אמיתית!" וכך אודה לה.
'זה היה אימון מדהים בשבילה, אני בטוח שכשהיא תתעורר היא תיהיה חזקה מהירה וחדה יותר' אהרהר בחיוך שמרוח על פניי תוך שאחזיר אותה לפוקדור. ואז, אוציא את אריאדוס בחזרה.
"אריאדוס, הבט בו. הוא לא נראה טוב ואנחנו במומנטום מעולה... בוא נסיים את זה במתקפה מדהימה!" אכניס אותו לאווירה ולמתח של הקרב. ואז אסביר לו נמרצות "השתמש בצל לילה. עכשיו מהר, שלח חוט על גזע עץ מהגבוהים שתראה כאן. נדנד את עצמך מעט והתחל לנתר מקור לקור, מענף לענף סביב מות'ים"
אומר ואזרוק אל אלכסיס עקיצה בחזרה "היי אלכסיס, את אוהבת הפתעות?" ואז מיד כשהצל עומד מעל מות'ים המרחף ונמתח עד עליו מלמטה אפקוד בתזמון "אריאדוס עכשיו זרוק את עצמך מעליו. פול עליו עם קבילה ואז מציצת חיים! תן הכל אלוף!!!"
ואחכה בהתלהבות שיא שאחוזה בכל עצמותיי
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
״הייתם מעולים חבר׳ה, עבודה מצוינת, תודה לכל אחת ואחד מכם!״ אתה משבח אותם. חלקם מרוצים יותר וחלקם פחות...
אתה מהרהר בראשך באיזה פוקימונים תבחר, היה לך תכנון מגובש, ובכל זאת, האימון הזה עשה לך קצת לחשוב. ובעוד אתה מתלבט, אתה מחזיר אותם בחזרה לפוקדורים שלהם.
כשאתה לפתע מבחין בסנובול הופכת לאנרגיה אדומה שנשאבת לפוקדור, הצלחת לראות בשבריר שניה שהיא מצוברחת במיוחד. אתה תוהה מדוע וחוזר למכרז הפוקימונים...
מרפא אותם וכשהם מוכנים שוב יוצא להסתובב עוד קצת בעיר, שעת בין ערביים, שמי העיר סגולים-כתומים ואין הרבה אנשים בחוץ. ישנם מספר מסעדות וחנויות הכל לפוקימון שעוד עובדות, בר קטן, בית גידול ואימון להשארת פוקימונים.
אתה יושב על ספסל, שומע שירים באוזניות וחושב מה לעשות כששתי ניידות משטרה "שורפות" את הכביש משמאלך ברעש צ'אקאלקות מחריד.[/FONT][/COLOR]