-
תמיר
"סקארמורי תעזור לדרטיני ותעיף אותו על קנגסקן! אחר כך השתמש באס אווירי על אלקאזם!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי זורק את דרטיני שנכרך סביב קנגסקן. קנגסקן מנסה לתפוס אותו אבל דרטיני מתחמק ממנו. סקארמורי עף מהר ונעלם ואז פוגע באלקאזם. אלקזם מזיז את הכפיות שלו וחלק מהמגרש מתפרק ואז מקבל צורה של פטיש. אלאקזם נותן מכה עם הפטיש הענקי לסקארמורי ופוגע בו. קנגסקן מצליח לתפוס את דרטיני וזורק אותו ממנו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 01:34 PM
[b] תמיר
"סקארמורי תעזור לדרטיני ותעיף אותו על קנגסקן! אחר כך השתמש באס אווירי על אלקאזם!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי זורק את דרטיני שנכרך סביב קנגסקן. קנגסקן מנסה לתפוס אותו אבל דרטיני מתחמק ממנו. סקארמורי עף מהר ונעלם ואז פוגע באלקאזם. אלקזם מזיז את הכפיות שלו וחלק מהמגרש מתפרק ואז מקבל צורה של פטיש. אלאקזם נותן מכה עם הפטיש הענקי לסקארמורי ופוגע בו. קנגסקן מצליח לתפוס את דרטיני וזורק אותו ממנו. [/b][/quote]
"טוויסטר על אלקאזם,ונשימת דרקון על קאנגסקן!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 20 2010, 09:38 PM
[b]
ג'וני
סקווירטל קופץ חובט בראשו בפיג'י ופיג'י נפגע. פיג'י משתמש בניקור ופוגע בסקווירטל. סקווירטל משליך את עצמו על פיג'י בדחיפה, אבל פיג'י איכשהו מתחמק. פיג'י נראה מאוד עייף. [/b][/quote]
אני יכול למשל להשתמש בבועות גם ואני אסביר לו כאילו איך?
"אוקי סקווירטל השתמש בדחיפה ושוב בנגיחה" אגיד לו
-
תמיר
"סקארמורי השתמש באס אווירי על קנגסקן!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס במהירות, ואז נלעם ומופיע מאחורי קנגסקאן ומתנגש בו. קנגסקן מנחית אגרוף כבד על סקארמורי והוא נפגע. דרטיני יורה טוויסטר על אלאקזם, אבל אלאקזם עוצר את הטוויסטר בכח המחשבה ומעיף אותו על דרטיני. דרטיני נהדף אחורה, ואז סקארמורי טס לעברו ותופס אותו. דרטיני נושם נשימה דרקונית על קנגסקאן, ופוגע.
ג'וני
בוודאי, אם תסביר לו איך לבצע את המתקפה הוא יוכל לנסות לבצע אותה. שים לב שהתחלה יקח קצת זמן עד שזה יעבוד לו, אבל עם הזמן זה ישתפר.
--
סקווירטל דוחף את פיג'י. פיג'י נופל על האדמה, קם ועף לנקר את סקווירטל. סקווירטל בקלות מתחמק ופוגע בפיג'י עם הנגיחה. פיג'י מנסה להתאושש מהמכות שקיבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 03:25 PM
[b] תמיר
"סקארמורי השתמש באס אווירי על קנגסקן!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס במהירות, ואז נלעם ומופיע מאחורי קנגסקאן ומתנגש בו. קנגסקן מנחית אגרוף כבד על סקארמורי והוא נפגע. דרטיני יורה טוויסטר על אלאקזם, אבל אלאקזם עוצר את הטוויסטר בכח המחשבה ומעיף אותו על דרטיני. דרטיני נהדף אחורה, ואז סקארמורי טס לעברו ותופס אותו. דרטיני נושם נשימה דרקונית על קנגסקאן, ופוגע. [/b][/quote]
"דרטיני,נשימת דרקון וטוויסטר על אלאקזם!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 02:25 PM
[b]
ג'וני
בוודאי, אם תסביר לו איך לבצע את המתקפה הוא יוכל לנסות לבצע אותה. שים לב שהתחלה יקח קצת זמן עד שזה יעבוד לו, אבל עם הזמן זה ישתפר.
--
סקווירטל דוחף את פיג'י. פיג'י נופל על האדמה, קם ועף לנקר את סקווירטל. סקווירטל בקלות מתחמק ופוגע בפיג'י עם הנגיחה. פיג'י מנסה להתאושש מהמכות שקיבל. [/b][/quote]
מה זה הפיג'י הזה חזק
"טוב סקווירטל בוא נגמור עם זה השתמש בדחיפה ואחר כך בנגיחה
-
תמיר
"סקארמורי, תוסיף לזה תותח ניצוצות על אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. כל המתקפות מכוונות על אלקאזם, מה שנותן לקנגסקאן לעשות מה שהוא רוצה, ולכן קנגסקאן קופץ לכיוון סקארמורי ונותן לו שלושה אגרופים. סקארמורי ודרטיני נהדפים אחורה ומספיקים לתקוף. אלאקאזם לוקח את הפטיש שעשוי מרצפת המגרש ממקודם וזורק אותו על סקארמורי ופוגע.
ג'וני
הוא לא חזק, פשוט הקרבות שלי קצת ארוכים. אגב, שים לב שכשאני מתאר את הפוקימון כעייף זה אומר שסביר שהקרב יסתיים (זו החלטה שלך מתי לסיים את הקרב)
--
המתקפות של סקווירטל פוגעות בפיג'י הלא מוכן והוא נופל על האדמה. פיג'י מנסה לברוח מזירת הקרב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 05:00 PM
[b]
ג'וני
הוא לא חזק, פשוט הקרבות שלי קצת ארוכים. אגב, שים לב שכשאני מתאר את הפוקימון כעייף זה אומר שסביר שהקרב יסתיים (זו החלטה שלך מתי לסיים את הקרב)
--
המתקפות של סקווירטל פוגעות בפיג'י הלא מוכן והוא נופל על האדמה. פיג'י מנסה לברוח מזירת הקרב. [/b][/quote]
"קדימה סקווירטל אל תיתן לו לברוח ושים בו נגיחה בכל הכוח" אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 06:00 PM
[b] תמיר
"סקארמורי, תוסיף לזה תותח ניצוצות על אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. כל המתקפות מכוונות על אלקאזם, מה שנותן לקנגסקאן לעשות מה שהוא רוצה, ולכן קנגסקאן קופץ לכיוון סקארמורי ונותן לו שלושה אגרופים. סקארמורי ודרטיני נהדפים אחורה ומספיקים לתקוף. אלאקאזם לוקח את הפטיש שעשוי מרצפת המגרש ממקודם וזורק אותו על סקארמורי ופוגע. [/b][/quote]
המכות שלנו פגעו?
--
"דרטיני,תשתמש בחניקה על קאנגסקאן ומיד לאחר מכן נימת דרקון על אלקזם!"
-
ג'וני
הנגיחה פוגעת בפיג'י, ואז הוא מוותר על ניסיון הבריחה שלו והוא פשוט קורס.
תמיר
כן
שגיאה בזמן ריצה:
לא מצא סמל: פקודה נימת דרקון
ב: הודעה [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14141&view=findpost&p=592425]הזו[/url] שורה 4
אצל: פוקימון דרטיני
--
"סקארמורי זרוק את דרטיני על קנגסקאן, ואז תקוף בכנף ברזל את אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי זורק את דרטיני על קנגסקאן ושוב קנגסקן מנסה לתפוס אותו. סקארמורי עף לכיוון אלאקזם עם כנף ברזל, אבל אלאקאזם בורח בהשתגרות ואז הוא מוריד את סקארמורי לאדמה בכח המחשבה. סקארמורי מתחיל להתעייף, ודרטיני עדיין לא נתפס בידי קנגסקאן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 07:21 PM
[b] ג'וני
הנגיחה פוגעת בפיג'י, ואז הוא מוותר על ניסיון הבריחה שלו והוא פשוט קורס.
[/b][/quote]
"כל הכבוד סקווירטל, אומר לו וארוץ ואחבק אותו "היית מדהים" אומר לו ואמשיך ביחד איתו לעיר הבאה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 08:21 PM
[b]
תמיר
כן
שגיאה בזמן ריצה:
לא מצא סמל: פקודה נימת דרקון
ב: הודעה [url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14141&view=findpost&p=592425]הזו[/url] שורה 4
אצל: פוקימון דרטיני
--
"סקארמורי זרוק את דרטיני על קנגסקאן, ואז תקוף בכנף ברזל את אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי זורק את דרטיני על קנגסקאן ושוב קנגסקן מנסה לתפוס אותו. סקארמורי עף לכיוון אלאקזם עם כנף ברזל, אבל אלאקאזם בורח בהשתגרות ואז הוא מוריד את סקארמורי לאדמה בכח המחשבה. סקארמורי מתחיל להתעייף, ודרטיני עדיין לא נתפס בידי קנגסקאן. [/b][/quote]
עכשיו תהיה שגיאת מערכת על כל טעות מקלדת שאני עושה?
!
--
"דרטיני,נשימת דרקון וטטויסטר על קאנגסקן!"
-
ג'וני
אתה וסקווירטל מתהלכים עוד קצת ומתקדמים לכיוון מרוול, כשלפתע אתם רואים מיאו מהלך לו שם.
תמיר
כמובן שכשאתה מציג את זה ככה אני יוצא טמבל.
נימה זה גם מילה בעברית תקנית, ולכן חשבתי שנימת דרקון זה מתקפה כלשהי שאני לא מכיר. אם היית כותב נשימ דרקון, הייתי מפרש זאת כנשימת דרקון ולא הייתה שגיאה.
--
"סקארמורי, תקוף באס אווירי את אלקאזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה את המתקפות ופוגע בקנגסקן, אבל קנגסקן מצליח לתפוס את דרטיני וזורק אותו על המגרש. סקארמורי משתמש באס האווירי ופוגע באלאקזם, אבל אז אלקאזם משתמש בחבטת ראש זן ומעיף ממנו את סקארמורי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 09:14 PM
[b]
תמיר
כמובן שכשאתה מציג את זה ככה אני יוצא טמבל.
נימה זה גם מילה בעברית תקנית, ולכן חשבתי שנימת דרקון זה מתקפה כלשהי שאני לא מכיר. אם היית כותב נשימ דרקון, הייתי מפרש זאת כנשימת דרקון ולא הייתה שגיאה.
--
"סקארמורי, תקוף באס אווירי את אלקאזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה את המתקפות ופוגע בקנגסקן, אבל קנגסקן מצליח לתפוס את דרטיני וזורק אותו על המגרש. סקארמורי משתמש באס האווירי ופוגע באלאקזם, אבל אז אלקאזם משתמש בחבטת ראש זן ומעיף ממנו את סקארמורי. [/b][/quote]
...
--
ורק לידע כללי,בד"כ,אם אני מביא מתקפה חדשה,אני רושם גם שם באנגלית ומביא קישור לבולבפדיה...
--
"עכשיו טוויסטר על אלאקזם,תתחמק אם הוא איכשהו מצליח להחזיר אותו,ואז נשימת דרקון עליו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 08:14 PM
[b] ג'וני
אתה וסקווירטל מתהלכים עוד קצת ומתקדמים לכיוון מרוול, כשלפתע אתם רואים מיאו מהלך לו שם.
[/b][/quote]
אני מתעלם ממנו וממשיך לחפש פוקימונים יותר חזקים
-
איזה קצב נהדר יש לנו! עמוד ביום! (לעומת מה שהיה לפני החופש שזה עמוד בשבועיים). מחר אחר הצהריים כנראה לא אוכל להגיב, ברביעי וחמישי בבוקר אני לא אהיה כאן, בשישי תמיר לא נמצא כאן החל משעה מסיימת בערב, ובשבת אני טס לחול וחוזר בשבת הבאה מה שמשאיר עוד יומיים בחופש. כלומר סך הכל בסוף פסח אני מצפה להיות בערך בעמוד 195
תמיר
"סקארמורי תקוף את קנגסקאן בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי שולח תותח ניצוצות ופוגע בו. קנגסקאן קופץ אל סקארמורי ומנחית עליו מכה חזקה. סקארמורי נראה מאוד עייף. דרטיני יורה טוויסטר שפוגע באלאקזם. אלאקזם מזיז את הכפיות וזורק את הפטיש על דרטיני. דרטיני בקושי מתחמק מהפטיש ואז נושת בצורה דרקונית אבל מחטיא. דרטיני מתחיל להתעייף.
ג'וני
אתה מתרחק ממיאו ואתה מתקדם עוד קצת לכיוון מרוול עד שאתה שם פלאסל. הוא מבחין בך והוא מסתכל עליך בתשומת לב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 10:44 PM
[b] איזה קצב נהדר יש לנו! עמוד ביום! (לעומת מה שהיה לפני החופש שזה עמוד בשבועיים). מחר אחר הצהריים כנראה לא אוכל להגיב, ברביעי וחמישי בבוקר אני לא אהיה כאן, בשישי תמיר לא נמצא כאן החל משעה מסיימת בערב, ובשבת אני טס לחול וחוזר בשבת הבאה מה שמשאיר עוד יומיים בחופש. כלומר סך הכל בסוף פסח אני מצפה להיות בערך בעמוד 195
תמיר
"סקארמורי תקוף את קנגסקאן בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי שולח תותח ניצוצות ופוגע בו. קנגסקאן קופץ אל סקארמורי ומנחית עליו מכה חזקה. סקארמורי נראה מאוד עייף. דרטיני יורה טוויסטר שפוגע באלאקזם. אלאקזם מזיז את הכפיות וזורק את הפטיש על דרטיני. דרטיני בקושי מתחמק מהפטיש ואז נושת בצורה דרקונית אבל מחטיא. דרטיני מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
והתגובות שלי גם ידלדלו בזמן הקרוב-המטען של המחשב הנייד שלי נהרס,ולכן אינ לא יכול להשתמש במחשב שלי...
---
"דרטיני,בוא נמשיך כך!נשימת דרקון ואז טוויסטר וחניקה על אלקאקזם!"
-
תמיר
שיט!
--
"מה נמשיך כך? אתה לא רואה שהקרב הזה אבוד לך?" שואל בכיר.
"קדימה סקארמורי עזור לו ורכז תותח ניצוצות חזק מבדרך כלל עד אלאקזם!" אומר הינריך הרץ.
דרטיני וסקארמורי תוקפים את אלאקזם מספר רגעים, עד שהוא מזיז את הכפיות שלו ומשתגר. הוא מושיט את ידיו עם הכפיות קדימה ומנטרל באוויר את סקארמורי ודרטיני. קנגסקן רץ קופץ תופס אותם ועולה למעלה. בגובה מאוד גבוה, הוא מסתובב ומתחיל ליפול, ולבסוף זורק אותם סיסמית על האדמה, וכשהם נוחתים המגרש מזדעזע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 21 2010, 09:44 PM
[b]
ג'וני
אתה מתרחק ממיאו ואתה מתקדם עוד קצת לכיוון מרוול עד שאתה שם פלאסל. הוא מבחין בך והוא מסתכל עליך בתשומת לב. [/b][/quote]
'מעניין למה הוא מסתכל עליי ככה' אחשוב ואמשיך ללכת לחפש פוקימונים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 01:53 PM
[b] תמיר
שיט!
--
"מה נמשיך כך? אתה לא רואה שהקרב הזה אבוד לך?" שואל בכיר.
"קדימה סקארמורי עזור לו ורכז תותח ניצוצות חזק מבדרך כלל עד אלאקזם!" אומר הינריך הרץ.
דרטיני וסקארמורי תוקפים את אלאקזם מספר רגעים, עד שהוא מזיז את הכפיות שלו ומשתגר. הוא מושיט את ידיו עם הכפיות קדימה ומנטרל באוויר את סקארמורי ודרטיני. קנגסקן רץ קופץ תופס אותם ועולה למעלה. בגובה מאוד גבוה, הוא מסתובב ומתחיל ליפול, ולבסוף זורק אותם סיסמית על האדמה, וכשהם נוחתים המגרש מזדעזע. [/b][/quote]
"דרטיני!טויסטר!"
-
ג'וני
אתה ממשיך להסתובב שם, אבל אתה שם לב שפלאסל עוקב אחריך.
תמיר
"סקארמורי, אס אווירי על אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה טוויסטר על קנגסקאן, וסקארמורי טס במהירות לעבר אלאקזם, עד שהוא נעלם מופיע מאחוריו ופוגע בו. קנגסקאן בועט בעוצמתיות בדרטיני, ואלאקזם יורה גל של עיקום במרחב שפוגע בסקארמורי. סקארמורי נראה ממש עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 05:41 PM
[b] ג'וני
אתה ממשיך להסתובב שם, אבל אתה שם לב שפלאסל עוקב אחריך.
[/b][/quote]
אני מסתובב הולך לפלאסל ומתכופף אליו ואומר "שלום לך חמוד למה אתה עוקב אחרי קרה משהו?" אשאל אותו בנחמדות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 06:41 PM
[b] תמיר
"סקארמורי, אס אווירי על אלאקזם!" אומר הינריך הרץ. דרטיני יורה טוויסטר על קנגסקאן, וסקארמורי טס במהירות לעבר אלאקזם, עד שהוא נעלם מופיע מאחוריו ופוגע בו. קנגסקאן בועט בעוצמתיות בדרטיני, ואלאקזם יורה גל של עיקום במרחב שפוגע בסקארמורי. סקארמורי נראה ממש עייף. [/b][/quote]
"דרטיני,נשימת דרקון ואז טוויסטר על אלאקזם!"
-
תמיר
"סקארמורי, עזור לדרטיני ותקוף אחרי ההתקפות שלו את סקארמורי במתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי עולה למעלה ומחפש חולשות. דרטיני יורה נשימת דרקון אבל אלאקזם בורח. קנגסקאן משתמש באגרוף מגה על דרטיני אבל דרטיני בורח. דרטיני יורה את הטוויסטר ופוגע באלאקזם. אחר כך סקארמורי יורד במהירות למטה, מתחמק מהתקפה של קנגסקאן שמכוונת עליו ופוגע באלאקזם.
-
-
ג'וני
צודק, שחכתי לכתוב אני כותב עכשיו
--
אחרי שאתה שואל, פלאסל מחייך אליך בחיוך מטורף ואז נותן לך סטירה. והוא מצחקק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 23 2010, 08:49 AM
[b] ג'וני
צודק, שחכתי לכתוב אני כותב עכשיו
--
אחרי שאתה שואל, פלאסל מחייך אליך בחיוך מטורף ואז נותן לך סטירה. והוא מצחקק. [/b][/quote]
"היי למה זה היה?" אשאל אותו בכעס ואמשיך ללכת
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 22 2010, 10:04 PM
[b] תמיר
"סקארמורי, עזור לדרטיני ותקוף אחרי ההתקפות שלו את סקארמורי במתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי עולה למעלה ומחפש חולשות. דרטיני יורה נשימת דרקון אבל אלאקזם בורח. קנגסקאן משתמש באגרוף מגה על דרטיני אבל דרטיני בורח. דרטיני יורה את הטוויסטר ופוגע באלאקזם. אחר כך סקארמורי יורד במהירות למטה, מתחמק מהתקפה של קנגסקאן שמכוונת עליו ופוגע באלאקזם. [/b][/quote]
"דרטיני,תשתמש בחניקה ואז טוויסטר על אלאקזם!"
-
ג'וני
אתה ממשיך ללכת אבל פלאסל עוקב בעקשנות יתרה אחריך כשהוא מחייך חיוך מטורף מעט.
תמיר
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות על קנגסקאן!" אומר הינריך הרץ. דרטיני זורק את עצמו כדי לחנוק את אלאקזם, אבל אלאקזם משתגר, ואז דרטיני יורה טוויסטר ופוגע בו. אלאקזם שולח גל עיקום במרחב ופוגע בדרטיני. סקארמורי יורה את תותח הניצוצות לכיוון קנגסקאן ופגוע, אבל קנגסקאן קופץ ונות בעיטת מגה ופוגע בסקארמורי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 23 2010, 08:53 PM
[b] ג'וני
אתה ממשיך ללכת אבל פלאסל עוקב בעקשנות יתרה אחריך כשהוא מחייך חיוך מטורף מעט.
[/b][/quote]
"אוקי סקווירטל תיתן לו נגיחה מהר" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 23 2010, 09:53 PM
[b] תמיר
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות על קנגסקאן!" אומר הינריך הרץ. דרטיני זורק את עצמו כדי לחנוק את אלאקזם, אבל אלאקזם משתגר, ואז דרטיני יורה טוויסטר ופוגע בו. אלאקזם שולח גל עיקום במרחב ופוגע בדרטיני. סקארמורי יורה את תותח הניצוצות לכיוון קנגסקאן ופגוע, אבל קנגסקאן קופץ ונות בעיטת מגה ופוגע בסקארמורי. [/b][/quote]
'נמאס לי כבר מאלאקזם הזה!אני אפילו לא יכול לשמוע את הפוקודות שנותנים לו,ולכן קשה יותר להגיב להן!'
"צא דרטיני,נשימת דרקון ואז חניקה על אלאקזם!"
-
ג'וני
סקוירטל קופץ לכיוון של פלאסל, אבל פלאסל מתחמק ומשתמש בסטירה כפולה ופוגע פעמיים בסקווירטל, ואז סקווירטל מתחמק ממנו.
תמיר
יש סיבה שהוא לא אומר את הפקודות, ואם המשחק הזה ימשך מספיק זמן אולי תדע אותה.
--
"סקארמורי נסה לתקוף גם אתה את אלאקזם בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. דרטיני נושם בצורה דרקונית על אלאקזם והסילון הסגול פוגע באלאקזם. אלאקזם זורק את הפטיש לכיוון דרטיני אבל דרטיני מתחמק ומצליח לכרוך את עצמו סביב אלאקזם. סקארמורי עף לכיוון אלאקזם, כשקנגסקאן חוסם אותו ומפיל אותו. דרטיני משתגר ובורח מהחניקה של דרטיני ואז שולח אליו גל עיקום במרחב ופוגע בו. דרטיני וסקארמורי ממש מותשים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 24 2010, 01:12 PM
[b] ג'וני
סקוירטל קופץ לכיוון של פלאסל, אבל פלאסל מתחמק ומשתמש בסטירה כפולה ופוגע פעמיים בסקווירטל, ואז סקווירטל מתחמק ממנו.
[/b][/quote]
"אוקי סקווירטל אני רוצה שננסה משהו חדש,אתה תנסה למקד כוח של מים שיש בתוכך ממש תרכז מים בתוכך ותנסה מאין לשגר אותם ב=בהרבה כוח על פלאסל" אגיד לו ואדריך אותו
-
ג'וני
לא נתת שם למתקפה, אם לא תתן לה שם בתחילת התגובה הבאה שלך תצטרך להביא את ההסבר שוב.
--
סקווירטל מתאמץ ומתרכז, אבל כל מה שהוא יורה זה זרזיף קטן של מים מהפה שלו. סקווירטל נאנח, ופלאסל מתחיל לרוץ אליו עם דחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 24 2010, 09:33 PM
[b] ג'וני
לא נתת שם למתקפה, אם לא תתן לה שם בתחילת התגובה הבאה שלך תצטרך להביא את ההסבר שוב.
--
סקווירטל מתאמץ ומתרכז, אבל כל מה שהוא יורה זה זרזיף קטן של מים מהפה שלו. סקווירטל נאנח, ופלאסל מתחיל לרוץ אליו עם דחיפה. [/b][/quote]
"אוקי סקווירטל התחמק מהדחיפה מהר ותנסה להשתמש באקדח מים תנסה למקד את אנרגיית המים שלך ולשגר אותו אל פלאסל תנסה חזק אני מאמין שתוכל" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 24 2010, 02:12 PM
[b] תמיר
יש סיבה שהוא לא אומר את הפקודות, ואם המשחק הזה ימשך מספיק זמן אולי תדע אותה.
--
"סקארמורי נסה לתקוף גם אתה את אלאקזם בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. דרטיני נושם בצורה דרקונית על אלאקזם והסילון הסגול פוגע באלאקזם. אלאקזם זורק את הפטיש לכיוון דרטיני אבל דרטיני מתחמק ומצליח לכרוך את עצמו סביב אלאקזם. סקארמורי עף לכיוון אלאקזם, כשקנגסקאן חוסם אותו ומפיל אותו. דרטיני (*אלאקזם) משתגר ובורח מהחניקה של דרטיני ואז שולח אליו גל עיקום במרחב ופוגע בו. דרטיני וסקארמורי ממש מותשים. [/b][/quote]
חשבתי בהתחלה שזה בזכות טלפתיה של אלאקזם,אבל עכשיו נראה לי שזה משהו אחר...משהו שאני לא יודע...
--
"עוד קצת דרטיני!חניקה בכל הכוח ואז טוויסטר כשאתה קרוב אליו!"
-
ג'וני
מתקפות לא טריוויאליות יתעדכנו מיד.
--
סקווירטל קופץ הצידה ויורה את זרזיף המים שמצליח להגיע עד לפלאסל אבל לא נראה שהוא גורם נזק ממשי כלשהו.
תמיר
כאמור, אם המשחק יגיע מספיק רחוק אתה תגלה, ואם לא אני אגלה לך לפני שהוא ייסגר.
--
"זה חסר סיכוי ראיין, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי ירה בעוצמה רבה תותח ניצוצות על קנגסקאן, ואז כשהוא מסיים לירות קנגסקאן קופץ עליו ומנחית אותו לאדמה וסקארמורי קורס. דרטיני יורה טוויסטר חזק על אלאקזם ולאחר שאלאקזם נפגע הוא מתשגר ואז משתמש בעל חושי כדי להרים את דרטיני ואז הוא זורק אותו על המגרש ודרטיני קורס. בדיוק ברגע הזה אדם פתאום נופל לידכם מהשמים ואתה מזהה אותו מיד כרב פקד לשעבר אנדרסן.
"ראין! איזה הפתעה לראות אותך כאן! הגעתי לכאן הכי מהר שיכולתי, אני לא יכול להיות מחובר כל הזמן ללווין ולעקוב אחרי מה שקורה בעולם" הוא אומר לך ומכין שני פוכדורים.
--
יכול להיות שלא יהיה לך יותר מדי מה להגיב כאן, וזה הגיוני כי אני לא ממש בטוח אם הייתי צריך לקטוע כאן את תהגובה שלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 02:59 PM
[b]
תמיר
כאמור, אם המשחק יגיע מספיק רחוק אתה תגלה, ואם לא אני אגלה לך לפני שהוא ייסגר.
--
"זה חסר סיכוי ראיין, קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי ירה בעוצמה רבה תותח ניצוצות על קנגסקאן, ואז כשהוא מסיים לירות קנגסקאן קופץ עליו ומנחית אותו לאדמה וסקארמורי קורס. דרטיני יורה טוויסטר חזק על אלאקזם ולאחר שאלאקזם נפגע הוא מתשגר ואז משתמש בעל חושי כדי להרים את דרטיני ואז הוא זורק אותו על המגרש ודרטיני קורס. בדיוק ברגע הזה אדם פתאום נופל לידכם מהשמים ואתה מזהה אותו מיד כרב פקד לשעבר אנדרסן.
"ראין! איזה הפתעה לראות אותך כאן! הגעתי לכאן הכי מהר שיכולתי, אני לא יכול להיות מחובר כל הזמן ללווין ולעקוב אחרי מה שקורה בעולם" הוא אומר לך ומכין שני פוכדורים.
--
יכול להיות שלא יהיה לך יותר מדי מה להגיב כאן, וזה הגיוני כי אני לא ממש בטוח אם הייתי צריך לקטוע כאן את תהגובה שלי. [/b][/quote]
אני נורא שמח שקטעת את זה כאן ולא אחרי זה,זה בדיוק הקטע שרציתי להמשיך ממנו...(הבנתי כבר לפני שהקרב הולך להגמר בהפסד שלי...)
---
"היי,מה קורה,רב פקד?" אני שואל,מכין את הפוכדור של דאנספרס בידי,וזורק אותו
"להפסיד לכם לא בא בחשבון,גם אם אני אצטרך לרמות קצת במשחק הזה" אני אומר בחיוך
"דאנספרס!צא!גלגול ואז מרדף על קאנגסקאן!"
*אתה חייב לרשום את המתקפות שלו(זעם,מרדף,גלגול) בדף הראשי.עברתי על חצי מדפי המשחק ועל 5 עמודים מההודעות שלי כדי למצוא את המתקפות שלו...)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 25 2010, 01:59 PM
[b] ג'וני
מתקפות לא טריוויאליות יתעדכנו מיד.
--
סקווירטל קופץ הצידה ויורה את זרזיף המים שמצליח להגיע עד לפלאסל אבל לא נראה שהוא גורם נזק ממשי כלשהו.
[/b][/quote]
"תנסה שוב לפי איך שהסברתי ואחר כל נגיחה" אגיד לו
-
תמיר
עידכנתי
--
"תאמין לי אין צורך, אני אסתדר לבד..." אומר רב פקד בדימוס אנדרסן. "צאו אלוף משנה ג'קסון! רב סרן מקמילן!" הוא מוציא אגרון (אלוף משנה ג'קסון) ואבסול (רב סרן מקמילן). ובינתיים הוא גם מחזיר את הפירו שלו שבאמצעותה הוא הגיע. דנספרס מתגלגל לכיוון קנגסקאן, אבל אלאקזם משתמש בעל חושי וזורק אותו קרוב אליך.
"ג'קסון, חתור למגע עם קנגסקאן! מקמילן, השתמש בטכניקות צלליות על אלאקזם!" אומר אנדרסן. אגרון רץ לכיוון קנגסקאן והם מתחילים להכות זה בזה, ואז שניהם משתמשים בקרב צמוד.
בינתיים אבסול קופץ ומשתמש במתקפה מעלפת על אלאקזם. אלאקזם משתמש בעל חושי וזורק את הפטיש על אבסול אבל אבסול מתחמק ומשתמש בפעימת עופל. אלאקזם משתגר ובורח ואז שולח גל עיקום במרחב שפוגע באבסול.
"אגרון, ראש ברזל ואז תן לו איזה היפון!! אבסול רוח תער, ואז השתמש שוב בדופק אפל!" אומר אנדרסן. אגרון חובט בראשו בקנגסקן, ואז הוא תופס אותו ומפיל אותו על הגב. במקביל אבסול שולח רוח תער על אלאקזם שנפגע, ונכנס בו עם דופק אופל. ועכשיו גם אלאקזם וגם קנגסקאן מתפוצצים בלי להשאיר זכר. אנדרסן מרים גבה על מה שקורה, כשלפתע המגדל מתחיל לרעוד.
--
שוב, מבחינתי היה קל יותר להמשיך את הרצף, אבל אולי יש לך משהו לאמר.
ג'וני
אתה יכול פשוט לאמר אקדח מים
--
סקווירטל מנסה שוב לירות אקדח מים אבל הוא שוב יוצא חלש. פלאסל מגחך ורץ לסקווירטל כשהוא משתמש בסטירה כפולה. סקווירטל נפגע פעמיים, אבל אז תופס את הידיים של פלאסל ונוגח בו.