-
[QUOTE=Eustass Kid;712498][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
האחות ג'וי אומרת לכם"כן בשמחה חדר 254תקבל ולישון בו הלילה"היא נותנת לכם את המפתח ואתם נותנים לה את הפוקימונים שלכם לריפוי.היא לוקחת אותם ותוך 5דקות חוזרת ומחזירה לכם אותם[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה לך" אומר לה ואלך לראות את החדר.
-
[quote=Eustass Kid;711655][B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]טרטויג תוקף בשוטי גפן את כריינדוס.טרטויג מצליח לתפוס את כריינדוסב שוטי גפן ומעיף אותו לגובה.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בכריינדוס.טרטויג משתמש בנגיחה על כריינדוס שנפגע קשה מזה.רורק אומר לך"מהלכים ייפים ג'וני כול הכבוד לך.כריינדוס תשתמש בלהביור על הטרטויג הזה"כרינדוס משתמש בלהביור אימתני על טרויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]צ'ימצ'אר חוזר לפוכדור שלו.קאקונה יוצא מהפוכדור שלו.קאקונה משתמש בפעימת מים שמשולבת עם סילון אקוה.הסילון אקוה +הפעימת המים פוגעים חזק בגסטלי ואפילו מביסים אותו.פל מחזיר את גסטלי ואומר לך"כל הכבוד לך אך הסיוכים לטובטי יש לי עוד 2 פוקימונים לא מותשים ולך רק פוקימון 1 לאנ מותש מה תעשה עם זה."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טרטויג מצליח להתחמק מהגיגול של שנדלש.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קצת בשנדלש.טרטויג עובר למתקפת נגיחה.טרטוויג רץ אך שנדלש במטרה לנגוח בו.ששננדלס מתחמק מהנגיחה של טרטויג.מרק אומר"שנדלס תשתמש שוב במתקפת גיגול על טרטויג" שנדלש משתמש במתקפת גיגול על טרטוויג[/COLOR][/B]
[COLOR=royalblue][B]מרי[/B][/COLOR]
[B][COLOR=royalblue]את אומרת למאמן"בסדר" את והאמן מתחילים לחפש את הפאנפי של המאמן.כעבור 5דקות של חיפושאת רואה משהובין השיחים את רואה שסה פאנפי של המאמן.המאמן אומר לך"תודה לך ילדה.עכשיו הבטחהשלי תרצי 1000 או דאסק בול או ריר קנדי או משהו אחר תחליטי אך לא פקימוןאנייצתן לך כול דבר חוץ מפוקימון אוקי תחליטי עכשיו ילדה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה נכנכס לבית המפתח בתקוה שיפתחו לך את טריקוט שלך.אתה נכנכס ורואה אישה שניגשת אליך ואומרת לך"שלום איזה פוקימון תרצה לפתח פואנו נפתח כול פוקימון עשב אדמה וחרק תוך מס' 2.החלט איזה פוקימון אם כן תביא לי את הפוכדור שלו והוא יפותח.אך אנוט לא מפתחים פוקימונים עד לצורההאחרונהאם זה כאטרפי או מטפוד כן אוקי ילד תחליט" [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים.תוך 5דקות מוצאים את המרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו.האחות ג'וי רואה אותכם ואומרת לכם"שלום ילדים מה תרצו חדרלישון בו הלילה או שאני ירפא לכם את הפוקימונים שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציאאתספיל ממהפוכדור שלו.דימה אומר לך"אוקי אני יתקוף ראשון אין לך ביע עםזה נכון. צא דונפן מכת גיגול על הספיל הנזה"דונפן יוצא ומשתש במכת גיגול על ספיל שלך[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהגילגול ואז תשתמש בנשיכה ואז בשוטי גפן בכל הכוח שלך על שנדלש".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהגילכול שלשנדלס.טרטויג מתתקרב אל שנדלס ומנסה לנשוך אותו.שנדלש מתחמק מהנשיכה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קצת בשנדלש.מרק אומר"טוב שנדלש תתאושש מהמכה של טרטויג ואז סופת חול על הזירה שלא יראו אותך"שנדלש מתאושש ומשתמש בסופת חול ואתה לא רואה שום דבר בסופת החול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה ולי עולים לחדרכם.תוך דקה אתםנ מגיעים לחדרכם.אתם פותחים אותו ורואים שבחדר יש :טלויזיה ו2 מיטות מופרדות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר"טוב אך שתגיד עיפים מותשים או דבר הגיע הזמן ששני הפוקימונים שלך המותשים יפסידו כבר תתכונן לפוקימון השני צא באנט שלי לקרב תתקוף ראשון לוקאס"הבאנט של פל יוצא ונראה מפחיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקך בפעימת המים.הפעימת המים של ספיל והזנב הברזל של דונפן מתנגשים זה בזה.דונפן נפגעקצת וגם ספיל נפגע קצת.דונפן מתאושש מהר ודימה אומר"מתקפת גיגול מהירה עליו"דונפן משתמש במתקפת גיגול
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712571][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל תוקך בפעימת המים.הפעימת המים של ספיל והזנב הברזל של דונפן מתנגשים זה בזה.דונפן נפגעקצת וגם ספיל נפגע קצת.דונפן מתאושש מהר ודימה אומר"מתקפת גיגול מהירה עליו"דונפן משתמש במתקפת גיגול
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף בקרן קרח כדי להקפיא את דונפן
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בכל הכח בקרן קרח על הדונפן.הקרן קרח מצליחהלעצור את הגיגול ולהקפפיא את דונפן לכמה שניות של הקפאה.דימה אומר לך"דונפן שלי חזק הוא יכול להשתחרר מהקרני הקרח שספיל יתקוף אותו אז תהיה מוכן להפסיד קדימה דונפן מכת זנב ברזל"דונפן משתמ שבזנב ברזל וזנבו הופך לללבן ועומד לפגוע בספיל שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712582][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בכל הכח בקרן קרח על הדונפן.הקרן קרח מצליחהלעצור את הגיגול ולהקפפיא את דונפן לכמה שניות של הקפאה.דימה אומר לך"דונפן שלי חזק הוא יכול להשתחרר מהקרני הקרח שספיל יתקוף אותו אז תהיה מוכן להפסיד קדימה דונפן מכת זנב ברזל"דונפן משתמ שבזנב ברזל וזנבו הופך לללבן ועומד לפגוע בספיל שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל לתקוף בפעימת מים
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בפעימת המים.מתוך פיו של ספיל נוצר פעימת מים.ספיל מגר את הפעימת המים אל דונפן.דונפן בעזרת זנבו מעיף את הפעימת המים בחזרה אל ספיל שנפגע מזה.דוונפן במהירות תוקף את סזפיל בזנב ברזל קטלני שפוגע קשה בספיל שלך.דימה אומר"דונפן כול הכבוד לך הצלחת להדוף ולהחזיר את הפעימת המים בחזרה לפוקימון.כול הכבוד לך.דונפן עוד זנב ברזל על ספיל"דונפן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712571][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה ולי עולים לחדרכם.תוך דקה אתםנ מגיעים לחדרכם.אתם פותחים אותו ורואים שבחדר יש :טלויזיה ו2 מיטות מופרדות[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואו.... יפה מאוד... טוב כדאי שנלך לישון היום מוקדם כי מחר יש לנו הרבה אימונים!" אומר ללי ואקפוץ למיטה.
-
[QUOTE=Eustass Kid;712590][B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בפעימת המים.מתוך פיו של ספיל נוצר פעימת מים.ספיל מגר את הפעימת המים אל דונפן.דונפן בעזרת זנבו מעיף את הפעימת המים בחזרה אל ספיל שנפגע מזה.דוונפן במהירות תוקף את סזפיל בזנב ברזל קטלני שפוגע קשה בספיל שלך.דימה אומר"דונפן כול הכבוד לך הצלחת להדוף ולהחזיר את הפעימת המים בחזרה לפוקימון.כול הכבוד לך.דונפן עוד זנב ברזל על ספיל"דונפן משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן .[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לספיל ממתוף שוב בקרן קרח על הזירה ואז תתקוף בחבטת גוף
-
[B][COLOR="Red"]דור
לי אומר לך"דור אתה צודק יאלה גם אני אלך לישון"דור שניכם קופצים למיטות שלכם ונרדמים.דור אתה קםורואה שהשעה 7:00 בבוקר ולי עוד ישן מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח על הזירה.מתוך פיו שלספיל יוצאת קרן קרח שמקפיאה את הזירה שוב.אך הזירה הקפואה לא מונעת מדונפן להמשיך בהתקפה שלו.ספיל קופץ לאויר ואז תוקף בחטת גוף.דונפן תוקף בזנב ברזל ושני ההתקפות מתנגשים זה הזה.שני הפוקימונים מובסים בקרב 1:1 דימה אומר לך"כול הכבוד דונפן.יגאל אתה בחור חזק יאלה מי הבא שלך"דימה מחזיר את דונפן שלו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712598][B][COLOR="Red"]דור
לי אומר לך"דור אתה צודק יאלה גם אני אלך לישון"דור שניכם קופצים למיטות שלכם ונרדמים.דור אתה קםורואה שהשעה 7:00 בבוקר ולי עוד ישן מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח על הזירה.מתוך פיו שלספיל יוצאת קרן קרח שמקפיאה את הזירה שוב.אך הזירה הקפואה לא מונעת מדונפן להמשיך בהתקפה שלו.ספיל קופץ לאויר ואז תוקף בחטת גוף.דונפן תוקף בזנב ברזל ושני ההתקפות מתנגשים זה הזה.שני הפוקימונים מובסים בקרב 1:1 דימה אומר לך"כול הכבוד דונפן.יגאל אתה בחור חזק יאלה מי הבא שלך"דימה מחזיר את דונפן שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את ספיל ומוציא את צ'רמנדר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אור אדום עוטף את ספיל וסספיל חוזר לפוכדור שלו.צ'רמנדאר יוצא לקרב שלו.דימה אומר לך"אז יש לך צ'רמנדאר טוב אוקי בואנראה איך הוא יתמודד עם ויזינג שלי צא"ויזינג של דימה יצא לקרב .דימה אומר לויזינג"ויניג מסך עשן על הזירה שלא יראו כלום"וינג מוציא מפיו מסך עשן.אתה כבר לא רואה את דימה ,ויזינג ואת הצ'רמנדאר שלך.בגלל העשן של ויזינג מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712607][B][COLOR="Red"]יגאל
אור אדום עוטף את ספיל וסספיל חוזר לפוכדור שלו.צ'רמנדאר יוצא לקרב שלו.דימה אומר לך"אז יש לך צ'רמנדאר טוב אוקי בואנראה איך הוא יתמודד עם ויזינג שלי צא"ויזינג של דימה יצא לקרב .דימה אומר לויזינג"ויניג מסך עשן על הזירה שלא יראו כלום"וינג מוציא מפיו מסך עשן.אתה כבר לא רואה את דימה ,ויזינג ואת הצ'רמנדאר שלך.בגלל העשן של ויזינג מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לצאת ממסך העשן
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה קורא לצ'רמנדאר שלך לצאת מן המסך העשן.כעבור 2דקות של מתח צ'רמנדאר יוצא מהמסך עשן.אך גם ויינג יוצא מהמסך העשן שנעלם לאחר יצאיתו של ויזינג.דימה אומר"ויזינג תגמור אותו בכדור ג'ירו"ויזינג מכין כדור ג'ירו ואז משגר אותו על צ'רמנדאר שממש עומד להיפגע מהכדור בעוד מס' שניות בשל המרחק בינים[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712598][B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי כדאי שנצא לדרך!" אומר לעצמי ואנסה להעיר את לי.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מוכן לצאת לאימון ומעיר את לי.לי מתלבש מהר ושניכם יוצאים להתאמן לקראת המכון ה1שלך .לי אומר לך"איזה פוקימון אש יש לך תראה לי.וכדי שנלמד אותו מתקפת אש.כמה שיותר מתקפות אשיעזרו לך במכון.כי סוג האש זההסוג הכי חזק נגד קרח.אז תוציא את הפוקימון ששלך וננסה ללמד אותו להביור שיעזור לך "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712623][B][COLOR="Red"]דור
אתה מוכן לצאת לאימון ומעיר את לי.לי מתלבש מהר ושניכם יוצאים להתאמן לקראת המכון ה1שלך .לי אומר לך"איזה פוקימון אש יש לך תראה לי.וכדי שנלמד אותו מתקפת אש.כמה שיותר מתקפות אשיעזרו לך במכון.כי סוג האש זההסוג הכי חזק נגד קרח.אז תוציא את הפוקימון ששלך וננסה ללמד אותו להביור שיעזור לך "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אין בעיה! סינדקוויל צא!" אומר ואזרוק לאוויר את הפוכדור של סינדקוויל. "אתה מבין,אני התחלתי את המסע שלי עם סינדקוויל" אומר לו ואחייך.
-
[QUOTE=Eustass Kid;712620][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה קורא לצ'רמנדאר שלך לצאת מן המסך העשן.כעבור 2דקות של מתח צ'רמנדאר יוצא מהמסך עשן.אך גם ויינג יוצא מהמסך העשן שנעלם לאחר יצאיתו של ויזינג.דימה אומר"ויזינג תגמור אותו בכדור ג'ירו"ויזינג מכין כדור ג'ירו ואז משגר אותו על צ'רמנדאר שממש עומד להיפגע מהכדור בעוד מס' שניות בשל המרחק בינים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנצר לחמוק ואז לתקוף בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את הפוכדור של סינדקוול.סינדקויל יוצא.לי אומר לך"אז בחרת בסינדקוויל בפוקימון האש שלך.אוקי צא קומבסקין"לי מוציא קומבסקין גדול וחזק ואומר לך"דור אני ארה לסינדקויל בעזרת קומבסקין שלי להביור ובוא נראה אם סינדקווויל יצליח ללמוד להביור אוקי.קומבסקין תשתמש בלהביורעל האוויר"קומבסקין משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הכדור הג'ירו של ויזינג.צ'רמנדאר ממשתמש בחימום יתר.הילה אש מקפיה את צ'ארמנדאר.צארמנדר תוקף בחיום יתראת ויזינג.ויזינג לא מספיק להתחמק מצ'רמנדאר ולכן נפגע קשה מהחימום יתר של צ'רמנדאר.דימה אומר "ויזינג תתאוש ואז תשתמשש בריקוד גשם"ויזינג משתמשבריקודגשם ומיצר עננים שמורידים גשם חזק.הריקוד גשם מחליש בהרבה את צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712627][B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את הפוכדור של סינדקוול.סינדקויל יוצא.לי אומר לך"אז בחרת בסינדקוויל בפוקימון האש שלך.אוקי צא קומבסקין"לי מוציא קומבסקין גדול וחזק ואומר לך"דור אני ארה לסינדקויל בעזרת קומבסקין שלי להביור ובוא נראה אם סינדקווויל יצליח ללמוד להביור אוקי.קומבסקין תשתמש בלהביורעל האוויר"קומבסקין משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי סינדקוויל תנסה לעשות בדיוק כמו שהוא עושה! תנסה ליצור גחלת בתוך הפה שלך ואז כשזה יהפוך יחד לכדור אש תנסה 'להשפריץ' את זה מהפה!" אומר לו ואקווה שיצליח.
-
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל משתמש בגחלת אך הוא הופך את הגחל ללבהיור.סינדקויל יורה מפיו להביור עצום .לי"כול הכבודלך סינדקוויל למדת להביור תוך דקה.דור אני חושב שאתם מכנים לקקרב המכון ה1 שלכם מה אתה חושב א שצריכים עוד להתאמ[/COLOR][/B]ן
-
[QUOTE=Eustass Kid;711300][B][COLOR="Red"]דור
אתה ולי לוחצים יד ביד ולי אומר לך"אני שמח שאתה רוצה דאניהיה שותפך.אז ככה הבסת את המכון ה1 אם לא אז אני מצע להשתמש בפוקימוו אש על הפוקימון הקרח של המאמנת.אני גם מציע שאולי תאמן קצת את הפוקימון האש שלך.אני יעזור לך דור.אך קודם נלך למרכז הפוקימונים כדי שנרפא את הפוקימונים שלנו.ואז נתאמן לקראת המכון .אז מה אתה אומר דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה נכנכס ליער קובל בתקווה שלא תיפגש שוב עם רוצח העשב שניסה להרוג אותך מקודם.אאתה מתהלך לו ביער ורואה ביניין שכתוב עליו"בית פיתוח לפוקימוני עשב,חרק ואדמה."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
אתה מוציא את טרטויג שלך לקרב נגד מרק.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.שנדלש מתחמק בקלות מהשוטי הגפן של טרטויג.טרטויג מנסה לנשוך את שנסדלש.סנדלש משתמש בחפירה ונכנכס לבור וכך מתחמק מהנשיכה של טרטויג.מרק אומר לך"גון מהלך יפה אך לא מספיק כדי להביס את שנדלשס שלי.סנדלש מתקפת גיגול"שנדלש יוצא מהבור ומשתמש במתקפת גיגול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור מסוחרר.זה יוצר מגן שמגן על צ'ימצ'אר מהכדור הצל של גסטלי.פל אומר לך"כול הכבוד על המהלך מהלך מקורי.גסטלי נסה פיבאק עם תמרון של כדור צל" גסטלי משתמש בכדור צל משולב עם פיבאק שלו. הכדור הצל פוגע בצ'ימצ'אר קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
טרטוג משתמש בשוטי גפן וזה עוצר את הראשיה של כריינדוס.לאחר מכן טרטויג דופק את כריינדוס על אבן.אך זה לא פיע חזק על כריינדוס מכיוון שהוא מסוג אבן.טרטוג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס הפעם מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג מנסהלה שתמשבנגיחה ולפגוע בכריינדוס.כריינדוס מתחמק גם מהנגיחה של כריינדוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
השומר אומר לך"בסדר אבל להשתמש בפקימון תחליט עם היריב שלך.אתה נלחם נגד דימה אוקי בזירה מס '3 הזעירה מצדשמאל.אוקי לך לשם ובהצלחה לך ילד"אתה ומיל הולכים לזירה מס' 3 ומגיעים לשם אתה רואה את היריב שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr120.png[/IMG]*.vut הוא אומר לך" הקרב היה 2על 2 עם החלפת פוקימונים אם אתתה מסכים תוציא פוקימון ותקוף ראשון."דימה מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/232.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
השופט אומר לך"אוקי מה שבחרת אתה תקבל"הוא מגיש לך אבן מים ואבן אש וריר קנדי1 ואומר לך"בהצלחה במסע שלך ילד ותתחזק בי"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי בואו נמשיך"
-
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולפתע את רואה את שערי העיר קרן מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712642][B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל משתמש בגחלת אך הוא הופך את הגחל ללבהיור.סינדקויל יורה מפיו להביור עצום .לי"כול הכבודלך סינדקוויל למדת להביור תוך דקה.דור אני חושב שאתם מכנים לקקרב המכון ה1 שלכם מה אתה חושב א שצריכים עוד להתאמ[/COLOR][/B]ן[/QUOTE]
"אוקיי,בוא נלך לשם!" אומר ללי ואתחיל ללכת אל המכון הראשון שלי.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה ולי הולכים אל המכון הקרח של סנוי.כעבור 4דקות אתם מגיעים אלי ונכנכסים אלי.אתם רואים את מנהיגת המכון .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"ברוכים הבאים למכון הקרח שלי.שמי מיילין ואני מנהיגת המכון.אז מימכם מאתגר אותי אם שניכם אז תחליטו מי ראשון.אז יאלה מי מאתגר אותי."[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;712571][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מתחמק מהגילכול שלשנדלס.טרטויג מתתקרב אל שנדלס ומנסה לנשוך אותו.שנדלש מתחמק מהנשיכה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קצת בשנדלש.מרק אומר"טוב שנדלש תתאושש מהמכה של טרטויג ואז סופת חול על הזירה שלא יראו אותך"שנדלש מתאושש ומשתמש בסופת חול ואתה לא רואה שום דבר בסופת החול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה ולי עולים לחדרכם.תוך דקה אתםנ מגיעים לחדרכם.אתם פותחים אותו ורואים שבחדר יש :טלויזיה ו2 מיטות מופרדות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פל אומר"טוב אך שתגיד עיפים מותשים או דבר הגיע הזמן ששני הפוקימונים שלך המותשים יפסידו כבר תתכונן לפוקימון השני צא באנט שלי לקרב תתקוף ראשון לוקאס"הבאנט של פל יוצא ונראה מפחיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספיל תוקך בפעימת המים.הפעימת המים של ספיל והזנב הברזל של דונפן מתנגשים זה בזה.דונפן נפגעקצת וגם ספיל נפגע קצת.דונפן מתאושש מהר ודימה אומר"מתקפת גיגול מהירה עליו"דונפן משתמש במתקפת גיגול[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר לטרטויג: "תנסה לחוש איפה הוא נמצא ואם תצליח תתקוף בשוטי גפן ואז בנשיכה בכל הכוח שלך".
-
[QUOTE=Eustass Kid;712676][B][COLOR="Red"]דור
אתה ולי הולכים אל המכון הקרח של סנוי.כעבור 4דקות אתם מגיעים אלי ונכנכסים אלי.אתם רואים את מנהיגת המכון .[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"ברוכים הבאים למכון הקרח שלי.שמי מיילין ואני מנהיגת המכון.אז מימכם מאתגר אותי אם שניכם אז תחליטו מי ראשון.אז יאלה מי מאתגר אותי."[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני מאתגר אותך לקרב!" אומר לה ואחייך. "קוראים לי דור ואני נלחם יחד עם סינדקוויל שלי."
-
[B][COLOR="Red"]דור
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"בסדר אז אתה מאתגר אותיאוקי.הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פטקימונים.אתה תוקף ראשון נראהשאתה יודע באיזה סוג המכון םפה אוקי.צא סוינבשלי תקראה עד כמה אתה חזק."סוינב של מילין יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מנסה לחוש איפהסנדלש.טרטויג מצליח לחוש איפה סנדלש.טרטויג תוקף בשוטי גפן שיוצאים מגבו את שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע מהתקפה.טרטויג רץ אל שנדלש ומנסה לנשוך אותו.אך שנדלש מתחמק ומשתמש במתקפת גיגול שפוגעת קשה בטרטויג שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;712684][B][COLOR="Red"]דור
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"בסדר אז אתה מאתגר אותיאוקי.הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פטקימונים.אתה תוקף ראשון נראהשאתה יודע באיזה סוג המכון םפה אוקי.צא סוינבשלי תקראה עד כמה אתה חזק."סוינב של מילין יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי סינדקוויל תרוץ אליו תוך שימוש בלהביור!" אומר לסינדקוויל בביטחון.
-
[QUOTE=Eustass Kid;712571][B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהגילכול שלשנדלס.טרטויג מתתקרב אל שנדלס ומנסה לנשוך אותו.שנדלש מתחמק מהנשיכה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קצת בשנדלש.מרק אומר"טוב שנדלש תתאושש מהמכה של טרטויג ואז סופת חול על הזירה שלא יראו אותך"שנדלש מתאושש ומשתמש בסופת חול ואתה לא רואה שום דבר בסופת החול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר"טוב אך שתגיד עיפים מותשים או דבר הגיע הזמן ששני הפוקימונים שלך המותשים יפסידו כבר תתכונן לפוקימון השני צא באנט שלי לקרב תתקוף ראשון לוקאס"הבאנט של פל יוצא ונראה מפחיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קראקונה בוא צא מהזירה צא צ'ימצ'אר" ואז אני אומר לקראקונה "תקשיב אתה צריך להסתכל לו בעיניים חזק ולפוצץ אותו עם משאבת הידרו..." אני מסביר לקראקונה מה לעשות בקרב הבא שלו ואז אומר לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר תשתמש בגלגל להבה משולב עם להביור!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;712498][B][COLOR="Blue"]מרי
ככה ככה
המאמן אומר לך"בסדר ריר קנדי את מיד תקבלי ילדה.תודה על העזרה שנתת לי אני ופאנפי מודים לך על זה שעזרת לנו.ושוב תודה." המאמן מוציא מכיסו הימני ריר קנדי ומביא לך את הריר הקננדי שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
האחות ג'וי אומרת לכם"כן בשמחה חדר 254תקבל ולישון בו הלילה"היא נותנת לכם את המפתח ואתם נותנים לה את הפוקימונים שלכם לריפוי.היא לוקחת אותם ותוך 5דקות חוזרת ומחזירה לכם אותם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג קופץ ומסתחרר מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס מתחמק מהשוטי הגפן והנגיחה של טרטויג.רורק אומר"כריינדוס בכל הכוח להביור ותחסל אותו"כרינדוס משתמש בלהביור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מביא לה את טריקו שלך.היא לוקחת את טריקו והולכת אל חדר ונעלמת בחדר.כעבור 5דקות היא חוזרת אליך ואומרת לך"טריקו שלך התפתח לגרוביל ולמד כדור אנרגיה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]יגאל
ספיל משתמש בקרן קרח ומקפיאת את הזירה.זהגורם לדונפן לפספס תספיל.ספיל מחליק על הקרח ומשתמש בחבת גוף שפוגעת בדונפן.דימה אומר"מהלך יפה יגאל בחרת להשתמש דונפן תתאושש ותשתמש בזנב ברזל."דונפן משתמש בזנבברזל וזנבו הופך לבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יששששששששש!!!! כל הכבוד גרווייל! תודה גברתי , אני מאוד שמח על התפתחותו ועל המתקפה החדשה!" אני אומר בשמחה ויוצא מהבית לכיוון העיר.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג קופץ ומסתחרר מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס מתחמק מהשוטי הגפן והנגיחה של טרטויג.רורק אומר"כריינדוס בכל הכוח להביור ותחסל אותו"כרינדוס משתמש בלהביור[/color][/b]
[/quote]"קדימה טרטואיג!קפוץ גבוה ונחת לידו!אז תפוס אותו בגפנים שלך,תעיף אותו באויר ותגמור עליו עם הצלפות גפן רבות מצד לצד!"אומר לו
-
[QUOTE=Eustass Kid;712627][B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הכדור הג'ירו של ויזינג.צ'רמנדאר ממשתמש בחימום יתר.הילה אש מקפיה את צ'ארמנדאר.צארמנדר תוקף בחיום יתראת ויזינג.ויזינג לא מספיק להתחמק מצ'רמנדאר ולכן נפגע קשה מהחימום יתר של צ'רמנדאר.דימה אומר "ויזינג תתאוש ואז תשתמשש בריקוד גשם"ויזינג משתמשבריקודגשם ומיצר עננים שמורידים גשם חזק.הריקוד גשם מחליש בהרבה את צ'רמנדאר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף בשריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר משתמש בשריטות.צ'רמנדאר מוציא את ציורניו.צ'רמנדאר שורט קשות את ויזינג שנפגע מזה קשה.ויזינג מתאושש מהשריטות של צ'רמנדאר.דימה אומר"נראה שהריקוד גשם השפיע חזק על צ'רמנדאר שלך.ויזינג גמור את הצ'רמנדאר הזה בכדור ג'ירו חזק מאוד."ויזעינג משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מתחמק מהלהביור שלכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס הפעם מתחמק מזה.טרטויג מנסה עוד פעם שוטי גפן.אך שובכריינדוס מתחמק ממנו.כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.טרטויג לא מצליח להתחמק מהראשיה ונפגע קשה מהתקפה של כריינדוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה יוצא שמח על התפתחות טריקו שלך לגרוביל.אתהממשיך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לעיר קלרק בעוד מטר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
תקן את התגובה שני פוקיונים מתקפים לא ברור מי חוזר תקן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל רץ אל סוינב ותוך כדיהריצה משתמש בלהביור.סונב לא מצליח להתחמק מהלהביור של סינדקוויל ונפגע קשה.סוינב משתמש בחפירה נעלם מן הזירה של המכון[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;713225][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר משתמש בשריטות.צ'רמנדאר מוציא את ציורניו.צ'רמנדאר שורט קשות את ויזינג שנפגע מזה קשה.ויזינג מתאושש מהשריטות של צ'רמנדאר.דימה אומר"נראה שהריקוד גשם השפיע חזק על צ'רמנדאר שלך.ויזינג גמור את הצ'רמנדאר הזה בכדור ג'ירו חזק מאוד."ויזעינג משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג מתחמק מהלהביור שלכריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס הפעם מתחמק מזה.טרטויג מנסה עוד פעם שוטי גפן.אך שובכריינדוס מתחמק ממנו.כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.טרטויג לא מצליח להתחמק מהראשיה ונפגע קשה מהתקפה של כריינדוס[/COLOR][/B]
אתה יוצא שמח על התפתחות טריקו שלך לגרוביל.אתהממשיך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"הכניסה לעיר קלרק בעוד מטר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל רץ אל סוינב ותוך כדיהריצה משתמש בלהביור.סונב לא מצליח להתחמק מהלהביור של סינדקוויל ונפגע קשה.סוינב משתמש בחפירה נעלם מן הזירה של המכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לכיוון העיר בתקווה לראות שם משהו מעניין.
-
[QUOTE=Eustass Kid;713225][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקוויל רץ אל סוינב ותוך כדיהריצה משתמש בלהביור.סונב לא מצליח להתחמק מהלהביור של סינדקוויל ונפגע קשה.סוינב משתמש בחפירה נעלם מן הזירה של המכון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואז תתקוף בחימום יתר
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הכדור הג'ירו של ויזינג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.הילת אש מקיפה את גופו.צ'ארמנדאר משתמש בחימום יתר שפוגע קשות בויזינג שלדימה.דימה אומר"מעצבן הצ'רמנדאר שלך כבר יודע חימום יתר.טוב ויזינג תנסה הפעם לפגוע עם הכדור הג'ירו שלך"ויזינג משתמש בעוד כדור ג'ירו[/COLOR][/B]
אתה נכנכס לעיר קלרק.אתהרואה שם הרבה דברים מכון מקדש מרכז פוקימונים.לאן תילך עכשיו תיעזר במפהבעמ' 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ יוצא מהזירה ומסתכל על הקרב.צ'ימצ'אר יוצא לקרב.צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה.גלגל אש מקיף את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור שמחזק את הגלגל האש של צ'ימצ'אר.באנט מצליח להתחמק מהגלגל האששל צ'ימצ'אר.פל אומר"באנט כדור צל"בנט משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;712684][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr156.png[/IMG]"בסדר אז אתה מאתגר אותיאוקי.הקרב היה 1על 1 אסור להחליף פטקימונים.אתה תוקף ראשון נראהשאתה יודע באיזה סוג המכון םפה אוקי.צא סוינבשלי תקראה עד כמה אתה חזק."סוינב של מילין יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מנסה לחוש איפהסנדלש.טרטויג מצליח לחוש איפה סנדלש.טרטויג תוקף בשוטי גפן שיוצאים מגבו את שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגע מהתקפה.טרטויג רץ אל שנדלש ומנסה לנשוך אותו.אך שנדלש מתחמק ומשתמש במתקפת גיגול שפוגעת קשה בטרטויג שלך.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטרטויג: "טרטויג תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה בכל הכוח שלך כדי לסיים את זה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו שפוגעים קשה בשנדלש.טרטויג מתקדם אל שנדלש ומשמש בדחיפה חזקה שגומרת את שנלש של מרק.מרק מחזיר את שנדלש ואומר לך"יפה ג'ון אתה חזק וגם הטרטויג שלך חזק.שניכם חזזקי.אך תוכלו להתמודד עם הפוקימון ה2 או שטרטויג שלך יפסיד מינ גלה זאת"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;713258][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הכדור הג'ירו של ויזינג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.הילת אש מקיפה את גופו.צ'ארמנדאר משתמש בחימום יתר שפוגע קשות בויזינג שלדימה.דימה אומר"מעצבן הצ'רמנדאר שלך כבר יודע חימום יתר.טוב ויזינג תנסה הפעם לפגוע עם הכדור הג'ירו שלך"ויזינג משתמש בעוד כדור ג'ירו[/COLOR][/B]
אתה נכנכס לעיר קלרק.אתהרואה שם הרבה דברים מכון מקדש מרכז פוקימונים.לאן תילך עכשיו תיעזר במפהבעמ' 1[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונ יוצא מהזירה ומסתכל על הקרב.צ'ימצ'אר יוצא לקרב.צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה.גלגל אש מקיף את צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור שמחזק את הגלגל האש של צ'ימצ'אר.באנט מצליח להתחמק מהגלגל האששל צ'ימצ'אר.פל אומר"באנט כדור צל"בנט משתמש בכדור צל ומשגר אותו אל צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
בעצם אני רוצה לחזור ליער לראות אם יש פוקימונים טובים שאני יכול לתפוס.