-
מקס
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת ממספר כדורי אש, אבל לבסוף נפגעת מאחד מהם. לאחר מכן היא פוגעת בצ'ארמנדר, וצ'ארמנדר שורט אותה. קלפייבל וצ'ארמנדר מתחילים להתעייף.
תמיר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. הופיפ משחזר מעט מהכח שלו, אבל אז נפגע מרסיסי הקרח שאליהם הפך המטרונום.
ניתאי
זה לא שהוא קירח לגמרי, יש לו רק קצת שיער באמצע, וכל שאר הראש בלי שיער, לזה התכוונתי.
--
"לא לא לא לא!! אתה לא תמשיך בדרכך!! אנחנו מאגודת הדייגים! ולנו היה חבר דייג! כל הלילה הוא ניסה למצוא כאן קרוואנה, אבל הוא לא מצא, ובבוקר העיר אותו איזה בחור כזה כמו שתיארנו. הם נלחמו, והמניאק ההוא הביס ת'וופר של הדייג עם אלקיד מסריח!! ועוד אלקיד התפתח אחר כך!! הדייג אמר לנו את זה והתאבד!! אנחנו רוצים נקממממהההה! אם לא ביצור ההוא! אז בך!!!" אומר הדייג העצבני "צא, קרוואנה!". הוא מוציא קרוואנה שמופיע בנהר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 11:02 AM
[b] ניתאי
זה לא שהוא קירח לגמרי, יש לו רק קצת שיער באמצע, וכל שאר הראש בלי שיער, לזה התכוונתי.
--
"לא לא לא לא!! אתה לא תמשיך בדרכך!! אנחנו מאגודת הדייגים! ולנו היה חבר דייג! כל הלילה הוא ניסה למצוא כאן קרוואנה, אבל הוא לא מצא, ובבוקר העיר אותו איזה בחור כזה כמו שתיארנו. הם נלחמו, והמניאק ההוא הביס ת'וופר של הדייג עם אלקיד מסריח!! ועוד אלקיד התפתח אחר כך!! הדייג אמר לנו את זה והתאבד!! אנחנו רוצים נקממממהההה! אם לא ביצור ההוא! אז בך!!!" אומר הדייג העצבני "צא, קרוואנה!". הוא מוציא קרוואנה שמופיע בנהר. [/b][/quote]
למה אין כאן אף אחד שפוי?
-----------------------
"אני לא מקבל את הצעתכם לקרב!" אני אומר להם וממשיך בדרכי[כי אין לי אף פוקימון שיכול להילחם נגד קרוואנה]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 08:21 AM
[b] דודי
אתה מחייג למעבדת הפרופסור דרך הטלפון של המרכז.
"שלום, הגעתם למעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. התקשרתם בשעה 9:46, כלומר מחוץ לשעות העבודה שלנו, ולכן לא נענה לכם. שעות העבודה הם מ-7 בבוקר, עד 6 בערב. תודה". לאחר מכן אתה הולך לאחות ג'וי, ולוקח חדר ללילה 1 (ותקן אותי אם אני טועה), אתה הולך אליו והולך לישון. התעוררת בשעה 7:02, לפי הטלפון הנייד. . [/b][/quote]
אני הולך להביר את פוצ'יאנה לפופסור
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 12:02 PM
[b] תמיר
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. הופיפ משחזר מעט מהכח שלו, אבל אז נפגע מרסיסי הקרח שאליהם הפך המטרונום. [/b][/quote]
"הופיפ תשתמש שוב בשאיבה!"
-
ניתאי
פשוט עדיין לא פגשת את האנשים השפויים
--
"לאאאא אתה תלחחחםםם!!" הוא אומר ומוציא חכה, ותוקע את הוו של החכה ברגל שלך. *נפצעת*. "תלחחחםםםם או שזה יהיה בעין שלך!!"
דודי
לאחר שיחה עם הפרופסור אתה משגר אליו את הפוכדור של פוצ'יאנה, וכעת הוא אצל הפרופסור. יעודכן מיד.
תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מרופי. קלפייבל נפגעת מהשיאבה, אבל אז פוגעת בהופיפ.קלפייבל כבר די עייפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 12:04 PM
[b] דודי
לאחר שיחה עם הפרופסור אתה משגר אליו את הפוכדור של פוצ'יאנה, וכעת הוא אצל הפרופסור. יעודכן מיד.
[/b][/quote]
אני הולך לחפש ריולו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 12:04 PM
[b] ניתאי
פשוט עדיין לא פגשת את האנשים השפויים
--
"לאאאא אתה תלחחחםםם!!" הוא אומר ומוציא חכה, ותוקע את הוו של החכה ברגל שלך. *נפצעת*. "תלחחחםםםם או שזה יהיה בעין שלך!!" [/b][/quote]
"צא מגבי!" אני אומר ומוציא את מגבי "תתקוף את קרוואנה בלהביור ואל תתקרב אליו!"
-------------------
זה אמור לפגוע בו,חלש יותר,אבל זה פוגע
-
דודי
היכן אתה תחפש? בדרך לעיר זרנטל, זאוגוויל, או בשמורת הפוקימונים, שמה אם תלכוד פוקימון אתה תסתכן במשטרה?
ניתאי
כמובן שזה יפגע זה לא כמו אדמה וחשמל שזה לא משפיע בכלל.
--
"קרוואנה, אקדח מים!" אומר הדייג, אקדח המים גובר על הלהביור, ומגבי מתקרב מעט לקרוואנה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 01:00 PM
[b] ניתאי
כמובן שזה יפגע זה לא כמו אדמה וחשמל שזה לא משפיע בכלל.
--
"קרוואנה, אקדח מים!" אומר הדייג, אקדח המים גובר על הלהביור, ומגבי מתקרב מעט לקרוואנה. [/b][/quote]
נו באמת,אין לי אף פוקימון מתאים
--------------------------------
"מגבי,תנסה להשתמש בלהביור על המים שקרובים לשפת האגם ולחמם אותם!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 01:00 PM
[b] דודי
היכן אתה תחפש? בדרך לעיר זרנטל, זאוגוויל, או בשמורת הפוקימונים, שמה אם תלכוד פוקימון אתה תסתכן במשטרה?
[/b][/quote]
בדרך לעיר זרנטל
-
ניתאי
אל תדאג, יצא טוב מהבלאגן הזה. וזה נהר לא אגם.
--
"קרוואנה, השתמש בבועות!" אומר הדייג. בזמן שמגבי מחמם מעט את המים, שזה לא ממש משפיע, קרוואנה יורה בועות שפוגעות במגבי.
דודי
ם.ם בחירה מוזרה
--
אתה מסתובב שם, ואתה לא בדיוק מוצא ריולו. יש לך 3 שיחים, 2 עצים, ואזור פתוח אחד לחפש בהם (בערך).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 01:18 PM
[b] ניתאי
אל תדאג, יצא טוב מהבלאגן הזה. וזה נהר לא אגם.
--
"קרוואנה, השתמש בבועות!" אומר הדייג. בזמן שמגבי מחמם מעט את המים, שזה לא ממש משפיע, קרוואנה יורה בועות שפוגעות במגבי. [/b][/quote]
עכשיו אני צריך את ליקטיטונג O:
--------------------------------
"מגבי,תשתמש בגחלת על הבועות ואז בלהביור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 01:18 PM
[b] דודי
ם.ם בחירה מוזרה
--
אתה מסתובב שם, ואתה לא בדיוק מוצא ריולו. יש לך 3 שיחים, 2 עצים, ואזור פתוח אחד לחפש בהם (בערך). [/b][/quote]
אני מחפש בשמורת טבע
-
ניתאי
בקצב הזה, אני אעשה שיפול עליך ליקטיטונג בגודל של ביניין שימחץ אותך למוות. אני יודע שאתה מחכה 20 עמודים, אבל לחכות עוד קצת כבר לא יהיה קשה יותר מדי. והבועות כבר פגעו במגבי.
--
"קרוואנה תצלול ותירה אקדחי מים ממתחת למים!" אומר הדייג. קרוואנה נפגע מהלהביור מעט, ולאחר מכן צולל ויורה אקדחי מים.
דודי
בחירה עוד יותר מוזרה ם.ם.ם
--
אתה הולך חזרה לכיוון מרוול, כשלפתע משהו מתנגש בך ומפיל אותך, אתה מסתכל ורואה שזה ריולו. הוא מתחיל לרוץ לכיוון מרוול.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 01:38 PM
[b] דודי
בחירה עוד יותר מוזרה ם.ם.ם
--
אתה הולך חזרה לכיוון מרוול, כשלפתע משהו מתנגש בך ומפיל אותך, אתה מסתכל ורואה שזה ריולו. הוא מתחיל לרוץ לכיוון מרוול. [/b][/quote]
"צא תרטוייג עלי טער!"