באקקקקקקקק...
Printable View
באקקקקקקקק...
אחח אביב אביב אביב.
הנטירה הזו כל כך לא מתאימה לך.
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 7 2009, 02:39 PM
[b] כן? אז בואי אני אספר לך הכי בפשטות שאני יכול.
אדם בשם וולדי מומחה וואן פיס סיפר לי ספוילר מהמנגה בטעות[אני רואהה אנימה], אבל לא ספוילר שהוא קרא בפרק, זה מידע שפורסם והודלף על מה יהיה בפרק, כך שזה ספוילר לפרק שעוד לא יצא.
את זה אני לא ידעתי! מה שאני חשבתי שהוא מספר לי מה ראה במנגה.
דיברתי עם עומר על פיס ואמרתי לו שאני יודע שעכשיו במנגה קורים דברים מגניבים אבל שלא יגלה לי ספוילרים, אמרתי שמספיק שוולדי סיפר לי שככה וככה.
;1.סיפרתי דבר קטנצ'יק שוולדי סיפר לי
2.הוא קורא מנגה, הייתי בטוווח שהוא יודע, מאיפה לי לדעת שזה בכלל מידע שהודלף לפרק שלא היה ושעורמ לא קורה תהדלפות?
בכל מקרה עומרמ קלל אותי בן של זונה וחוסם אותי במסן.
לאחר מכן, אנימ דבר עם וולדי ומגלה שזה לא משהו שהיה בפרק אלא מידע שהודלף למה שיהיה בפרק.
פתאום עומר מוריד חסימה ושולח הודעה, ומכיוון שזה קרה היום כששוחרר כבר הפרק, כתובים שם כלללללללללללללללל הספוילרים שהוא רק יכל להביא.
וזה, היה בכוונה.
מה את אומרת? ובטח את חושבת, אז מה, רק אנימה...
אז לא, זו האנימה ומכאן שהמנגה שאני הכי אוהב בעולם ושאני חושב שהאי הטובה ביותר ושבזבזתי עשרות שעות מחיי בצפייה ב400 פרקים שלה ויותר[למעשה 411 ם::], תחשבי 25 דקות כפול 411....זה מאות של שעות...זה לא יוצא כמעט בדיוק 100? ><
בכל מקרה, זה חשוב לי והוא ככה בא ועושהלי את אזה אחרי שהתנצלתי והכל. [/b][/quote]
עם כל הכבוד לך ולעומר, זה הריב הכי פתטי ששמעתי בחיים שלי.
תשמע @.@ אתה עושה סיפור ממשהו קטן~ סתם ספוילר..... כאילו גם אם היו אומרים לך עכשיו את הסוף של האנימה היית רואה בכול זאת לא.... אז זה באמת סיבה להתחיל לישנוא מישהו? XD פשוט תשכח מזה..
ליאור כשתבין משהו באנימות ומנגות ותהיה אחד שזה אכפת לו, תבין.
נתי אז למה הפסקתי לקרוא איניואשה? בגלל ש700 ומשהו פרקים זה יותר מדי בשבילי? ^^"
יואו אתם מגיבים מהר
מספר 9 שולט
16, עובדה שכל הבנות הזקנות מותת להיראות בנות 16 ם:
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 7 2009, 02:44 PM
[b] ליאור כשתבין משהו באנימות ומנגות ותהיה אחד שזה אכפת לו, תבין.
נתי אז למה הפסקתי לקרוא איניואשה? בגלל ש700 ומשהו פרקים זה יותר מדי בשבילי? ^^" [/b][/quote]
אני ראיתי יותר אנימות ממך בחיים שלי, ועדיין רואה.
אולי מנגה אני לא קורא, אבל גם שמגלים לי משהו בכוונה או בטעות אני לא עושה מזה סיפור כמו שאתה עשית.
700 פרקים זה באמת הרבה =.= ובתכלס הסידרה לא ממש ממשיכה...
אבל שוב זה באמת ריב עלוב XD אם אני הייתי מתחילה לישנוא אנשים ביגלל ריבים כאלה הייתי כבר הורגת מישהו..
מי מדבר על האנימה? דירבתי על המנגה נתי.
והוא בא ואמר לי בכוונה זה כל העניין.
וליאור, ראית יותר אנימות ממני? אני מבין שאתה לוקח לסאי את תדמית המצחיק O:
משעמם
ברר..
למישהו יש רעיון לפעולה בשבילי?
לריב על ספוילר לסדרה, אחרי שנה מאז שזה היה? זה כבר באמת מוגזם.
לא ניראה לי שגם המנגה ממשיכה עד כדי כך XD
והוא ספיילר לך פרק אחד בכוונה.....מה אתה ילד קטן? O.o זה סתם מנגה~
בוקר~