-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Nov 26 2009, 09:59 PM
[b] [color=gray][b]LordAbizi[/b]
ליקטונג יוצא ומשתמש בהתקפת לשון, אנטיי חומק משתמש בכדור אש שפוגע בליקטונג! ליקטונג שוכב באדמה פצוע קשה! טוקסיקרוק כתגובה משתמש בנעיצת רעל ואנטיי חומק מזה! מה תעשה?[/color]
[/b][/quote]
"כולם צאו! לקטיטונג תשאר מחוץ לקרב ותחכה שתתאושש. ארון השתמש בראשיה! צארמנדר השתמש בציפרוני ברזל! מדקיפ השתמש באקדח מים!" אני אומר להם.
-
[color=purple][b]kretorrbwly[/b]
אתה זורק על פיפלאפ פוקדור בהפתעה ולוכד אותו! פתאום מגיעה הפרופסור נילי שאומרת לך "אני מציעה לך לבוא איתי, עם דייב ועם סיירוס לעיר Z. אתה מסכים לבוא?", אתה מסכים ואז עולה איתה על מסוק רואה שם את דייב, סיירוס ונהג! אתם נוחתים בעיר Z ואתה רואה שם הרס בכל העיר!!! מה תעשה? [/color]
[color=green][b]LordAbizi[/b]
צ'ארמנדר, ארון ומדקיפ יוצאים לקרב נגד אנטיי- מדקיפ משתמש באקדח מים, צ'ארמנדר בגיצים וארון בראשייה ופוגעים באנטיי! אנטיי אינו נראה נזוק ומשתמש בהתקפה מהירה ופוגע בשלושתם! סיירוס מצווה על טוקסיקרוק להשתמש בחד רעיל והחוד הרעיל מחמיץ את אנטיי! מה תעשה?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Nov 27 2009, 01:14 PM
[b] [color=orange][b]yossi[/b]
אנטיי חומק מההלם חשמלי של אלקטרובאז וריולו משתמש בהתקפה מהירה, אבל אנטיי משתמש בלהביור כשריולו קרוב עליו וגורם לריולו להתרסק! בלייזיקן משתמש בהתקפה מהירה ופוגע באנטיי! מה תעשה?[/color] [/b][/quote]
''ריולו התקפה מהירה!
אלקטרובאז אגרוף חשמלי! קדימה אני סומך עליכם!''
אני אומר ומעודד אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Nov 27 2009, 03:42 PM
[b] [color=green][b]LordAbizi[/b]
צ'ארמנדר, ארון ומדקיפ יוצאים לקרב נגד אנטיי- מדקיפ משתמש באקדח מים, צ'ארמנדר בגיצים וארון בראשייה ופוגעים באנטיי! אנטיי אינו נראה נזוק ומשתמש בהתקפה מהירה ופוגע בשלושתם! סיירוס מצווה על טוקסיקרוק להשתמש בחד רעיל והחוד הרעיל מחמיץ את אנטיי! מה תעשה?[/color] [/b][/quote]
"היי פרופסורים! אתם רוצים לדעת מה הרס את העיר Z, אז אולי תתנו לנו קצת יד פה?!" אני אצעק אלהם בעצבנות "ארון ומדקיפ, השתמשו במכת/סתירת החול שלכם, וצ'ארמנדר השתמש בשריטות!"
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Nov 27 2009, 01:14 PM
[b] [color=blue][b]The Dudi[/b]
אלקיד יוצא ומשתמש בהתקפת רעם לכיוונו של אנטיי. אנטיי חומק מהתקפת הרעם ונפגע מההתקפה המהירה של בלייזיקן! אנטיי אומר "פגיעה קטנה לא תגרום לשינוי גדול!" ואז משתמש בכדור אש גדול שעף במהירות לכיונכם! מה תעשה?[/color] [/b][/quote]
אני בורח עם אלקיד משם ואז מורה לא להשתמש במכת ברק
-
[quote][b]kretorrbwly
אתה זורק על פיפלאפ פוקדור בהפתעה ולוכד אותו! פתאום מגיעה הפרופסור נילי שאומרת לך "אני מציעה לך לבוא איתי, עם דייב ועם סיירוס לעיר Z. אתה מסכים לבוא?", אתה מסכים ואז עולה איתה על מסוק רואה שם את דייב, סיירוס ונהג! אתם נוחתים בעיר Z ואתה רואה שם הרס בכל העיר!!! מה תעשה?[/b][/quote]"מה הולך כאן?!" אני שואל מזועזע
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Nov 26 2009, 09:59 PM
[b] [color=darkred][b]איווי המדלוק[/b]
נילי אומרת "אני לא יודעת," ואז שואלת את אנטיי "מה אתה עושה כאן?". אנטיי עונה "אתם ודאי תוההים מה קרה לעיר Z. אני אחד הגורמים למה שקרה!!". סיירוס מתעצבן שולף פוקדור ואומר "היצור המכוער הזה מעצבן אותי! קדימה צא בלייזיקן!!" הוא זורק את הפוקדור ומוציא ממנו בלייזיקן גדול [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/257.png[/img]. בלייזיקן משתמש באגרוף אש ואנטיי חומק! מה תעשה?[/color]
[color=purple][SIZE=3][b][u]לתשומת לבכם- הזוכה באיוונט- מידע:[/u][/b][/color][/SIZE]
[b][u]איך זוכים?[/u][/b] הזוכה באיוונט הוא הראשון שמסיים את המטרה של האיוונט.
[b][u]מהי מטרת האיוונט?[/u][/b] להביס את ארבעת הגורמים להרס העיר Z שאחד מהם הוא כידוע לכם אנטיי
[b][u]במה זוכים?[/u][/b]
בפוקימון לבחירתכם, הראשון זוכה בצורה שנייה של פוקימון והשני בביצת פוקימון! [/b][/quote]
"למה?" אני שואל את האנטיי ומוריד את סינדקוויל ומכין אותו לקרב
-
[color=purple][b]yossi[/b]
ריולו ואלקטרובאז פוגעים באנטי וגורמים להברחתו. סיירוס מתעצבן וצועק "למה נתנו לו לברוח? הוא היה צריך להעלם!" ואז נכנס לתוך מערה שהיא לא המערה שממנה באתם. אתה רואה שגם נילי, דייב והטייס שלא נשאר לבד הולכים אחריו, אתה מצטרף ורואה שהם הגיעו ליהלום גדול שלידו עומד אנטיי. אנטיי אומר "זה למה הרסתי את העיר.". מה תעשה? [/color]
[color=blue][b]LordAbizi[/b]
לאחר בקשתך העזרה מהפרופסורים, מדקיפ וארון משתמשים במכת\סטירת חול ומפספסים את אנטיי. צ'ארמנדר מתקרב עם התקפת השריטות ואנטיי משתמש בשאגה אדירה שמרחיקה אותו, נילי ודייב מוציאים את דריפיון ואירודקטייל שלהם! מה תעשה? [/color]
[color=#FF1493][b]The Dudi[/b]
אנטיי מביט בכם בכעס ואומר "לא תצליחו להביס אותי עם פחד!" ואז משתמש בכדור אש, אבל אז וויסקאש של דייב משתמש באקדח מים וחוסם את הכדור! דייב מגן עליך ועל אלקיד ואומר לאנטיי "לפגוע בבן אנוש בשבילך זה לא חוכמה. בו נראה אותך מולי.". אנטיי בורח דרך מערה שדרכה לא עברתם. מה תעשה?[/color]
[color=orange][b]kretorrbwly[/b]
"זה היה על ידי פוקימונים," אומר סיירוס שיורד מהמסוק יחד עם נילי, דייב והטייס שלא מוכן להשאר לבד. פתאום אתם שומעים נהימה אדירה מההר הגבוהה ביותר של העיר Z. מה תעשה?[/color]
[color=darkred][b]איווי המדלוק[/b]
"אם אתם באמת רוצים לדעת תאלצו להכניע אותי," אומר אנטיי, "וכדי להכניע תצטרך לנצח אותי בקרב.". אנטיי מתחיל עם כדור אש גדול שעף במהירות לכיוונכם. מה תעשה?[/color]
[color=red][SIZE=3]שימו לב- ביום שישי בלילה יהיו תגובות מהירות ולא כמו כל השבוע... בהצלחה בהמשך המשחק[/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Dec 1 2009, 09:20 PM
[b] [color=blue][b]LordAbizi[/b]
לאחר בקשתך העזרה מהפרופסורים, מדקיפ וארון משתמשים במכת\סטירת חול ומפספסים את אנטיי. צ'ארמנדר מתקרב עם התקפת השריטות ואנטיי משתמש בשאגה אדירה שמרחיקה אותו, נילי ודייב מוציאים את דריפיון ואירודקטייל שלהם! מה תעשה? [/color]
[/b][/quote]
"אתם גם לא מצפים שאני אגיד לכם מה לעשות, נכון?" אני אומר שוב לפרופסורים "ננסה להרחיב את מתקפת החול הבוער שיכלול גם את מדקיפ, מדקיפ השתמש במכת חול לכיוון אליו יראו צ'ארמנדר וארון. ארון וצ'ארמנדר, השתמשו בחול בוער!"
-
[b] [color=darkred][b]איווי המדלוק[/b]
"אם אתם באמת רוצים לדעת תאלצו להכניע אותי," אומר אנטיי, "וכדי להכניע תצטרך לנצח אותי בקרב.". אנטיי מתחיל עם כדור אש גדול שעף במהירות לכיוונכם. מה תעשה?[/color]
[color=red][SIZE=3]שימו לב- ביום שישי בלילה יהיו תגובות מהירות ולא כמו כל השבוע... בהצלחה בהמשך המשחק[/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אוקיי כדאי שנשלב כוחות סיירוס" אני אומר וקורא לסינקוויל "גיצים בכול כוחך!"
-
[b] [color=#FF1493][b]The Dudi[/b]
אנטיי מביט בכם בכעס ואומר "לא תצליחו להביס אותי עם פחד!" ואז משתמש בכדור אש, אבל אז וויסקאש של דייב משתמש באקדח מים וחוסם את הכדור! דייב מגן עליך ועל אלקיד ואומר לאנטיי "לפגוע בבן אנוש בשבילך זה לא חוכמה. בו נראה אותך מולי.". אנטיי בורח דרך מערה שדרכה לא עברתם. מה תעשה?[/color] [/b][/quote]
אז רץ אחרי אנטיי
-
[b] [color=purple][b]yossi[/b]
ריולו ואלקטרובאז פוגעים באנטי וגורמים להברחתו. סיירוס מתעצבן וצועק "למה נתנו לו לברוח? הוא היה צריך להעלם!" ואז נכנס לתוך מערה שהיא לא המערה שממנה באתם. אתה רואה שגם נילי, דייב והטייס שלא נשאר לבד הולכים אחריו, אתה מצטרף ורואה שהם הגיעו ליהלום גדול שלידו עומד אנטיי. אנטיי אומר "זה למה הרסתי את העיר.". מה תעשה? [/color] [/b][/quote]
''בגלל היהלום? תסביר את עצמך!''
אני אומר בכעס, ומסמן לריולו ולאלקטרובאז להתכונן לתקוף.
-
[color=red][b]LordAbizi[/b]
התקפת החול הבוער גודל בעזרת מדקיפ ואירודקטייל של דייב. החול הבוער פוגע באנטיי וגורם לו ללכת למערה אחת שדרכה עוד לא עברתם! סיירוס אומר "אסור לו לברוח, עלינו לחסל אותו!" ואז הולך אחריו במהירות.[/color]
[color=green][b]איווי המדלוק[/b]
סינדקוויל משתמש בגיצים ובלייזיקן משתמש בלהביור שפוגעים באנטיי ומחזקים אותו. אנטי מגחך מעט ושולך כדור אש שפוגע בסינדקוויל ובבלייזיקן. בלייזיקן משתמש בבעיטת מגה ופוגע בראשו של אנטיי. אנטיי שואג שאגה אדירה ואז רץ למערה אחת שאתה לא יודע מה מסתתר מאחוריה. מה תעשה?[/color]
[color=orange][b]The Dudi[/b]
אתה רץ אחרי אנטיי כשסיירוס, נילי, דייב והטייס שלא נשאר לבד רצים אחריך לאנטיי. אתם מגיעים לסוף המערה ורואים את אנטיי עומד ליד יהלום גדול. אנטיי אומר "זה למה הרסתי את העיר Z.". מה תעשה?[/color]
[color=blue][b]yossi[/b]
"אוקיי," אומר אנטיי וממשיך "לפני כ3 שנים כשהעיר עוד הייתה שלמה, היו בעיר ארבעה משפחות פוקימונים נדירים שחיו, אני ראיקו וסוויקון בניהם. ואז החליטו מספר ארכיאולוגים לחקור את היהלום שמסמל את השלום בין הנדירים ובכך פרץ ויכוח בנינו לבין הציפורים האגדיים, הרבה נדירים עזבו בגלל הויכוח ונשארו רק ארבעה כשאני בניהם. לאחר מספר חודשים של התייעצות הוחלט להתנקם ולהשמיד את העיר! כן שראיתם הצלחנו עד שבאתם. רק אני ועוד 4 נדירים נשארנו פה.". מה תעשה?[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Dec 2 2009, 02:33 PM
[b] [color=red][b]LordAbizi[/b]
התקפת החול הבוער גודל בעזרת מדקיפ ואירודקטייל של דייב. החול הבוער פוגע באנטיי וגורם לו ללכת למערה אחת שדרכה עוד לא עברתם! סיירוס אומר "אסור לו לברוח, עלינו לחסל אותו!" ואז הולך אחריו במהירות.[/color] [/b][/quote]
"אוקיי!" אני אגיד "חזרו בינתיים, אנחנו צריכים כל טיפת כח!" אני אחזיר את הפוקימון ואורץ אחרי סיירוס.
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Dec 2 2009, 02:33 PM
[b]
[color=blue][b]yossi[/b]
"אוקיי," אומר אנטיי וממשיך "לפני כ3 שנים כשהעיר עוד הייתה שלמה, היו בעיר ארבעה משפחות פוקימונים נדירים שחיו, אני ראיקו וסוויקון בניהם. ואז החליטו מספר ארכיאולוגים לחקור את היהלום שמסמל את השלום בין הנדירים ובכך פרץ ויכוח בנינו לבין הציפורים האגדיים, הרבה נדירים עזבו בגלל הויכוח ונשארו רק ארבעה כשאני בניהם. לאחר מספר חודשים של התייעצות הוחלט להתנקם ולהשמיד את העיר! כן שראיתם הצלחנו עד שבאתם. רק אני ועוד 4 נדירים נשארנו פה.". מה תעשה?[/color] [/b][/quote]
''מה עושים?''
אני אומר ומביט בסיירוס ובאחרים.