-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 18 2010, 10:01 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה חושב לעצמך את זה ומשתגר אל בניין קטן יחסית מעט מטרים משם, אתה רואה שדמיטריוס הושמד, פוסידון וארס על האדמה מדממים, וקרונוס ורוני מתחילים את הקרב שלהם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחשוב לעצמי 'אם זה ימשיך ככה ננצח. האפוטקליפסיה הזאת תתחיל עוד מעט, ובנתיים נראה שהאלים האלה מפסידים, כשהמקור אפילו לא נלחם. אם זה ימשיך ככה, ננצח בקלות' ואתרחק קצת מזירת הקרב אל בית קצת יותר רחוק, כדי להימנע מפגיעות מיותרות
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 18 2010, 10:01 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה נלחם בכל הכוח עם דמיטריוס, לחרב שלך נעלמת ההילה ודמיטריוס מעיף את החרב שלך הצידה, הוא מכוון עליך את החנית ואומר, ''להתראות...האדס.'' הוא אומר, אך לפתע פגסוס שולח את הלהבה שדמיטריוס יצר אל דמיטריוס, החנית שלו נופל על הבטן שלך ופוצעת אותך באופן רציני בבטן! אתה מדמם כולך, אך דמיטריוס מתפוצץ לך מול העיניים!!!
קרונוס זז אחורה במהירות, הוא מתחיל להתעצבן ולהגיד, ''אני אהרוג אותכם, את כולכם!!!!!!!!!!!!!'' הוא אומר ורוני שולח עליו ברק, הוא מעיף את הברק אל פוסידון וזה פוגע לו בחזה, פוסידון נופל אל הרצפה ומדמם כמוך, קרונוס ורוני עומדים אחד מול השני לקרב האחרון.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"חכה רוני" אצעק ואלך אנסה לעמוד ביציבות לידו , כנגד קרונוס
ארוץ מבלי לתאם איתו ואנסה שוב ליצור חרב או חפץ אחר יותר חזק
כמו אולי גרזן ענק ולכרות את ראשו של קרונוס .
-
מצטער על העיקוב חברים! (:
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
לא.
----
אתה מעודד את רוני, אך לא נראה שזה ממש עוזר לו.
אתה רואה את סטיב נעמד, למרות הפצע הענק בבטן שלו, הוא רץ אל קרונוס ומשליך עליו חרב, קרונוס בהנפת יד פשוטה תופס את החרב ותוקע אותה בתוך בטנו של סטיב, סטיב מקיא דם וכולכם מביטים בו בחרדה, הוא נופל אל האדמה וליאו מיד מצליח לקחת אותו משם, הוא וכריס מתחילים לרפא אותו אך נראה שהוא לא יצליח להילחם.
אתה שם יד על הפצע שלך, הוא לא ממש גדול אך הוא מכאיב לך, בתזוזה מהירה אתה משתגר אל פרש אפוקליפסה אחד, אתה מנסה להוציא אותו מריכוז או להרוג אותו, אך המחסום מעיף אותך משם.
אתה מרכז את כל כוחות המים שלך, בגל אדיר אתה מצליח לשבור את המחסום של המקור ולהרוג פרש אפוקליפסה אחד!!!
''לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' צועק המקור וזז משם במהלומת אש אדירה, הפרשים האחרים נשרפים לך מול העיניים לאחר-מכן.
אתה מרגיש חסר כוחות, אתה נופל אל האדמה ורק העיניים שלך בפעולה, אתה מסתכל על רוני וקרונוס.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]לוגן בלק-
העוזר שלך צוחק ואומר, ''הם נמצאים בקרב נגד הטיטאנים, ארבעת פרשי האפוקליפסה והמקור הגדול...'' הוא אומר ומסתכל עליך, ''אתה זוכר את הצל? הכוח האדיר שנמצא באחוזת האליוול? רבים ניסו לקחת אותו, כגון בלאתזור וזאנקו, אולי תנסה גם אתה?'' הוא אומר ומחייך חיוך שטני.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
קרונוס מתקרב אליך, אך סטיב מפתיע אותו ומשבש את התוכנית שלך, קרונוס זז הצידה וסטיב זורק עליו חרב, קרונוס תופס את החרב ותוקע בסטיב את החרב בבטנו, הוא מתחיל להקיא דם ומתעלף, ליאו וכריס מיד לוקחים אותו רחוק משם ומרפאים אותו, אך נראה שהוא לא יצליח להילחם.
בנתיים, אתה רואה את ברנדון ומפייר מנסה לשבור את המחסום של המקור, הוא לבסוף מצליח ומצליח להרוג פרש אפוקליפסה אחד!!
''לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' צועק המקור וזז משם במהלומת אש אדירה, הפרשים האחרים נשרפים שם לאחר-מכן. ברנדון ומפייר מתעלף גם הוא שם.
קרונוס מחייך אליך ואומר, ''עכשיו זה רק אני ואתה, אני אראה לך מה אני שווה!!!!!!!!!!'' הוא אומר וסערה ענקית מתחוללת לפתע, רעידת אדמה מתחיל ובניינים ממשיכים לקרוס.[/b][/color][/SIZE]
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
אתה רואה את האירועים מרחוק, סטיב קיבל חרב לביטנו מקרונוס והוא מתעלף, ברנדון ומפייר הצליח לחדור את המחסום של המקור, והצליח לחסל פרש אפוקליפסה אחד!! המזימה של המקור חוסלה, המקור צועק ''לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' וזז משם במהלומת אש אדירה, פרשי האפוקליפסה נשרפים שם וברנדון ומפייר מתעלף לו בזירה.
אתה מפחד, אבל אתה רואה שקרונוס ורוני היחידים שעוד על הרגליים והם מתכוננים לקרב האחרון שלהם.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה רץ אל קרונוס, רוני מנסה ליצור מהלך אך אתה מפריע לו וזורק חרב על קרונוס, קרונוס תופס את החרב בקלות ומכניס לך אותה לבטן, אתה מרגיש נורא, אתה מקיא המון דם ומתעלף על המקום.
אתה לא יודע מה קורה, לבסוף אתה מתעורר רחוק מזירת הקרב, ליאו וכריס מרפאים אותך, ''הכל בסדר סטיב?'' כריס שואל.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 03:53 AM
[b]
קרונוס מתקרב אליך, אך סטיב מפתיע אותו ומשבש את התוכנית שלך, קרונוס זז הצידה וסטיב זורק עליו חרב, קרונוס תופס את החרב ותוקע בסטיב את החרב בבטנו, הוא מתחיל להקיא דם ומתעלף, ליאו וכריס מיד לוקחים אותו רחוק משם ומרפאים אותו, אך נראה שהוא לא יצליח להילחם.
בנתיים, אתה רואה את ברנדון ומפייר מנסה לשבור את המחסום של המקור, הוא לבסוף מצליח ומצליח להרוג פרש אפוקליפסה אחד!!
''לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' צועק המקור וזז משם במהלומת אש אדירה, הפרשים האחרים נשרפים שם לאחר-מכן. ברנדון ומפייר מתעלף גם הוא שם.
קרונוס מחייך אליך ואומר, ''עכשיו זה רק אני ואתה, אני אראה לך מה אני שווה!!!!!!!!!!'' הוא אומר וסערה ענקית מתחוללת לפתע, רעידת אדמה מתחיל ובניינים ממשיכים לקרוס.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אולי כבר תעלם מפה?!" אצרח ואשלח עליו סופרת שלג,ברקים ורעמים ואתפח מתחתיו הר געש עצום בגודלו ואז אשלח עליו גל צונאמי עצום שיטבע וימות!
><
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 04:53 AM
אתה רואה את האירועים מרחוק, סטיב קיבל חרב לביטנו מקרונוס והוא מתעלף, ברנדון ומפייר הצליח לחדור את המחסום של המקור, והצליח לחסל פרש אפוקליפסה אחד!! המזימה של המקור חוסלה, המקור צועק ''לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' וזז משם במהלומת אש אדירה, פרשי האפוקליפסה נשרפים שם וברנדון ומפייר מתעלף לו בזירה.
אתה מפחד, אבל אתה רואה שקרונוס ורוני היחידים שעוד על הרגליים והם מתכוננים לקרב האחרון שלהם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחשוב לעצמי 'לא נורא, נשאר שם רק עוד אל אחד, וגם אם קרונוס יובס, המקור עדיין יכול להילחם. אני רק צריך לוודא שאני לא אפגע, כבר ראיתי שאין לי סיכוי מולם ושהם מסוכנים מאוד' ואדרך כדי שבמקרה הצורך אוכל להתרחק במהירות ולהימנע מפגיעה מיותרת
-
[b]
העוזר שלך צוחק ואומר, ''הם נמצאים בקרב נגד הטיטאנים, ארבעת פרשי האפוקליפסה והמקור הגדול...'' הוא אומר ומסתכל עליך, ''אתה זוכר את הצל? הכוח האדיר שנמצא באחוזת האליוול? רבים ניסו לקחת אותו, כגון בלאתזור וזאנקו, אולי תנסה גם אתה?'' הוא אומר ומחייך חיוך שטני.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"עכשיו שהם בקרב הזה זה יהיה תזמון מושלם. לך תשכור כמה שדים, אנחנו הולכים להשתלט על האחוזה!" אני משתגר לאחוזה. כשהשדים האחרים מגיעים אני פוקד עליהם לשמור על האחוזה ובעיקר על ספר הצללים שבמעלה הגג. אני יורד למרתף ומנסה לזמן את הצל.
-
אתה רץ אל קרונוס, רוני מנסה ליצור מהלך אך אתה מפריע לו וזורק חרב על קרונוס, קרונוס תופס את החרב בקלות ומכניס לך אותה לבטן, אתה מרגיש נורא, אתה מקיא המון דם ומתעלף על המקום.
אתה לא יודע מה קורה, לבסוף אתה מתעורר רחוק מזירת הקרב, ליאו וכריס מרפאים אותך, ''הכל בסדר סטיב?'' כריס שואל.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני קם באיטיות ואומר "אני מקווה , תודה רבה , אגב .. כוח השלוש עובד גם שאנחנו אלים ?"
ואז אקום ואחפש את קרונוס "אתה לא תצליח להתחמממקקקק!!!"
אצעק לעברו ושוב אכין חרב ענקית , ארוץ אליו ואנסה לערוף את ראשו .
אם הוא יתחמק אמשיך עם הדפת החרב לכל כיוון אפשרי בגופו .
-
[b]
לא.
----
אתה מעודד את רוני, אך לא נראה שזה ממש עוזר לו.
אתה רואה את סטיב נעמד, למרות הפצע הענק בבטן שלו, הוא רץ אל קרונוס ומשליך עליו חרב, קרונוס בהנפת יד פשוטה תופס את החרב ותוקע אותה בתוך בטנו של סטיב, סטיב מקיא דם וכולכם מביטים בו בחרדה, הוא נופל אל האדמה וליאו מיד מצליח לקחת אותו משם, הוא וכריס מתחילים לרפא אותו אך נראה שהוא לא יצליח להילחם.
אתה שם יד על הפצע שלך, הוא לא ממש גדול אך הוא מכאיב לך, בתזוזה מהירה אתה משתגר אל פרש אפוקליפסה אחד, אתה מנסה להוציא אותו מריכוז או להרוג אותו, אך המחסום מעיף אותך משם.
אתה מרכז את כל כוחות המים שלך, בגל אדיר אתה מצליח לשבור את המחסום של המקור ולהרוג פרש אפוקליפסה אחד!!!
''לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' צועק המקור וזז משם במהלומת אש אדירה, הפרשים האחרים נשרפים לך מול העיניים לאחר-מכן.
אתה מרגיש חסר כוחות, אתה נופל אל האדמה ורק העיניים שלך בפעולה, אתה מסתכל על רוני וקרונוס.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
'יש הצלתי את כולם,עכשיו נשאר רק להרוג את קרונוס'אחשוב לי.
~~~
"ליאו וכריס שאחד מכם יטפל בי והשני בסטיב,אנחנו צריכים כמה שיותר סיכווים להצלחה עם רוני לא יצליח זה יכול לקרות שוב אז תרפאו אותי מהר!" אומר להם,ועם לא יהיה זמן אבדוק עם אני יכול להלחם.בנתיים אעודד את רוני
-
[b]מרתון לילה לבן!!!! (:[/b]
אתה מזמן ברקים, סופות שלגים ורעמים בשמיים, אך קרונוס מניף את ידיו ועוצר אותם.
אתה פותח הר געש עצום בגודלו בזירת הקרב, קרונוס נבהל אך הצונאמי שהבאת על אותו אזור כיבה את הר הגעש! קרונוס משמיד את ההר הגעש ומתחיל להתעצבן.
''עכשיו עלית לי על העצבים, אני אראה לך מה זה!!!!!!!!!'' אומר קרונוס, הוא מתחיל לצעוק והגוף שלו גודל בהדרגה, הוא מגיע לגודל עצום ומרים את רגליו כדי למחוץ אותך!!![/b][/color][/SIZE]
אתה מסתכל על הקרב של קרונוס ורוני, המקור נעלם משם בנתיים ורוני מזמן הר געש עצום, צונאמי וסופות ענקיות, קרונוס ניצל מכולם והופך את עצמו לדמות ענקית, הוא מושיט את רגליו כדי למחוץ את רוני![/b][/color][/SIZE]
''אין בעיה אדוני.'' הוא אומר ונעלם משם, אתה בנתיים עומד להישתגר לאחוזה שלהם ולפתע מופיעים שלושה צלליות של שלושה דמויות אדם עם לבוש מכובד, ''נו, זראוס, איך מתקדם המעקב אחרי המכושפים?'' אומר האמצעי.[/b][/color][/SIZE]
אתה מנסה לקום מהר, אך אתה מקבל סחרחורת ונופל שוב, הכאב בבטן עדיין מכאיב לך וליאו וכריס ממשיכים לרפאות אותך, ''לצערי סטיב, לא תוכל להילחם בנתיים, נצטרך לסמוך על רוני.. אבל התוכנית של המקור נכשלה, האפוקליפסה נעצרה.'' אומר ליאו.[/b][/color][/SIZE]
ליאו וכריס מרפאים את סטיב בנתיים, אתה רואה שקרונוס גודל לדמות ענקית והוא עוצר את הצונאמי, הר הגעש והסופות של רוני.
קרונוס מושיט את רגליו כדי למחוץ את רוני! אתה בנתיים מסתכל על הקרב ומנסה לעודד את רוני, אך כואב לך בכל הגוף.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 28 2010, 11:45 PM
[b]
ליאו וכריס מרפאים את סטיב בנתיים, אתה רואה שקרונוס גודל לדמות ענקית והוא עוצר את הצונאמי, הר הגעש והסופות של רוני.
קרונוס מושיט את רגליו כדי למחוץ את רוני! אתה בנתיים מסתכל על הקרב ומנסה לעודד את רוני, אך כואב לך בכל הגוף.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחכה שהם ירפאו אותי כדי שאוכל לעזור לרוני
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Mar 29 2010, 12:45 AM
אתה מסתכל על הקרב של קרונוס ורוני, המקור נעלם משם בנתיים ורוני מזמן הר געש עצום, צונאמי וסופות ענקיות, קרונוס ניצל מכולם והופך את עצמו לדמות ענקית, הוא מושיט את רגליו כדי למחוץ את רוני![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחשוב לעצמי 'נראה שזה הסוף שלהם. כדי לראות אם קורים עוד דברים בשדה הקרב' ואנסה לעלות לגובה שממנו אוכל לראות יותר דברים שקורים בשדה הקרב
-
[b]
''אין בעיה אדוני.'' הוא אומר ונעלם משם, אתה בנתיים עומד להישתגר לאחוזה שלהם ולפתע מופיעים שלושה צלליות של שלושה דמויות אדם עם לבוש מכובד, ''נו, זראוס, איך מתקדם המעקב אחרי המכושפים?'' אומר האמצעי.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
הטריאד אני מאמין?
אתה מנסה לקום מהר, אך אתה מקבל סחרחורת ונופל שוב, הכאב בבטן עדיין מכאיב לך וליאו וכריס ממשיכים לרפאות אותך, ''לצערי סטיב, לא תוכל להילחם בנתיים, נצטרך לסמוך על רוני.. אבל התוכנית של המקור נכשלה, האפוקליפסה נעצרה.'' אומר ליאו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אשכב על הרצפה ואנסה לנוח
"מה עם כל השאר ? מה איתם ? איזה אל נישאר להרוג ??"
אגיד ואראה מאוד סקרני .
-
אתה מחכה על האדמה, כל הגוף שלך כואב, הדם שלך ממשיך לזרום ואתה מוצא את עצמך בשלולית של דם.
לפתע, מגיע כריס בהבזק אור אליך ומתחיל לרפא אותך, ''בוא איתי ברנדון ומפייר, רוני וקרונוס עומדים להרוס את המקום מרוב העוצמה הזאת.'' אומר כריס ולוקח אותך משם, אתה מגיע ושוכב לצד סטיב, כריס מתחיל לרפא אותך ואומר, ''לצערי ברנדון, גם אתה לא תוכל להילחם בקרב הזה יותר, הגוף שלך סובל מכאבים קשים במיוחד.'' אומר כריס, אתה רואה שליאו מרפא בנתיים את סטיב.[/b][/color][/SIZE]
אתה מהבהב למגדל ענק יותר, אך הוא קורס מהעוצמה של קרונוס, אתה נופל אל האדמה ומקבל חבטה רצינית בראש, אתה מצליח לראות את כריס לוקח את ברנדון ומפייר אל המקום שבו נמצאים ליאו וסטיב, נראה שסטיב וברנדון ומפייר לא יכולים להילחם בקרב הזה יותר והם פצועים באופן חמור ביותר.
לפתע, מופיעה להבה עצומה מאחורייך, המקור הגדול והחוזה מופיעים מאחורייך, ''ברנדון רוקס..ברגע זה זראוס הגדול בפקודת הטריאד מנסה לגנוב את הצל מהאחוזה של המכושפים, אני לא אשכח את זה שלא עזרת לנו בקרב הזה.'' אומר המקור ומטיח בך כדור אש בגופך, ''אני יכול להרוג אותם בשניות, אבל אני משאיר את זה לקרונוס, להתראות לך.... אגב, תעזור לזראוס במילוי משימתו.'' אומר המקור ונעלם משם, גם החוזה נעלמת משם.[/b][/color][/SIZE]
תזכור, אתה עדיין לא בצורת זראוס, רק פונים אליך ככה.
----
''אתה לא תזרז אותנו זראוס, המקור רוצה דיווח עוד היום, אנחנו חייבים להצליח. האחווה גם מוכנה להתערב במקרה של כישלון, וברנדון רוקס שהוא שד מדרגה גבוהה יצטרף אליך כנראה, אסור לפשל! אתה הבנת אותנו?!'' אומרים הטריאד בכעס, ונעלמים משם.
אתה מהבהב אל האחוזה של המכושפים, אחרייך מגיעים שבט של שדים מהדרגה הנמוכה, והמנהיג שלהם מהרמה הגבוהה מקבל את פנייך, ''שלום לך הלורד זראוס, אנחנו לפקודתך.'' אומר המנהיג שלהם.[/b][/color][/SIZE]
אתה מנסה לנוח, וליאו מנסה להמשיך לרפא אותך, ''דמיטריוס ומטה נהרגו, רק קרונוס נשאר, והאפוקליפסה נעצרה, המקור הפסיד בקרב הזה, אבל הוא לא נפגע לצערי.'' אומר ליאו וכריס נעלם משם, כריס חוזר מיד עם ברנדון ומפייר שגם פצוע בצורה קשה, כריס מתחיל לרפא אותו ואומר שגם הוא לא יוכל להילחם בקרב הזה יותר.[/b][/color][/SIZE]
-
[b] [b]מרתון לילה לבן!!!! (:[/b]
אתה מזמן ברקים, סופות שלגים ורעמים בשמיים, אך קרונוס מניף את ידיו ועוצר אותם.
אתה פותח הר געש עצום בגודלו בזירת הקרב, קרונוס נבהל אך הצונאמי שהבאת על אותו אזור כיבה את הר הגעש! קרונוס משמיד את ההר הגעש ומתחיל להתעצבן.
''עכשיו עלית לי על העצבים, אני אראה לך מה זה!!!!!!!!!'' אומר קרונוס, הוא מתחיל לצעוק והגוף שלו גודל בהדרגה, הוא מגיע לגודל עצום ומרים את רגליו כדי למחוץ אותך!!![/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"איזה!" אומר ואגדיל גם את עצמי ואז אתפוס סרגלו ואפילו אותו לאחור ואז אזנק על ראשו בעוצמה אדירה.