-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray] אתם נמצאים במרתף בשר, מלא במדפים ובבשר של חיות שתלוי מהתקרה. על המדפים אתם רואים דבר מאוד מטריד. "זה נראה כמו גופה של בנאדם." אומר אייס, מצביע על דבר שאולי היה פעם בנאדם, אבל כל העור שלו הופשט, וחלק מהבשר שלו היה תלוי על הוו לצידו. בצד הכי רחוק של החדר, אתם רואים זוג כנפיים גדולות ולבנות, שנכרתו מגב של אינפרנל כנראה.[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606989][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray] אתם נמצאים במרתף בשר, מלא במדפים ובבשר של חיות שתלוי מהתקרה. על המדפים אתם רואים דבר מאוד מטריד. "זה נראה כמו גופה של בנאדם." אומר אייס, מצביע על דבר שאולי היה פעם בנאדם, אבל כל העור שלו הופשט, וחלק מהבשר שלו היה תלוי על הוו לצידו. בצד הכי רחוק של החדר, אתם רואים זוג כנפיים גדולות ולבנות, שנכרתו מגב של אינפרנל כנראה.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"ואנחנו עוד חשבנו שהוא חברותי"אומר .
"אתה יודע מתישהו ניצטרך להילחם בו בשביל לצאת מכאן "אומר לאייס .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]"מה זה הדבר הזה אבל?" הוא שואל אותך. "איך נהרוג אותו?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606991][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]"מה זה הדבר הזה אבל?" הוא שואל אותך. "איך נהרוג אותו?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מאיפה לי לדעת מה זה ?אולי תנסה לשרוף אותו מבפנים ?"אומר.
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray]"אני לא יכול לעשות את זה כשהוא לא מולי..." אומר אייס במבוכה..[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606994][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray]"אני לא יכול לעשות את זה כשהוא לא מולי..." אומר אייס במבוכה..[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז נצטרך לגרום לו להיות מולנו "אומר .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray]החבטות בדלת ממשיכות. "קדימה מתוקים שלי! אני רעב!" אתם שומעים אותו מלחשש מהעבר השני.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;606997][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray]החבטות בדלת ממשיכות. "קדימה מתוקים שלי! אני רעב!" אתם שומעים אותו מלחשש מהעבר השני.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מוכן ?"אשאל את אייס ואחכה לשמוע מה הוא יענה .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray] אייס מהנהן. אתם מזיזים את הרהיטים ששמתם כדי לחסום את הדלת, וזזים הצידה. הדלת נפרצת בחבטה, והיצור נכנס פנימה. "שני אינפרנלים מתוקונים... איזזזזה מעדן!" הוא מלחשש. אייס מתרכז בו כמה שניות. היצור מביט בו בהפתעה. "מתת האששששש" הוא שוב מגחך ברשעות. "זוווו המתנה שששששלי." הוא אומר, ולהבה יוצאת מגופו. "אתם לא תצליחו להרוג שד אש עם אש..." הוא צוחק עליכם. הוא משתמש בזנב הארוך שלו כדי להכשיל את אייס שנופל על הרצפה.[/COLOR][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;606860][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]לפני שאתה קופץ אתה מרגיש שוב כאילו יד בלתי נראית תופסת אותך ומושכת אותך בכוח אחורה. אתה נופל לרגליו של האיש. "מתנה! אני רוצה לדעת מה המתנה שלך!" הוא אומר. הוא מושיט את היד שלו קדימה, ונפער בכף היד שלו חור. מהחור יוצא להב שמתארך ומתארך עד שחרב שלמה יוצאת מתוך היד. החור נסגר, והוא מחזיק את החרב. "אולי אתה מתרפא?" הוא אומר. "אם כן, כנראה שלחתוך לך את היד תהיה בדיקה מספיק טובה..."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]"לחתוך את היד שלי ? בשביל מה ?" אשאל אותו ואחשוש קצת .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"פשוט, כדי לבדוק אם היא תצמח חזרה." מגחך האיש ברוע לב. הוא מניף את החרב[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607002][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray] אייס מהנהן. אתם מזיזים את הרהיטים ששמתם כדי לחסום את הדלת, וזזים הצידה. הדלת נפרצת בחבטה, והיצור נכנס פנימה. "שני אינפרנלים מתוקונים... איזזזזה מעדן!" הוא מלחשש. אייס מתרכז בו כמה שניות. היצור מביט בו בהפתעה. "מתת האששששש" הוא שוב מגחך ברשעות. "זוווו המתנה שששששלי." הוא אומר, ולהבה יוצאת מגופו. "אתם לא תצליחו להרוג שד אש עם אש..." הוא צוחק עליכם. הוא משתמש בזנב הארוך שלו כדי להכשיל את אייס שנופל על הרצפה.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אוקיי זה לא היה רעיון טוב !"אומר .
"תנסה לשלוט באש שלו !"אומר לאייס בזמן שאנסה להעסיק את השד .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray]איך בדיוק אתה מעסיק את השד XD?[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607009][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray]איך בדיוק אתה מעסיק את השד XD?[/COLOR][/spoiler][/quote]
אני גוש בשר מעופף בוא נחשוב XP
מופע חשפנות ?
-------------------------
אעפוף מסביב לשד ואנסה להיזהר מהזנב שלו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]הבגדים של אייס עולים באש, למרות שלא נראה שהוא עצמו סובל במיוחד. הוא מנסה להירגע ולכבות את האש, ולבסוף מצליח. השד מאבד בו עניין ומתחיל לנסות לתפוס אותך. התקרה לא ממש גבוהה, כך שאתה לא יכול לעוף ממש גבוה, אבל עדיין הוא לא מגיע אלייך. לאחר כמה שניות השד מוותר, וחוזר לנסות לבשל את אייס.[/COLOR][/SPOILER]