[quote=David Villa;747724]ארוין, יש חוק כזה שאומר שעם אתה לא רושם ממי יש לך אישור המשחק מוקפא ליום.
בר, בת כמה את כפרע?[/quote]
אבל רשמתי ,ברור למעלה רשמתי במשחק
"יש לי אישור מאביב".
Printable View
[quote=David Villa;747724]ארוין, יש חוק כזה שאומר שעם אתה לא רושם ממי יש לך אישור המשחק מוקפא ליום.
בר, בת כמה את כפרע?[/quote]
אבל רשמתי ,ברור למעלה רשמתי במשחק
"יש לי אישור מאביב".
למי משעמם?
[IMG]http://i35.tinypic.com/rj4okh.jpg[/IMG]
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;747727]דודי, זה לא זה. הוא רשם ממי יש לו אישור, הקטע הוא שהוא ביקש מעומר אישור ואז הוא עבר לבקש מאביב.[/QUOTE]
זה גם זה, אבל יש חוק שאומר שעם הוא לא רשם ממי הוא קיבל אישור המשחק מוקפא ליום.
[QUOTE=elbaz2008;747729]למי משעמם?[/QUOTE]
לי .(:
[QUOTE=David Villa;747733]זה גם זה, אבל יש חוק שאומר שעם הוא לא רשם ממי הוא קיבל אישור המשחק מוקפא ליום.[/QUOTE]
אבל הוא רשם, לא?
חזרתי, היי כולם.
[quote=David Villa;747733]זה גם זה, אבל יש חוק שאומר שעם הוא לא רשם ממי הוא קיבל אישור המשחק מוקפא ליום.[/quote]
רשמתי חוק
עומר אמר "תחכה בסבלנות שאני יאשר לך "
וידעתי שהוא עושה לי בכוונה
אז הלכתי לאביב
אין שום דבר פסול נגד זה
לפי מה שמור אמר לי לא O:
בכל מקרה, אני אעבור רגע על חוקי חת"מ כדי לבדוק עם יש חוק נגד מה שנדב אמר .
[QUOTE=HighDis;747738]רשמתי חוק
עומר אמר "תחכה בסבלנות שאני יאשר לך "
וידעתי שהוא עושה לי בכוונה
אז הלכתי לאביב
אין שום דבר פסול נגד זה[/QUOTE]
דווקא יש.
2.2
כל משחק תפקידים צריך לקבל אישור ממנהל פורום חת"מ בלבד, ולא מאדם בדרגה גבוהה יותר(מפקח,מנהל ראשי,מייסד), חובה לשלוח את כל המשחק ולא עלילה או טופס הרשמה בלבד.
כמו כן, כשיש שני מנהלים לפורום, אין לבקש פעמיים מאנשים שונים. אם ביקשתם מאדם והוא לא נתן אישור, אתם חייבים לבקש מאותו אדם בפעם השנייה אחרי שיפור המשחק אם אתם עדיין רוצים לפתוח אותו.
העונש: אזהרה מילולית לפותח. נעילת המשחק. אם האדם כבר ביצע את העברה בעבר, חל עליו איסור לבקש אישור למשחק לשבוע.
אלה החוקים, ובתור ראשי (לשעבר) אתה אמור לציית להם, גם אם עושים לך בכוונה או לא. אגב, מאיפה לך שהוא עשה את זה בכוונה? סה"כ הוא מנהל בפורום חת"מ, יש לו עוד מיליון משחקים לבדוק וגם ככה הלו"ז שלו עמוס בכללי.
ארוין יש חוק שאם ביקשת ממנהל אחד אז אסור לבקש מהשני..
מי רוצה להרשם למשחק שלי שישלח לי ה"פ
אבל עומר בכוונה עשה לי ..
ארוין, אביב מחובר תברר את זה איתו.
ולפי מה שנדב אומר, אין לך כלכך טעם לברר כי לא יצא לך מזה כלום...
טוב לא צריך אתכם