-
[quote]ניר
גיראטינה"טוב שאתה יודע זאת.טוב נעבור ישר לכוח המיוחד שאתן לך בעוד רגע.".גיראטינה פותח את הפה שלו ומוציא מן הפה שלו פרץ אנרגיה בצבע כחול.פרץ האנרגיה הכחול פוגע בגופך ונכנכס לתוך הגוף שלך.גיראטינה אומר"הכנסתי לך כוח מיוחד.בעוד כמה שניות תדע מה הוא הכוח שלך" [/quote]
אני רוטן בזעם ומחכה שגראטינה יגיד מה הכוח שלי
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
גיראטינה אומר לך"אוקי אגיד לך מהו הכוח שלך.הכוח שלך זה כוח בלתי נראה.תוכל להפוך לרוח בלי שאף אחד יראה אותך.בעזרת מצב רוח תוכל להיכנס דרך קירות דלתות כול מה שתרצה.מצב הרוח יעזור לך להיות רוצח חזק מאוד.אז תרצה עכשיו להפוך לרוח ולראות איך הרגשה להיות רוח?"[/COLOR][/B]
-
אגיד לו: "בכיף אחי, אבל עכשיו אני רוצה ללכת למחוז העשב האפל ולתפוס פוקימון. אתה תוכל להביא אותי לשם?"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
גיראטינה נהיה כועס מדבריך ואומר לך"הכניסה למחוזות האופל היא אסורה.אני לא מביא אף אחד לשם.רק מ שעשה מעשים מאוד קשים וחמורים.כשהוא מת הוא מגיע למחוזות האופל.אאתה לא תגיע לשם.דרך אגב עם הכוח רוח רפאים שלך תוכל להשתמש גם בכוח היסוד חשמל שלך.ותהיה רוח חשמל"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
גיראטינה נהיה כועס מדבריך ואומר לך"הכניסה למחוזות האופל היא אסורה.אני לא מביא אף אחד לשם.רק מ שעשה מעשים מאוד קשים וחמורים.כשהוא מת הוא מגיע למחוזות האופל.אאתה לא תגיע לשם.דרך אגב עם הכוח רוח רפאים שלך תוכל להשתמש גם בכוח היסוד חשמל שלך.ותהיה רוח חשמל" [/quote]
אני אומר לגיראטינה: "רצחתי 7000 אנשים, הבאתי עוד 3000 לכלא ועשיתי מעשים יותר מחמורים ואתה לא נותן לי להכנס למחוזות האופל?!" אגיד בכעס על גיראטינה ואז אומר שוב: "תביא אותי לכניסה למחוזות האופל, משם אני יסתדר."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
גיראטינה אומר לך"שקרן לא רצחת 7000 אנשים.רצחת הרבה פחות.חשבתי שאתה אמור לדעת את הכניסה למחוזות האופל.הרי אתה יודע את הסיפור על 6 המחוזות?.טוב אגיד לך איך נכנכסים.כדי להיכנס למחוזות האופל עליך לעשות מעשים חמורים מאוד כשאתה בחיים וכשאתה מת אתה מגיע ישירות למחות האופל.אל תנסה להתאבד עכשיו כ תגיע ישירות לגן עדן"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
גיראטינה אומר לך"שקרן לא רצחת 7000 אנשים.רצחת הרבה פחות.חשבתי שאתה אמור לדעת את הכניסה למחוזות האופל.הרי אתה יודע את הסיפור על 6 המחוזות?.טוב אגיד לך איך נכנכסים.כדי להיכנס למחוזות האופל עליך לעשות מעשים חמורים מאוד כשאתה בחיים וכשאתה מת אתה מגיע ישירות למחות האופל.אל תנסה להתאבד עכשיו כ תגיע ישירות לגן עדן" [/quote]
אני זועם על גיראטינה בעודי משגר ברקים מגבי. אני מוציא את מאמאסווין ומאנצ'לקס ואומר להם: "מנצ'לקס קרן קרח על גיראטינה, מאמאסווין רסיסי קרח." אני אומר לגאריטינה: "אני לא נמצא בעולם שמעבר עכשיו?, בעולם של המתים? ברור שאני כן, בצד השני יש מתים. אז נותר לי לעשות מעשה חמור" אני מתכופף כדי לתת למאנצ'לקס ומאמאסווין לתקוף
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה יורה ברקים לעבר גיראטינה.גיראטינה ממתחמק בקלות מן הברקים.אתה מוציא את מאמאסווין ואת מנצ'לקאס החוצה.מנצ'לקאס ומאסווין יוצאים החוצה ותוקפים בקרן קרח ורסיסי קרח את גיראטינה.גיראטינה מתחמק משני התקפות בקלות ואז הוא תוקף בזעם דרקון.זעם הדרקון פוגע במנצלקאס ובמאמסווין ומביס אותם.גיראטינה אומר לך"תיזהר אני חזק מאוד"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה יורה ברקים לעבר גיראטינה.גיראטינה ממתחמק בקלות מן הברקים.אתה מוציא את מאמאסווין ואת מנצ'לקאס החוצה.מנצ'לקאס ומאסווין יוצאים החוצה ותוקפים בקרן קרח ורסיסי קרח את גיראטינה.גיראטינה מתחמק משני התקפות בקלות ואז הוא תוקף בזעם דרקון.זעם הדרקון פוגע במנצלקאס ובמאמסווין ומביס אותם.גיראטינה אומר לך"תיזהר אני חזק מאוד" [/quote]
אני אומר לגיראטינה: "אני ארצה לחזור לכאן אחרי שאעשה מעשה חמור." ואז אצא מהעולם הזה.
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
גיראטינה אומר לך"בהצלחה במעשה החמור שאתה מתכננן.אז להתראות אתה חוזר לעולם החיים ברגע זה".הבזק אור מגיע ואתה רואה את עצמך בעולם החיים בדרך 2 ליד הבניין שממנו יצאת מלפני רגע.מאמאסווין מנצ'לקאס ומרשטופ חזרו לפוכדורים שלהם.אתה רואה שאתה בדרך 2 החלק שאחרי הבניין[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
גיראטינה אומר לך"בהצלחה במעשה החמור שאתה מתכננן.אז להתראות אתה חוזר לעולם החיים ברגע זה".הבזק אור מגיע ואתה רואה את עצמך בעולם החיים בדרך 2 ליד הבניין שממנו יצאת מלפני רגע.מאמאסווין מנצ'לקאס ומרשטופ חזרו לפוכדורים שלהם.אתה רואה שאתה בדרך 2 החלק שאחרי הבניין [/quote]
אלך לחפש פוקימונים סוסים ושאפגוש איש אשאל אותו: "אתה יודע איפה הקניון הגדול?"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתחיל לחפש בדרך 2 פוקימונים סוסים.אתה רואה איש עובר דרך בדרך 2.האיש אומר לך"הקניון הגדול נמצא בעיר אלקטריק.העיר האלקטריק רחוקה מאוד מפה.שם נמצא גם המכון הרביעי של מחוז המים".האיש מסיים לדבר והולך לדרכו.אתה מתחיל ללכת בדרך 2 ואתה רואה באופג את אגם ג'ינג'ר וליד האגם נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/121.png[/IMG] סטרמי ששותה את מי האגם[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מתחיל לחפש בדרך 2 פוקימונים סוסים.אתה רואה איש עובר דרך בדרך 2.האיש אומר לך"הקניון הגדול נמצא בעיר אלקטריק.העיר האלקטריק רחוקה מאוד מפה.שם נמצא גם המכון הרביעי של מחוז המים".האיש מסיים לדבר והולך לדרכו.אתה מתחיל ללכת בדרך 2 ואתה רואה באופג את אגם ג'ינג'ר וליד האגם נמצא סטרמי ששותה את מי האגם [/quote]
אני מסתכל על סטארמי ואומר לעצמי: "נעע, הוא פוקימון חלש."
אני מוציא את סלאמנס ועולה עליו, אני אומר לו: "סע בשיא המהירות לעיר אלקטריק לקניון בלי מעצורים. אם אתה רואה בליזיקן בדרך תדאה למטה ותשתמש עליו בתעופה כי אני רוצה לתפוס אותו, ברור?"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתעלם מן הסטרמי ששותה את המים של אגם ג'ינגג'ר.אתה מוציא את סאלאמנס מהפוכדור שלו.סאלאמנס יוצא מהפוכדור שלו.אתה עולה על סאלאמנס והוא מתחיל לעוף באוויר לעבר העיר אלקטריק.כשסאלאמנס עף מעל אגם ג'ינג'ר כוח מגנטי חזק מושך אותכם למטה.סאלאמנס ואתה נופלים לתוך אגם ג'ינג'ר.אתה רואה צללית של יצור לא מזוה ששוחה באגם לעברכם[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Tsubasa;996964][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="DarkOrange"]תומר
אתה בוק בפוקידע על גיראטינה ואומר לך"גיראטינה יש לחו שני צורות.הוא יכול לדבר בשפת בני האדם.סוגו רוח ודרקון.".גיראטינה אומר לך"אתה כאן בשביל שאתן לך כוחות חזקים מאוד שיעזרו לך בהמשך המסע.אך לפני זה עלי לספר לך משהו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אם זה על שלושת המחוזות האפלים אז אני מכיר אותם...אבל ספר לי..."אומר לו