-
[quote=~The KoDaK~;1061754][COLOR=green]אייס[/COLOR]
[COLOR=green]"היי..אני ויקטוריה..אבל תקרא לי ויק ! " היא אומרת ומחייכת, "הקורפיש הזה שלך?" היא שואלת.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה עונה לה שעוד לא, אך שהוא אולי יהיה שלך.[/COLOR]
[COLOR=green]אתה לובש את החולצה ואז זורק על קורפש פוכדור בשמחה:[/COLOR]
[COLOR=green]נדנוד ימינה..נדנוד שמאלה..נדנוד נוסף ימינה..והוא עוצר..תפסת קורפיש ![/COLOR]
[COLOR=green]אתה בודק אותו בפוקדע:[/COLOR]
[CENTER][COLOR=green][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/corphish.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=green]קורפיש[/COLOR]
[COLOR=green]הפוקימון הבריון (כמה שזה מוזר..:tiresome:)[/COLOR]
[COLOR=green]ברגע שהוא תופס משהו עם מצבטיו,הוא לא ירפה לא משנה מה,הוא קשוח מהסיבה שהם יכולים לשגשג בכל סביבה כלשהיא.[/COLOR]
[COLOR=green]*פיפ*[/COLOR]
[COLOR=green]מין: נקבה[/COLOR]
[COLOR=green]יודעת: בועות,קשיחות,סגן אחיזה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=green]ויק מרימה את הפוכדור של קורפיש ומגישה לך אותו, "נו ? אז מה אתה עושה כאן? ובדרך לאן אתה ?" היא שואלת.[/COLOR]
[COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אין לי מושג איפה אני.. ונגיד שאמרתי שאני אייס, פשוט אני לפעמים נרשם למשחקים עם השם אייס ולפעמים עם דניס, אז אני לא תמיד שם לב..
---
"אני בדיוק נלחמתי עם קורפיש עם באגון" אענה לה "ואז שניהם נפלו לנהר ונסחפו".
"תודה" אקח את הפוקדור של קורפיש ואז אכניס אותו לחגורת הפוקדורים ואת הפוקדע לכיסי.
"זה לארי" אזרוק את הפוקדור של הלארביטר שלי "איתו התחלתי את המסע שלי כאן".
"זה טיירוג" אזרוק עוד פוקדורים "וזה טירטוג'ה".
"ואלו קורפיש ובאגון" אראה לה גם אותם "אלו פוקימונים יש לך?"
-
[quote=~The KoDaK~;1061754][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR]
[COLOR=purple]איגליבאף מצליח להשתמש בגלגל הגנה אך עדיין מבולבל, סנובר שמבולבל משתמש בעלי-תער, שמצליחים לפגוע באלג'יים,לאחר מכן סנובר יוצא מבלבול ומשתמש גם באבקת שלג שמכסה את איגליבאף כולו שלג, וגורמת לו לתחושה קרה בגוף..[/COLOR]
[COLOR=purple]ספוינק משתמש בגל פסיכו (אני יודע שהשם הזה מוזר..) ומנסה לתקוף את אלג'יים שמתחמק, אלג'יים לבסוף משתמש בבלבול ופוגע חזק בסנובר.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"איגליבאף תשתמש במתיקות,אחרי זה אם אתה עדיין מבולבל תשתמש בגלגל הגנה ואם לא תתקוף את סנובר בחבטה,אלג'יים תחמוק ותנסה להתקרב אל ספוניק כשתיהיה קרוב אליו תשתמש בבלבול."אני אומר.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754][COLOR=blue][COLOR=teal]נוקו[/COLOR]
[COLOR=teal]"מה קרה פה ?" רם שואל ואת לא מוצאת שום זכר לילדה...[/COLOR]
[COLOR=teal]רם מציע שתמשיכו בדרככם ואתם מגיעים לדרך 3.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשי? (כתוב על דרך 3 במפה, זו דרך מיוחדת )[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי.. "אני אומרת ועוד פעם מסתכלת לשם
לאחר מכן אני הולכת לדרך שלוש ומנסה לחפש משהו מעניין או פוקימונים
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754][COLOR=blue][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=olive]אליס[/COLOR]
[COLOR=olive]"לא ענית לי..ואיך קוראים לך..אולי מחר..." הוא אומר, מפהק והולך לכיוון אחד מהחדרים, אתה הולך וישן, לפתע אתה חולם משהו מוזר.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה את עצמך כלוא בתוך עולם שחור כחלחל ובצד אחד יש דארקריי שילדו שער סגול, ובצד השני קרסליה שבצידה שער לבן ורדרד, אתה מתעורר מהחלום ואתה רואה שהשותף שלך לחדר צופה בטלוויזיה לאחר שהיה במקלחת והתרענן ולובש חולצה בצבע לבן עם כמה פוכדורים שחורים עליה..[/COLOR]
[COLOR=olive]"היי..התועררת..חח..כמה זמן אתה ישן ? לך להתקלח..שנהיה מאורגנים.." הוא אומר וגומר ללבוש את החולצה.[/COLOR]
[COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR]
]
[][/COLOR][/QUOTE]
'מה היה החלום המוזר הזה?' אחשוב.
אלך אל הבחור "קוראים לי אליס, נעים מאוד." אומר לו "איך קוראים לך? ויותר חשוב מזה, אולי תרצה להיות שותף שלי למסע?"
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754]
[COLOR=darkorchid]קווין[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]*פעם הבאה שיהיה מצוטט ! [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]*להבא תגובות מושקעות יותר ! [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה רואה שמהדלת יוצא זנב של פוקימון קטן, ואחריו יוצא איש שמוכר לך, "שלום לך נערי ! אתה כנראה קווין, אני צודק ? היי, אני הפרופ' של המחוז, פרופ.רובין ! " אתה רואה שהפוקימון מתקרב לכיוונך ואומר בכעס "שינ שינקס ! " נושך אותך ברגל וחוזר ליד הפרופ'.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"אני מצטער..הוא קצת שובב.." אומר הפרופ', אתה רואה שלפתע יוצא פוקימון, דמוי נמר גדול, מזכיר מעט את הפוקימון שנשך אותך ברגל, הוא יוצא וואמר לפרופ' "לאק לאקס ! " בשמחה והפרופ' מחזיר אותו לפוכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorchid][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/shinx.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxray.png[/IMG][IMG]http://www.israup.net/images/5b062913820f7aae973a719647bad8b6.bmp[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
אאוץ' הי מה עשיתי לך?
זה שינקס ולוקסרי נכון? אני אוהב מאוד פוקימוני חשמל אני מכיר כימעט את כולם.אני יתכופף ויושיט לעבר שינקס את היד ואגיד:בוא קטנצ'יק אני לא נושך או משהוא
-
[quote]יוגי
אתה מנסה להיכנס לבור אך רואה שהוא צר מדי ואתה לא מצליח להיכנס, לפתע אתה שומע קול פיצוץ ורואה מאחורייך את ריפיור עומר ומאחוריו יש את מדבר הרוחות והמעבר פתוח !
אתה רואה בפתח המערה דמויות, אתה רואה את הסנדסלאש והסנדשרו שכנראה לא רצו להשאיר ותך לבדך ורק רצו לפתוח שם את העמבר ואתה רואה עוד דמות נוספת ששואלת בקול חזק "יוגי,אתה שם?" ואתה רואה שזו אמה ולידה עומד פוקימון ענק דמוי קוף.
ריפיור רואה אתכם ומתחיל להשתמש באגרוף קרח לכיוון אחד מהסנדשרו הקטנים.
מה תעשה?
[/quote]
"אמה!אני פה!" אומר ואנופף לאמה בידי בשמחה "את יכולה לעזור לי כאן,אני חלש מדי בשביל זה.."
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1060939][COLOR=blue][B]
[B][COLOR=darkred]עידן[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]"מצטער..חלל חושך פוגע בכל מי שבזירה.." הוא אומר ומגיש לך חפץ כלשהוא שדרקראי הולך ונותן לדרומקה.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה שחלל החושך פוגע ברוסרייד ובסוובאט חזק וכמעט מעלף את סוובאט.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרומקה מוגן ע"י אור חזק שמגיע מהחפץ שלפתע האור אוזל לאט ולאט וגם החושך מתפוגג.[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרומקה משתמש בגלגל להבה ובשריפה שלפתע רוסרייק משתמש בסוג של אבקת נפץ כלשהיא, דרומקה ורוסרייד עולים בלהבות ומתעלפים, זורוארק חוזר לצורתו המקורית.[/COLOR]
[I][B]האם תודה לפרד או שתריב איתו שוב ?[/B][/I]
[I][B]האם תכעס על דרומקה שהוא הפסיד או שתעודד אותו שהוא עשה כל מה שיכל ?[/B][/I]
[I][B]האם תשמח מהניצחון ?[/B][/I][/QUOTE]
''לא נורא תודה בכל אופן היה קרב טוב פרד'',אומר לפרד מבין שהוא לא כזה רע,
אני ארוץ במהירות לדרומקה ואומר לו,''דרומקה אני גאה בך מאוד עשית עבודה טובה ונלחמת קשה,
אני מאוד גאה בך והיי תסתכל על הצד החיובי ניצחנו!'',אומר לדרומקה מחייך.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1061754]
[COLOR=darkorange]בר[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נידורן רץ לכיוון סייטר, וסייטר מתחמק ומשתמש שוב באותה המתקפה ממקודם, נידורן מצליח להתחמק ואז גם בועט בסייטר פעמיים רצוף.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הפוקדע מודיע: "נידורן למד בעיטה כפולה !"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR][/QUOTE]
"מגניב נידורן למדת מתקפה חדשה, הפעם תשתמש במיקוד אנרגיה ותמקד את האנרגיה ברגליים, ולאחר מכן תשתמש בבעיטה כפולה, שהנזק גבוהה בגלל מיקוד האנרגיה, קדימה חבר, אתה חזק תמשיך ככה" אגיד לנידורן
-
[CENTER][SIZE=6][U][B]איוונט פסח![/B][/U][/SIZE]
[B][SIZE=3]לרגל פסח החלטתי לפתוח לכם איוונט חדש !
[I]ומה יהיה באיוונט?[/I][/SIZE][/B]
[SIZE=2]-לרוב אתם תמצאו פוקימונים זוהרים מהסוגים: אבן/אדמה/לחימה[/SIZE]
[SIZE=2]-הסיכוי ללימוד הפוקימונים שלכם,מתקפות אדמה/לוחם/אבן יעלה![/SIZE]
[SIZE=2]-מי שיעבור את מדבר השמים,יזכה במתקפה חדשה לפוקימון ההתחלתי שלו! [/SIZE]
[/CENTER]
[RIGHT]
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שלואיס מצחקק לכיוונך,ואומר כאילו שקרא את מחשבותייך, "מה אתה חושב ?שאשאיר את סימיסייר שלי חשוף למתקפות מים/אדמה/אבן?חח..מה פתאום! לקח לנו שעות להתאמן על המתקפה ועכשיו ננצל את זה! קדימה סימיסייר! " ולואיס מפסיק לדבר וצופה בקרב.[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ ואתה רואה שזה לא מספיק,הקרן הסולארית עוברת את הבוץ,מרשטומפ משתמש בפעימת מים,הוא פוגע בקרן הסולארית ונוצרים אדים,לבסוף אתה רואה שרק פוקימון אחד עומד וזהו סימיסייר! [/COLOR]
[COLOR=blue]אבל מצד שני אתה לא רואה את מרשטומפ שזירה..שפתאום..אתה רואה דמות יוצאת מהשלוליות ומכוונת פעימת מים לסימסייר! סימסייר מחליק ונופל לשלוליות הבוץ,הדמות פוגעת בו עם יריית בוץ ומעלפת אותו ! [/COLOR]
[COLOR=blue]לבסוף אתה רואה שזהו מרשטומפ..[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR]
[COLOR=sienna]*אם אתה רוצה לדעת שמות,תבדוק בפוקדקס,לא סתם יש לך אותו![/COLOR]
[COLOR=sienna]בונירי לא מצליחה לצאת וממשיכה לשקוע,דה מוציאה את טדיאורסה וטוגפי שכולם ביחד (כולל דנה) מצליחים למשוך אותו החוצה,בונירי מודה לדנה ולך ושואלת את דנה אם היא יכולה להצטרף אליה,דנה מסכימה ותוך זריקת פוכדור אחד בונירי נתפסת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם ממשיכים בדרככם,אתה הולך ונתקע בקיר,אבל אתה לא רואה את הקיר! זהו קיר שקוף! אתה רואה שדנה קיבלה מכה מהקיר ונפצעה בידה..[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]*בסדר..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]*אתה בדרך 2,עומד להגיע ל3,לעיר ליונר[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"פוקימונים טובים.." אומרת ויק,מיד אחר כך היא שולפת מהחגורה שלה עוד 3 פווכדורים ואומרת "קדימה ! צאו ! "[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]ואתה רואה שמהפוכדורים שלה יוצאים:[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/finneon.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/gible.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/cherubi.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]כולם ביחד מתחילים לצעוק ואומרים במקהלה "גיב--בבי----פפפי--נננאוון--צ'רו--בבביי ! "[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה בקושי מבין מילה, ואז ויק אומרת "תקשיבו..צ'רובי.." ומצביעה על הורוד,"גיבל.." ומצביעה על הדרקון הכחול,"ופינאון.." ומצביעה על הדג,"זה אייס..הוא מאמן מתחיל..כמנו רק שאני מתאמת..בסדר? " והפוקימונים שלה מתחילים לשמוח,אתה רואה שגיבל מתחיל לדבר עם לארויטר ובאגון,אילו פיניאון עם טירטוג'ה,צ'רובי עולה עליך,וצ'ימצ'אר משחק עם טיירוג.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple]אלמוג[/COLOR]
[COLOR=purple]איגליבאף יוצא מהבלבול ומשתמש בחבטה,החבטה פוגעת בסנובר והוא מתעלף,אלג'יים וספוינק משתמשים בבלבול,אלג'יים על ספוינק וספוינק על איגליבאף,לבסוף איגליבאף גם מתעלף,וספוינק ואלג'יים נשארים בזירה.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=teal]נוקו[/COLOR]
[COLOR=teal]*~אם היית מסתכלת בדרך 3 במפה,היית רואה שיש 3 דרכים לבחירה ! תגיבי שוב !והפעם תתיחסי לדרך שבה את בוחרת!~*[/COLOR]
[COLOR=olive]"שמי טום..אממ.." הנער חושב מעט,ואומר "בסדר..אבל לך כבר להתרחץ ! יש לך ריח מסריח ! חח..סתם.." והוא מצחקק לו..[/COLOR]
[COLOR=olive]"מי הפוקימונים שלך?,עזב..תתקלח ואז תראה לי אותם.."[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]קווין[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"נכון מאוד,נערי ! " אומר הפרופ' ואתה רואה שהוא גאה בך.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"עכשיו קח את אלה.." הוא אומר ומגיש לך: פוקדקס,פוקטץ',5 פוכדורים ועוד פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"הפוכדור הבודד הזה הוא של השינקס הזה שם..הוא יהיה שותפך,תפקידך הוא לדאוג לו.." הוא אומר בשקט.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]שינקס מתקרב אלייך,שלפתע הוא מצחקק ואומר "שינ--נקסס ! " בחמידות,ואתה רואה שכמה ניצוצות שחמליים יוצאים מגופו,לפתע אתה מקבל קצת זרם ברגלך,ושינקס צוחק.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"ביי נערי ! " הפרופ' אומר וחוזר למעבדה, אתה רואה את דרך 1 בהמשך.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]"אל תדאג יוגי ! " אמה אומרת, "הגנה ואז אגרוף קרח גם אתה! " אמה אומרת בנחישות.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]איינפרייפ מגן על הסנדשרו ואז מתקיף את רייפיריור בחוזקה ומעלף אותו,הרייפיריור בורח משם,"הוא לאיטריד אתכם יותר.." אומרת אמה לסנדשרו,והם הולכים,רק סנדשרו אחד נשאר והוא מסתכל על שניכם.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkred]עידן[/COLOR]
[COLOR=darkred]דרומקה מתעודד,ונחוש לנצח בעוד קרב,אתה מבין שהוא רוצה קרב חוזר נגד רוז..[/COLOR]
[COLOR=darkred]אחת מהנציגות של האירוע קוראת לכם ושואלת אותך "מה תרצו מבין הבאים? [/COLOR]
[COLOR=darkred]שן תער- מפתח גליגר[/COLOR]
[COLOR=darkred]פעמון רוגע- עוזר לפוקימונים שמתפתחים בשמחה להתפתח מהר,כמו: ריולו,הפיני ועוד..[/COLOR]
[COLOR=darkred]ניב תער- מפתח סניזל[/COLOR]
[COLOR=darkred]אבן ירח- מפתחת פוקמונים כמו: קלאפרי,ג'יגליבאף ועוד.."[/COLOR]
[COLOR=darkred]פרד אומר "אני לא צריך את השטויות האלו..ביי בינתיים.." והוא נפרד ממכם.[/COLOR]
[COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange]בר[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נידורן מנסה להתמקד שוב,הוא ממקד את גופו,סייטר מנסה להשתמש באותו הטריק הקודם,להתקיף באמצע המיקוד,נידורן מבין את הטריק שלו,ודואג לכך שהוא לא עבוד פעמיים,הוא משתמש עליו בניקור מיד איך שהוא מגיע ופוגע בו חזק,נידורן מנסה לבעוט בסייטר,אך סייטר קופץ למרחק ומשתמש במכת כנף שמעיפה את נידורן אחורה,נידורן מנסה לקום אך מייד סייטר נעמד מולו ומכוון מספרי X ,נראה שהקרב עומד להגמר.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1062973][CENTER][SIZE=6][U][B]איוונט פסח![/B][/U][/SIZE]
[/CENTER]
[RIGHT]
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שלואיס מצחקק לכיוונך,ואומר כאילו שקרא את מחשבותייך, "מה אתה חושב ?שאשאיר את סימיסייר שלי חשוף למתקפות מים/אדמה/אבן?חח..מה פתאום! לקח לנו שעות להתאמן על המתקפה ועכשיו ננצל את זה! קדימה סימיסייר! " ולואיס מפסיק לדבר וצופה בקרב.[/COLOR]
[COLOR=blue]מרשטומפ משתמש ביריית בוץ ואתה רואה שזה לא מספיק,הקרן הסולארית עוברת את הבוץ,מרשטומפ משתמש בפעימת מים,הוא פוגע בקרן הסולארית ונוצרים אדים,לבסוף אתה רואה שרק פוקימון אחד עומד וזהו סימיסייר! [/COLOR]
[COLOR=blue]אבל מצד שני אתה לא רואה את מרשטומפ שזירה..שפתאום..אתה רואה דמות יוצאת מהשלוליות ומכוונת פעימת מים לסימסייר! סימסייר מחליק ונופל לשלוליות הבוץ,הדמות פוגעת בו עם יריית בוץ ומעלפת אותו ! [/COLOR]
[COLOR=blue]לבסוף אתה רואה שזהו מרשטומפ..[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
ניצחתי?
--------------------
אם ניצחתי אז -
"יש מרשטומפ! ניצחנו! כול הכבוד! אתה אלוף!" אגיד בשמחה לעבר מרשטומפ תוך כדי שאני רץ לחבק אותה בשמחה ואז אלך למנהיג המכון ואגיד לו:"ניצחתי אותך, מגיע לי התג נכון?."
-
"טוב בוא נלך לדרך שתיים יש קרוב לשם מכון ואולי נמצא עוד פוקימון או משהו מעניין !" אני אומרת ומתחילה לצעוד לשם ומסתכלת אל רם
~~~~~~~~~
סליחה שלא צוטטתי אבל ברצינות אין מה לצוטט
ושאלה
יש מצב בלי ציטוטים זה מאוד מקשה אליי ואני לא מצליחה שיצא לי טוב..
-
[/CENTER]
[COLOR=olive]"שמי טום..אממ.." הנער חושב מעט,ואומר "בסדר..אבל לך כבר להתרחץ ! יש לך ריח מסריח ! חח..סתם.." והוא מצחקק לו..[/COLOR]
[COLOR=olive]"מי הפוקימונים שלך?,עזב..תתקלח ואז תראה לי אותם.."[/COLOR]
[/T][/QUOTE]
תעדכן את ההחלקת אבן של ארון בבקשה
ותגיד, לדעתך אני מספיק חזק ללכת למכון?
----------------------------------------------------
אני הולך להיתרחץ.
מיד לאחר מכן אני מתלבש ומראה לו את הפוקימונים שלי, ואז אני מבקש ממנו להראות את שלו.
במידה והוא יזמין אותי לקרב (מה שכמעט תמיד קורה בעולם של פוקימון) אומר לו "אולי אחר כך, אני צריך למצוא פוקימון לחימה חזק לצוות שלי!" ואז אלך לחפש פוקימון לחימה
במידה ולא אני אלך לחפש פוקימון לחימה בכל מקרה
-
[quote=~The KoDaK~;1062973][CENTER][SIZE=6][U][B]איוונט פסח![/B][/U][/SIZE]
[B][SIZE=3]לרגל פסח החלטתי לפתוח לכם איוונט חדש ![/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][I]ומה יהיה באיוונט?[/I][/SIZE][/B]
[SIZE=2]-מי שיעבור את מדבר השמים,יזכה במתקפה חדשה לפוקימון ההתחלתי שלו! [/SIZE][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=purple]אלמוג[/COLOR]
[COLOR=purple]איגליבאף יוצא מהבלבול ומשתמש בחבטה,החבטה פוגעת בסנובר והוא מתעלף,אלג'יים וספוינק משתמשים בבלבול,אלג'יים על ספוינק וספוינק על איגליבאף,לבסוף איגליבאף גם מתעלף,וספוינק ואלג'יים נשארים בזירה.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
"אלג'יים תחפש מקום מסתור כך שספוניק לא יוכל לתקוף אותך באותו התור ואז תשתמש בנהימה כדי להפתיע את ספוניק ולהחליש לו את ההגנה לאחר מכן תשתמש בבלבול"אני אומר לאלג'ייים.
-
[/CENTER]
[COLOR=sienna]קניצ'י[/COLOR]
[COLOR=sienna]*אם אתה רוצה לדעת שמות,תבדוק בפוקדקס,לא סתם יש לך אותו![/COLOR]
[COLOR=sienna]בונירי לא מצליחה לצאת וממשיכה לשקוע,דה מוציאה את טדיאורסה וטוגפי שכולם ביחד (כולל דנה) מצליחים למשוך אותו החוצה,בונירי מודה לדנה ולך ושואלת את דנה אם היא יכולה להצטרף אליה,דנה מסכימה ותוך זריקת פוכדור אחד בונירי נתפסת.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתם ממשיכים בדרככם,אתה הולך ונתקע בקיר,אבל אתה לא רואה את הקיר! זהו קיר שקוף! אתה רואה שדנה קיבלה מכה מהקיר ונפצעה בידה..[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
הבנתי אותך
הבאסה זה שסתם זה יקח עוד יום וחצי עד שאני אראה את התשובה שלך(או למשל שבת ואז אני לא אראה את זה יומיים וחצי:P)
תגובה:
דנה מזל טוב על הבונירי החדשה, היא בהחלט יודעת להשיב טובה.
אווץ,נתקעתי באוויר רק לי זה נראה מוזר?
אבוי דנה,את נחתכת מהאוויר,זה בהחלט לא אוויר רגיל...
נבדוק את זה:
ג'ולטיק צא-תפעיל קורי עכביש על האיזור בשביל לסמן לנו איפה יש "אוויר" ואיפה באמת יש אוויר
(אני מחכה לראות מה יקרה)
הודעה פרטית-שלחתי לך הודעה פרטית ואני מחכה לדעת מה התשובה של זה:P
2) מדבר השמיים הזה-הוא דרך 6 או דרך 7?
-
[quote]יוגי
"אל תדאג יוגי ! " אמה אומרת, "הגנה ואז אגרוף קרח גם אתה! " אמה אומרת בנחישות.
איינפרייפ מגן על הסנדשרו ואז מתקיף את רייפיריור בחוזקה ומעלף אותו,הרייפיריור בורח משם,"הוא לאיטריד אתכם יותר.." אומרת אמה לסנדשרו,והם הולכים,רק סנדשרו אחד נשאר והוא מסתכל על שניכם.
מה תעשה?[/quote]
אני אתכופף אל הסנדשרו ואשאל אותו בנחמדות:"רוצה להצטרף אליי סנדשרו?"