יאיר- זה לא המשחק משל נינטנדןו.. עם אתה רוצה ללמד אותם משו תאמן
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע
Printable View
יאיר- זה לא המשחק משל נינטנדןו.. עם אתה רוצה ללמד אותם משו תאמן
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע
[QUOTE=ttrrtte;1221424]אופק-בלה משתנה לדרגוניייט ועפה למעלה באותו רגע היא מתחילה להשתמש בסופה שתי הסופות מתנגשות ויוצרות מערבולת עומה מתפרשת על כל הזירה אתה מרגיש שאתה ע,אתה נסח למערבולת!!
יאיר-תג[/QUOTE]
אני אומר לבלה שתוציא אותי מהמערבולת
[quote]
תומר-דיטו מנסה להשתנות אלב התוצאה היא מיילוטיק עם ראש של סאלאמנס!! דיטו מתעלף [/quote]
אני אקח את דיטו למרכז הפוקימונים בזמן שאומר למנהיג שנמשיך בפעם אחרת
:( לא נורא אני הולך למרפאה
אופק- בלה מוציאה אותך בלי בעיה ואתה חוזר לעמדתך
תומר- האחות ג'וי מסתכל ת על דיטו בדאגה ואומרת ''הוא חלה בדילה'' זאת מחלת דיטו נדירה מאוד ששתוקפת תינוקות דיטו. עם הוא לא יתרפא הוא ימות
יאיר-אתה מרפא
[QUOTE=ttrrtte;1221439]אופק- בלה מוציאה אותך בלי בעיה ואתה חוזר לעמדתך
תומר- האחות ג'וי מסתכל ת על דיטו בדאגה ואומרת ''הוא חלה בדילה'' זאת מחלת דיטו נדירה מאוד ששתוקפת תינוקות דיטו. עם הוא לא יתרפא הוא ימות
יאיר-אתה מרפא[/QUOTE]
איזה מתקפות יש לדרגונייט
אופק-קרן על,סופה,חפירה זעם דרקון
צריך לחכות שהם יתרפאו?
[quote]
[/quote]
אני אבדוק אם יש איזה משהו בספר שקניתי ואקווה שדיטו יהיה בסדר
[QUOTE=ttrrtte;1221444]אופק-קרן על,סופה,חפירה זעם דרקון[/QUOTE]
אני אומר לבלה להשתמש בקרן על
יאיר-לא
תומר- אתה קורא בספר-
''.... המחלה קשה מאוד וכמעט בילתי ניתנת לריפוי. עד עכשיו ידועים כ5000 דיטואים שחלו באב בגילאים 0-10 ימים רק 20 מהם שרדו. הדרך לרפ את הדיטו מהמחלה היא להשיג את ''אבן המיניה'' אבן כחולה ויפה בעלת סגולות ריפוי מיוחדות. הפעם האחרונה שבא דווח על אבן כזו הייתה לפני כ8 שנים. האבן נמצאה באזור עיר מכון הדרקון אבל כעט לא ניראה שנותרו ממנה. ולכן לכל מאמאן שדיטו שלו נדבק צריך לקוות ולהאמין...''
אופק- בלה משתמשת בקרן על ודראוגנייט מתעךל
[QUOTE=ttrrtte;1221453]יאיר-לא
תומר- אתה קורא בספר-
''.... המחלה קשה מאוד וכמעט בילתי ניתנת לריפוי. עד עכשיו ידועים כ5000 דיטואים שחלו באב בגילאים 0-10 ימים רק 20 מהם שרדו. הדרך לרפ את הדיטו מהמחלה היא להשיג את ''אבן המיניה'' אבן כחולה ויפה בעלת סגולות ריפוי מיוחדות. הפעם האחרונה שבא דווח על אבן כזו הייתה לפני כ8 שנים. האבן נמצאה באזור עיר מכון הדרקון אבל כעט לא ניראה שנותרו ממנה. ולכן לכל מאמאן שדיטו שלו נדבק צריך לקוות ולהאמין...''
אופק- בלה משתמשת בקרן על ודראוגנייט מתעךל[/QUOTE]
אני אומר לבלה שהיא עשתה עבודה טובה
אופק- בלה מאושרת מאוד ומנהיג המכון אומר ''הוכחתה את עצמך הקרב ניפסק ניצחתה!''
נמשיך מחרתיים אופק אני עדיין יגיב בשלך פשוט אין לי כוח לזה עכשיו (למשחק שלי)
[
סטיב- בסטארלי מחייך ואומר ''הזכרתי שאני כבר יודע להשתמש בזבה'' אומר ויוצא בזעם דרקון אימתני שפוגע[/quote]
אני אומר לסטארלי להשתמש במתקפת כנף על גיבל וברגע שהוא יתקרב שישתמש בזעם דרקון.
יופי אז אני ממשיך בדרך לעיר הבאה