אם הייתי עושה רק דברים שעוזרים לי, מעולם לא הייתי חי. צריכה להיות הקרבה וצריך להיות חוסר תועלת בכל פעולה שאנחנו עושים.
Printable View
אם הייתי עושה רק דברים שעוזרים לי, מעולם לא הייתי חי. צריכה להיות הקרבה וצריך להיות חוסר תועלת בכל פעולה שאנחנו עושים.
אתה מאוד אבל מאוד מחרפן אותי עם החידות האלה!
אין כאן שום חידה! דברי נאמרים כאן במפרוש!
אבל השפה זה כמו חידה
[QUOTE=LordAbizi;1226153]עם סיום הפרק של נארוטו אני מודיע בזאת שהמוח שלי כואב מאוד ושהפרק היה אחד הפרקים הסתומים ביותר בזמן האחרון (ואולי אי פעם)[/QUOTE]
דווקא חשבתי שהפילר היה טוב
אבל אני מבין לפי תגובותך שהפילר גרוע ולא שווה לבזבז תזמן שלי על הצפיה בו
חבל שהפילרים של נארוטו לא עומדים להגמר בזמן הקרוב
[QUOTE=LordAbizi;1226157]אם הייתי עושה רק דברים שעוזרים לי, מעולם לא הייתי חי. צריכה להיות הקרבה וצריך להיות חוסר תועלת בכל פעולה שאנחנו עושים.[/QUOTE]
אני לא מבין למה אתה חושב שצריך להקריב דברים בכל פעולה שאנחנו עושים..
תן לי דוגמא מחיי היומיום..
עומר-זו לא חידה, פשוט צריך להיות מטורף כמו אביזי בשביל להבין.או מתמטיקאי,שאני בחלקי כך,אך רוב רובי מוקדש לפיזיקה ותכנות.
חזרתי
[quote=Brieza;1226164]דווקא חשבתי שהפילר היה טוב
אבל אני מבין לפי תגובותך שהפילר גרוע ולא שווה לבזבז תזמן שלי על הצפיה בו
חבל שהפילרים של נארוטו לא עומדים להגמר בזמן הקרוב[/quote]
החלק היחידי שהיה נורמלי בפילר זה כשAOBA ויאמאטו באו לחלץ אותם, ולשם שינוי AOBA השתמש בטכניקה של שחפים ולא בטכניקה של עורבים. (השד יודע מה אלו בכלל הטכניקות האלו)
[quote=YuseiFudo;1226165]אני לא מבין למה אתה חושב שצריך להקריב דברים בכל פעולה שאנחנו עושים..
תן לי דוגמא מחיי היומיום..
עומר-זו לא חידה, פשוט צריך להיות מטורף כמו אביזי בשביל להבין.או מתמטיקאי,שאני בחלקי כך,אך רוב רובי מוקדש לפיזיקה ותכנות.[/quote]
כל פעולה שאתה מבצע כרוכה בסופו של דבר בהקרבה. תתעמק היטב בפעולות שאתה עושה ובסופו של דבר תגלה שרווח במקום אחד [B]מחייב[/B] הקרבה במקום אחר. אי אפשר להרוויח. תיקו אפשר לעשות רק בעולם אידיאלי. לפי חוקי התרמודינמיקה, אנחנו תמיד נפסיד.
אני נחשב בכיתה שלי לגאון בכול הקשור לביולוגיה זה עוזר לי להבין את אביזי?
אני לא יודע, אני נחשב אגרטל כשזה מגיע לביולוגיה. אני רק יודע שיש אבולוציה ושצריך לבצע דרוויניזם חברתי בבני האדם כדי שהחזקים ירדו בחלשים, ואני תומך דגול בשיטה הזו. (אם כי זה גולש למדעי החברה)
[QUOTE=LordAbizi;1226190]החלק היחידי שהיה נורמלי בפילר זה כשAOBA ויאמאטו באו לחלץ אותם, ולשם שינוי AOBA השתמש בטכניקה של שחפים ולא בטכניקה של עורבים. (השד יודע מה אלו בכלל הטכניקות האלו)
כל פעולה שאתה מבצע כרוכה בסופו של דבר בהקרבה. תתעמק היטב בפעולות שאתה עושה ובסופו של דבר תגלה שרווח במקום אחד [B]מחייב[/B] הקרבה במקום אחר. אי אפשר להרוויח. תיקו אפשר לעשות רק בעולם אידיאלי. לפי חוקי התרמודינמיקה, אנחנו תמיד נפסיד.[/QUOTE]
אני עדיין לא מבין, ולהתעמק בפעולות שלי אני לא ממש מצליח.
תן דוגמא ואני אצליח להבין.
אתה גולש בפורום פוקימון. אתה גולש בפורום פוקימון על חשבון זמן שיכולת לעשות בו משהו אחר. מכיוון שזה משהו שלא עשית, זה יכול להיות כל דבר. בטח אפשר למצוא משהו יותר טוב מלגלוש בפורום פוקימון. בחרת לגלוש בפורום פוקימון, ובכך מנעת מעצמך לבצע את כל שאר הפעולות. (זה נכון לכל פעולה, וזה גם לא ממש מה שהתכוונתי אליו אבל זה מספיק טוב).
הערה: יש להחליף את "פורום פוקימון" ל-"myforum" בכל הופעה. עדיין לא התרגלתי.
שיחקתי עכשיו במשחק אחד והגעתי מקום 2 בעולם מאלה ששלחו תניקוד שלהם לטבלה
מזל טוב
[QUOTE=Aporia;1226269]מזל טוב[/QUOTE]
אבל לצערי גיליתי שזה בטבלה של היום... :(