כשאמרתי שיש לי קצת הייתי ציני...
ועמית אני לא בבית...
Printable View
כשאמרתי שיש לי קצת הייתי ציני...
ועמית אני לא בבית...
[QUOTE=buizel שולט;1235288]כשאמרתי שיש לי קצת הייתי ציני...
ועמית אני לא בבית...[/QUOTE]
מתי תהיה בבית?
[QUOTE=Astral;1235286]הם חושבים הרבה ועושים מעט.
אתה צריך להגיד תודה שאתה לא משחק ב-TF כי ברגע שיש ליריב פחות מ-4000 הוא יכול להשתמש במשהו שנקרא "Destniy Draw" שמביא לו קלף חזק במיוחד,אתה יכול להיות עם 5 המפלצות הכי חזקות שלך,F.G.D X2,מטאל דרקנס,ארצ'פילד,ברגע שיש לו דסטני דרו אתה אוכל אותה.
לרוב זה או קלפים שמחיים קלפים אחרים או קלפים שמשמדים קלפים כמו מריור,הברי סטורם וכו'[/QUOTE]
חשבתי שיש את זה רק בטאג פורס 6.הדבר הזה לפעמיים עוזר לי לנצח אבל נראה לי הוא נותן לי לשולף אותו קלף כול הזמן."ארנב הצלה" יש לו קצת נק' התקפה אבל עם היעכולת שלו או בלי אני יכול זמן מפלצת XYZ
[quote=buizel שולט;1235284]סוף סוף התחלת לראות מחברת המוות???[/quote]
אם הדין בי, אז התחלתי וסיימתי. האנימה טובה, אבל לדעתי קוד גיאס עדיפה. מכיוון ששופטים דברים רק לפי הסיום שלהם (אין מה לעשות זה הטבע של בני האדם), אז בפירוש קוד גיאס עדיפה.
ואני עיינתי בנו"דים הראשונים שהגבתי בהם, ועכשיו אני רואה בפירוש שהתרגלו אליי.
פעם הקיום שלי בנו"ד היה זעזוע עולמי שהיו צריכים להגיב אליו בחריפות ובסלידה. עכשיו המטורף המתמטי הזה לא מפחיד איש יותר בנו"ד. חבל, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו.
[QUOTE=monster;1235290]חשבתי שיש את זה רק בטאג פורס 6.הדבר הזה לפעמיים עוזר לי לנצח אבל נראה לי הוא נותן לי לשולף אותו קלף כול הזמן."ארנב הצלה" יש לו קצת נק' התקפה אבל עם היעכולת שלו או בלי אני יכול זמן מפלצת XYZ[/QUOTE]
אני מכיר רק 3 מפלצות כאלה.
Meca Bunny,Nimble Monogma והדובדבנים האלה שיש בWC 2011.
אין לי מושג, אני הייתי בארוחה אצל סבתא...
אבל אם עוים אז עם דקים מוכנים כי אני לא מתקדם בסטורי... אולי אני אתחיל היום את הסטורי כשאני אחזור...
[QUOTE=buizel שולט;1235293]אין לי מושג, אני הייתי בארוחה אצל סבתא...
אבל אם עוים אז עם דקים מוכנים כי אני לא מתקדם בסטורי... אולי אני אתחיל היום את הסטורי כשאני אחזור...[/QUOTE]
עוד לא סיימת את המשחק?אני כבר סיימתי..
תיקון, עוד לא התחלתי את המשחק..
[quote=buizel שולט;1235295]תיקון, עוד לא התחלתי את המשחק..[/quote]
אגב, האם אתה המשכת לראות קוד גיאס? או שעדיין לא עברת את פרק 3?
[QUOTE=Vanguard;1235292]אני מכיר רק 3 מפלצות כאלה.
Meca Bunny,Nimble Monogma והדובדבנים האלה שיש בWC 2011.[/QUOTE]
לא מכיר
הנה הקלף שאמרתי
[url]http://yugioh.wikia.com/wiki/Rescue_Rabbit[/url]
[QUOTE=buizel שולט;1235295]תיקון, עוד לא התחלתי את המשחק..[/QUOTE]
ואתה עוד אומר לי שאתה רוצה לחכות לי כשנגיע לאותה נקודה בסטורי...
טוב נעשה רנטאל דק אוקיי?
[quote=monster;1235290]חשבתי שיש את זה רק בטאג פורס 6.הדבר הזה לפעמיים עוזר לי לנצח אבל נראה לי הוא נותן לי לשולף אותו קלף כול הזמן."ארנב הצלה" יש לו קצת נק' התקפה אבל עם היעכולת שלו או בלי אני יכול זמן מפלצת XYZ[/quote]
זה משהו קלאסי שיש מ-TF1,אם תיקח לחפיסה שלך תראה כמה קלפים מסומנים באות D,זה מסמן דסטני,וזה הקלף שאתה מקבל,ככול המצב חמור יותר ככה הקלפים יותר טוב.
אם השותף שלך [במידה ויש] משתמש בזה אתה יכול לבטל את השליפה המיוחדת ו"לתאם" עם השותף במהלך אחד [אתה שולט בו במשך מהלך אחד]
[QUOTE=Astral;1235300]זה משהו קלאסי שיש מ-TF1,אם תיקח לחפיסה שלך תראה כמה קלפים מסומנים באות D,זה מסמן דסטני,וזה הקלף שאתה מקבל,ככול המצב חמור יותר ככה הקלפים יותר טוב.
אם השותף שלך [במידה ויש] משתמש בזה אתה יכול לבטל את השליפה המיוחדת ו"לתאם" עם השותף במהלך אחד [אתה שולט בו במשך מהלך אחד][/QUOTE]
אה,מגניב אף פעם לא הצלחתי לעשות זאת
[QUOTE=LordAbizi;1235297]אגב, האם אתה המשכת לראות קוד גיאס? או שעדיין לא עברת את פרק 3?[/QUOTE]
היי היי! פרק 4! ואני עכשיו מתמקד ב3 סדרות, טרה נובה, נארוטו ואיך פגשתי את אמא.
אני לא מאמין איך אני עומד בזה אבל בדרך כלל אני רואה רק סדרה אחת עד שאני מסיים אותה ואז עובר לבאה... קשה לי לעקוב אחרי כמה..
זה היה תירוץ למה אני לא רואה את זה כרגע.. פשוט אין לי חשק לראות עכשיו אז אני רוצה לראות כשיהיה לי חשק כי אחרת אני סתם אסבול...
ככה היה לי עם נארוטו, אני רציתי לראות אבל אף פעם לא הרגשתי שזה הזמן הנכון ובזמן האחרון הרגשתי שכן ואני רואה ונהנה...
תבין מה שתבין..
[QUOTE=Vanguard;1235299]ואתה עוד אומר לי שאתה רוצה לחכות לי כשנגיע לאותה נקודה בסטורי...
טוב נעשה רנטאל דק אוקיי?[/QUOTE]
בחיים לא יצא ממני משפט כזה...
ואוקיי:)
[quote=monster;1235302]אה,מגניב אף פעם לא הצלחתי לעשות זאת[/quote]
אצלי תמיד דסטיני דרו זה מירור פורס או מונסטר ריבורן,סיימתי בינתיים את הדמויות:
יוסיי,קרו ו-וויזר.
מי כדאי לי לקחת עכשיו:
ג'ק,שרי או פרימו?