סיקורים על מה אתה עושה דניס?
Printable View
סיקורים על מה אתה עושה דניס?
[QUOTE=DareDevil;1273571]אני הייתי מנסה לעלות לניהול, אבל אני מכיר את הקהילה כאן, שלא השתפרה במשך הזמן:
הקהילה הישנה על הסיקורים שלי 'משעממים' או התעלמות מוחלטת
עם הקהילה של עכשיו אני מפחד לנסות, אולי אהפוך לstm על הפורום שארצה לנהל וככה לא אחשוש מתגובות?[/QUOTE]
המשתמשים החדשים לא שווים את ההשקעה שלי (:
מה קרה לפורום עכשיו? O.o
תנחש, על מה עשיתי סיקורים עד כה? של איזה פורום הייתי מנהל פעמיים?
מגל בגלל זה רשמתי שניים למרות שרציתי לרשום שלושה, את לא נחשב כי אתה מסתכל על כל נושא שהיה אי פם בפורום
וזה סיקורים, תמיד כיף שטופחים לך על השכם
[QUOTE=NightWalker;1273584]לילה טוב!
היה באמת כיף איתכם בחידון ובאתגר... =]
מחר אמשיך את האתגר ויהיו עוד פעילויות ממני בהמשך =][/QUOTE]
אתה חייב עוד חידונים זה כיף 3:
דרך אגב, אל תעשה את הזיהוי על משהו שלפני רגע כתבו אותו או מאותו נושא בערך, כי אז אין בעיה למצוא
[QUOTE=חמין זה נאדים;1273585]עכשיו יש לי סיכוי, אתה מתחבר רק בלילה ;) גם לי כיף נגדך, איך בא לי שדור יתחיל להפיצץ, אני רוצה תחרות. חח
אני מסתכל על כל הנושאים, פשוט לפעמים אין לי מה להגיב...[/QUOTE]
רק בלילה? אני הייתי כל היום פה (:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273587]המשתמשים החדשים לא שווים את ההשקעה שלי (:[/QUOTE]
יש את הישנים שכן שווים XD
היום רבתי בצחוק עם אלון במסן, כמו שעשית בריבים שלנו החזרת לו פי שתיים על מה שאמר לי, חשבתי עליך, פסיכולוג מדופלם XD
[QUOTE=DareDevil;1273593]יש את הישנים שכן שווים XD
היום רבתי בצחוק עם אלון במסן, כמו שעשית בריבים שלנו החזרת לו פי שתיים על מה שאמר לי, חשבתי עליך, פסיכולוג מדופלם XD[/QUOTE]
:oing:
צודק.. XD
אבל אני גם טוב בריבים מצחיקים.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273591]אתה חייב עוד חידונים זה כיף 3:
דרך אגב, אל תעשה את הזיהוי על משהו שלפני רגע כתבו אותו או מאותו נושא בערך, כי אז אין בעיה למצוא
רק בלילה? אני הייתי כל היום פה (:[/QUOTE]
וואלה? לא ראיתי...
מה העיה אם אין בעיה למצוא אותו?
חחח זה היה ממש מצחיק עם השלשולים Xd
[QUOTE=NightWalker;1273596]טוב לילה טוב,כבר חשבתי ברגע זה על כמה רעיונות לחידונים חדשים שאפתח בשבוע הבא כמו קוד צופן שזה יהיה מאוד מעניין תפזורות וכ"ד =][/QUOTE]
אני מעולה בתפזורות! יופי!
[QUOTE=DareDevil;1273593]יש את הישנים שכן שווים XD
היום רבתי בצחוק עם אלון במסן, כמו שעשית בריבים שלנו החזרת לו פי שתיים על מה שאמר לי, חשבתי עליך, פסיכולוג מדופלם XD[/QUOTE]
אבל אין הרבה מהישנים האלה, חוץ מזה כמעט אין לי זמן בכלל, יא' בכל זאת..
חח, שלח לי ציטוט או משהו, אם אין הוכחות זה לא נחשב 3:
(למה לא עובד לי ההירו אפ? זה עושה ארור בהתחברות כל הזמן, גם לך?)
[QUOTE=חמין זה נאדים;1273595]וואלה? לא ראיתי...
מה העיה אם אין בעיה למצוא אותו?[/QUOTE]
יא חצוף.
וזה כן קל יותר, אם הייתה את התשובה באותו עמוד אתה תוך שנייה מוצא אותה.. וגם אם זה מאותה הקטגוריה..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273599]אבל אין הרבה מהישנים האלה, חוץ מזה כמעט אין לי זמן בכלל, יא' בכל זאת..
יא חצוף.
וזה כן קל יותר, אם הייתה את התשובה באותו עמוד אתה תוך שנייה מוצא אותה.. וגם אם זה מאותה הקטגוריה..[/QUOTE]
לא ראית את הציטוט שפרסמתי כאן היום? אבל אז ערכתי כדי לא להעליב את אלון?
באסה.. אלון אתה זוכר מה היה רשום בו אולי?
אצלי ההירואפ עובד מעולה, תנסה לעשות את ההורדת קבצי משחק (תשאל בנושא הרשמי אולי מישהו יודע איך פותרים את זה)
לפעמים יש לי ארור, אבל אני נכנס מחדש פשוט..
[QUOTE=DareDevil;1273602]לא ראית את הציטוט שפרסמתי כאן היום? אבל אז ערכתי כדי לא להעליב את אלון?
באסה.. אלון אתה זוכר מה היה רשום בו אולי?
אצלי ההירואפ עובד מעולה, תנסה לעשות את ההורדת קבצי משחק (תשאל בנושא הרשמי אולי מישהו יודע איך פותרים את זה)
לפעמים יש לי ארור, אבל אני נכנס מחדש פשוט..[/QUOTE]
לא שמתי לב אליו.. O:
עשיתי את זה לפני שהתחלתי לשחק אבל אני אנסה שוב..
היום שיחקתי עם סייקלופס וסיימתי את מגנטו שזה דיילי (לקח לי מיליון שנה) ואז זה נתקע, מאז לא נכנס לי..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273599]אבל אין הרבה מהישנים האלה, חוץ מזה כמעט אין לי זמן בכלל, יא' בכל זאת..
יא חצוף.
וזה כן קל יותר, אם הייתה את התשובה באותו עמוד אתה תוך שנייה מוצא אותה.. וגם אם זה מאותה הקטגוריה..[/QUOTE]
ומה הבעיה עם זה? :D
לילה טוב, אני הולך לישון!
ביי!