פשוט התאהבתי באנימה של ואנגארד!!!!!
Printable View
פשוט התאהבתי באנימה של ואנגארד!!!!!
[QUOTE=~prinny;1310743]*הודעה זו נועדה על מנת לראות כמה הודעות יש לי במונה כי אני עצלן מידי כדי להכנס לפרופיל*[/QUOTE]
אתה מתכוון כמה הודעות +1
עידן! לאחר מחקר צימצמתי את מספר החשודים שלי לשניים... ומחר, זה יהיה אחד! מוחעחעחעחעחע!!!!!!!!!!!!!!!!!
חזרתי D:
לפחות עכשיו לא יודעים שאני קירא.. או שאני כן.. P:
ליאון זה קצת..
היה לי 30 דקים לפני המחיקות..
דניס, ממתי חזרת להיות מנהל ירוק..?
[QUOTE=Chopper;1310756]ליאון זה קצת..
היה לי 30 דקים לפני המחיקות..[/QUOTE]
אתה לא יודע כמה דקים יש לי, ואתה לא יודע מה הדק הכי עדיף שלי?
מאתמול
אני אגיד לך בפרטי מה האהוב עליך, אבל אין לי מושג כמה יש לך.
אתה חושב שעידן היחיד שמקבל מסרים מקירא?, אני קיבלתי ממנו והוא הצליח להסוות את זה בהודעה שקיבלתי ממך(לא כחלק מההודעה, כי רק בפעם השנייה ראיתי)
[quote=קירא] אני אומר לכולכם בקרוב מה הדק שלי ורק לנרצח [/quote]
[quote=מאסטר ליאון;1310763]אתה חושב שעידן היחיד שמקבל מסרים מקירא?, אני קיבלתי ממנו והוא הצליח להסוות את זה בהודעה שקיבלתי ממך(לא כחלק מההודעה, כי רק בפעם השנייה ראיתי)[/quote]
אני אהיה אובייקטיבי לגמרי, ואני אגיד לך שאין לי מושג מה אתה מנסה להשיג במהלך הזה.
אוקיי? 0.0
ושמע אין לי מושג, בלי להעליב לרוב אני מנצח אותך לפני שאני שם לב באיזה דק אתה משתמש..
[QUOTE=LordAbizi;1310765]אני אהיה אובייקטיבי לגמרי, ואני אגיד לך שאין לי מושג מה אתה מנסה להשיג במהלך הזה.[/QUOTE]
רציתי לעזור למישהו, מה אתה אומר על ההודעה שכתבתי בסוף העמוד הקודם
אם ככה, תעביר אליי את ההודעה בבקשה
ליאון, הקטע בחתימה שלך הוא שהוא לא רוצה לפרוש בגלל משתמש אחד, והוא רוצה בגלל זה [b]שאתה[/b] תפרוש ..
אני גם רוצה שתפרוש, אבל אתה לא צריך לשים על אף אחד.. תעשה מה שאתה רוצה, ואל תיתן לנו להפריע לך.
[quote=מאסטר ליאון;1310769]רציתי לעזור למישהו, מה אתה אומר על ההודעה שכתבתי בסוף העמוד הקודם[/quote]
בטח לא לעצמך..
מבחינתי תעשה מה שאתה רוצה, כל עוד אתה יודע בערך מה אתה רוצה...
הלכתי לאכול