סליחה?
הם אלו שרבו פה ודניס פרסם משהו בחתימה שלו שפגע בעמית...והוא קיבל באן ליום כדי להרגע ואז הוא פותח עוד משתמש...זה נראה לך הגיוני?
Printable View
סליחה?
הם אלו שרבו פה ודניס פרסם משהו בחתימה שלו שפגע בעמית...והוא קיבל באן ליום כדי להרגע ואז הוא פותח עוד משתמש...זה נראה לך הגיוני?
אוי נו תפסיקו להתבכיין, הוא הביא את זה על עצמו בסופו של דבר כי הוא החליט להתנהג כמו תינוק.. לשם שינוי אני תומך באלכס (שלא יעלה לך לראש, אה? P: )
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326416]כי החוק אומר שאם משתמש פותח עוד משתמש,שני המשתמשים שלו הם בבאן לצמיתות..
כתוב בחוקי המערכת של הפורום מעל לנעוצים...[/QUOTE]
טוב אז לא יקרה שהוא יעקוף אותי, חבל.
[QUOTE=Prince;1326415]אנשים פה הזווים , דניס היה ראשי , היטמן היה ראשי , מור היה פקח , ארווין היה פקח , כל אחד פה קיבל באן לצמיתות.[/QUOTE]
קללת ניצן חזרה לעבודXD.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326421]סליחה?
הם אלו שרבו פה ודניס פרסם משהו בחתימה שלו שפגע בעמית...והוא קיבל באן ליום כדי להרגע ואז הוא פותח עוד משתמש...זה נראה לך הגיוני?[/QUOTE]
אז עכשיו שינית לו לצמיתות? טוב חבל אבל מה זה מפריע בכלל שיש 2 משתמשים? זה מאכזב לגבי מה שקרה לדניס/איתי
הוא קיבל את מה שמגיע לו וזהו.
[QUOTE=monster;1326424]טוב אז לא יקרה שהוא יעקוף אותי, חבל.
קללת ניצן חזרה לעבודXD.[/QUOTE]
מזה הקללה הזאת?
זה לא הגיע לו אבל לפחות עשית את מה שאתה צריך לעשות
[quote=עולה אושאוט;1326428]זה לא הגיע לו אבל לפחות עשית את מה שאתה צריך לעשות[/quote]
הגיע לו מההתחלה ליום, והוא קיבל כרגע, זה לא בסדר?
הוא פתח עוד משתמש וקיבל באן לצמיתות, על פי חוק..
עשיתי את מה שאני צריך לעשות ואם משהו לא מוצא חן בעיניכם,אתם יכולים להתלונן עליי לרותם ולהגיד לו שנתתי באן לדניס בגלל שהוא פתח עוד משתמש =]
אני לא מתחרט על שום דבר ממעשיי =]
איך אנשים אוהבים אקשן כמעט 40 מחוברים
[QUOTE=Prince;1326427]מזה הקללה הזאת?[/QUOTE]
מי שניסה לעקוףך את ניצן כמו ארוין ומור קיבלו בסופו של דבר באן לצמיתות.
עכשיו הפוך מי שעוקף את ניצן מקבל באן לצמיתות כמו דניס.
יש גם את קללת אלכסXD
[QUOTE=Prince;1326415]אנשים פה הזווים , דניס היה ראשי , היטמן היה ראשי , מור היה פקח , ארווין היה פקח , כל אחד פה קיבל באן לצמיתות.[/QUOTE]
ורק אני לא הייתי כלום ועדיין חם וקיים
קללת ניצן זה מי שעובר אני ניצן מקבל באן
ליאור קיבל אותה,ארווין קיבל אותה,איתי קיבל אותה,אני קיבלתי אותה
[QUOTE=triner;1326434]ורק אני לא הייתי כלום ועדיין חם וקיים[/QUOTE]
משמע, ניהול זה חרא D:
[quote=ワンピース;1326429]הגיע לו מההתחלה ליום, והוא קיבל כרגע, זה לא בסדר?
הוא פתח עוד משתמש וקיבל באן לצמיתות, על פי חוק..[/quote]
אני יודע שזה החוק וזה לא שאני נגד זה אבל שתדעו אם אתם שמים לב לפי ה-ip של המחשב הוא יכול לפתוח משתמש אחר אבל הוא יגלוש במחשב אחר!