-
[quote=X-Drake;1363749]מה הקטע עם דמויות לול ושחלק אוהבים ככה וככה? מה שונה בהם? לא רק ה9 התקפה לזה 10 לזה?[/quote]
טוב.. מאחורי כל המשחק יש סיפור בכללי, וכל דמות לוקחת חלק קטן בסיפור, יש ערים והכל, אין תיוגים של רע וטוב.. אבל קצת ברור מה זה מה. כל אחד שונה במה שהוא מבוסס עליו בעצם, לא תראה מקק אש ולצידו חיפושית אש, וכל דמות.. זה תלוי את מי אתה אוהב ואת מי לא. אני לדוגמה לא אשחק לעולם עם השחקנית VAYNE, אני לא אוהב אותה, משהו אצלי S:
מקווה שהסברתי ת'צמי
אבל גם בתכלס יש לכל אחד מספר שונה בהתקפה והכל..
-
כמה ימים עוד אתייבש בחווה בשחור 2 ואחפש ריאולו :um_face:
-
למה לך בכלל ללכוד מדורות אחרים כשהדור החמישי מספיק גדול לעשות ממנו כמה שישיות טובות ושונות? ם:
-
כי הרקרוס סקסי, מי ירצה דור חמישי על פני הרקרוס, איזה בן אדם בדעתו השפויה ?
-
[QUOTE=Panties;1363784]כי הרקרוס סקסי, מי ירצה דור חמישי על פני הרקרוס, איזה בן אדם בדעתו השפויה ?[/QUOTE]
אני הבן השפוי שיעדיף את דור 5 על הרקררוס.
-
-
[QUOTE=Rias Gremory;1363786]אני הבן השפוי שיעדיף את דור 5 על הרקררוס.[/QUOTE]
אתה אפילו לא קרוב ללהיות שפוי.. ><"
-
בשביל הרקרוס אשחק Hgss ואהנה, אם זה Bw רוצה להינות מהדור החמישי ם:
-
[QUOTE=X-Drake;1363789]בשביל הרקרוס אשחק Hgss ואהנה, אם זה Bw רוצה להינות מהדור החמישי ם:[/QUOTE]
בשביל זה יש את אקסיו ואושאוט.
-
-
[QUOTE=X-Drake;1363789]בשביל הרקרוס אשחק Hgss ואהנה, אם זה Bw רוצה להינות מהדור החמישי ם:[/QUOTE]
יש איזה פוקימון לוחם יותר סקסי מהרקרוס? ):
-
חזרתי עכשיו עם בוהן חבושה :um_face:
-
[QUOTE=Panties;1363788]אתה אפילו לא קרוב ללהיות שפוי.. ><"[/QUOTE]
תודה לך, אני באמת לא שפוי.
למה אתה חושב שאני לא קרוב להיות שפוי?
The O- תרגיש טוב.
-
[QUOTE=Panties;1363792]יש איזה פוקימון לוחם יותר סקסי מהרקרוס? ):[/QUOTE]
אין
-
בטח שכן, מלואטה בצורת הלחימה שלה XD
אהמ אביב -.-"
[quote=X-Drake;1363749]מה הקטע עם דמויות לול ושחלק אוהבים ככה וככה? מה שונה בהם? לא רק ה9 התקפה לזה 10 לזה?[/quote]
[quote=~Cubchoo~;1363781]טוב.. מאחורי כל המשחק יש סיפור בכללי, וכל דמות לוקחת חלק קטן בסיפור, יש ערים והכל, אין תיוגים של רע וטוב.. אבל קצת ברור מה זה מה. כל אחד שונה במה שהוא מבוסס עליו בעצם, לא תראה מקק אש ולצידו חיפושית אש, וכל דמות.. זה תלוי את מי אתה אוהב ואת מי לא. אני לדוגמה לא אשחק לעולם עם השחקנית VAYNE, אני לא אוהב אותה, משהו אצלי S:
מקווה שהסברתי ת'צמי
אבל גם בתכלס יש לכל אחד מספר שונה בהתקפה והכל..[/quote]