[QUOTE=Brook;1366626]באטמן אפס אפילו כוחות על אין לו ><[/QUOTE]
יש לו את הכוח הכי טוב-כסף.
Printable View
[QUOTE=Brook;1366626]באטמן אפס אפילו כוחות על אין לו ><[/QUOTE]
יש לו את הכוח הכי טוב-כסף.
מה זה Manhua?
מה נשמע?
[QUOTE=Time_Lord;1366642]מה נשמע?[/QUOTE]
בסדר.. אני ספיציפית חושב על כמה שהראיקגה זונה D:
מנגה קוריאנית
מי ראה את 'באטמן האביר האפל'? הרגע סיימתי אותו איזה סרט טוב....
ניצחתי בפעם הראושנה בחיים שלי דק של סיקס סאמוראי.
איזה מהלך טוב היה לי-
התקפתי את המפלצת של היריב עם אוטופיה והוא הפעיל מירור פורס.כצ'יין הפעלתי את האקפט של אוטופיה וביטלתי את ההתקפה, כך המירור פורס הושמד.
תור אחרי זה זימנתי שני גאלאקסי אייז[זימנתי טווין הד דרגון מפיוצ'ר פיוז'ן שני תורות קודם] וגמרתי את המשחק.
[QUOTE=Reborn;1366649]ניצחתי בפעם הראושנה בחיים שלי דק של סיקס סאמוראי.
איזה מהלך טוב היה לי-
התקפתי את המפלצת של היריב עם אוטופיה והוא הפעיל מירור פורס.כצ'יין הפעלתי את האקפט של אוטופיה וביטלתי את ההתקפה, כך המירור פורס הושמד.
תור אחרי זה זימנתי שני גאלאקסי אייז[זימנתי טווין הד דרגון מפיוצ'ר פיוז'ן שני תורות קודם] וגמרתי את המשחק.[/QUOTE]
סיקס סמוראי מעולם לא היה דק כזה טוב (חוץ מהתקופה ששי אן היה ב3 גייטוואי היה ב3 וסמוק סינגל היה ב3)
ובנושא אחר שקצת קשור היום בבוקר מצאתי את הסיקס סמוראי שלי (במציאות) חשבתי זה נאבד לי יש שם קלפים יקרים מידי <.<
סיקס סמוראי תמיד היה שבור
[quote=Brook;1366405]נונו עם חליפה מגונדרת רוכב על אח שלו הערום
זה לא נשמע טוב[/quote]
לא.
נונו הוא גמד שרוכב על אשתו היטית D:
זה אח שלו
כולם מוזמנים לראות בעוד עשר דקות את נילס הפרק האחרון[על פי מקורותינו: אח של גיל] למען ילדותכם ונוסטלגייתכם. למי שלא יודע נילס הפך לננס כי הוא היה ילד שמתעלל בחיות ורע מאוד, ולכן גמד כישף אותו ואמר שאם לא ישתנה לא יחזור לגודלו המקורי, לכן יצא למסע בו הכיר את החיות טוב יותר ולמד להשתנות. אתמול התגלה לנילס לפני חזרתו הבייתה אחרי כל המסע, כי הגמד אמר שאם חברו האווז לא ימות, לא יחזירו לגודלו המקורי. היום נראה מה יתרחש ם:
זו בת D:
אה יש מצב שלא
[quote=X-Drake;1366663]כולם מוזמנים לראות בעוד עשר דקות את נילס הפרק האחרון[על פי מקורותינו: אח של גיל] למען ילדותכם ונוסטלגייתכם. למי שלא יודע נילס הפך לננס כי הוא היה ילד שמתעלל בחיות ורע מאוד, ולכן גמד כישף אותו ואמר שאם לא ישתנה לא יחזור לגודלו המקורי, לכן יצא למסע בו הכיר את החיות טוב יותר ולמד להשתנות. אתמול התגלה לנילס לפני חזרתו הבייתה אחרי כל המסע, כי הגמד אמר שאם חברו האווז לא ימות, לא יחזירו לגודלו המקורי. היום נראה מה יתרחש ם:[/quote]
לא, הוא תיקן אותי ואמר שהיום זה הלפני אחרון, בגלל שגם בנילס יש פרקי פילר :sunglasses:
חח.. איתי זה לא באמת אח או אחות שלו, הוא פשוט גודל אצל יטים D: