[QUOTE=Gamatatsu;1368992]אני מסתכל על הרשימה של חברי הצוות של כובעי הקש [אין לי בעיה עם ספוילרים] אני מבין מכונאי,אני מבין צלף,טבח אבל למה צריך מוזיקאי :doubt:[/QUOTE]
לופי מראש החליט שהוא רוצה שהיה מוזיקאי בצוות
Printable View
[QUOTE=Gamatatsu;1368992]אני מסתכל על הרשימה של חברי הצוות של כובעי הקש [אין לי בעיה עם ספוילרים] אני מבין מכונאי,אני מבין צלף,טבח אבל למה צריך מוזיקאי :doubt:[/QUOTE]
לופי מראש החליט שהוא רוצה שהיה מוזיקאי בצוות
כן אבל פתאום יורד לי האסימון,למה צריך אותו!
כי מוזיקאי זה הכי מעגניב P:
בשביל ההוואי, וכי לופי נודניק אני עדיין זוכר את הקטע בסביבות פרק 100 ש[COLOR="Yellow"]נאמי חולה והם מבינים שהם חייבים מישהו מ"התפקיד הזה" ולופי אשכרה אמר שהם חייבים מוזיקאי [למרות שיכול להיות שטעיתי במיקום אבל היה איזה פעם שהם היו חייבים איזה תפקיד דחוף ולופי חשב שצריך מוזיקאי][/COLOR]
עומר לא לקרוא את זה
אוקיי לא קראתי,עדיין זה מוזר לי :s
עומר זה רק אני או שהטופ שלך הוקטן בדמות? O.ם
בשביל לופי זה חשוב.
עזוב לופי [COLOR="Yellow"]גם ככה שואל כל דבר על אדמות אם בא לו לצטרף לצוות שלוXD.[/COLOR]
[b]פרק 6 במסע בעקבות הגאווה יצא[/b]
חחח ליאור זכרונות מט'רילר בארק הקטע הזה הרג אותי
נו שהשה"ם הזה יענה לי כבר >:
שלום לכולם D:
[quote=Rias Gremory;1369000]בשביל לופי זה חשוב.
עזוב לופי [COLOR=yellow]גם ככה שואל כל דבר על אדמות אם בא לו לצטרף לצוות שלוXD.[/COLOR][/quote]
למה זה בספוילר?
איתי,הורדתי 3 דמויות,את ההוא מאסוויץ',את קיריה מקרוס וורס ואת ההוא שאני לא זוכר את השם שלו מבאקה טו טסט...והוספתי דמויות חדשות,כמו לופי,[COLOR=yellow]L [/COLOR][COLOR=black][אם עוד לא הגעת לפרק 5-6 בדאת' נוט זה ספוילר] ומאסרו שבא במקום זה ששכחתי את השם שלו בסייברס [בדאטא סקווד זה קינן] וגם שיניתי את התמונות של חלק מהדמויות וגם את הסדר[/COLOR]
[QUOTE=Panties;1368825]אני אשתמש ב-Flupy Signal כדי לאותת לך לבוא ):[/QUOTE]
אני פה )):
אני יודע מי זה L, זה לא קשור
באנימה אני ב3 ובמנגה ב7, אבל זה לא קשור כי ספיילרתי לעצמי מזמן איך הוא נראה..
[QUOTE=Brook;1369003]חחח ליאור זכרונות מט'רילר בארק הקטע הזה הרג אותי
נו שהשה"ם הזה יענה לי כבר >:[/QUOTE]
לא זכור לי ששם הוא עשה זאת.
דווקא התכונתי (ספוילר מהנגה לא לקרוא) .[SPOILER] [COLOR="Yellow"]לארכ שכרגע בנהגה שלופי מנסה לצרף כל דבר שזז לצוות שלוXD.[/COLOR][/SPOILER]
עומר לא רציתי להררוס.
[quote]אני מסתכל על הרשימה של חברי הצוות של כובעי הקש [אין לי בעיה עם ספוילרים] אני מבין מכונאי,אני מבין צלף,טבח אבל למה צריך מוזיקאי [/quote]
המוזיקאי זה תפקיד בצוות בדיוק כמו טבח הוא נועד לעלות את המורל של הצוות. וכן זה חשוב.
[quote]כי מוזיקאי זה הכי מעגניב P:
בשביל ההוואי, וכי לופי נודניק אני עדיין זוכר את הקטע בסביבות פרק 100 שנאמי חולה והם מבינים שהם חייבים מישהו מ"התפקיד הזה" ולופי אשכרה אמר שהם חייבים מוזיקאי [למרות שיכול להיות שטעיתי במיקום אבל היה איזה פעם שהם היו חייבים איזה תפקיד דחוף ולופי חשב שצריך מוזיקאי]
עומר לא לקרוא את זה[/quote]
כן כי שיש לך מישהו חולה אתה פשוט רוצה שמישהו ינגן לך ~
הפרק שאתה מדבר עליו היה שהם נכנסו לאי השלג, ולופי אמר שהם צריכים רופא (צ'ופר.
לעוד מישהו יש בעיה בדף הראשי של הפורום?סוג של אותיות לא ברורות
עריכה:לא חשוב