[QUOTE=Dinoz;1415361]גריל פיצה או שמנת בצל?[/QUOTE]
פיצה.
Printable View
[QUOTE=Dinoz;1415361]גריל פיצה או שמנת בצל?[/QUOTE]
פיצה.
[QUOTE=PizzaBlaster;1415363]פיצה.[/QUOTE]
אוקיי פיצה פיצה
וואו ואני חשבתי שאני נוב S: הפסדנו לבוטים בלימוד משחק לאח שלי
[QUOTE=Dr. Pizza;1415367]וואו ואני חשבתי שאני נוב S: הפסדנו לבוטים בלימוד משחק לאח שלי[/QUOTE]
חחחחחחח לא נעים
דווקא לא כזה נורא...
חח אבל בעסה.
דר איזה רמה אתה??
שמע אם מישהו עושה פיד זה אפשרי להפסיד לבוטים של Intermediate אבל אי אפשר להפסיד לbegginers.. רק אם אתה ממש ממש גרוע.. וכך כל הקבוצה.. עשתה פיד מטורף..
[QUOTE=Dr. Pizza;1415370]דווקא לא כזה נורא...
חח אבל בעסה.
דר איזה רמה אתה??[/QUOTE]
21 אבל קיבלתי באן ל24 שעות עד 11 בבוקר בגלל שהוצאתי את הכלב שלי לטיול בזמן קרב ועשו עליי REPORT
טוב לא נורא רק 24 שעות לפחות לכלב שלי עשו טיפול שיניים וזה סוג של נקמה מאוחרת (עשו לו את זה לפניי כמה ימים)
ובשביל מה יש PBE אהה?
[QUOTE=Dinoz;1415372]21 אבל קיבלתי באן ל24 שעות עד 11 בבוקר בגלל שהוצאתי את הכלב שלי לטיול בזמן קרב ועשו עליי REPORT[/QUOTE]
חחח נשמע בעסה חח
אני עוד שניה רמה 10 P:
[QUOTE=Ilan;1415371]שמע אם מישהו עושה פיד זה אפשרי להפסיד לבוטים של Intermediate אבל אי אפשר להפסיד לbegginers.. רק אם אתה ממש ממש גרוע.. וכך כל הקבוצה.. עשתה פיד מטורף..[/QUOTE]
אבל אח שלי ממש גרוע, ושיקתי נגד נאסוס ווקונג כשאיתי הייתה סונה…
תמבין?
ערוץ הילדים ערוץ של דיסקלטים.
ראיתי את הבליביד החדש ואני רואה שהם גם מראים מה יהיה בפרק הבא (זה מה שערוץ הילדים לא עשו אי פעם לאנימה- אם זכור לי נכון).
מה שדפוק בקטע שמראים מה יהיה בפרק הבא- פשוט הראו את כל מה שיקרה בו -חסכו לנו לצופם לדעת מה יהיה בפרק הבא.
כבר ידענו לנו כל הפרק.
בקיצור הבנתם תמסר.
[QUOTE=Dinoz;1415372]21 אבל קיבלתי באן ל24 שעות עד 11 בבוקר בגלל שהוצאתי את הכלב שלי לטיול בזמן קרב ועשו עליי REPORT
טוב לא נורא רק 24 שעות לפחות לכלב שלי עשו טיפול שיניים וזה סוג של נקמה מאוחרת (עשו לו את זה לפניי כמה ימים)
ובשביל מה יש PBE אהה?[/QUOTE]
חחחחחח
pbe לבדוק דמויות, יש שם הרבה לאגים עזוב.
אתה משחק איתנו מהפורום? יש לך סקייפ?
[QUOTE=Dr. Pizza;1415375]חחח נשמע בעסה חח
אני עוד שניה רמה 10 P:
אבל אח שלי ממש גרוע, ושיקתי נגד נאסוס ווקונג כשאיתי הייתה סונה…
תמבין?[/QUOTE]
נאסוס לא כזה מאיים אם מתרחקים ממנו כשהוא עושה אולטי..
וסונה דווקא שמעתי שהיא טובה.. אבל היא סופורט.. למה אתה לוקח סופורט לשחקן חדש? סופורט נועד כדי לעזור לשחקנים אחרים.. אבל הם צריכים להיות טובים..
[QUOTE=monster;1415377]ערוץ הילדים ערוץ של דיסקלטים.
ראיתי את הבליביד החדש ואני רואה שהם גם מראים מה יהיה בפרק הבא (זה מה שערוץ הילדים לא עשו אי פעם לאנימה- אם זכור לי נכון).
מה שדפוק בקטע שמראים מה יהיה בפרק הבא- פשוט הראו את כל מה שיקרה בו -חסכו לנו לצופם לדעת מה יהיה בפרק הבא.
כבר ידענו לנו כל הפרק.
בקיצור הבנתם תמסר.[/QUOTE]
חחחח תזכיר לי מה זה אנימה?
[QUOTE=Bamba Style;1415380]חחחח תזכיר לי מה זה אנימה?[/QUOTE]
GTFO!
מי רעב?
1
[IMG]http://i49.tinypic.com/29p9q39.jpg[/IMG]
2
[IMG]http://i49.tinypic.com/fp76e9.jpg[/IMG]
3
[IMG]http://i49.tinypic.com/2s8i91w.jpg[/IMG]
אין פשוט אין על רולדין
[QUOTE=monster;1415377]ערוץ הילדים ערוץ של דיסקלטים.
כבר ידענו לנו כל הפרק.
בקיצור הבנתם תמסר.[/QUOTE] חחחחחחח איזה דבילים
[QUOTE=Bamba Style;1415378]חחחחחח
pbe לבדוק דמויות, יש שם הרבה לאגים עזוב.
אתה משחק איתנו מהפורום? יש לך סקייפ?[/QUOTE]
אז מה לעשות לא לשחק 24 שעות?
והסקייפ שלי זה dar-benudiz
השם בLOL IsseiDar
ב PBE זה IsseiDinoz
[QUOTE=Bamba Style;1415380]חחחח תזכיר לי מה זה אנימה?[/QUOTE]
אתה פשוט לא אמרת את זה
[QUOTE=Ilan;1415379]נאסוס לא כזה מאיים אם מתרחקים ממנו כשהוא עושה אולטי..
וסונה דווקא שמעתי שהיא טובה.. אבל היא סופורט.. למה אתה לוקח סופורט לשחקן חדש? סופורט נועד כדי לעזור לשחקנים אחרים.. אבל הם צריכים להיות טובים..[/QUOTE]
סונה op
דור לא, היא גם סופורט וגם יש לה קצת דמג'
ווקונג בוט ממש סקוושי דור זה לא חוכמה )):