[quote=amitlv;1459025]נמאס לי מבגרויות ):
יש לי יותר מידי ):
אין לי כוח...[/quote]
אל תדאג, תגיע לי"ב ותהיה חופשי מכ"כ הרבה מקצועות...
לי בי"ב אין לשון, היסטוריה, ספרות ומתמטיקה(כי סיימתי בי"א).
מה שיש לי זה כולה אזרחות, תנ"ך, אנגלית ופיזיקה.
Printable View
[quote=amitlv;1459025]נמאס לי מבגרויות ):
יש לי יותר מידי ):
אין לי כוח...[/quote]
אל תדאג, תגיע לי"ב ותהיה חופשי מכ"כ הרבה מקצועות...
לי בי"ב אין לשון, היסטוריה, ספרות ומתמטיקה(כי סיימתי בי"א).
מה שיש לי זה כולה אזרחות, תנ"ך, אנגלית ופיזיקה.
מישהו מתכוון לעשות את מה שביקשתי בצמ"ח?
[QUOTE=Odin Borson;1459028]מישהו מתכוון לעשות את מה שביקשתי בצמ"ח?[/QUOTE]
מה ביקשת? >.<
[quote=cho'gath;1459029]מה ביקשת? >.<[/quote]
החתימה שלי,יש בה קישורים.
לא, אף אחד לא יעשה שום דבר כי זו הדרך היחידה להחזיר את הנהלת הפורום לחושיה.
[quote=lordabizi;1459031]לא, אף אחד לא יעשה שום דבר כי זו הדרך היחידה להחזיר את הנהלת הפורום לחושיה.[/quote]
שתדע,אביזי,אתה טוב לפורום בעקיפין. בן אדם לא רוצה את מה שטוב לו,הוא רוצה או יותר נכון עושה את מה שיגרום למצב מעניין. אז בעקיפין,אתה עוזר לפורום.
ואם להתעלם מאמירות כלליות מעורפלות: המצב הוא שאף אחד פרט למנהלים לא עושה שום דבר בפורום, מה שהולך בדיוק לפי התכנית שלי. להוביל את הפורום לשיווי משקל שיגרום להתמעטות טבעית של משתמשים עד ההכחדה הבלתי נמנעת.
[quote=lordabizi;1459034]ואם להתעלם מאמירות כלליות מעורפלות: המצב הוא שאף אחד פרט למנהלים לא עושה שום דבר בפורום, מה שהולך בדיוק לפי התכנית שלי. להוביל את הפורום לשיווי משקל שיגרום להתמעטות טבעית של משתמשים עד ההכחדה הבלתי נמנעת.[/quote]
תקשיב,אם זה עוזר לך,גם אני לא עושה משהו. מעבר לתחרויות שאני מנסה ולא הכי מצליח,אני לא מתקדם בדרגה וחוץ מstm אני רואה אותי לבד שם לנצח. למה!? אני חי בעולם שבו למישהו עם &$e%$^$^ מותר להיותר פקח?! [color="white"]אני צוחק,הכול בהומור[/color]
זה בדיוק כל הקטע. אתה מנסה לעשות תחרויות, אבל לא מצליח כי אף אחד לא משתתף בהן וזה בדיוק מה שאני רוצה. אני לא מבין, כרגיל, מה אתה מנסה לטעון.
[quote=lordabizi;1459036]זה בדיוק כל הקטע. אתה מנסה לעשות תחרויות, אבל לא מצליח כי אף אחד לא משתתף בהן וזה בדיוק מה שאני רוצה. אני לא מבין, כרגיל, מה אתה מנסה לטעון.[/quote]
ואני לא מבין את הפנים שלך! סתם,אני טוען שאתה עוזר לבני אדם בהפוך. בן אדם עושה מה שרע לו כדי שיהיה לו מעניין. אתה עושה את החיים שלנו בפורום מעניינים ולמנהלים(לפחות לי) למעצבנים מאז יום מספר אחד. זה הדדי אני מניח.
[quote=odin borson;1459035]תקשיב,אם זה עוזר לך,גם אני לא עושה משהו. מעבר לתחרויות שאני מנסה ולא הכי מצליח,אני לא מתקדם בדרגה וחוץ מstm אני רואה אותי לבד שם לנצח. למה!? אני חי בעולם שבו למישהו עם &$e%$^$^ מותר להיותר פקח?! [color="white"]אני צוחק,הכול בהומור[/color][/quote]
מישהו עם מה בדיוק?
[quote=canaan;1459038]מישהו עם מה בדיוק?[/quote]
אחי,תקרא את הלבן בבקשה,הכול בהומור ביני ובין אביזי. זה כמו הומור רגיל,רק שאני צוחק והוא מנסה להתאבד.
כן, ראיתי ת'לבן
סתם עניין אותי מה הכוונה ב"&$e%$^$^" :ם
[quote=canaan;1459040]כן, ראיתי ת'לבן
סתם עניין אותי מה הכוונה ב"&$e%$^$^" :ם[/quote]
בוא נאמר שזה לא דבר רע,אבל צריך שכל הילדים ילכו לישון בשביל שאני אומר....
[quote=odin borson;1459041]בוא נאמר שזה לא דבר רע,אבל צריך שכל הילדים ילכו לישון בשביל שאני אומר....[/quote]
זהירות עקיצה: אבל אם כל הילדים ילכו לישון, איך תוכל לאמר את זה??
עם כל זה שאני אומר שיש לי doujutsu בזמן שאני משחק טניס, העיניים שלי אחרי השיעור היום נראו ממש כאילו השתמשתי בסוסנאואו במשך שעתיים רצוף מינימום.