-
[B]דניס;
[/B]שוב פעם אתה כבד? חחח
יש סביבכם עצים, דמיין לעצמך שביל בתוך יער, עם עצים. כמובן שלא מול הפרצוף שלכם, אבל מסביבכם.
---
פאנפי קופץ ומתכדרר אל תוך כדור כחלחל, מתחיל להתגלגל מאחורי אחד העצים אל עבר פנסייג'.
פנסייג' עוצר לרגע, ונראה כי שומע משהו, הוא מביט ימינה וקופץ במהרה, גורם לפאנפי לפספס אותו. "פאנ!" הוא כועס, שולח קליע זרעים אל עבר פאנפי שמתחמק במהירות.
[B]דור;[/B]
סניזל נפגעת מזנבו של הגרידוס המשתולל, ונראה כי התעייפה לגמרי.
היא קמה על רגליה וזוהרת באור לבן, שולחת מערבולת מים אל עבר גרידוס אשר לוכדת אותו.
גרידוס נתקע בתוכה, והיא מנצלת זאת לשימוש ברוח קפואה, מקפיאה אותו לגמרי ומעלפת אותו.
סניזל למדה מערבולת!
-
[QUOTE=SKULL KID;1490252][B]דור;[/B]
סניזל נפגעת מזנבו של הגרידוס המשתולל, ונראה כי התעייפה לגמרי.
היא קמה על רגליה וזוהרת באור לבן, שולחת מערבולת מים אל עבר גרידוס אשר לוכדת אותו.
גרידוס נתקע בתוכה, והיא מנצלת זאת לשימוש ברוח קפואה, מקפיאה אותו לגמרי ומעלפת אותו.
סניזל למדה מערבולת![/QUOTE]
"אהה יהההה עבודה טובה סניזל!" אני משבח אותה
"פוקדוררררררררררר צאאאאאאא" אני צועק סטייל האנימה וזורק את הפוקדור על הגרידוס
-
[QUOTE=SKULL KID;1490252][B]דניס;
[/B]שוב פעם אתה כבד? חחח
יש סביבכם עצים, דמיין לעצמך שביל בתוך יער, עם עצים. כמובן שלא מול הפרצוף שלכם, אבל מסביבכם.
---
פאנפי קופץ ומתכדרר אל תוך כדור כחלחל, מתחיל להתגלגל מאחורי אחד העצים אל עבר פנסייג'.
פנסייג' עוצר לרגע, ונראה כי שומע משהו, הוא מביט ימינה וקופץ במהרה, גורם לפאנפי לפספס אותו. "פאנ!" הוא כועס, שולח קליע זרעים אל עבר פאנפי שמתחמק במהירות.
[/QUOTE]
מה הקשר כבד
רציתי להיות בטוח איך השטח נראה כדי לנצל אותו לטובתי כדי שהקרב לא יהיה בנאלי ומשעמם כמו במשחקי פוקימון אלא אני אוכל להשקיע בו מחשבה
בשבילך רק הטובים שברעיונות שלי
טאקל זה בכלל דחיפה לא? רשמת בלימה בהתקפות
---
׳זה לא עבד׳ אחשוב ׳חבל שפספסתי את המכה בחינם הזאת של התחלת הקרב׳
״פנפי תשתמש במקהלה״ אגיד, לא בדיוק אדע מה המתקפה עושה, אך חלק מהבחירה שלי בשימוש בה היא לשם למידה
-
[QUOTE=SKULL KID;1490219][B]אייס;[/B]
טיילו חומק במהרה ממתקפת הכנף, על ידי שימוש נבון במתקפה מהירה.
לאחר מכן הוא הופך את המרדף, ומתחיל לעוף מאחורי צ'אטוט, כשכנפו הופכת לבנה.
"צ'אטוט, כנף ברזל גם אתה!" מורה ספנסר, וצ'אטוט מסתובב אל טיילו, חובט עם הכנף שלו בכנף של טיילו.
ההתנגשות מעיפה את שני הפוקימונים אחורה, והם מעופפים להם אחד מול השני.[/QUOTE]
"טיילו, תעוף למעלה, לשמיים וכשתהיה בזווית בו השמש תפריע לצ'אטוט לראות אותך, תקוף במתקפה מהירה!"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490215][CENTER][COLOR=#4b0082][B][SIZE=4]אוקייייי שלום לכם חברים, ותיקים וישנים, חדשים וטריים.[/SIZE]
[/B]אז קודם כל אספר לכם שאיות ומיסטר @AIis הגיע אל מועדון הקרב, עידכנתי אותו בדף הראשי.
[IMG]http://i.imgur.com/l4mAp07.png[/IMG]
~~~~~~~~~~~~
[B]דבר שני ולא פחות חשוב:[/B]
בקרוב מאוד נעבור 80 עמודים של AQUA AND MAGMA- THE RETURN.
אני בטוח שלחלקכם התגבשה דעה, או הערה במהלך הזמן הזה. אשמח אם תוכלו לתת את דעתכם, מה אתם אוהבים במשחק ורוצים שאמשיך והיכן הייתם רוצים שאשפר מעט.
(קרבות מהירים יותר? מפורטים יותר? דף פתיחה יותר מפורט? :))
[B]דבר אחרון:
[/B]אני נכנס לתקופת מבחנים מאוד מאוד לחוצה, אנסה למצוא את הזמן להגיב פה בכל זאת.
נסו שלא לקבל זאת כמובן מאליו כאשר אני מגיב.
[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][B]
סהר @Pikachu^4^Ever ;
[/B]פידג'י החלה לנופף בכנפיה הזעירות, יוצרת סופה קטנה אל עבר קדברה הרגוז. "קדברה, תטפל בה כבר!" מורה לו הגנב, ועיניו של קדברה זוהרות באור מכושף וכחול, ובן רגע חתכים קטנים מסתובבים לצידו- מועפים אל פידג'י הנופלת על האדמה, מתקשה ביותר להילחם. אתה מביט בחוסר אונים על השק, ורואה כי טימבור נאבק ומנסה להשתחרר, אך ללא הצלחה.
"פנ..", ממלמלת פנקין מהצד, ואז מדלגת לה- נעמדת מלפני פידג'י לבין קדברה.
"פנננננננננק!" היא קוראת, שולחת גחלת אל עבר קדברה, שנפגע ומוטח מעט אחורנית.
"פנקין!" היא קוראת שוב, ומהנהנת בראשה, מביטה אחורה ומחכה להוראות ממך. אתה מביט בה, מופתע.
[/COLOR][/QUOTE]
"פנקין?!" אני מגיב בהפתעה לנוכח העובדה שהיא נכנסה לקרב "את מוכנה להלחם איתי?" אני שואל באותו מצב מופתע בו אני שרוי "אם כך בואי נעשה את זה!" אני מכריז בקול מלא בביטחון ואש בעיניים "פנקין תשתמשי בגחלת על קדברה!" אני פוקד על פנקין בהתלהבות "פידג'י תשתמשי בסופה על המאמן של קדברה, תשחררי את טימבור!" אני מורה לפידג'י הפצועה בהיסוס רב לנוכח מצבה.
'אני חייב לדעת אילו עוד מתקפות פנקין יודעת!' אני חושב לעצמי בלחץ ושולף את הפוקידע בתקווה לקבל תשובות ממנו
-
[quote=skull kid;1490215][color=#000000]
[b]רובי @ritsuka^kun ;[/b]
אתה מתהלך עם ג'ון, מתרגש לקראת הרגע שקרב ובא. "אתה רובי, נכון?" מאמת איתך ג'ון, ואתה מהנהן.
לאחר מספר דקות הליכה אתם מגיעים אל הפרופסור, והוא מחייך חיוך גדול, "שלום לכם!" הוא מצחקק.
[/color]"אם כן, בואו נתחיל." הוא מזרז עניינים, בעודו צופה בכם מתרגשים.
"זוהי הפוקידע, מכשיר אלקטרוני הנועד לעזור למאמנים לזהות פוקימונים חדשים ברחבי המחוז, הפוקידע יודע לזהות ומביא הסבר מדוייק על כל פוקימון הידוע לנו" מסביר הפרופ', ומוציא מתיקו שני יחידות אלקטרוניות אדומות, מחלק לכם.
אתה מכניס אותה לכסך, ופרופ' בירץ' ממשיך "ואלו.. הם פוכדורים, בהם תוכלו להשתמש על מנת לתפוס פוקימונים נוספים לצוות שלכם. השימוש בהם פשוט, אם ואתם רוצים לתפוס פוקימון עליכם להחליש אותו לאחר קרב פוקימונים, ואז זריקת הפוכדור על הפוקימון להבטיח את לכידתו בפוכדור, אם הפוכדור נשבר.. ייתכן כי עליכם לעייף את הפוקימון אף יותר, אך אם הוא נעצר, ברכותיי, לכדתם פוקימון חדש. שימו לב כי לא תוכלו שיהיה עליכם יותר משישה פוקימונים באותו הזמן" מסביר הפרופסור, ומגיש לכם חמישה פוכדורים מבריקים. "וכמובן.. פוקימון התחלתי, לכל אחד מכם" מוסיף הפרופסור, ומוציא שני פוכדורים אדומים ואף גדולים יותר מן הקודמים. "זה לך ג'ון" הוא אומר ומושיט לו פוכדור, "וזה לך, רובי".
נראה כי ג'ון לא יכול לחכות עוד, וזורק את הפוכדור באוויר בהתלהבות.
"צא!" צועק ג'ון, ומהפוכדור יוצא פוקימון דמוי קופיף המתחיל לחוג ולקפץ בשמחה, ג'ון מתלהב ומחבק את הפוקימון החדש שלו.
"ובכן?" שואל הפרופסור, מביט בך.
[img]http://randompokemon.com/sprites/animated/511.gif[/img]
[/quote]
אל תגיד לי שהוא יהיה שותף שלי או משהו :x
ואם אפשר לא את הדורות החדשים אני לא מכיר ^^"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"וואו תודה פרופסור!" אומר בהתלהבות ואשחרר מהפוקדור את הפוקימון שקיבלתי ואערוך הכרות עם מה שייצא לי
-
[QUOTE=SKULL KID;1490215][COLOR=#000000][B]מליפאן @LordAbizi ;
[/B]סרסקיט מתחיל לשלוח קרן בועות אל עבר קראסטל, לא מאבד אף רגע מן הזמן הקצוב לכם.
הבועות פוגעות בקראסטל זו אחר זו, גורמות לנזק רב.
סרסקיט ממשיך לשוטט ולשלוח בועות, בעוד קראסטל מצליח להיעמד. "חורבן אבן!" מורה רוקסן, וברור כי הפעם סרסקיט לא יוכל להשתמש בסיבולת. סרסקיט ממשיך לשלוח בועות אל עבר קראסטל, לפתע אפילו נראה כי המתקפה משתנית בעודה נשלחת- הבועות מתלכדות והופכות לכדור מים קטן אשר נשלח בעוצמה אל עבר קראסטל.
קראסטל, מכין לעצמו את חורבן האבן, ומוכן כבר לירות אותו, נראה כי זה הולך להיות הסיבוב האחרון בהחלט.
"עכשיו!" קוראת רוקסן, שמורה לקראסטל לשלוח את חורבן האבן, בעוד מתקפת המים של סרסקיט נשלחת לעברו.
נוצר פיצוץ.
אבק ומים מאפפים את הזירה, ומבעד להם, ניתן לירות את שני הפוקימונים עומדים במקום, לא נעים.
האבק מתחיל לסגת, ופתאום.. קראסטל נוחת על הרצפה, תשוש ואינו יכול להילחם יותר.
"קראסטל לא יכול להילחם יותר! המנצח הוא סרסקיט, הזוכה בקרב המכון הוא המאתגר מליפאן!" אומר מרטין, זואי וטיילר נעמדים למחוא לך כפיים, סינדקוויל גם הוא מביע חיבה.
[/COLOR][/QUOTE]
אתה מנהל את העולם שלך ממש טוב. אין לי מושג איך יש לך כח לעשות את זה. ואני אומר את זה כי אני יודע שאני עושה את זה פחות טוב.
וחשבתי שהחזרתי את סינדקוויל לפוכדור בטענה שלא יזיק לו להיות בroster בכל מקרה. אבל לא חשוב.
--
"אני... וואו, הולי קראפ, זה היה ממש מותח! סרסקיט, זה היה קרב נהדר! לא ויתרת. אני ממש גאה בך. תחזור כעת, נדבר איתך ועם רהיהורן אחר כך." אני אחזיר אותו לפוכדור ואתקרב קצת לרוקסן. "זה היה ממש קרב מדהים. אם להיות הוגן, אני לא בטוח לגמרי שהגיע לי לנצח בסוף."
-
[QUOTE]לוקאס AIis ;
אתה מוציא את טורצ'יק, שמתנענע קצת ואז מסתובב, מביט עליך בחוסר הבנה,
אתה מסביר לו, והוא מהנהן, מכין את עצמו אל מול המטרות, ואתה לוחץ על הכפתור.
טורצ'יק מתחיל לירות גחלת, ולאחר מספר רגעים המטרה נשברת והמטרה אחריה נפגעת, אך לא נשברת.
טורצ'יק מתנשף מעט, ואתה לוחץ שוב על הכפתור, מאתחל את המטרות.
טורצ'יק נראה לחוץ, ושולח גחלת נוספת, הרבה פחות ממוקדת- מפספס לגמרי את המטרה.
'למה הוא נלחץ?' אתה חושב לעצמך, בעודך מביט בטורצ'יק שמאוכזב מעצמו, ומביט בך בעיניים דומעות.[/QUOTE]
אל תתייג כי אז מי שמצטט אותך גם מתייג ויש לי מלא התראות
~~
"טורצ'יק תרגע, בשביל זה אנחנו מתאמנים, תיקח נשימה עמוקה ואז תירה במטרות, ככל שתעשה את זה יותר ככה תוכל לעשות את זה יותר מהר ויותר חזק, עכשיו תנסה שוב" אומר לו ואפעיל את המטרות
-
[B]לילי @Alice ;[/B]
אתם נפרדים מאימו של שון, וכמובן שהוא גם רץ למעלה ומספר לאביו הכל, ואתם עוזבים את הבית בנפנופי שלום.
"הגיע הזמן.." את ממלמלת אל שון בלחישה, והוא מחייך, באטרפרי גם כן.
אתם מתקדמים אל עבר המכון: את, קאיטו, שון ובאטרפרי, כשלפתע את נזכרת בפוקימון החדש.
את לוחצת על כפתור הפוכדור, וממנו יוצא פוקימון די מוכר- פוקימון הכבשה, מאריפ.
לעומת זאת, צבעיה שונים לגמרי..
בחור ובת זוגו מביטים עליכם מהצד בהתפעלות, "איזה מאריפ יפהפייה!" הבחור אומר, ואת מבחינה כי אנשים בהחלט נועצים מבט במאריפ המרהיבה שלך. היא משחררת מעט ניצותות חשמליים, ונראית נבוכה.
"היי מאריפ, אני לילי המאמנת החדשה שלך" אומר לה ואלטף בעדינות את ראשה. אכניס אותה לפוקדור כדי להימנע מעוד מבטים שיביכו אותה.
כאשר נגיע אל המכון אכנס אליו ואחפש את מנהיג המכון\עובד. כאשר אמצא אחד מהם אומר "שלום, אני לילי. אני רוצה לאתגר את מנהיג המכון!"
-
[COLOR=#000000][B]דניז @דניס^זה^אני ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]דניז יא כבד תרד כבר במשקל.
חחח זה באמת משנה אם זו דחיפה או בלימה?
המשמעות תהיה זהה, זה כמו שאני אגיד לכלב שלי תשכב ואתה תגיד לשלך ארצה.. אל תעייף אותי <<< [/I][/COLOR]
[COLOR=#000000]--[/COLOR]
[COLOR=#000000]פאנפי קם על רגליו, ומתחיל לנהום בקול עוצמתי- כשהדים נשמעים מכל עבר. פאנסייג׳ מיד מניח את כפות עדיו על אוזניו, בעודו סובל מהמתקפה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא מתחיל לרוץ אל עבר פרנפי, מניף את ידו הזוהרת באור ירקרק.
[/COLOR][COLOR=#000000][B]מליפאן @LORDABIZI ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה משבח את סארסקיט, שממליח לחייך חיוך קטן לפני שאתה מחזיר אותו לפוכדור. ״ובכן. זה בהחלט היה קרב מרתק״ אומרת רוקסן בשמחה, ומתקדמת לעברך. ״קרבות כאלו הם מה שכיפי בלהיות מנהיגת מכון, תודה רבה לך על קרב נהדר!״ היא אומרת, ומחייכת. ״חכה רק רגע..״ אומרת רוקסן והולכת לכיוון היציאה מחדר הזירה, בינתיים זואי וטיילר יורדים. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״הקרב היה מדהיםםם!״ אומרת זואי, מתרגשת עבורך. ״בהחלט קרב מפתיע. סארסקיט בהחלט הפתיע עם הסיבולת הזו.. בדיוק בזמן.״ מוסיף טיילר. [/COLOR]
[COLOR=#000000]רוקסן חוזרת, כשבידיה כרית ועליה תג קטן, בצורת אבן. ״הנה לך.. תג האבן, הוכחה לכך שניצחת במכון רסטבורו."[/COLOR]
[IMG]http://vignette2.wikia.nocookie.net/pokemon-heroes/images/6/63/Stone_Badge.png/revision/latest?cb=20130323022535[/IMG][COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]לוקאס; [/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה יכול לבטל את זה בקלות. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״בטל הרשמות לאשכול זה״[/COLOR]
[COLOR=#000000]----[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מעודד את טורצ׳יק, ומנגב מעט את עיניו הדומעות. הוא מביט בך, ואתה מחייך- מחדיר בו מוטיבציה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]טורצ׳יק נעמד ואתה מפעיל את המטרות פעם נוספת, הוא עוצם את עיניו ומתכוון לשלוח גחלת אך דבר אינו קורה. הוא מנסה שוב, מתאמץ לשלוח.. כשלפתע אש חיה יוצאת מפיו, מסתובבת במהירות עצומה וגורמת לפירוק 4 מן המטרות בו זמנית, ואז נעלמת. ״וואו, טורצ׳יק שלך יודע להשתמש בסחרור אש?״ קורה הילד עם הגאבייט, מתפעל מעוצמת המתקפה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]דור @EDGAR ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה זורק פוכדור על גרידוס סטייל האנימה, והפוכדור שואב את גרידוס לתוכו ונופל על המים, צף. [/COLOR]
[COLOR=#000000]הפוכדור מתחיל להסתובב.. כשלפתע הוא נשבר והמים גועשים, הבארון יוצא ממנו עצבני, עייף אך עצבני. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״ראעעעער!״ הוא כועס, מתחיל לשעוט לעברכם.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]חחח לא בניתי שהוא יהיה שותף. [/COLOR]
[COLOR=#000000]אולי סוג של יריב. וחדשים זה יענו 5-6?[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני אשתדל כמה שפחות[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מניף את הפוכדור, בציפייה והתלהבות להגיר את מי שעתיד להיות שותפך במסע הגדול הזה. הפוכדור מפתח ואור אדום נשלח מולך, מקבל צורה של נחש. האור האדום כמאין נעלם, ובמקומו מופיע נחש קטן וסגול. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״קאנס?״ היא שואלת, מביטה סביבה וקצת מתביישת. [/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אייס @TOTODILE ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]טיילו עף באוויר קדימה, ונראה כי ספנסר שוקל האם לתקוף, ״צ׳אטוט, כנף ברזל!״ מורה הוא לבסוף, וצ׳אטוט שועט אל טיילו שנמצא למעלה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]טיילו בתגובה יורד במהירות, מאחוריו האוויר נחתך בחזקה. נראה כי שני הפוקימונים עומדים להתנגש, כשלפתע טיילו מצליח להתחמק מן המתקפה, גורם לצ׳אטוט להתבלבל לרגע. הוא מנצל את השנייה הזו, ותוקף באס אווירי מאחורה. צ׳אטוט נפגע ונופל על האדמה מעולף.
[/COLOR]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
פנקין נראת לא בטוחה, אך מהנהנת בהסכמה לשאלתך. היא תוקפת בגחלת, וקדברה מצליח להעיף אותה הצידה בעזרת שימוש באחת מהמתקפות העל חושיות שלו. "ארררג.. אם ככה, נאלץ להילחם!" טוען הגנב, ומביט לעברכם.
פידג'י לא מצליחה לקום ולתקוף, ועומדת בצד, סובלת.
אתה בינתיים מוציא את הפוקידע בזריזות, בודק כל שנתון לך על פנקין. הפוקידע מצפצף: "פנקין יודעת::: גחלת, שריטה, כוח נסתר.
"קדברה, כדור צל!" מורה הגנב, וקדברה יוצר כדור חשוך וגדול.
[B]לילי @Alice ;[/B]
את מחזירה את מאריפ הקטנה אל הפוכדור שלה, וממשיכה להתהלך אל עבר מכון העיר רסטבורו, מובילה את שון וקאיטו.
אתם מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלבסוף מגיעים אל קצה העיר, שם מוצב בניין גדול.[CENTER][IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG]
[/CENTER]
הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'מעניין מה סוג המכון' את חושבת לעצמך.
שלושתכם מתהלכים אל תוך המכון, נכנסים אל לובי ענק ואת שואלת את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את מנהיג המכון. "בהמשך המסדרון" הוא אומר, מצביע הלאה.
את מובילה את חברייך ואתם מתהלכים במסדרון.
יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו.
מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר.
האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי.
במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב.
"נעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו." רוקסן בוחנת את שניכם.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490319][COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]דור @EDGAR ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה זורק פוכדור על גרידוס סטייל האנימה, והפוכדור שואב את גרידוס לתוכו ונופל על המים, צף. [/COLOR]
[COLOR=#000000]הפוכדור מתחיל להסתובב.. כשלפתע הוא נשבר והמים גועשים, הבארון יוצא ממנו עצבני, עייף אך עצבני. [/COLOR]
[/QUOTE]
"נווו נווו מה יהיה" אני רותן ומסמן לסניזל להתחמק מהשעיטה תוך כדי שאני גם קופץ ממקומי
"טוב יאללה במלחמה אין חוקים, צאו נזליף וסוקרפי" אני אומר ומוציא את כל קבוצתי
"סניזל השתמשי ברוח קרה, נזליף השתמש בעלי תער וסקורפי השתמש בתותח קוצים עד שתכניעו את הגרידוס הזה"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490319][COLOR=#000000][B] ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]דניז יא כבד תרד כבר במשקל.
חחח זה באמת משנה אם זו דחיפה או בלימה?
המשמעות תהיה זהה, זה כמו שאני אגיד לכלב שלי תשכב ואתה תגיד לשלך ארצה.. אל תעייף אותי <<< [/I][/COLOR]
[COLOR=#000000]פאנפי קם על רגליו, ומתחיל לנהום בקול עוצמתי- כשהדים נשמעים מכל עבר. פאנסייג׳ מיד מניח את כפות עדיו על אוזניו, בעודו סובל מהמתקפה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא מתחיל לרוץ אל עבר פרנפי, מניף את ידו הזוהרת באור ירקרק.
[/COLOR][COLOR=#000000][B] ;[/[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה משבח את סארסקיט, שממליח לחייך חיוך קטן לפני שאתה מחזיר אותו לפוכדור. ״ובכן. זה בהחלט היה קרב מרתק״ אומרת רוקסן בשמחה, ומתקדמת לעברך. ״קרבות כאלו הם מה שכיפי בלהיות מנהיגת מכון, תודה רבה לך על קרב נהדר!״ היא אומרת, ומחייכת. ״חכה רק רגע..״ אומרת רוקסן והולכת לכיוון היציאה מחדר הזירה, בינתיים זואי וטיילר יורדים. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״הקרב היה מדהיםםם!״ אומרת זואי, מתרגשת עבורך. ״בהחלט קרב מפתיע. סארסקיט בהחלט הפתיע עם הסיבולת הזו.. בדיוק בזמן.״ מוסיף טיילר. [/COLOR]
[COLOR=#000000]רוקסן חוזרת, כשבידיה כרית ועליה תג קטן, בצורת אבן. ״הנה לך.. תג האבן, הוכחה לכך שניצחת במכון רסטבורו. [/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]לוקאס; [/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה יכול לבטל את זה בקלות. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״בטל הרשמות לאשכול זה״[/COLOR]
[COLOR=#000000]----[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מעודד את טורצ׳יק, ומנגב מעט את עיניו הדומעות. הוא מביט בך, ואתה מחייך- מחדיר בו מוטיבציה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]טורצ׳יק נעמד ואתה מפעיל את המטרות פעם נוספת, הוא עוצם את עיניו ומתכוון לשלוח גחלת אך דבר אינו קורה. הוא מנסה שוב, מתאמץ לשלוח.. כשלפתע אש חיה יוצאת מפיו, מסתובבת במהירות עצומה וגורמת לפירוק 4 מן המטרות בו זמנית, ואז נעלמת. ״וואו, טורצ׳יק שלך יודע להשתמש בסחרור אש?״ קורה הילד עם הגאבייט, מתפעל מעוצמת המתקפה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B] ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B];[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]חחח לא בניתי שהוא יהיה שותף. [/COLOR]
[COLOR=#000000]אולי סוג של יריב. וחדשים זה יענו 5-6?[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני אשתדל כמה שפחות[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מניף את הפוכדור, בציפייה והתלהבות להגיר את מי שעתיד להיות שותפך במסע הגדול הזה. הפוכדור מפתח ואור אדום נשלח מולך, מקבל צורה של נחש. האור האדום כמאין נעלם, ובמקומו מופיע נחש קטן וסגול. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״קאנס?״ היא שואלת, מביטה סביבה וקצת מתביישת. [/COLOR]
[COLOR=#000000]
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אייס @TOTODILE ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]טיילו עף באוויר קדימה, ונראה כי ספנסר שוקל האם לתקוף, ״צ׳אטוט, כנף ברזל!״ מורה הוא לבסוף, וצ׳אטוט שועט אל טיילו שנמצא למעלה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]טיילו בתגובה יורד במהירות, מאחוריו האוויר נחתך בחזקה. נראה כי שני הפוקימונים עומדים להתנגש, כשלפתע טיילו מצליח להתחמק מן המתקפה, גורם לצ׳אטוט להתבלבל לרגע. הוא מנצל את השנייה הזו, ותוקף באס אווירי מאחורה. צ׳אטוט נפגע ונופל על האדמה מעולף.
[/COLOR]
[B] ;[/B]
פנקין נראת לא בטוחה, אך מהנהנת בהסכמה לשאלתך. היא תוקפת בגחלת, וקדברה מצליח להעיף אותה הצידה בעזרת שימוש באחת מהמתקפות העל חושיות שלו. "ארררג.. אם ככה, נאלץ להילחם!" טוען הגנב, ומביט לעברכם.
פידג'י לא מצליחה לקום ולתקוף, ועומדת בצד, סובלת.
אתה בינתיים מוציא את הפוקידע בזריזות, בודק כל שנתון לך על פנקין. הפוקידע מצפצף: "פנקין יודעת::: גחלת, שריטה, כוח נסתר.
"קדברה, כדור צל!" מורה הגנב, וקדברה יוצר כדור חשוך וגדול.
[B] ;[/B]
את מחזירה את מאריפ הקטנה אל הפוכדור שלה, וממשיכה להתהלך אל עבר מכון העיר רסטבורו, מובילה את שון וקאיטו.
אתם מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלבסוף מגיעים אל קצה העיר, שם מוצב בניין גדול.[CENTER][IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG]
[/CENTER]
הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'מעניין מה סוג המכון' את חושבת לעצמך.
שלושתכם מתהלכים אל תוך המכון, נכנסים אל לובי ענק ואת שואלת את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את מנהיג המכון. "בהמשך המסדרון" הוא אומר, מצביע הלאה.
את מובילה את חברייך ואתם מתהלכים במסדרון.
יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו.
מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר.
האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי.
במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב.
"נעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו." רוקסן בוחנת את שניכם.[/QUOTE]
מקווה שהפעם לא ציטטתי אף אחד
------------
"טיילו עבודה מעולה, כל הכבוד! עכשיו נשאר לנו רק את סלארפאף, מקווה שנותרו בך עוד כוחות. תכין את הכנף שלך, כשסלארפאף יוצא התקף ישר במתקפת כנף והכי חשוב, היזהר מהמשחק הנחמד שלו, תהיה עירני."
-
[b]דור @edgar ~
[/b]למעשה אחד החוקים במ''ת הוא שאסור לתקוף ככה, אלא רק 1 על 1.
--
את מורה לסניזל לחמוק מהמתקפה, והיא מנתרת הצידה, גם אתה זז לך.
אתה מחזיר אותה, ושולח במקומה את נאזליף לקרב.
נאזליף מנסה להשתמש בעלי תער, וחותך את הגרידוס, גורם לו לנזק רב.
[b]אייס @totodile ~[/b]
succeeded
--
הממ.. זה לא קרב של פוקימון פראי.
כאילו, התוצאה היא פשוט תיקו. הוא ניצח בקרב הראשון, אתה בשני, נגמר הקרב. (אלא אם כן תרצו להשתמש בפוקימון שלישי)
אם זה היה טורניר, אז כן היית צריך לעלף גם את סלירפאף. אבל זה סתם שני קרבות של 1 על 1 מבחינתי.
תגיב שוב 3:
-
[QUOTE=SKULL KID;1490325][b ~
[/b]למעשה אחד החוקים במ''ת הוא שאסור לתקוף ככה, אלא רק 1 על 1.
--
את מורה לסניזל לחמוק מהמתקפה, והיא מנתרת הצידה, גם אתה זז לך.
אתה מחזיר אותה, ושולח במקומה את נאזליף לקרב.
נאזליף מנסה להשתמש בעלי תער, וחותך את הגרידוס, גורם לו לנזק רב.
[b]אייס @totodile ~[/b]
succeeded
--
הממ.. זה לא קרב של פוקימון פראי.
כאילו, התוצאה היא פשוט תיקו. הוא ניצח בקרב הראשון, אתה בשני, נגמר הקרב. (אלא אם כן תרצו להשתמש בפוקימון שלישי)
אם זה היה טורניר, אז כן היית צריך לעלף גם את סלירפאף. אבל זה סתם שני קרבות של 1 על 1 מבחינתי.
תגיב שוב 3:[/QUOTE]
אה חשבתי שזה קרב של שניים על שניים
---------
"היית אדיר טיילו! כל הכבוד על המאמץ. ספנסר, תודה היה קרב מעולה לקראת קרב המכון מחר. חזור טיילו. קדימה תום בוא נלך לישון ונקום מחר למכון, גם צריכים לפני זה להפגש עם אליסון ותמי."
-
[QUOTE=SKULL KID;1490319][COLOR=#000000]
[/COLOR][COLOR=#000000][B]מליפאן @LORDABIZI ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]רוקסן חוזרת, כשבידיה כרית ועליה תג קטן, בצורת אבן. ״הנה לך.. תג האבן, הוכחה לכך שניצחת במכון רסטבורו. [/COLOR]
[/QUOTE]
רציתי גם לעשות איזשהו pep talk בצד שבו אני אקח את הפוקימונים שלי, אראה להם את התג, ואגיד להם שזה פרי המאמץ שלהם וכו' וכו' (גם של אלו שלא השתתפו בקרב)... אבל התגובות שלך כאמור הן משאב יקר, ופעולה כזו בטח לא תשפיע בשום דרך על המשחק אז אני אתאר את זה כהערה.
--
"המון תודה!" אני אומר לרוקסן, ואקח את התג. ואז אפנה אל טיילר וזואי. "ותודה לכם על התמיכה! זה ממש עזר, איכשהו." ואם אף אחד מהם לא ייזום פעילות שמצריכה הישארות במכון, "טוב אז שוב תודה, רוקסן, ושיהיה יום נפלא!" אני אומר כשאני אצא מהמכון. אני מניח גם שזואי תצא מהמכון. אני אשאל אותה מה היא מתכוונת לעשות עכשיו, ובינתיים אני אצלם בטלפון שלי את התג, אשים אותו בקופסת התגים, ואשלח לאמא שלי מסרון שבו אני אצרף את התמונה ואכתוב "roxan is kill".